Val

Kako napraviti kosu voluminoznom na korijenu Svaka djevojka naišla je barem jednom s pitanjem: "Kako dati volumen kose na korijenu?". Nitko ne želi vidjeti odraz s elegantnom frizurom.

Opširnije

Triple Hair Curler - Vrste proizvoda, Uvjeti korištenja i Cijena Sve više i više proizvođača nudi različite uvojke kako bi stvorili prekrasne kovrče i kovrče kose.

Opširnije

10 načina za sušenje kose bez kovrčanja kose i uvijača Na svijetu teško da postoji djevojka koja ne bi željela savršenu valovitu kosu bez trošenja puno vremena i potrebe za odlaskom u kozmetički salon.

Opširnije

Kako napraviti spiralni val (36 fotografija): opis korak po korak Ženska priroda nije konstantna, pa stoga ne postoji ništa neobično u želji da se s vremena na vrijeme promijeni stil, stvarajući novu, neobičnu frizuru.

Opširnije

Polaganje kratke kose na uvijačima - što odabrati i kako stvoriti potrebne curls ispravno Lijepim kovrčavim uvojcima - to nije samo puno dugodlakih ljepotica. Za vlasnike kratkih frizura moguće je stvoriti mnogo različitih stilova.

Opširnije

Čitava istina o trajnoj trajnosti: činiti ili ne? Žene se mogu podijeliti u 2 kategorije. Prvi je nezadovoljan prirodnim kovrčama i ispravlja ih marljivo. A drugi, naprotiv, sanja lijepe kovrče i povremeno ih kovrče.

Opširnije

CHI IONIC svileni biowave (SAD) Napredni centar bojenja i trajne obnove kose Obnavljanje oštećene strukture kose u jednom danu! Jamčite sigurno razjašnjenje i trajnu!

Opširnije