Obrve i trepavice

Snovi luksuznih trepavica Duga, gusta, zdrava trepavica - ženstvena je i iznimno atraktivna. Nažalost, nemaju sve žene po prirodi bujne i tamne cilije.

Opširnije

Sable obrve: kako to učiniti? Photo Posted by by admin u Lica i šminka 25.06.2018 0 170 Pregleda Kako bi ih uzgajali, morate koristiti kozmetičke metode obnavljanja kose.

Opširnije

Laminacija obrva i trepavica: inovacija u kozmetologiji Što učiniti ako vas priroda ne nagrađuje izraženim obrvama i debelim trepavicama? Tehnologija laminiranja dolazi u pomoć.

Opširnije

Kako odabrati pincetu za proširenje trepavica: značajke alata? Najkompletniji članak na temu: kako odabrati pincetu za proširenje trepavica: značajke alata? i malo više za stvarne ljepote.

Opširnije

Henna bojanje trepavica Sve djevojke bez iznimke sanjaju o svijetlim bujnim trepavicama. Ovaj učinak može se postići pomoću kozmetičke maskare. No, svakodnevno bojenje mnogih guma i uzeti puno vremena.

Opširnije

Sve o korekciji obrva i bojenje Objavljeno: admin u Njega lica i šminke 15.05.2018 0 142 Pregledi Kada pogledamo lice osobe, jedna od prvih stvari na koju gledamo su obrve.

Opširnije