Tumačenje snova

Tumačenje snova: pletena pletenica. Tumačenje snova Najzanimljivije informacije o viziji daju nam knjigu snova. Pleteni pljunak je prilično neobičan simbol. I to se može objasniti na različite načine.

Opširnije

Kosa ispod pazuha: Longova knjiga snova Što magičar Longo misli o svemu ovome? Dobra ili loša prognoza čini ga snom? Kosa ispod pazuha je dobar znak. Takvi snovi obećavaju muškarcu ili ženi da poboljšaju svoje materijalno stanje.

Opširnije

Zašto san o pranju glave u snu: pozitivan i negativan osjećaj za san Pranje glave u snu, prema okolnostima, ima dvostruku interpretaciju. Zašto sanjati o pranju glave u snu?

Opširnije

Tko sanja o bojama snova? Spekulacije i snove o činjenicama. Teško je smisliti nešto tajanstveno i neobjašnjivo. Mnogi pokušavaju riješiti svoje snove, privlačeći vidovnjake, proricatelje sudbine ili čitajući knjige snova.

Opširnije

Kraljevstvo morfeja Kraljevstvo morfeja (značenje frazeološke jedinice) je san (obično zvuk). Morpheus - bog snova u grčkoj mitologiji, krilato božanstvo, sin boga sna Hypnos. Morpheus se pojavio ljudima u snovima, uzimajući sliku bilo koje osobe.

Opširnije

Što sanja o crvenoj kosi U snu, crvena kosa najčešće simbolizira nepostojanost, neistinu, prijevaru, neadekvatnost, a također karakterizira monetarna pitanja.

Opširnije

Što je san raditi kosu? Različita tumačenja takvog sna Mnogi ljudi vjeruju da su naši snovi upozorenje i svojevrsno predviđanje onoga što će nam se dogoditi u budućnosti. Stoga od davnina postoje knjige iz snova.

Opširnije

Što se sanja uši? Tumačenje snova - gubica u snu U stvarnom životu, uši parazitiraju na ljudskom tijelu i uzrokuju mnogo neugodnosti, a također su nosioci bolesti, uključujući i smrtonosne bolesti, poput vrućice i tifusa.

Opširnije

Spavanje: frizura. Tumačenje snova: frizura u snu. Što je frizura iz snova? Od davnina su mnoge nacije posvetile posebnu pozornost snovima. Smatralo se da snovi mogu govoriti o budućnosti ne samo pojedinaca, već i cijelog svijeta.

Opširnije

Kakva je kosa bila u snu? Boja kose prema knjizi iz snova posebno je riješena (pogotovo ako ste vidjeli drugačiju boju kose koja nije tipična za vašu kosu), pa ako je dobro zapamtite, pokušajte pronaći tumačenje sna.

Opširnije

9 vrijednosti sna, u kojima pada kosa Svi snovi o kojima sanjamo, omogućuju razmišljanje o svim našim načelima i značenjima života, a također i da bi bili sigurni da živimo ispravno. Ponekad puzava vegetacija sanja o dobrim promjenama u životu.

Opširnije