Pramenovi

Kako popraviti neuspješno označavanje? Bojanje kose nakon isticanja Osvjetljenje je tehnika bojanja koja uključuje promjenu boje pojedinačnih niti, što može biti izvrsna alternativa punom bojanju za osvježavanje slike.

Opširnije

Plemeniti kalifornijski naglasak Vodeći trend u području bojanja kose - kombinacija nijansi prirodnog dometa. Kalifornijsko isticanje smatra se jednim od najpopularnijih i najtraženijih tehnika posljednjih godina.

Opširnije

Isticanje svjetlo smeđe kose - modni trendovi i fotografije Svijetlo smeđa kosa često se nalazi u slavenskim ljepotama. U pravilu, vlasnici su nezadovoljni bojom kose, u svom prirodnom obliku ne izgleda previše izražajno.

Opširnije

Isticanje boje: koju boju odabrati? Svaka žena želi izgledati atraktivno. I za to treba slijediti tri pravila. Prvi je dobro njegovana glava. Ispada da je vrlo korisna boja isticanje kose.

Opširnije

Ovo je prikladno za tanko, malo, često isticanje i kako ga sami napraviti. Postoji toliko mnogo vrsta isticanja da će svaka djevojka za sebe sigurno odabrati najbolju opciju.

Opširnije