Briga

Kako se brinuti za kosu kod muškaraca: savjeti o brizi za različite tipove kose Muškarci su manje osjetljivi na stanje kose. Najmanje. Isto tako, muškarci su podložni čestim problemima s kosom.

Opširnije

Sijeda kosa što nedostaje u tijelu U odjeljku Drugo, pitanje zašto osoba ima bijelu kosu? autor koji je definiran kao bijelac je najbolji odgovor je nedostatak pigmenta u tijelu. [guru] Zašto kosa postaje siva? Zašto ljudi postaju sivi?

Opširnije

6 vrsta frizura koje su prikladne za malu djecu Većina majki ne može rezati dječaka kod kuće, jer se boje da će se dijete okrenuti i ozlijediti se. Zapravo, sve je mnogo jednostavnije nego što se čini na prvi pogled.

Opširnije

Fluffy hair: prava briga, prikladne frizure i alati Mnoge djevojke ne vole kada im kosa podsjeća na maslačak. Nije lako položiti nestašnu pahuljastu kosu zimi, kada trebate nositi šešir.

Opširnije

Ylang-ylang + ružmarin = kosa je postala jača! + Fotografija Neću slikati kompozicije, već su o njima već puno pisali, kupio sam ovo ulje u ljekarni i uzeo ulje ružmarina iste tvrtke. Također kaže da jača kosu.

Opširnije

Najbolje večernje frizure za dugu kosu s fotografijama korak-po-korak Sposobnost oblikovanja prekrasne frizure pomoći će vam u onim trenucima kada trebate izgledati kao svečana prigoda, ali apsolutno nema vremena za odlazak u salon.

Opširnije

Njega kose tijekom trudnoće Mnoga su ograničenja povezana s kosom trudnica. Popularna glasina tvrdi da trudnica treba 9 mjeseci zaboraviti na način na koji je frizer - ne šišanje, ne trajnu, ne izravnati niti obojiti kosu.

Opširnije

TOP 10 najboljih holivudskih frizura jesen 2015. Jesen - vrijeme novih dostignuća i promjena. I ovaj put je u punom zamahu. Djevojke aktivno prate modne forume i blogove u potrazi za inspiracijom za novim slikama.

Opširnije