Frizure

Načini vezivanja repa Ova tehnika pomoći će prikupiti sve pramenove kose i nježno ih sakriti u rep, a Konsky rep je jednostavna frizura, pa je gotovo sve žene vole.

Opširnije

Pletenica utkana u raspuštenu kosu. Sa strane na kojoj je kosa veća, uzmite malu cjedilu, kao na fotografiji, i počnite tkati pletenicu, povezujući je s dijelom kose lijevo naprijed.

Opširnije

Što gledati pri odabiru curlinga? Ploče za premazivanje. Najsigurniji premaz za kosu je keramika, turmalin ili teflon. Keramičke i turmalinske zavjese služe dugo vremena bez gubitka kvalitete, ali njihova cijena je također znatno veća.

Opširnije

Hair loop - mi radimo styling za 5 minuta Sve najvažnije informacije u članku na temu: "Hair loop - mi radimo styling za 5 minuta." Sastavili smo potpuni opis svih vaših problema.

Opširnije

Koje su frizure najprikladnije za izduženo lice U ovom članku raspravljat ćemo o stvarnom pitanju za mnoge djevojke i žene - kako odabrati frizuru za izduženo lice, jer je ova vrsta lica vrlo česta.

Opširnije

10 modernih frizura za šešir za svaki dan, a dolaskom zime glavni atribut u našem ormaru se smatra glavom. Topli šešir ne samo da štiti glavu od mraza i hladnoće, već i našu kosu od oštrog pada temperature.

Opširnije