Radite s kosom

Pročišćivač "Estelle": aplikacija, recenzije. Prašak za rasvjetljavanje "Estelle". Nježno čišćenje kose Svaka žena s vremena na vrijeme treba promjene u životu. Te trenutke prati želja za promjenom izgleda.

Opširnije

Tečaj pletenje u St. Petersburgu Nastava tkanja pletenice u St. Petersburgu! Naučite kako napraviti kosu pletenicama i stvoriti ljepotu! Prijavite se za tečaj i dođite u praktični centar za obuku! Tkanje staze Kos Osnovni tečaj od nule, 8 ac.

Opširnije

Iluzija bujne kose: ukosnice za povećanje volumena kose Ako vam priroda nije predstavila luksuznu kosu, onda morate uložiti mnogo truda kako biste izgledali lijepo.

Opširnije

Pojava frizura Svaka djevojka je individualna, tako da svatko treba poseban pristup, odnosno posebnu frizuru koja će naglasiti dostojanstvo dame, odvratiti pozornost od nedostataka i jednostavno će joj ugoditi.

Opširnije

10 osnovnih pogrešaka prilikom bojenja kose Bojenje kose kod kuće, riskiramo brojne pogreške. Neki od njih mogu dovesti do nepoželjne kvalitete boje i bojanja, a drugi - do ozbiljnog oštećenja kose. Strast.

Opširnije

Vrhovi kose se dijele: kako biti? Sanjate li o dugom, blistavom zdravlju i ljepoti kose, a stvarnost, nažalost, daje mnogo neugodnih iznenađenja u obliku tuposti, lomljivosti i gubitka ovih?

Opširnije

Balsam Tint Concept - mogućnost mijenjanja boje kose, a ne nanošenja štete, a ponekad želite promijeniti sliku, dodati joj “polet”. U takvim slučajevima, ton balsam će biti spasilac.

Opširnije

Što se naziva mramorom? Mramorna boja za kosu je moderna tehnologija bojanja, u kojoj se istodobno koriste dva moderna nijansi istog spektra boja (pomoćna i glavna).

Opširnije