Farbanje

Odabir ekstremne boje kose Ružičaste vlasi kose često se mogu vidjeti u frizuri djevojčica koje prakticiraju emo subkulturu. Ali ako ste daleko od toga, ne bi se trebali ograničavati na jednu ili dvije niti, obojiti svu kosu u prekrasnu ružičastu boju.

Opširnije

Kako posvijetliti kosu kod kuće Želite li posvijetliti kosu? Ako se odlučite to učiniti u salonu, a zatim biti spremni za činjenicu da morate platiti znatnu količinu novca. Osim toga, za to ćete morati izdvojiti puno vremena.

Opširnije

ŠTO JE BALAYAW? Prevedeno s francuske riječi "balayazh" znači "pomesti". Naziv ove tehnike govori sam za sebe, jer bojanje ove vrste uključuje raspodjelu kompozicije bojanja mekim pokretima.

Opširnije

Kako učinkovito tonirana crvena kosa Crvenokose djevojke privlače muškarce svojom seksualnošću i svjetlinom. Prekrasna vatrena boja zanimljivo treperi na suncu, stvarajući šarmantnu aureolu oko vlasnika crvene kose.

Opširnije

Što tražiti pri kupnji? Sastav glavnih komponenti laka za kosu je otprilike isti. Stoga, potražite prisutnost tvari koje reduciraju hranjive tvari - pantenol, glicerin, aminokiseline i vitamine.

Opširnije

Da li treba oprati kosu prije bojenja i zašto je potrebno Mnoge djevojke se pitaju je li prije bojanja potrebno oprati kosu. Postoji stereotip da se boja primjenjuje isključivo na prljavim pramenovima.

Opširnije