Prekrasne frizure za djevojčice 7 godina

Trenutno mnoge ne samo djevojke, već i djevojke imaju lijepe pletenice - pigtails čine izgled djeteta urednim. Tkanje pletenica za djecu smatra se brzim i jednostavnim frizerskim poslom - čak i novak u ovom poslu može napraviti sličnu frizuru.

Da bi naučile napraviti pletenice za djecu, djevojke bi se prvo trebale upoznati s raznim modernim tehnikama tkanja. U takvoj situaciji, djevojka bi trebala naučiti kako plesti dijete pravilno - naučiti kako tkati pletenice djetetu.

Ovaj članak opisuje kako naučiti pletenice djetetova pletenica - kako pravilno i brzo pleteniti djetetovu kosu, a također daje i pregled najoriginalnijih pletenica za djevojčice.

Frizure za djevojčice 7 godina:

 1. Kos.
 2. Visoka pljuvačka.
 3. Jednostrani pigtail.
 4. Kosa "Malvina".
 5. Pljuvati okolo.
 6. Klasića.
 7. Kosa sakupljena u repu.
 8. Duga greda.
 9. Kako brzo napraviti frizuru u školi možete vidjeti na videu.
 10. Dječja večernja frizura za svečani događaj: video.
 11. Šišanje za djevojke "pramen kose": video.
 12. Dječja večernja frizura s isprepletenom trakom u pletenicama: video.
 13. Neobična lepinja, varijanta dječje večernje frizure: video.
 14. Frizura za djevojčice "fishtail": video.

djevojka za pletenicu kose 7 godina

Tradicionalna frizura za bebe - prvorazredni - dva ili jedan pigtail. Tkanje pletenice vrlo je jednostavno. Potrebno je podijeliti kosu na tri dijela i svaki naizmjence naizmjeniti na prethodnom. Na dnu pletenice učvršćen je gumenom trakom, ovu frizuru možete varirati lukom. Ako djevojka ima kosu različite duljine, morate voditi računa da se niti ne penju u oči, zakačite ih šiškama ili nevidljivom kosom.

Visoka pletenica

Također možete napraviti visoku pletenicu. Da biste to učinili, skupite kosu na kruni u visoki rep, pričvrstite je tijesnom elastičnom trakom i pletenicom pigtail. Zavežite vrh pletenice vrpcom ili kravatom za kosu. Ako želite napraviti frizuru za sedmogodišnju djevojčicu strožjom, oblikujte visoku pletenicu. Kopča treba biti omotana oko elastike u podnožju glave, sakriti vrh ispod elastike i pričvrstiti frizuru pribadačama.

Za svečanu frizuru možete plesti vrpcu u pletenice ili ukrasiti bebinu glavu lukovima. Ništa neće ukrasiti djevojčinu glavu poput frizure s pletenicama. Pigtail je najbolja frizura za djevojčice.

Jednostrani pigtail

jednostrana pigtail djevojka 7 godina

Da biste napravili ovu vrstu dječje frizure, odaberite pramen kose s čela, koristeći fini češalj, češljajte kosu i počnite tkati pletenicu na stranu hrama, do uha.

Dvije pletenice povezane na stražnjoj strani glave

Ovo je sjajna opcija za frizure u školu. Pigtails će zadržati kosu na takav način da ne pada na dijete djetetu i ne miješa se u obrazovni proces.

Odaberite dva pramenova kose s obje strane, tkajte dvije odvojene pletenice i pričvrstite ih na stražnji dio glave prekrasnom gumenom trakom ili barrette.

Dvije pletenice

frizura dvije pletenice djevojka 7 godina

Klasična verzija frizure za djevojčice. Odvojite kosu od čela do vrata. Nabavite dva pramenova pletenice za kosu, pričvrstite vrhove gumenih traka ili lukova. Pigtails se mogu napraviti uske ili labave, što će im dodati volumen.

Kosa "Malvina"

malvina frizura

Vrlo popularna frizura za djevojčice od 7 godina je frizura Malvina. Većina beba osjeća se zrelijom i neovisnijom s ovom frizurom. Za Malvinu morate prikupiti kosu u rep ili pletenicu u stražnjem dijelu glave, a donji sloj ostavite labavim, za svečane događaje donji sloj kose možete uvijati pomoću kovrča ili curlinga.

Pljuvati okolo

kosa pljuje oko

Kako biste se djevojčica uvijek osjećala drugačije, pokušajte unositi raznolikost u bebinu svakodnevnu frizuru. Možete pletenicu običnu pletenicu preko nje, tako da će izgledati voluminoznije i masivnije. Za to se brave moraju pletati ne prema gore, već ispod. Ako nakon što je pletenica fiksirana, lagano istegnite pletenice - možete dobiti široku i ravnu pletenicu.

frizura šiljka za djecu

Ne zaboravite na uredan i mnogo voljeni "Spikelet". Pletenice pletenice oko djevojčine glave načinite na vijenac, koristite razne ukrase, prekrasne elastične trake i ukosnice kako biste se djevojčica uvijek najbolje osjećala.

Repna kosa

frizura repa

Rep se može obaviti na više načina odjednom: visok, nizak ili rep u stranu. Možete dodati frizuru sa svijetlim i lijepim dodatkom, na primjer, gumenom trakom s cvijetom ili šiškom s rhinestonesom.

Duga greda

frizura visoka zečica za djecu

Kao večernja frizura za djevojku, najbolje rješenje bi bila visoka buna, ukrašena dodatkom u obliku cvijeta ili leptira.

Da biste prilagodili frizuru, možete dodati elemente tkanja u pupoljku. Na primjer, mala pletenica ispod, čiji se kraj nalazi u glavnom pramenu dječje kose.

Ili, prilikom izrade snopa, ostavite jedan pramen kose koji ste uvrstili u pletenicu i umotali pigtajl u podnožje snopa, pričvršćujući vrh ukrasnim ukosnicom.

Tkanje 2 niti

Kada koristi takvo tkanje, djevojčica oblikuje lijepu frizuru na djevojčinoj glavi i provodi sljedeće radnje:

 • razdvaja pažljivo češljane dlake na 2 grozda,
 • odvaja s lijeve strane - od ruba snopa kose - tanki pramen i prenosi ga u snop s desne strane,
 • Isti se postupak ponavlja sa snopom kose s desne strane - razdvaja tanki pramen i vodi na lijevu stranu,
 • ponavlja gore navedene pokrete, a rezultat je dječji pljusak u obliku pšeničnog šiljka.

Štoviše, ako prvo skupite žensku glavu kose u dugačkom konju, tada će frizura definitivno zadržati oblik do večeri.

Kada koristi ovu tehniku ​​tkanja, žena stavlja čak i vrlo nestašne kovrče i čini djevojčinu frizuru glatkom.

U toj situaciji žena provodi sljedeće radnje:

 1. započinje tkanje pletenica za djecu upravo iznad leđa djetetove glave. Odvaja gornji dio dječje kose i dijeli ga u 3 pramena,
 2. tka petlje - u 1 korak,
 3. pomiče pramenove, dodaje im malo kose s one strane gdje je pramen,
 4. dovršava kosu, čineći pletenicu, rep ili skriva ostatak vlasi unutar francuskog pigtail-a.

F francuska spikelet

Prilikom oblikovanja takve frizure na dječjoj glavi, djevojčica koristi tehniku ​​kvrgave kože - kao rezultat, žena stvara voluminoznu pletenicu na vrhu djevojčine glatke kose.

Korištenjem takvog tkanja majstor izrađuje elegantne dječje frizure - kosu plete dijagonalno, u cik-cak ili oko glave s obručem.

Prilikom oblikovanja takvog tkanja djeteta djevojčica provodi sljedeće radnje:

 • odvaja gornji dio djetetove kose - od nje oblikuje 3 pramena,
 • pomiče konce ispod glave - zamjenjuje srednji pramen,
 • dodaje glavnim bravama kovrče kose,
 • proteže šavove pletenice za djecu.

Tkanje "Flagella" - pletenica u obliku konopa, koja je pletena na djevojkama s dugom kosom.

Kada koriste takvo tkanje, djevojke oblikuju volumetrijske grozdove na djevojkama ili prave lijepu frizuru u grčkom stilu - koristeći tkanje "Francuske pletenice".

U sličnoj situaciji, u svrhu pletenica pigtail-a za dijete, žena vrši sljedeće radnje:

 1. skuplja djevojčinu kosu u konjski rep i pričvršćuje ga uskom elastičnom trakom,
 2. dijeli kovrče na 2 jednaka snopa kose,
 3. uvija dlake: 1 - u jednom smjeru, 2 - u drugom. U ovoj situaciji, djevojka se uvlači u pramenove flagellum 1 u smjeru kazaljke na satu i 2 - protiv,
 4. pomiče dječje kovrče prema gornjoj shemi za 5–7 cm i uvija ih međusobno: kovrča koji je bio s lijeve strane pada u desni dlan i obrnuto
 5. uvijate žice u različitim smjerovima, a zatim ih uvijate jedno s drugim,
 6. na kraju fiksira kraj flagelluma linijom kose.

Prilikom stvaranja dječje kose "Zmija" djevojka koristi uzorak tkanja pletenica iz Francuske ili purla. U drugom slučaju, žena izrađuje pletenu pletenicu - šišanje izvlači tanke pramenove s veza pletenice.

U formiranju slične dječje frizure, djevojčica provodi sljedeće radnje:

 • prsti razdvajaju glatko razdvajanje vodoravno - na kruni,
 • zatim plete kosu od 1. hrama do 2.
 • 1. tkanje radi kao i obično. Zatim dodaje grozdove kose - od šiške, a od krune - glavni pramen. Na kraju se ispostavi jednostrani zmaj koji ima reljefno elegantni rub,
 • tkati pigtail do kraja, ne dosežući do djevojčinog uha 5 cm,
 • čini 1 tkanja. U ovom slučaju, žena ne dodaje kosu,
 • Zatim, djevojka okreće pigtail, dodajući pramenove kose u razdjeljak, a s obrnute strane - glavni pramen. U sličnoj se situaciji tkanje vrši u suprotnom smjeru u odnosu na 1 segment zmija,
 • Nadalje, ponavlja zmijske zavoje - nekoliko puta ili čini razdvajanje po malo dijagonalno. Rezultat je labavo tkanje, a kada se zmija formira, djevojčica napravi 3 okreta,
 • na kraju fiksira kosu frizurom.

Frizura "Vijenac" obično se radi na djevojkama ljeti - kada djevojke igraju razne aktivne igre, a male pletenice se ne raspadaju. Međutim, zimi, pod utjecajem kape, frizura "Vijenac" gubi oblik - definitivno nije zimska varijanta.

U formiranju dječje frizure "Vijenac" žena provodi sljedeće radnje:

 1. odvaja ravnomjerno razdijeljene dlačice oko ženske glave,
 2. dlake koje su ostale u sredini glave, s gumenom vrpcom koja se skuplja u repu,
 3. tka francusku pletenicu s vrata - dodaje pramenove sa bočne linije kose i sitne dlake s kosom,
 4. zmaj zmaj oko ženske glave i nježno raspoređuje dlačice s repa.

Nakon formiranja dlaka na preostalim dlačicama pleće se jednostavna pletenica i zaveže je u sredinu zmaja, a vrh fiksira elastičnu traku.

Kao rezultat, nakon proučavanja podataka o tome kako pravilno pletenice pigtails za djecu, djevojka stvara različite frizure za djevojčicu - male kćeri ili unuke izgledaju lijepo i uredno.

Francuska pletenica

 1. U stvari, ovo pletanje nije dovoljno jednostavno za početnike. Postoji i drugo ime pletenice - "Zmaj". Jednostavnija metoda tkanja smatra se jednostavnom pletenicom. Ali da biste lijepoj pletenici napravili svoje dijete u vrtiću, stvarno morate pokušati. U osnovi, "francuska pletenica" pletena je na dugu i srednju kosu.
 2. Ako je odmor planiran u vrtiću, onda je bolje učiniti sve jasno i ispravno. Za početak, morat ćete odvojiti trećinu kose od glavne mase. To jest, vrijedi uzeti u obzir činjenicu da se samo tri ciklusa tkanja pletenice izvode korak po korak. U prvoj fazi potrebno je pletenicu jednostavne pletenice, a zatim, u sljedećim fazama, dodajte glavu kose sa strane.
 3. Gotovo je potrebno tkati jednu veliku pletenicu. Zatim dodajte pramenove s obje strane. Ako mislite ozbiljno, ovo nije ništa komplicirano. Svaki roditelj može naučiti praviti pletenice za dugu kosu. Djevojka s labavom kosom uvijek izgleda nježno i lijepo.

Mermaid pigtail

 1. Prebacite većinu kose na jednu stranu, premještajući svu kosu na "tešku" stranu glave (na stranu koja ima najviše dlaka relativno dugog razdvajanja).
 2. Odvojite pet centimetara od kose na „teškoj“ strani prema stražnjem dijelu glave. Podijelite ovaj pramen na tri jednaka dijela. Prekrižite bočni pramen preko središnjeg niti, a zatim drugi bočni pramen iznad središnjeg.
 3. Ovo je vrlo slično načinu vezanja obične pletenice. Prekrižite stražnji pramen preko središnjeg, ovaj put dodajte još jedan uski dio kose s stražnjeg dijela glave (ispod mjesta gdje je pletenica započela) u pramen kojim ste prešli.
 4. Prekrižite prednji pramen preko stražnjeg pramena, dodajući sada još jedan uski pramen kose ispred pletenice. Nastavite ponavljati ove korake, izvucite male pramenove kose i dodajte ih pletenici dok pletenica ne dosegne kraj kose.
 5. Učvrstite pletenicu gumenom trakom po vašem izboru. Sada ste spremni očarati najljepše mlade ljude. Sad kad ste savladali tehniku ​​tkanja košulje, napravite to sami.
 6. Uzmite tanku vrpcu, pokušajte napraviti pletenicu od ribljeg repa - nema ograničenja za ovaj raznoliki stil. Krenite na put i uživajte u vikendu.

Pletenica sirena

 1. Stoga, ako je potrebno, pričvrstite pramenove na ukosnicama na stražnjoj strani glave.
 2. Prije stvaranja frizure, kosa mora biti pravilno češljana.
 3. Inače će biti jednostavno teško odvojiti niti nakon toga.
 4. Također možete namotati pramenove u blizini lica, ali nije neophodno.
 5. Frizura će izgledati sjajno i na glatkoj, sabranoj kosi.
 6. Počnimo s činjenicom da ćemo svu kosu prebaciti na jednu stranu.
 7. Zatim razdvojite dvije tanke niti s dvije strane i pričvrstite ih malom gumenom trakom.
 8. Sada preskočite kraj ove žice u rupu iznad gumene trake.
 9. Učinite to dva puta.
 10. I na kraju ovog cijelog postupka, nježno izvucite niti iz rezultirajućeg užeta.
 11. Zatim odvojite još dva tanka pramena i ponovite cijeli postupak iznova - vežući ih tankom elastičnom vrpcom između sebe i provodeći je u otvor iznad nje.
 12. Ovdje se morate osloniti na vlastitu kreativnost, jer ne postoje posebna pravila za stvaranje ove frizure.
 13. O vama ovisi koje ćete trake odabrati - vrlo tanke ili, možda, deblje i koliko ćete ih čvrsto stegnuti.
 14. I, naravno, na vama je da odlučite koliko ćete izvući kosu iz izrađenih pojaseva.
 15. Svaki put rezultat će biti malo drugačiji.
 16. Preporučujemo eksperimentiranje s ovom tehnikom.
 17. Možete stvoriti samo nekoliko snopova i tako ukrasiti rep ili uvrnuti kosu u snopove do samih savjeta, tako da ova "sirena pletenica"

Pigtail za princezu

 1. Pospite dječju kosu pištoljem za raspršivanje, važno je da pramenovi budu blago vlažni.
 2. Tada se kovrče lako stiliziraju.
 3. Podijelite svu kosu na razdijeljeni način, svaka strana je također podijeljena na dva pramena.
 4. Pokušajte zadržati sve pramenove iste veličine.
 5. Preostala kosa je zarezana ili lagano uvijena.
 6. Svaka pryadochka uviti u jednom smjeru, pričvrstiti lijepi pramen ili nevidljiv, sve ovisi o ideji.
 7. Isti princip dobro izgleda na dugoj i srednjoj kosi.
 8. Tumačenje uobičajenog spikelet Drakonchik može tkati sve, on sam izgleda obično i dosadno, nudimo da pokažemo maštu
 9. Kosu podijelite u četiri jednaka dijela vodoravno.
 10. Počnite tkati od jednog do drugog obični šiljak iz svakog odvojenog niti.
 11. Svi pigtails spojeni na rep, osigurati lukom.

Sofisticirana pletenica s 4 niti

 1. stavite žicu broj 2 na pramen broj 3,
 2. daljnji pramen broj 1 ide ispod žice, koja je bila broj 3,
 3. žica №4 stavljena na №1,
 4. i broj 4 pod brojem 2,
 5. pramen broj 3 uklanjamo pod brojem 4,
 6. Broj 3 staviti na broj 2,
 7. Broj 1 staviti na broj 3,
 8. Nakon broja 1, staviti pod broj 2.

Pokušajte se sjetiti slijeda. Nakon završetka algoritma, ponovite shemu ponovo, ako dopušta duljina kose. Sjetite se da će najbolja pletenica takvog pletiva izgledati na dugoj kosi (s noževima i ispod). Pogledajte video: samo ga uključite i ponovite u isto vrijeme.

Za frizure će trebati:

 • 3 nevidljiva,
 • 2 gumene trake
 • bodljika za ubodanje kose tijekom stvaranja.
 1. Pažljivo rastavljamo upletenu kosu prstima, dijeleći je na manje, tanke brave. U isto vrijeme vrti se svaki oko prsta i polaže.
 2. Kosu razdvojite na srednji dio.
 3. Odvojite debeli pramen iza uha i podijelite ga s 2. Sada ćemo tkati pletenicu-pletenicu.Svaki od njih uviti u snop s lica, a između njih uviti u lice. Pramenovi kose s lica, a sami pramenovi do lica. Ponovite ako se ne možete sjetiti.
 4. Krajevi pletenice vezani su elastikom kako bi odgovarali kosi.
 5. Stavili smo pletenicu na glavu, eksperimentirali s najpovoljnijom opcijom. Popravite ga elastičnom trakom, vezanom tankom razdvojenom strukom uz korijenje ili uz pomoć nevidljivog.
 6. Uhvatimo odabrani prednji pramen i usmjeravamo ga pletenicom. Tijekom instalacije lagano se pomičite i popravite nevidljiv iznutra tako da bude nevidljiv. Ponovite i na drugoj strani
 7. Pepeljuga frizura je spremna, po želji je dopuniti tijarom ili češljem s krunom.

Svinjska riba

 1. Pažljivo češljamo kosu češljem, češljamo natrag i podijelimo u 4 identična pramena. Radi praktičnosti, krajnji desni dio naziva se prvi, pramen smješten neposredno iza njega je drugi, sljedeći - treći, a zadnji - četvrti.
 2. Desnom rukom gurnemo prvi pramen ispod druge. Lijevom rukom stavite treći pramen na prvi.
 3. Četvrti pramen gurnemo ispod prvog. Sada je u središtu tkanja. Postavljamo drugi pramen na vrh trećeg, četvrti pramen - na vrh drugog.
 4. Na isti način postavljamo prvi pramen na drugi, treći - na četvrti. Tada dobivamo prvi pramen na vrhu trećeg, a treći nametnemo drugi. Provodimo tkanje po ovoj shemi do potrebne duljine. Vrh pigtail-a fiksiran je gumenom trakom.

Spikelet HARNESS

Flagela se može nazvati najlakšom alternativom složenim pletenicama. Vrlo brzo mogu se pletenice, čak i bez puno iskustva u pitanju frizura.

 1. Pažljivo češljajte pramenove i skupite ih na vijencu u visok konjski rep.
 2. Podijelite kosu na dva identična pramena.
 3. Oba pramena uvijamo udesno u obliku užeta.
 4. Ruke čvrsto držimo rukama, a zatim ih pričvrstimo uz pomoć dvije tanke elastične trake.
 5. Zavrnite ožičenje između sebe u smjeru ulijevo i ponovo pričvrstite elastičnom trakom.

GRČKA KOSIČKA

 1. Grčka pletenica pletenice na srednjoj kosi pletena je isključivo uz rub niti.
 2. Ova frizura izgleda vrlo lijepo i romantično.
 3. Kosu češljamo na ravnom dijelu od čela do stražnjeg dijela glave.
 4. Desni dio kose fiksiramo kopčom tako da kosa ne ometa daljnji rad.
 5. Odvajamo tanki pramen kose na lijevom sljepoočnici.
 6. Podijelimo ga na tri jednaka dijela.
 7. Izvedite tkanje suprotno od kazaljke na satu.
 8. Pri svakom križnom pokretu tkamo tanke niti uvučene odozdo u pletenicu.
 9. Na taj način dolazimo do suprotnog dijela uha i vrpcu pletenice vežemo elastičnom trakom.
 10. Alternativno, možete doći do glave, popraviti rep pigtail i pletenicu potpuno isto na drugoj strani.
 11. Sada ostaje samo tkati obje pletenice u jednu ili ih pričvrstiti vijcima.

COSA BALLERINA

 1. Odvojite dio kose kod krune, uvijte ga i pričvrstite fiksom za kosu - bit će vam potrebni kasnije.
 2. Počnite tkati pletenicu od tri niti daleko od hrama do čela.
 3. Umotajte pletenicu oko glave, uzimajući kosu u pramenovima samo izvana.
 4. Tkaninu od vanjskog ruba tkamo u sredinu pletenice.
 5. Nastavite ga tkati oko glave sve dok ne dođete do početka ražnja, tj. Sve dok se krug ne zatvori.
 6. Preostalu kosu u pletenicu doveletite na uobičajeni način i položite je na čelo, pričvršćujući vrh klinom ispod glavne pletenice.
 7. Olabavite kosu koju smo ostavili na samom početku i pletenicu unesite redovitom pletenicom.
 8. Pletenicu položite oko glave i pričvrstite je iglom.
 9. Pletenice lagano namotajte oko rubova kako styling nije ravan, već postaje teksturiran.

Pigtail jednostavan

 1. Odvojite bočne stranice malih niti, pletenice svaki od tankih pigtail.
 2. Osigurajte bazu pletenice malim fiksom za kosu, učinite isto s vrhovima.
 3. Izvrsno izgledaju krabiki različitih boja.
 4. Preostala kosa može biti uvijena ili ostavljena teče.
 5. Broj pletenica može učiniti različite stvari, glavna stvar da su bile uredne, poput vašeg djeteta.
 6. Tkanje repova Cijelu glavu kose ravnomjerno razdvojite, sa svake strane napravite slobodan broj repova, zalijepite ih obojenim trakama.
 7. Iz svakog repa napravite flagele, počnite tkati kao vezanje, naizmjenično između lijeve i desne strane kose.
 8. Na kraju frizure popravite istu vrstu gumenih traka ili lukova.
 9. Koncept je vrlo jednostavan, dostupan svima, lagan za implementaciju.
 10. Glavna stvar, opskrbite se velikim brojem gumenih traka.
 11. Neki dovode prilagodbe na frizuru - umjesto flagella pletu pletenice, što izgleda spektakularno i zanimljivo.

Koje frizure su najbolje za djevojčice?

Uglavnom oni koji ne uzrokuju neugodnosti i izgledaju lijepo. Odaberite pravu frizuru za svoju malu kćer. Tanka kosa izgleda dobro kada je podrezana ispod kvadrata srednje duljine. Tipično, ova frizura ne zahtijeva poseban stil i može biti ukrašena permom ili malim francuskim pletenicama koje neće dopustiti da vam kosa upadne u oči.

Ako vaša kćer ima lijepu gustu kosu ili kovrče - pustite ih da narastu kako bi mogla stvoriti složenije frizure. Lijepe, duge pletenice i raskošni konjski repovi uvijek su bili zavist drugih.

Mnogi roditelji ne vole previše složene dječje frizure. Ne žele da njihova kćer izgleda kao lutka s blistavom frizurom. Roditelji razumiju da duga kosa ne bi trebala izgledati nasumično i žele da njihove kćeri izgledaju uredno. Za službene institucije, bilo da se radi o mlađoj školi ili vrtiću za djevojčice, vrlo su prikladne: konjski rep, dvostruke pletenice, samo visoka hrpa ili pletenica s obručem. Takve frizure za djevojčice izgledaju vrlo pristojno i ne zahtijevaju puno vremena, većinu njih možete napraviti kod kuće samostalno.

Mali detalji čine jednostavne djevojačke frizure posebnim. To možete provjeriti gledanjem
40 djevojačkih frizura predstavljenih u nastavku, što će se vašoj kćeri sigurno svidjeti. Prikupljate li dijete u vrtiću normalnog dana ili danas u vrtiću za maturu, ove frizure će odgovarati za sve prilike.

Pogledajte, budite inspirirani i odaberite najbolje dječje frizure za djevojčice za svaki dan ili proslavu! Reći ćemo vam kako napraviti dječje frizure za djevojčice!

1. Smiješna frizura s pletenicama za dugu kosu

Frizure za djevojčice s ukrasnim pletenicama izgledaju nevjerojatno. Da biste to učinili, morate pletenice tri pigtails, počevši od čela, i spojiti ih zajedno u konjski rep srednje visine, smješten malo na stranu. Ovo je prikladna dječja frizura za djevojčice u vrtu za dugu kosu.

2. Volumetrijski snopovi nizozemskih pletenica

Na fotografiji djevojčica stara 5 godina s pletenicama uvijenim u dvije grozdove. Spit - jedna od najpopularnijih frizura za djevojčice. Snopovi - zabavna ideja za diverzifikaciju pletenice kose djevojčica. Podijelite središte kose. Počevši od glave, pletenite dvije holandske pletenice, dižući se i zavrćući njihove krajeve u grozdove. Frizura za srednju kosu.

4. Tri pletenice od čipke s ružom

Uz pomoć pribora za kosu možete stvoriti mnogo različitih frizura, posebno za djevojke. Isprobajte ovaj stil pletenjem tri čipkaste pletenice dijagonalno preko djetetove glave. Krajeve pletenica spojite zajedno u ravnoj rozeti. Učvrstite u sredini kopčom za kosu. Ova frizura je pogodna za matinee.

5. Blagdanske pletenice s vrpcama za srednju kosu

Fotografija je savršena frizura za diplomirani vrtić, osim toga, prilično je jednostavna. Slatke frizure za djevojčice gotovo uvijek uključuju neke smiješne ukrase, poput cvijeća, svijetle ukosnice ili obojene vrpce. Tkanje vrpce pletenice u pletenice svoje djevojke, a uobičajena frizura odmah će postati svečana.

6. Srce pletenice i konjski rep

Francuske pletenice u obliku srca - u ovom obliku svaka djevojčica sanja da se bavi sportom. Glavna stvar u ovoj frizuri - to je točno odvajanje i gusto tkanje. Krajeve pričvrstite atraktivnim lukom. Ova je opcija dobra pogodnost za vjenčanje ili drugu obiteljsku proslavu.

7. Neobični pigtails s vrpcama.

Ova lijepa frizura savršena je za male princeze. Slojevita izdužena pletenica sa standardnom trostranom pletenicom dodati će volumen ovoj slici. Vješta kombinacija dodataka na glavi s haljinom pomoći će djevojci da izgleda još privlačnije.

8. Dijagonalna ispružena špica za djevojčice iz elastike

Zabavne frizure za djevojčice vrlo su voluminozne, posebno za događaje. Razmislite o eksperimentiranju s pramenovima ispruženim pletenicom, ako zaista želite napraviti frizuru koja se doslovno ističe. Zapamtite, kada su u pitanju slatke frizure za djevojčice, najbolji dio je šarmantan luk.

9. Hrpa od četiri pletenice s cvijećem

Spit izgleda sjajno kad se samo objesi, ali od nje možete napraviti i sjajnu frizuru. Uviti pletenicu u obliku cvijeta, lagano popustiti. Ukrasite kosu cvjetnim ukosnicama za veću prirodnost. Ova kratka frizura pogodna je za "Dan znanja" i prvo putovanje u školu 1. rujna.

10. Vezani mali repovi

Pomoću gumene vrpce svežite svaki par repova i povežite ih sljedećim parom kako biste napravili lijepi uzorak križa. Krajevi se mogu uplesti u pletenicu ili rep i ukrasiti omiljenim priborom vaše kćeri. Ova frizura pogodna je za kratku kosu i kosu srednje duljine.

11. Lijepa frizura iz kovrčave kose za vjenčanje

Dječja frizura za posebne prigode može biti lijepa i lagana, kao u ovom slučaju. Lagano skupite djevojčinu kosu na stražnjem dijelu glave i uvijte je. Ostavite nekoliko pramenova. Ako ima prirodno ravnu kosu, pokušajte uvrnuti krajeve za više volumena. Koji je najbolji dodatak za frizuru djevojčice? Studenke za cvijeće - idealne su za svečane događaje, poput vjenčanja, zabava i proslava.

12. Pletenicom s dugim petljama kose

Frizure za mališane mogu biti prilično složene, a to nas navodi na svladavanje novih tehnika tkanja. Međutim, pletenice također možemo zamijeniti petljama koje se ovdje koriste običnim pletenicama, što dobro radimo. Prikladna djevojka za frizuru u školi na 5 minuta.

13. Riblji i zigzag

Spojite riblje meso s cik-cak ukosnicom. Dio kose unaprijed ostavite nevezan u ribljom repu. Zavežite riblji lanac, a zatim napravite jednostavnu pletenicu od preostale kose i pričvrstite je na glavu kako biste postigli maštoviti naglasak.

14. Vezice za djevojčicu s obojenim ukosnicama.

Kada je riječ o visokim frizurama, pokušajte uviti kosu, umjesto da je pletate. Ovo je jedna od najljepših frizura za djevojčice. Na sredini napravite simetrični razrez. Uvijte kosu sa svake strane, počevši od prednje strane, i dodajte više kose dok je upletena. Krajeve zamotajte u grozdove i pričvrstite ih cvijećem.

15. Repovi s dvostrukim srcima i lukovima

Djeca vole visoku kosu, pogotovo onu koja oblikuje prepoznatljive oblike. Ova frizura učinit će vaše obične pigtails zanimljivijim, zahvaljujući dvostrukim srcima. Podijelite kosu na pola, a zatim svaki dio u još tri kvadratna dijela. Uvijte kosu tako da dobijete srca. Skupite labave krajeve u repove i ukrasite lukovima.

16. Mohawk šarene kovrče

Irokezi - najzabavnija visoka frizura od svih. Ovoj slici možete dodati boju, osiguravajući kovrče svijetle obojene igle. Ako vaša kćer ima tanku kosu - napravite malo runa na svakom dijelu kako biste povećali debljinu i volumen.

17. Horsetail s petljom nizozemskih pletenica

Ovo je jedna od onih frizura za djevojčice s tamnom kosom koja jednako dobro izgleda na tankoj kao i na gustoj kosi. Dvije nizozemske pletenice počinju od hramova. Kad dosegnete stražnji dio glave, prekrižite pletenice jednu iznad druge. Nastavite tkati s suprotne strane, savijajući pletenicu tako da formira petlju.

18. Irokeze iz izdužene pletenice i svežnja

Kada je riječ o djevojačkim frizurama, postavljanje pletenica jednako je važno kao i izgled. Ova izdužena špica drastično se iz mohaka s malim trakama pretvara u grozdove. Za naglašavanje stila koristite svijetle elastične vrpce različitih boja.

Prednosti pigtail frizura

Pored toga Ova frizura izgleda uredno, lijepo i estetski ugodna, također je praktična, što je posebno važno kada su u pitanju djecakoji rijetko sjede na jednom mjestu. Bilo koji drugi stil brzo se raspada i gubi svoj izvorni izgled.

Unatoč raznolikosti vrsta tkanja, postoje neki standardi i načela koji su nepromijenjeni - to su takozvani blokovi. Svaki od njih ima karakteristike samo za jedan ili drugi zavoj frizure niti i njihovo tkanje. Savladavši nekoliko tehnika, možete ih kombinirati.

Neki su pigtails za djevojčice najpopularniji zbog lakoće tkanja, drugi su manje popularni zbog složenosti i dugog vremena potrebnog za njihovo stvaranje. Međutim, lako ćete pronaći 100 frizura s postupnim uputama za fotografije.

Pravila tkanja vrpcama

Vrpce daju frizuri originalnost i privlačnost.

Pri korištenju vrpca važno je zapamtiti sljedeće:

 1. U pravilu se koriste uske satenske vrpce. Široki se rijetko koristi.
 2. Da bi slika bila skladna, posebnu pozornost treba obratiti na boju vrpci.
 3. Prije tkanja vrpce pričvršćene su nevidljivo na kosu u podnožju.

Klasična troredna

Klasična verzija pletena je od tri niti, koje se naizmjenično preklapaju jedna s drugom.

Pigtails za djevojčice - 100 frizura tradicionalno započinje s uobičajenom dobro poznatom pletenicom od tri niti, koju čak i djeca mogu tkati

Tri pletenice s repa

Ova frizura nalikuje prethodnoj s jedinom razlikom što su ovdje tri pletenice ispletene iz repa prikupljenog na kruni ili stražnjoj strani glave.

Za ovu frizuru sva kosa je sakupljena u repu, iz kojeg je tkano najmanje 10 pletenica. Dalje se fiksiraju nevidljivo, zabijaju se ispod desni i ispada malo neuredno, ali to ga čini još romantičnijim i originalnijim kokonom.

Francuski vodopad

U hram uzmite 4 niti istog volumena, osim 2, koja bi trebala biti malo tanja od ostatka.

Tkati prema ovoj shemi:

 • 1. ispod 2. i iznad 3.,
 • 4. ispod 3. a iznad 2..

Zatim na krajnje pramenove dodajte malo kose od ukupnog broja.

 • 2. iznad 3. i ispod 4.,
 • zatim se 1. pramen povuče u stranu, a umjesto njega, uzeta je brava iz ukupne mase,
 • Novo se održava ispod 3. i iznad 2..

Tkati prema ovoj shemi, ali dodatna kosa uzima se ne samo odozdo, već i odozgo.

Pletenica s mlijekom (oko glave)

Jedna od najlakših frizura, za čije će stvaranje trebati najmanje vremena. Kosu treba podijeliti duž središnjeg dijela do dna. Dijelovi trebaju biti približno jednaki u volumenu.

Svaka se pletu odvojeno, a zatim se križno povezuju na vijencu, jedna preko druge, pričvršćuju se fiksom za kosu i frizura je spremna.

Chetyrehpryadnaya

Prebrojavanje žica započinje s lijeva na desno. 3. se stavlja na 2. mjesto i donosi se ispod 1. mjesta. Drugi je postavljen na vrh 4. i pod njim se hrani. Četvrti se održava između 1. i 2. mjesta, a donosi se ispod trećeg. 2.. troši ispod 1. i baci na vrh 3.. I dalje istim crtama.

Pyatipryadnaya

Učiti pletenice ovu opciju najbolje je s repom, a u budućnosti će biti moguće i bez njega.

Rep je podijeljen u 5 niti (računa se s lijeva na desno) i plete se prema shemi:

 • 5. iznad 3. i ispod 4.,
 • 1. iznad 3., ispod 2.,
 • 5. iznad 4., ispod 3.,
 • 1. preko 3., ispod 2..

Nadalje, sve se radnje najprije ponavljaju, sve dok se sva kosa ne pletenica.

S gumenim trakama

Pigtails s gumenim trakama jedna je od omiljenih frizura svake djevojke.100 frizura s korak po korak fotografijama jasno prenose proces stvaranja frizura.

Najpopularnije su dvije opcije: s poklopcem i navojem. Baza je visoki rep. Podijeljen je na 4 dijela, 2 strane spajaju se s gornje strane i vezuju gumenu traku. Podijelite cjedilu, koja je ostala na dnu, na 2 dijela, bacite ih na vrh, također spojite i učvrstite elastičnom trakom. I tako dalje do kraja.

U slučaju navoja, princip je otprilike isti, ali tehnologija je malo drugačija. Kosa nije podijeljena na dva dijela, a ne na 4, tj. Vrh je odvojen od dna. Oni se naizmjence spajaju jedan s drugim i fiksiraju gumenim trakama.

Pljuni u ražnju

Ova frizura dobro izgleda na debeloj dugoj kosi. Na temechke trebate napraviti rastanak, koji ima oblik trokuta, čiji vrh izgleda prema unutra. Kosa odabranog trokutastog područja pletena je žarnom tehnologijom. I ostatak kose, sakupljen radi prikladnosti u repu, prolazi kroz one koji su tkani i pričvršćuju ga odozgo.

Nakon što je baza pletena, otkopčavaju se kovrče s navojem i plete ih pletenicom koja ide ravno u sredinu.

Rad započinje odvajanjem kose na strani rastanka. Mali pramen, istaknut ispred, pletenice francuske žile. Hvatanje se obavlja samo s jedne vanjske strane.

Tada se mreža okreće u drugom smjeru, a podizanje se vrši s druge strane, dosežući suprotni rub, ponovno se okreće i mijenja se i strana podizača. Dakle, ražanj dopire do dna i izgleda kao zmija.

Francuski iznutra prema van (nizozemski, danski)

Sredstvo za podmazivanje kose za mekoću. Tkanje počinje s vrha. Moramo uzeti tri niti i početi tkati regularnu pletenicu i dodati raspuštenu kosu pramenovima dok idete.

Ali ako se u klasičnoj francuskoj inačici pramenovi međusobno preklapaju, u ovoj varijaciji, naprotiv, niti se okreću jedna na drugu.

Francuski su se okrenuli, rastali i razilazili po čelu sa strane

Tkanje počinje malo iznad glave. Prvo, dva dijela su načinjena tako da se formira trokut, čiji se oštar kraj nalazi iznad zatiljka, odnosno na početku tkanja. Odabrani lanac treba biti takvog opsega da se može podijeliti na dva dijela.

Tkanje se provodi u smjeru lica. U podnožju čela pramen je podijeljen na dva dijela i tanki pletenice su tkane iz svakog. Počinjete lijevom stranom prema stražnjem dijelu glave, a drugi desnoj strani, a tamo su povezani.

Snop s običnom pletenicom

Kosa bi trebala biti ispod ramena. Moraju se dobro počešljati, vezati visoki rep. Tada su namotane na jastučić dizajniran za stvaranje frizura s pecivima (možete kupiti u bilo kojem specijaliziranom dućanu).

Tada se kosa spušta, druga guma se stavlja na vrh. S takvim polaganjem bagela neće biti vidljivo. Pigtail koji će obložiti bazu grede je opleten od slobodnih vrhova.

Snop s dvije upletene pletenice

Pigtails za djevojke (100 frizura s korak-po-korak fotografije pokazuju da svatko sa živim primjer kako to učiniti mogu svladati frizuru bilo složenosti) bi trebao biti u mogućnosti tkati mame s kćerima koji odrastaju.

Svežanj se obavlja na isti način kao u prethodnoj frizuri, ali prvo na stranama, počevši od hramova, utkane su obrnute francuske pletenice. Njihovi krajevi su vezani za rep na stražnjoj strani glave. Zatim je napravljen snop, ali u ovom slučaju krajevi nisu utkani, već su skriveni unutar snopa i pričvršćeni nevidljivim glavama. Ova frizura izgleda svečanije i elegantnije.

Tkati s elastičnim trakama

Pigtail za djevojčice (100 frizura s korak-po-korak fotografije - potreban dodatak za početnike) često su tkani pomoću gumice, ukosnice, i vrpce.

Potreban broj guma - 11 komada. Rastanak se ne radi u sredini, već malo u stranu. Na strani gdje je dlaka veća, napravljena su 4 horizontalna dijela, a ove niti su vezane u repove. Drugi i treći rep su podijeljeni u 2 dijela. Zatim se prvi rep i polovica drugog spajaju i vežu se elastikom kako bi se stvorio novi rep.

Isto se radi s drugom polovicom drugog i pola trećeg, au drugoj polovici trećeg i četvrtog. Dakle, ispada 3 repa. Nadalje, prva i druga polovica, kao i druga polovica i treća su također spojene, a ispostavilo se 2 repa, od kojih su tkane uobičajene ruske pletenice.

Ime govori sama za sebe - gotova frizura je vrpca oko glave. Rastanak se obavlja horizontalno ispred glave tako da je u kosu uključena samo frontalna površina.

Tkanje počinje iz hrama na francuskoj tehnici. Raspuštena kosa obično je pletena u klasičnoj pletenici.

Rimska mreža

Kosa je podijeljena na dva dijela pomoću vodoravnog razdvajanja. Odvojimo kovrču od dobivenog razdjeljka, ali ne izravno, već blago nagnut. Pletenica francuske pletenice tako da ona ide koso. Zatim odvojite još jedan uvojak, ali s nagibom u suprotnom smjeru.

Ova frizura može imati dvije mogućnosti: kada je sva kosa uključena i kada nije uključena sva kosa.

Izrađena su 2 dijela - vodoravna i okomita, tako da ispuštaju 4 kvadrata. Tkanje počinje od donjeg srednjeg ruba gornjeg desnog kvadrata (gdje se prelazi sjecište), prema tehnologiji francuskog ražnja s ogradom na obje strane. Weave dijagonalno, to jest, iz ugla gore, a zatim oko tkati, premjestiti na donjem desnom trgu i tkati dijagonalno dolje.

Isto se radi i na drugoj strani i povezuje se na dnu vrata. Možete učvrstiti elastičnu traku i napraviti rep, ili možete nastaviti tkati i, uvijajući repove obaju pletenica u niti, tkati ih zajedno.

Napravite okomito razdvajanje - od čela do krune. Počnite tkati na desnoj strani od sredine rastanka. Tkanje - francuska pletenica s jednostranim (vanjskim) snimanjem.

Kao što tkanje tvori oblik srca. Hvatanje prestati učiniti kratko prije kraja tkanja. S druge strane učine isto i povezuju ih na stražnjem dijelu glave, ostavljajući kraj slobodan. Donja kosa ostaje u tijeku.

Frizura ima takvo ime, jer je rastanak u obliku božićnog drvca (cik-cak). Pletenice potječu iz sredine glave, to jest, iz uskih krajeva božićnog drvca, i odstupaju sa strane. Na kraju se mogu vezati za rep.

Petlja ili cvijet u francuskoj tehnici

Pigtails za djevojčice (100 frizura s korak-po-korak fotografije pružaju priliku odabrati) često pomažu onima koji žele stvoriti moderan, ali udoban frizuru.

Ovo tkanje, ako uzmemo u obzir pojedinačne elemente, nalikuje petlji, a ako pogledate sastav u cjelini - cvijet. Razdvajanje se vrši poprečno, pri čemu se formiraju 4 sektora, od kojih će u svakom slučaju biti opletena pletenica u obliku petlje.

Kovrča iz jednog sektora počinje tkati s vrha u tehnici francuske pletenice, zaglađujući je sve dok se ne dobije petlja. I tako u sva četiri sektora. Labavi krajevi su pleteni u klasičnom stilu i skupljeni u rep. Pletenice u repu isprepletene su jedna s drugom i izgledaju kao tkanje.

Pljunuti repove s dodatkom niti

Tehnika podsjeća na francuski. Prvo, napravljen je rep, podijeljen je u dva pramenova, dodan svakom od njih s obje strane, jednom upleten i osiguran elastičnom trakom. Onda ponovite istu stvar.

Srce s repom

Najprije je napravljen običan rep. Zatim se donji pramen repa uvuče pod elastiku i povuče prema gore.

Podijelite ga na dvije niti i pletite od svake. Krajevi pletenica pričvršćeni su gumom ispod repa.

20. Obrnjena pletena greda

Frizure za djevojčice trebale bi izgledati lijepo sa svih strana, a ne samo ispred. Ako vaša djevojka ima dugu kosu - napravite obrnute pletenice, počevši od stražnjeg dijela glave i pričvrstite krajeve, formirajući veliki, voluminozni snop.

21. Svjetlo pleteni vijenac s lukom

Slatka i voljena frizura za službene događaje, kao i za posjetu školi, može se nadopuniti lukom pastelne boje. Takve slatke frizure za djevojčice najbolje izgledaju na dugoj, gustoj kosi, jer za stvaranje će trebati dovoljno duljine i teksture.

22. Pleteni repovi

Rep ribe ribe popularan je u djece i adolescenata. Ova nova verzija frizure uključuje temeljito češljanje kose prije nego što ih napravite. Dodajte satenske vrpce ili druge dodatke za kosu da biste dovršili izgled. Ne možeš tkati riblji rep? Možda će trebati malo vremena da naučite kako ga tkati, zato budite sigurni da vježbate.

23. Elvenska frizura dviju ribica

Učinite vašu svakodnevnu frizuru zanimljivijom s pletenicama. Da biste to učinili, odvojite središnju kosu i podijelite je na dva dijela. Pletenica u pletenicu sve dok ne dođete do vrha glave. Onda počnite s tkanjem riba. Okrenite krajeve i osigurajte ih elastičnom trakom.

24. Afro-pletenice

Lijepe frizure mogu se obaviti ne samo na ravnoj kosi. Male djevojčice s kovrčavom kosom također mogu stvoriti slatku frizuru. Ovaj stil je idealan za toplo vrijeme ili neobičnu prigodu, a za to je pogodna i dlaka bilo koje duljine.

25. Tkanje kose gume

To nije tako komplicirana frizura, kako se čini. Ova je slika prikladna za djevojku s kosom do ramena i svidjet će joj se. Najteži dio ove frizure je učiniti dijete stajati bez trzanja dok pravite košaru. Upotrijebite obojanu elastiku za pričvršćivanje kose, a frizura će trajati cijeli dan.

26. Pljunuti s bočnom stranom

Ova fensi frizura sastoji se od šest pletenica i opuštene kose, a zatim ih spaja na dva dijela. Uklonite preostalu kosu na stranu, a zatim povucite kosu sa stražnje strane vrata u gornji desni kut. Osigurajte preostalu kosu u kolačku i dodajte zabavni pribor.

27. Frizura "Double girl fun"

Savršeno za kovrčave tipove kose. Ova frizura uključuje voluminozne kovrče i snopove koji izgledaju sjajno na svakom djetetu. Dodajte vrpce ili cvijeće za više izgleda lutaka. Trebat će vam mnogo elastičnosti i ukosnica kako biste osigurali ovu frizuru. Lak za kosu pomoći će joj ostati cijeli dan.

29. Glatki i formalni pramenovi

Mnoge klasične frizure za djevojčice su ono što majke pamte od svoje mladosti. Ova frizura za dvije djevojčice je sjajan primjer. Savršen je za tanku ravnu kosu. No, također možete pokušati napraviti ovu frizuru s debljom kosom. Može se napraviti u školu ili na vjenčanje.

30. Obrnuti pletenica

Zaboravite na rep, uključite fantaziju za nešto kreativnije. Ova frizura uključuje dvije pletenice koje se kreću od dna prema vrhu, uvijene u dvije grane. S tom frizurom nećete se moći baviti sportom ako imate kratku kosu, ali djevojke s dugom kosom mogu je nositi na neodređeno vrijeme.

31. Labava i uvijena kosa

Ponekad kosa najbolje izgleda kad joj se ništa ne učini. Ako vaše dijete ima dugu kosu srednje debljine, jednostavno napravite kaskadne kovrče i osigurajte nekoliko prednjih niti s ukosnicama na leđima. Gotovo!

32. Obojene pletenice sa strane

Malo drzak, mali panker, ali ipak je ova frizura prilično nježna. Kada tražite frizure za djevojčice koje još nisu postale mainstream, isprobajte ovaj jednostavan i slatki stil. Ne želite obojiti kosu? Obojene niti ili bojice za kosu savršene su za vaš mladi model.

35. Slatki uvojci s rubom

Ima li vaša djevojčica prirodne kovrče? Onda pokupi njezine frizure, slične ovome. Smiješni uvojci sa smiješnim dodatkom. Ako je kosa prirodno ravna, okrenite je kosom za glačanje ili kovrčanje. Djevojke vole ovaj pogled!

39. Kreativna frizura s vrpcama

Ovo je još jedna frizura koja izgleda teže nego što zapravo jest. Pletenica s dvije francuske pletenice duž linije kose, možete im dodati tanku satensku vrpcu. Vežite ga na dnu oko gumene trake kojom pričvršćujete pletenice.

40. Jedinstvena punk pletenica

Za djevojke s gustom kosom, ova mohawk frizura će učiniti. Pokušajte to učiniti sljedeći put kada imate događaj ili ako želite nešto originalno, suprotno od uobičajenih frizura za školu.

Ako opcije koje su vam predstavljene nisu bile dovoljne za donošenje odluke, pogledajte ovaj video s dječjim frizurama za djevojčice:

Frizura vaše kćeri zabavni je proces koji ćete u potpunosti cijeniti kada počnete ovo raditi. Neke su frizure jednostavne i lagane, što se može učiniti za 5 minuta, a za druge je potrebna ustrajnost. I ne zaboravite fotografirati njezine nove frizure, djeca rastu brzo, a svaki novi trenutak je jedinstven. Pljuskajte fotografije koje su nastale frizurama u komentarima, bit će nam vrlo zanimljivo vidjeti što se dogodilo.

Za tinejdžerice također imamo nešto za ponuditi. Ovdje pogledajte izbor frizura.

Pljuni s jarkim šalom za tri minute

Izvrsna opcija za učenike srednjih škola, kada je pravilna pletenica već dosadna, a opuštena se kosa penje u oči. Takva ljepota je vrlo jednostavna:

 • Odvojite mali pramen od čela.
 • Uzmi dugi tanki šal, po mogućnosti svijetlu boju, i zabij ga pod pramen.
 • Pletenica uobičajena francuska pletenica, koristeći krajeve šala umjesto dvije bočne niti i dodajući im novu kosu iz preostale mase.

Dva paralelna svitka od elastičnih traka u kombinaciji s kratkom tekućom kosom

Ova frizura izgleda lijepo na kratkoj kosi vrlo mladih fashionista. To je učinjeno ovako:

 • Kosa je podijeljena u dvije polovice.
 • Na svakoj strani od čela do glave, potrebno je napraviti dva paralelna reda malih repova.
 • Zatim podijelite prvi rep na pola i bacite drugi rep između njegovih polovica naprijed.
 • Vezati polovicu prvog repa zajedno s trećim.
 • Podijelite rep koji je bio u središtu prstena i bacite sljedeći na sredinu.
 • Nastavite na taj način sve dok rep ne ponestane.

Frizura "Mala sirena", pletena tehnikom ribljeg repa

Univerzalna frizura s kosom, izrađena u tehnici "ribe rep". Izgleda sjajno u kombinaciji s bilo kojom opremom, uključujući školske uniforme. Njegovo stvaranje neće potrajati mnogo vremena:

 • Odvojite pramen kose od čela i počnite tkati rep ribe (bez dodavanja dodatnih niti).
 • Nakon što dođete do vrha ušne školjke, odvojite malu pramenicu sa svake strane hrama i dodajte pletenicu, nastavite tkati.
 • Idući dolje, dodajte više niti na svakoj strani (samo tri dodatka).
 • Završite pletenicu s uobičajenim ribljim repom.

Jedna francuska pletenica na kratkoj kosi

Možete napraviti lijepu kosu s pletenicama za djevojčice i kratkom kosom. Na primjer, ovako:

 • Odvojiti se u središtu glave kose, počevši od čela do potiljka.
 • Kosa je pričvršćena na strane kako se ne bi miješala.
 • Pletenica male francuske pletenice na središnjem dijelu glave, vežite je elastičnom trakom na stražnjoj strani glave.
 • Uklonite ukosnice i dlake.

Ažurna pletenica na repu

Neke djevojke radije uklanjaju kosu u konjski rep, koji se može ukrasiti pletenicom u šik tkanini. I to je učinjeno vrlo jednostavno:

 • Na repu je mali pramen, iz kojeg trebate tkati običnu pletenicu.
 • U svakom tkanju dodati pramenovima pletenice malo kose s repa.
 • Dole do kraja i kravatu.
 • Uhvatite središnji pramen pletenice na dnu repa i povucite prema gore tako da se pletenica raširi.
 • Osigurajte nevidljivu cjedilu koja je bila povučena preko repa.
 • Omotajte vrh pletenice unutra i pričvrstite ga ispod repa.

Slatki pletenice i repovi na kratkoj kosi

Na kratkoj kosi izgledaju sjajno dva repa s paralelnim nizozemskim pletenicama i lukovima. I učinite ih lakšim nego ikad:

 • Napravite okomito razdvajanje u središtu glave, dijeleći kosu na pola.
 • Na svakoj strani pletite nizozemsku pletenicu, ostavljajući stražnju stranu kose neiskorištenom.
 • Preostalu kosu podijelite na dva dijela.
 • Prekrižite pletenice i vežite ih zajedno s kosom u konjske repove, tako da je svaki pigtail dio repa s suprotne strane.
 • Pričvrstite lukove, zavijte krajeve repova.

Prugaste upletene pletenice

Postoje mnoge varijante frizura s pletenicama za djevojčice školske i predškolske dobi. Na primjer, možete brzo i jednostavno pletiti izvanredne prugaste pletenice od naramenica. izrada:

 • Prvo morate podijeliti svu kosu od čela do vrata na dva jednaka dijela.
 • Odvojite malu cjedilu u blizini čela i vežite rep.
 • Sljedeći redoslijed, jednak veličini prvog, odvojite i povežite s prvim repom u novi.
 • Ponovno odvojite pramen i vežite ga s prethodnim repom, pomičući se malo unatrag.
 • Na taj način skupiti svu kosu na obje polovice.
 • Rezultat su dva repa.
 • Podijelite svaki rep na pola i uvrnite dvije polovice zajedno, formirajući upleteni svitak.

Lijepa kovrčava pletenica

Čak i najobičnija pletenica može biti pletena na neobičan način, čineći je lijepom, kovrčavom i elegantnom. Na primjer, ovako:

 • Napravite nizak rep iza uha.
 • Jedan tanak pramen omotati oko gume, skrivajući ga.
 • Odvojite male niti na svakoj strani repa i opletite uobičajene pletenice.
 • Preostali rep podijelite na tri dijela.
 • Na ekstremne dijelove stavite gotove pigtails i pletenica uobičajene pletenica po cijeloj dužini.

Dva svežnja isprepletenih francuskih pletenica

Graciozni pleteni snopovi napravljeni od dvije nizozemske pletenice sjajno će izgledati u svakodnevnom životu i bilo kojoj prigodi. Oni tkaju ovako:

 • Odvajanje od središta čela do sredine baze vrata.
 • Na svakoj strani pletenica na tehnologiji francuskog vodopada (ostavljajući dno pramenova visi dolje i dodavanje novih pramenova na njihovo mjesto).
 • Morate se premjestiti u središte vrata, gdje je preostala kosa vezana zajedno u repu.
 • Pomoću visećih niti i kretanja duž prve pletenice, pletite drugu pletenicu (francuski) na svakoj strani.
 • Pletite lijevi rep u pletenicu i razvaljajte ga, čineći snop na jednoj strani.
 • Krajevi dlake koji ostaju iz druge pletenice trebaju biti spojeni na obje strane i pletenica drugog svitka, koji se zatim može zavrnuti u drugi snop.

Zipper poput zatvarača

Zanimljiva pletenica koja izgleda kao zatvarač iz brave u kombinaciji s pletenim snopom izgleda lijepo na bilo kojoj kosi. Pletenica takvog uzorka može biti kako slijedi:

 • Odvojite tanku cjedilu od hrama i počnite tkati nizozemsku pletenicu, stavljajući pramenove ispod.
 • Na drugom isprepletanju, onaj pramen koji se pokazao s unutarnjeg ruba pletenice treba držati ispod druge dvije (središnje i vanjske) i staviti na stranu.
 • Stisnite u hram mali pramen i držite ga između dva preostala i uklonite ga na stranu, ali s suprotne strane.
 • Stisnite pramen blizu unutarnjeg ruba pletenice i ponovno ga rastegnite između dva preostala, tako da oni odlaze na raspoređen način (iznad njega i ispod njega mora biti nit.
 • Uklonite ovu cjedilu u stranu i ispružite prvu žetvu ispod nje i vratite je u pletenicu, povezujući je s trakom koja joj je najbliža.
 • To jest, algoritam tkanja je takav da se pramen zabije, drži između dva u pletenici, povuče na stranu, prije nego što se skine, vraća se u pletenicu, povezujući se s jednom od dvije niti.

 • Prema ovoj shemi, trebate tkati dijagonalno.
 • Da biste proširili tkanje, morate dodati sljedeće niti manje deblje od prethodnih.
 • Kada se izvuku dodatni pramenovi, preostala dlaka u ruci podijeljena je na tri dijela i opleta uobičajenu pletenicu.
 • Da bi se formirao snop pletenica i osigurao klinovima.

Bočni pigtail s vrpcama i pramenom

Ova verzija pigtails za djevojke s snop je korisno kada trebate učiniti nešto vrlo lijepo vrlo brzo. Stvara se ovako:

 • Od hrama je odvojen mali pramen.
 • Ispod njega strši traka u boji.
 • Pramen je podijeljen u tri dijela tako da su krajevi trake uključeni u dva ekstremna pramenova.
 • Pletenica običnog kosa.
 • Pljunak ide uz ostatak kose na repu.
 • Iz repa se formira snop.

Pletena greda ukrašena lukom

Još jedna frizura iz serije je brza, jednostavna i zapanjujuća. To se radi na sljedeći način:

 • Napravite rep i stavite pecivo na njega.
 • Raširite kosu ravnomjerno oko krafne.
 • Odvojite malu cjedilu i opletite pletenicu.
 • Okrenite ga oko krafne, gurajući ga u središnju rupu.
 • Spojite preostali kraj sa sljedećom niti i opletite sljedeću pletenicu.
 • Isto vrijedi i za svu kosu.
 • Ubodite dobiveni snop s klinovima.
 • Puder odrezan na bagelu, izvlačeći pramenove iz njih.
 • Ukrasite lukom.

Dakle, pletenica je jedinstven i nezamjenjiv alat za stvaranje jednostavne, ali nevjerojatno lijepe kose na lijepim dječjim glavama.

Pigtails za djevojke: frizura videa

Kružna pletenica u kombinaciji s repom na boku

Francuska vezica za glavu u kombinaciji s kosom koja teče

Izvorna pletenica "Snake"

Zanimljiva kombinacija dviju francuskih pletenica i repa

Srce pletenica s prekrasnim lukom

Francuski vodopad, u kombinaciji s uobičajenim kosim

Rep pleten u francuskoj tehnici

Tako da djevojka uvijek izgleda uredno, moderno i elegantno u školi, mama bi trebala svladati nekoliko metoda pletenja. Na temelju pletenice, možete jednostavno napraviti 100 frizura, ako ste vođeni korak-po-korak fotografije i to nije granica.

Neke starije frizure mogu se izvoditi samostalno. Spit - jedna od onih nekoliko frizura koje su univerzalne i pogodne za svakodnevni život, odmor i sport.

Video o pletenici za djevojke

Video o pigtails za djevojčice - 100 frizura - 3 najjednostavniji i najljepši:

Videozapis o 10 najljepših i najjednostavnijih frizura na zadnjem zvonu:

"Znak beskonačnosti"

Pletenice s lukovima uvijek izgledaju jako slatko. Predložena frizura može biti ukrašena s dvije lukove. Kako stvoriti pletenicu u obliku znaka beskonačnosti?

 1. Podijelite kosu na dvije jednake polovice ravnom ili cik-cak razdjeljak.
 2. Gotovo na stražnjoj strani glave napravite dva repa, od kojih svaki ima elastičnu traku.
 3. Pletenica dva pigtails na uobičajeni način od tri niti.
 4. Desna pletenica mora biti podignuta prema gore, a vrh će biti gurnut ispod elastičnog osigurača repa.
 5. Pletenica, koja je lijevo, gurnuta je u prsten koji proizlazi iz desne pletenice. Izvucite vrh do lijevog repa i osigurajte ga, držeći ga ispod gumice.
 6. "Beskonačnost" je spremna, ostaje samo vezati lijepe lukove preko gume.

To nisu sve varijacije dječjih pletenica od kojih se stvaraju prekrasne frizure. Budite pametni, tkajte uši trakama i bez njih napravite obruče pletenica. Ako obitelj ima kćer - morate razvijati maštu i izrađivati ​​nove frizure svaki dan!

Pogledajte videozapis: Lijepe frizure za djevojcice 2018 (Listopad 2019).

Loading...