Radite s kosom

Kovrče za kratku kosu - savršeno rješenje za elegantan izgled Vlasnici kratke kose često se žale na mali broj mogućnosti da promijene sliku, promijene frizure.

Opširnije

Moderan Ombre za kratku kosu - dodatna količina vaše kose Boja Ombre za kratku kosu - pogodite ove sezone. U stanju je naglasiti vašu originalnost, dajući kosi svjetlinu i stvarajući neobično kontrastnu igru.

Opširnije

Klasifikacija nadzemnih pramenova Raspon kose iznad glave vrlo je raznolik. Tress podijeljena: U obliku: ravna i kovrčava. U duljini: 45 do 75 cm. U materijalu: sintetička i prirodna. Po boji: ogromna paleta boja.

Opširnije

Difuzor za različite tipove kose: preporuke i pravila primjene Stvoriti frizuru ili styling bez sušila za kosu danas je gotovo nemoguće, osim toga, dodatno se koriste nebrojeni češljevi, četke i češljevi.

Opširnije

Kako posvijetliti kosu limunom bez štetnih posljedica Kemijsko svjetlo jamči brzo izbjeljivanje, ali negativno utječe na kosu: postaju krhke, lomljive i suhe.

Opširnije

3 funkcije u jednom proizvodu: univerzalna pjena Naši čitatelji uspješno koriste Minoxidil za obnovu kose. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.

Opširnije

Obojite kosu kod kuće: 20 pogrešaka u bojanju, koje je lako izbjeći Mnogi ljudi više vole salon za bojanje. Čini se da je sve jednostavno i da nema razloga preplatiti salon za ruke drugih i skupu boju.

Opširnije