Korekcija obrva pomoću trimera: 3 uobičajena pitanja

Što je skriveno ispod riječi trimer za obrve? To je poseban stroj, kojim ne samo da možete napraviti obrve, nego i odrezati kosu u ušima i urediti područje bikinija. Uređaj je vrlo kompaktan, pogodan je za držanje u ruci, najčešće radi na bateriji ili baterijama.

Trimer uređaj: 1-tijelo, 2,3-zamjenjive glave za brijanje, 4,5-mrežasta mreža, 6-četkica, 7-poklopac, 8 jedinica za pohranu

Faze dizajna - video

Odmah nakon stjecanja trimera možete nastaviti s dizajnom obrva. U tome nema ničeg teškog, ali nema potrebe ni žuriti u tome. Da biste započeli, pročitajte upute za upotrebu, a zatim pređite na posao.

Kako odabrati trimer?

Prilikom odabira trimera obratite pozornost na sljedeće kriterije:

 • Materijal proizvoda. Preporučljivo je kupiti trimer s čeličnim ili titanskim noževima.

 • Postojanje dodatnih mlaznica. To će proširiti funkcionalnost uređaja i omogućiti vam uklanjanje dlaka s bilo kojeg dijela tijela.
 • Težina trimera i raspored tipki. Prije kupnje, držite uređaj u ruci da biste razumjeli stupanj njegove udobnosti.
 • Kvaliteta proizvoda. Od kupnje treba napustiti, ako kompletan set nema jamstvo od proizvođača. Obratite pažnju na izgled trimera: ne smijete kupiti uređaj ako ne izaziva povjerenje ili jako miriše na plastiku.

Što je trimer za obrve, uši i nos i za što je namijenjen?

Trimer je šišačica za obrve, uši, nos, bikini područje i druga teško dostupna područja na tijelu. Riječ je o kompaktnom uređaju duguljastog oblika, s jedne strane na kojem se nalaze lopatice.

Glavna prednost trimera je da pažljivo reže dlačice na korijenu i ne izvlači ih van. Prilikom ispravljanja obrva, vlasnik osjetljive i osjetljive kože, koja se često iritira na izvađenim područjima, ne može bez takvog korisnog alata. Preporučuje se da se ovaj stroj koristi i ako kosa nakon čupanja "raste" u kožu ili na smanjenom pragu boli. Vlasnici "čupavih" obrva, kad duge dlake strše u različitim smjerovima, također odgovaraju takvom stroju.

Brinete bi trebale biti oprezne pri obrezivanju obrva pomoću trimera, budući da se crne točkice pojavljuju na mjestu odrezanih dlaka sljedećeg dana, što daje neuredan izgled. U ovom slučaju, bolje je podesiti oblik pincetom i koristiti trimer samo za rezanje.

Kako odabrati i kupiti u online trgovini najbolju žensku ili mušku trimer za obrve, bradu, nos i uši?

Raspon ovih alata je velik i često je neiskusnom kupcu teško odabrati pravi model. Pokušajmo zajedno riješiti sve sorte koje se prodaju.

Trimeri se dijele na ženski i muški. Ove dvije sorte međusobno se razlikuju ne samo po izgledu, već i po izvedbi. Muške su uglavnom namijenjene za rezanje dlaka u nosu i ušima, podešavanje brkova i brkova.

Ako trebate muški trimer, obrve trebaju posebnu mlaznicu, koja nije uvijek uključena u komplet.

Alati za kuhanje

Prije svega, morate pripremiti sve potrebne alate kako bi bili pri ruci. Za frizure i ispravke je potrebno:

Savjet! Četka nužno ide u set i namijenjena za čišćenje radnih površina. Također je potreban u procesu rada (za čišćenje alata i kože od ošišanih dlačica).

 • Pincete ili pincete za obrve. Neke pojedinačne fine dlake neće se moći obrijati ispod korijena, tako da je oblik obrva nakon postupka bio idealan, morat ćete koristiti te alate.
 • Češalj za obrve.

U ekstremnim slučajevima možete koristiti četkicu maskara. Najprije ga je potrebno oprati tako da ne ostavlja pigmente na koži.

 • Olovka za obrve. Koristeći ga prije postupka korekcije, označite željeni oblik.

Kako smanjiti obrve

Podrezivanje se obavlja u sljedećem redoslijedu:

 1. na uređaju postavite mlaznicu,
 2. četkanje dlačica i odsijecanje onih koji vire iza gornje granice obrve,
 3. isto se ponavlja kada češljate dlačice.
 4. Gladimo dlake u smjeru prirodnog rasta i odrežemo one koje su ispucale ili se ispruže u različitim smjerovima.

Korekcija oblika

Korekcija oblika obrva izvodi se na sljedeći način:

 • na trimeru podesite odgovarajuću mlaznicu,
 • konture željenog oblika nacrtane su s kozmetičkom olovkom,
 • koža obrva lagano povlači i glatko obriše višak vegetacije,
 • morate pomaknuti uređaj protiv rasta dlačica: od vanjskog ruba do unutarnjeg,
 • ošišane dlake uklanjaju se četkom i pregledavaju rezultat - ako se otkriju neotkrivene dlake, postupak se ponavlja,
 • Nakon zahvata obrve razmazati hranjivom kremom.

Savjeti za početnike

Pravila za rad s trimerima mogu se naći u uputama, pa nakon kupnje pažljivo je proučite. Ona će vas pripremiti za česte poteškoće. I neke praktične savjete koje ćete naučiti dalje:

 1. Uvijek očistite trimer nakon rada ako to uskoro ne učinite radnim površinama i postanete neupotrebljivi. Nakon rada, čelične oštrice treba oprati, obrisati, osušiti i podmazati.
 2. Korekcija se može obaviti ne više od 2 puta tjedno, inače će rast kose rasti.
 3. Prije zahvata lice treba oprati i obrisati, a kremu ne smijemo koristiti prije zahvata.
 4. Sve radove treba obaviti polako i glatko, na koži ne smije biti previše pritiska.

Što je to?

Ovaj je uređaj prodan relativno nedavno i odmah se zaljubio u one koji su ga već uspjeli testirati za sebe. Trimer za obrve je poseban uređaj koji pomaže u nekoliko sekundi da ukloni višak dlaka s lica u malim količinama. Zapravo, ovi uređaji su isti škare za kosu, ali u minijaturi, a po izgledu to je prijenosni uređaj koji radi na baterije, vrlo sličan običnoj pisaljci. Njegov gornji dio nalikuje četkici za zube, jer tamo se nalaze mikro-lopatice koje uklanjaju dlačice.

Glavna razlika između trimera i mnogih pinceta koji su poznati mnogim ljudima je način uklanjanja dlačica: trimer ih samo drži što bliže koži, a da je ne povrijedi, ali pažljivo uklanja vegetaciju. Uz pomoć pinceta, dlačice se mogu jednostavno izvaditi iz korijena, dok doživljavaju prilično neugodne osjećaje. Kod uporabe trimera ne dolazi do nelagode. S trimerom su ugrađene i više mlaznica. Što ih je više, to se i sam uređaj smatra funkcionalnijim. Uz to, možete ne samo ukloniti višak dlake na licu, ali i, ako je potrebno, promijeniti oblik obrva bez puno truda.

Značajke i prednosti

Glavna značajka ovog minijaturnog uređaja je mogućnost njegove uporabe ne samo za uklanjanje viška vegetacije u obrvama, već se može koristiti iu ušima, pa čak iu nosnim prolazima. Koristeći samo ovaj kompaktni uređaj, brzo ćete ga očistiti za nekoliko minuta.

Među svim prednostima trimera u odnosu na druge metode uklanjanja viška vegetacije s obrva, možemo razlikovati sljedeće:

 • Apsolutni bezbolni postupak. Nema bolova, svrbeža ili bilo kakvih znakova nelagode pri korištenju ovog uređaja.
 • Minimalno vrijeme postupka. Sada, da bi izgledali sjajno, dovoljno je samo nekoliko minuta.
 • Jednostavan za uporabu. Potrebno je samo uključiti uređaj i držati ga s glavom na određenom dijelu kože lica.
 • Mogućnost korištenja bilo gdje iu bilo koje vrijeme.

Daleko od svake od sličnih opcija može se pohvaliti takvim prednostima, pa nije iznenađujuće da je trimer danas vrlo tražen.

Kako odabrati?

Danas, trimeri su dostupni za prodaju od strane mnogih proizvođača različitih kućanskih aparata i kozmetičkih pribora, na primjer, brand Veneraspecijalizirana u proizvodnji strojeva za brijanje, voska sada proizvodi ovaj uređaj.

Kako ne bi bili razočarani u kupnji i cijenili sve prednosti ovog uređaja, potrebno ga je odabrati u skladu sa sljedećim kriterijima:

 • Materijal trupa. Trimeri, komercijalno dostupni, mogu biti izrađeni od plastike ili metala. Poželjno je kupiti drugu opciju, jer je trajnija.
 • Tip noža, Ovdje ili metal, ili keramika. I jedna i druga opcija nisu loše. Ako samo trebate odrezati kosu na obrve, tada će uobičajene metalne oštrice učiniti. Ako je planirana upotreba trimera u druge svrhe, bolje je odabrati keramiku.
 • Broj mlaznica. U prodaji mogu biti trimeri s jednom mlaznicom namijenjenom za obrve, te s nekoliko. Odlučite točno za koju svrhu je uređaj kupljen. Ako je samo za ispravljanje obrva, onda nema potrebe za preplatiti za nepotrebne komponente. Možete ih podrezati i prilagoditi obliku s jednom mlaznicom.
 • Broj brzina. Bolje je kupiti trimer, koji ima najmanje dva načina rada. Tako uvijek možete, ako je potrebno, prilagoditi intenzitet uklanjanja dlačica.
 • Kvaliteta uređaja, Ova procjena je subjektivna, ali nužna. Treba ga pregledati tako da tijelo nema čipove, oštrica je glatka, a sam uređaj ne miriše na plastiku ili izgorio papir.
 • Jednostavan za uporabu, Da bi proces rada s ovim uređajem bio zaista jednostavan, nužno je da se lako uklapa u vašu ruku. Stoga, ako vam je udobno držati ga i ne osjećate nelagodu, možete obaviti kupnju.
 • Nutritivna metoda. Ručni trimer može raditi na bateriji, baterijama ili izravno spojen na mrežu. Najfunkcionalniji je onaj koji radi na baterijama.
 • Muški ili ženski model. Kao što praksa pokazuje, ne postoje značajne razlike između tih uređaja. Samo ženski trimeri su kompaktniji i lakši.

Što je trimer za obrve

Trimer je poseban uređaj namijenjen korekciji obrva. Na jednoj strani alata nalaze se noževi, pomoću kojih se kosa reže, a obrvama se daje idealan oblik. Obično se s uređajem nalaze mlaznice koje vam omogućuju da uredno izrežete duljinu dlačica.

Prednost trimera je u tome što ne izvlači obrve, već ih nježno oblikuje. Zbog toga je uređaj posebno prikladan za osobe čija je koža tanka i osjetljiva, a nakon čupanja dlačica dolazi do iritacije, dlake rastu ispod kože.

Korištenje uređaja eliminira nelagodu, što je vrlo važno za osobe s niskim pragom boli.

Kako odabrati pravu trimer za ženu

Da biste koristili uređaj što ugodnije, a rezultat nije razočarao, morate obratiti pozornost na neke točke pri odabiru trimera:

 • imenovanje. Prvo, potrebno je odrediti za koga je uređaj namijenjen, jer su trimeri muški i ženski. Muškarci se uglavnom koriste za korekciju krutih dlaka (brkovi, brkovi, brade itd.). Ženski modeli izrađeni su s obzirom na činjenicu da će se koristiti za tanju i osjetljivu kožu,
 • broj mlaznica. Prilikom kupnje uređaja preporučuje se da se odaberu trimeri, zajedno s kojima postoji nekoliko dodatnih mlaznica koje ispravljaju duljinu dlačica (od 3 do 8 mm). Mnoštvo dodataka omogućuje obrvama željenu dužinu i oblik, kao i uklanjanje dlaka s drugih dijelova tijela,

Trimer može biti i samostalan uređaj i mlaznica električnog brijača.

Priprema alata

Za ispravljanje obrva potrebni su vam sljedeći alati:

 • izravno trimer i, ako je potrebno, željenu mlaznicu,
 • češalj za obrve ili čista četka za maskaru,
 • kozmetička olovka za crtanje željenog oblika obrve,
 • pinceta ili pinceta. Neke neželjene dlačice je teško ukloniti pomoću trimera. Stoga, da biste obrvama dali savršen oblik, možda ćete morati ukloniti neke dlačice povlačenjem,
 • mekana četka za prah
 • ogledalo (po mogućnosti s učinkom povećanja),
 • stolna svjetiljka - lice mora biti dobro osvijetljeno kako bi se maksimalno ispravili lukovi obrva.

Preliminarne obrve za crtanje kontura će izbjeći slučajne pogreške tijekom postupka.

Odaberite savršeni oblik obrva koje morate upisati

Kako rezati obrve

Ako su dlake različite duljine, a neke od njih su ružno ispružene, višak možete odrezati trimerom. To se radi na ovaj način:

 1. Na uređaju morate ugraditi mlaznicu koja određuje duljinu dlačica.
 2. Češalj bi trebao češljati obrve prema gore, podrezivati ​​sve dlačice koje se protežu preko gornje granice obrve pomoću trimera i obrisati ih s lica mekom četkom za prah.
 3. Na isti način, trebate češljati obrve dolje i odrezati sve labave dlake.
 4. Češljajte obrve uzduž kose i ponovno pokrenite trimer preko njih.

Kako podesiti obrazac

Slijedeći trendove mode, mnoge djevojke žele prilagoditi oblik obrva. Trimmer ovdje će također doći u pomoć. Ali u ovom slučaju potrebno je provesti temeljitu pripremu prije početka postupka.

 1. Prvo morate nacrtati željeni oblik obrve s kozmetičkom olovkom. Trebalo bi jasno nacrtati donje i gornje granice. Također je važno odrediti početak, kraj i najvišu točku rasta obrve. Da bi vaše obrve izgledale savršeno na licu, slijedite preporuke vizažista:
  • početak obrve treba biti na crti koja povezuje krilo nosa i unutarnji kut oka,
  • najviša točka obrve leži na ravnoj liniji koja prolazi iz krila nosa kroz središte šarenice,
  • vrh obrve je na crti koja prolazi od krila nosa kroz vanjski kut oka,
  • Sve tri točke treba označiti olovkom.

Stencil aplikacija

Ponekad je nemoguće samostalno nacrtati jasan obrv. U ovom slučaju, pogodno je koristiti posebne šablone od mekog sintetičkog materijala. U tom slučaju možete odabrati matricu što je moguće bliže obliku prirodnih obrva.

Odabrani oblik treba pričvrstiti za obrvu, a olovkom nacrtati luk. U isto vrijeme, ne biste smjeli zaboraviti na tri glavne točke: ako na matrici početak i kraj rasta obrva prelazi postavljene granice, ne biste smjeli zasjeniti cijelu šablonu, ali trebate se zaustaviti na pravom mjestu.

Nakon bojanja obrve s kozmetičkom olovkom, potrebno je pregledati luk i ukloniti one dlačice koje su izbijene iz opće konture.

Kako učinkovito koristiti uređaj: savjeti za početnike

Prilikom korištenja uređaja morate slijediti pravila:

 • Nakon uporabe trimera, očistite isječene dlačice. U suprotnom, uređaj će brzo postati neupotrebljiv,
 • čelične oštrice moraju se isprati, osušiti i podmazati,
 • tako da se kosa ne počne intenzivnije razvijati, korekcija obrva uz pomoć trimera može se obaviti ne više od jednom u 4 - 5 dana,
 • kada koristite uređaj, nemojte žuriti - svi pokreti trebaju biti što je moguće glatkiji.

Trimer omogućuje brzo i točno davanje obrva željenog oblika. Pomaže mnogim djevojkama da malo promijene svoj imidž. Nema ga teško koristiti.

Što uzeti u obzir pri odabiru trimer za obrve

Trimeri su muški i ženski. Princip njihovog rada je isti, razlikuju se po dizajnu, težini i broju funkcija. Postoje trimeri posebno za obrve. Ovi prijenosni uređaji su univerzalni, pogodni za muškarce i žene.

Muški uređaji su obično višenamjenski. Rezali su bradu, zulufi, podrezivali konturu na stražnjoj strani glave, uklanjali kosu u nosu i ušima. Posebne mlaznice za obrve nisu svi modeli.

Kod ženskih modela, privjesak za obrve može biti dodatak epilatoru. Višenamjenski uređaji proširuju mogućnosti njihovog korištenja, posebni imaju male veličine, pogodno ih je ponijeti sa sobom na izlet.

Cijena ovisi o kvaliteti, proizvođaču, broju mlaznica, materijalu tijela i noževima, dodatnim pogodnostima pri uporabi.

Na internetskim aukcijama može se kupiti jednokratni trimer za 2-4 dolara. Cijena kvalitetnijih višenamjenskih uređaja poznatih proizvođača doseže tri tisuće rubalja i više.

Vrsta napajanja

Električni trimeri dostupni su u tri vrste:

 • punjiva. Modeli baterija pogodni su za korištenje na cesti, na odmoru i tamo gdje nema struje., Oni su mobilni, nedostatak kabela za napajanje omogućuje slobodno kretanje po stanu, a ne vezivanje za utičnicu. Vrijeme neprekidnog rada uređaja je oko jedan sat. Ovo je dovoljno za mjesec periodične uporabe,
 • mreža. Ograničavaju slobodu kretanja duljine kabela i položaj utičnice. Cord ometa obradu teško dostupnih mjesta. Uređaji su namijenjeni za čestu stacionarnu uporabu,

Materijal oštrica

Noževi su monolitni - ugrađeni u uređaj - i zamjenjivi. Za njihovu proizvodnju koriste se dvije vrste materijala:

 • čelik. Čelične oštrice brže zatupljuju, zahtijevaju podmazivanje. Mogu biti izrađeni od titana ili dijamantnog premaza. Radni vijek noževa jeftinih trimera je 3-4 mjeseca, nakon čega će se uređaj morati mijenjati. To je više isplativo za kupnju modela s izmjenjivim noževima i dodatne privitke na njih.,
 • keramika. Keramički proizvodi se lako održavaju, ne zahtijevaju podmazivanje, ostaju oštriji dulje. Za kućnu uporabu, stručnjaci ih preporučuju. Ali materijal je krhak, može se oštetiti ako ga pogodite ili ispustite, zahtijeva pažljivo rukovanje.

Obratite pozornost na tijelo. Miris plastike, pukotine i ogrebotine ukazuju na lošu kvalitetu materijala iz kojeg je izrađen.

Ovisno o odredištu stroj je opremljen raznim mlaznicama. Trimer samo za obrve ima jednu mlaznicu s noževima, višenamjenski modeli imaju nekoliko mlaznica.

Mlaznice višenamjenskih uređaja imaju različitu širinu. Uske su dizajnirane za obrve, šire su za intimna područja za žene, za bradu, zulufi i šišanje za muškarce. Mlaznice za uklanjanje dlaka s nosa i ušiju su okrugle.

Osim zamjenjivih noževa, uređaji se isporučuju s nastavcima s češljem različitih duljina, koji se stavljaju na glavu uređaja preko noža. Duljina frizure ovisi o visini zuba mlaznice, za obrve varira od tri do osam milimetara.

Načini rada

Većina trimera ima jedan ili dva načina rada:

 • mekana. Omogućuje vam rad s teško dostupnim mjestima, izvođenje nakita,
 • intenzivna. U ovom načinu rada možete rukovati velikom površinom u kratkom vremenu.

Načini prebacivanja se izvode okretanjem donjeg dijela tijela u odnosu na vrh ili gumb.

Težina i oblik

Težina i oblik trimera ovise o njegovoj namjeni i funkcionalnosti. Prijenosne obrve su u obliku kugle i lagane. Gornji dio podsjeća na četkicu za zube, koja se ponekad nalazi pod blagim kutom prema tijelu.

Višenamjenski uređaji teže i razlikuju se u ergonomskom obliku za praktično postavljanje u ruku. Postoje modeli s protukliznim gumiranim dijelom tijela. Ženski uređaji dostupni su u svjetlijim ili pastelnim bojama, muški - u tamnijim bojama. Muški modeli također imaju veliku težinu.

Dodatne značajke

Neki modeli imaju dodatne značajke koje olakšavaju rad i njegu uređaja.

 1. Pozadinskog osvjetljenja. Ugrađeno svjetlo osvjetljava područje koje treba tretirati.
 2. Noževi koji se samo oštre. Oštrenje se javlja s trenjem tijekom rada. To uvelike povećava životni vijek noževa.
 3. Mokro čišćenje - oštrice se mogu čistiti pod tekućom vodom, što uvelike olakšava održavanje uređaja.
 4. Mogućnost rezanja mokre kose omogućuje korištenje uređaja odmah nakon tuširanja.

Usluga podrške

Zahtijevati održavanje jeftinog trimera, kupljenog na internetskoj dražbi, nije potrebno. Prije kupnje skupog višenamjenskog uređaja, pitajte o jamstvenom roku i dostupnosti servisnih centara u vašem području. S poznatim uređajima proizvođači problema obično ne nastaju.

Kako koristiti trimer za obrve

Prije svega - nema potrebe za žurbom. Korekcija obrva zahtijeva preciznost nakita, jedan bezbrižan pokret - na obrvi će se pojaviti ćelava točka ili će se slomiti linija. Trimer se mora udobno smjestiti u vašoj ruci, provjeriti prije nego što nastavite s manipulacijom. Pripremite uređaj i sve što vam je potrebno.

Frizura za obrve i korekcija

Prije nego što nastavite s korekcijom ili modeliranjem obrva, nacrtajte konturu s kozmetičkom olovkom. To će pomoći da obavite posao točno, uklonite samo višak kose. Koža mora biti suha.

  Svojom slobodnom rukom lagano povucite kožu.

Nije preporučljivo koristiti trimer brinete. Umjesto obrijane kose ostat će vidljive crne točkice.

Kako mijenjati mlaznice

Zamjena mlaznica je detaljno opisana u uputama za uređaj, pregledajte prije uporabe. Ako tekst napomene nije na ruskom jeziku, crtež koji opisuje opis pomoći će.

Mlaznice za češalj nose se preko oštrice. Zamjena mlaznice oštricom je vrlo jednostavna.

 1. Okrenite mlaznicu oko osi u smjeru suprotnom od kazaljke sata dok ne klikne i odvojite je od uređaja.
 2. Na njegovo mjesto instalirajte drugi i kliknite.

Čišćenje instrumenata

Četka za čišćenje uključena je u paket trimera. Nakon uporabe trimera obradite radne površine i nanesite mazivo na nož.

Trimer s mogućnošću mokrog čišćenja, držite pod tekućom vodom, a zatim osušite. Potpuno mokro tijelo nije potrebno, dovoljno je nositi s mlaznicom s oštricom.

Trimer s kućištem bez zaštite od vlage ne može se prati pod tekućom vodom, što će dovesti do brzog kvara uređaja.

Skladištenje

Čuvajte uređaj na čistom i suhom mjestu kako ne bi došlo do prodiranja vlage u kućište. Trimer s vodootpornim kućištem može se ostaviti u kupaonici. Za pohranu i prijevoz, mnogi prijenosni modeli opremljeni su kutijom ili torbom.

Ako trimer koristi nekoliko ljudi, svaki put tretirajte oštrice s dezinfekcijskim sredstvom - klorheksidin ili miramistin.

Najbolji trimeri za obrve

Među proizvođačima takve tehnologije najpopularniji su:

Philips je poznata tvrtka koja proizvodi kućanske aparate i uređaje za njegu kose. Model NT3160 Series 3000 zauzima jedno od prvih mjesta u ocjeni potrošača. To je univerzalna naprava za obrve s širinom noža od 21 mm. Mlaznice su opremljene zaštitnom mrežom, čime se eliminira mogućnost oštećenja kože.

Korisna stvar za čovjeka koji se brine o sebi i svom izgledu. Koristim ga oko dva mjeseca, a trimer može reći da se njegov novac isplati i obavlja svoje funkcije na 100%. Ako ga koristite pažljivo, polako i ako ste se upoznali s brijanjem oštrice, zajamčen je dobar rezultat. Drago mi je da se izmjenjiva oštrica mirno pere u vodi i ne hrđa. Uključena su još dva savjeta za brijanje obrva, ali po mom mišljenju ovo je previše!

Yury911

Bilo je isto, ali kupljeno je davno. Kupio sam novu za uzvrat. Još ništa bolje. Siječe obrve, kosu u nosu, uši, ne trza. Uključene su i mlaznice. Sjajan trimer.

Tsyganov Alexander

Remington je još jedan poznati brand specijaliziran za proizvodnju aparata za kosu. U liniji postoje posebni trimeri za obrve, kao što je MPT4000C. Najpopularniji automobili za muškarce koji kombiniraju nekoliko funkcija. Među njima, model NE-3750 i PG-350.

Kupio sam ovaj trimer za mog supruga kao poklon. Dobro je radio, nekoliko puta je prekinuo svoju suprugu, oštrice rade za slavu. Ali ipak su bili razočarani modelom nakon što se po treći put počeo brzo pražnjevati, a trimer bi uvijek trebao biti uključen i napajan jer dugo ne radi s baterijom. Sada je punjenje dovoljno samo za viski, onda morate čekati nekoliko sati dok se baterija ne napuni i vratite u bitku. Možda smo mi bili nesretni i dobili smo neispravan predmet. Što se tiče dizajna i privitaka, onda je sve u redu. Sve mlaznice obavljaju svoju funkciju, a sam trimer, zajedno s mlaznicama, uredno je pohranjen na postolju koje ste dobili s njim. Kao rezultat toga, jeftinost se očitovala.

Milasto87

Braun je njemački proizvođač kućanskih aparata i kućanskih aparata. Među njima su trimeri za obrve: muški PT 5010 Precision i ženski Silk-Epil FG 1100. Od nedostataka ženskog modela, kupci ističu krhko tijelo.

Što mogu reći o radu i radnom trimeru. Prije svega, tijekom rada zuji odvratno. Naravno, ne tako divlje, s urlanjem motorne pile, poput mog epilatora (ostaje u dalekoj prošlosti), ali ga možete čuti. Navikneš se na to. Drugo, treba ih koristiti vrlo, vrlo pažljivo, jer vjerojatnost rezanja nije toliko mala koliko bismo željeli. Treće, trimer ne oslobađa uvijek rastuću kosu, a ja sam osobno iskusio taj fenomen. Četvrto, vrlo je teško postići savršenu glatkoću, najvjerojatnije će postojati “jež”. Ukratko, mogu reći sljedeće: + Trimer ne uzrokuje alergije i krvavih mrlja, poput depilacijske kreme, i tako strašna iritacija, kao britva, + mogu se koristiti jednom tjedno, dlačice ne rastu vrlo brzo, + kompaktan je, mobilni , možete ga nositi sa sobom, + ako pažljivo rukujete uređajem, to će trajati dugo vremena, + mogućnost steći sreću u obliku intimne frizure zbog naljepnica uključenih u komplet i posebne mlaznice, + ne ispadne iz vaših ruku, + mogućnost da se riješite neželjenih kosa TSE. Od minusa: - mogući rezovi (i ja sam ih imao), - koža nije savršeno glatka, - vjerojatno rast dlačica. Dakle, za mene je danas trimer najbolji način da se riješim viška kose, ali, nažalost, nije savršen. Ostat ću u potrazi i dalje, ali sam stavio ovaj uređaj 4 i preporučio ga.

Tako Liza

Koristim ga više za oblikovanje obrva, jer mi rastu dovoljno dugo. Pomoću sapnica podešavam duljinu obrva, na dnu ja činim dulje, a na vrhovima - kraće. Također, ako postoji problem s rastom kose u nosnicama - omiljeni trimer također dolazi na spašavanje)) Takva stvar radi s jedne male ružičaste baterije. Stvar je stvarno kul, trajat će mnogo godina, koristim ga već duže vrijeme, vrlo sam zadovoljan rezultatima)

Anastazy

Ovaj trimer imam već nekoliko godina i jako ga volim, pogotovo zato što ne izaziva iritaciju kože, kao i većina britve (ali to je moja osobina). Općenito, pouzdan, zgodan, kompaktan. Baterija se umjereno koristi. Sažeto samo jednom iz nepoznatih razloga. Bilo je slučajeva kada je mlaznica iz vibracija naglo letjela, ali za to obično pokušavam slijediti u procesu brijanja. Veliki trimer za sapnice iznimno je pogodan za područje bikinija, brijanje nogu, pazuha. Male obrve su vladale dobro, ako ste previše lijen da se povučete, to može biti prikladno za uklanjanje dlaka na gornjoj usni i male, teško dostupne dlačice u pazuhu. Opći dojam: koristim ga samo za noge za brijanje, bikini područja, uređivanje obrva

dzheny1988

Oriflame, Avon - kozmetičke tvrtke, također proizvode trimere za obrve. Njihovi prijenosni uređaji za njegu obrva su lagani, kompaktni i jednostavni za uporabu.

Tehnika korekcije obrva

Obrve zahtijevaju redovitu i točnu korekciju. Za razliku od pinceta ili oštrica, trimer može podrezati oblik ili prilagoditi duljinu dlačica brzo, sigurno i što je najvažnije - kvalitativno.

Da biste ispravili obrve, morate sve pripremiti. potrebne mlaznice: za uklanjanje viška kose i za predugo rezanje. Svi metalni noževi su tretirani posebnim uljem. Osim trimera, bit će potrebni i drugi pribor za obrve:

 • pinceta - s njom morate ukloniti sve dlačice koje se ne mogu uhvatiti uz pomoć trimera,
 • olovkom - označavaju oblik obrva, da ne rade "slijepo",
 • četka-češalj za obrve.

Prije nego što nastavite s korekcijom, olovkom nacrtajte željeni oblik obrva., Ako je malo iskustva, preporučljivo je napraviti malu "marginu" i povećati udaljenost za 1-2 mm. Nakon nepažljivog kretanja forme može se ispraviti bez štete po izgled.

Izrada obrva provodi se u dvije faze: frizura i korekcija oblika.

Korak po korak kako izrezati obrve trimer:

 • instaliraj frizuru,
 • očešljajte dlake i podrežite one koje strše iznad gornje linije rasta,
 • očešljajte dlačice i ponovite postupak - odrežite sve dlačice koje strše iznad donje linije rasta,
 • češljajte obrve duž linije prirodnog rasta i izrežite sve dlačice koje su odabrane za određeno područje ili pokvarite oblik.

Korak po korak kako razine obrva trimer:

 • ugradite glavu za brijanje
 • lagano skinuti kožu i obrijati kosu, ne prelazeći konturu ocrtanu olovkom,
 • svi pokreti trebaju biti glatki i uredni, oštrica se pomiče protiv rasta kose,
 • odrezane dlake uklanjaju se četkom, a zatim, ako netretirane površine ostanu, ponovite postupak,
 • Na kraju se na obrve nanosi hranjiva krema ili gel za oblikovanje kako bi vlasi dali pravi smjer.

Podrezivanje bradom s trimerom

Uredna brada je moderna i moderna, ali zahtijeva redovitu njegu kako bi se izbjegla neurednost. Postupak se provodi u dvije faze: prvo, dlačicama treba dati potrebnu duljinu, a zatim - nacrtati liniju rasta brade.

Važna prednost je da nakon trimera nema iritacije na licu.

Na trimeru postavite posebno Mlaznica za frizuru, Ne bi smjeli odmah postaviti minimalnu ili željenu duljinu, bolje je dodati nekoliko milimetara. Uz sam uređaj trebat će vam i češalj. Kosa treba biti čista i češljana - to je prvo pravilo rezanja kod kuće. Brada treba prati običnim šamponom, ali ne i za masnu kožu - takav sastav može je pregrijati. Kada se češlja češalj treba pomicati od ušiju prema bradi.

Dajemo redoslijed postupaka kojima se možete pravilno obrijati uz pomoć trimera.

 1. Postupak započinje s površinom obraza. Trimer bi se trebao glatko pomicati uz rast kose: strogo od hrama do brade. Da biste postigli maksimalnu simetriju, morate obrijati svaku stranu.
 2. Isto tako, tretira se područje ispod nosa, glatko se kreće prema kutovima usana, a zatim prema bradi.
 3. Na kraju trebate podrezati bradu rasta dlačica. Da bi linije bile jasne, koristite samo oštricu i odrežite dlačice od njihovog rasta.Glatki prijelaz može se postići korištenjem mlaznice za kratku frizuru.

Gornji dio oko usta i obraza je najteži, ovdje možete koristiti oštru kozmetičku olovku i nacrtajte obrazac, To će pomoći da se izbjegne asimetrija.

Isto tako, na glavi možete napraviti frizuru s teksturom, ali podrezivanje ne radi s trimerom - postupak će biti vrlo dug i kompliciran.

Depilacijsko područje bikinija

Trimer se može koristiti za bikini, mnogo je prikladniji i bolji od klasičnog stroja za brijanje. Prednost električnog aparata je da su dlake ravnomjerno odrezane, ostavljajući minimalan duljine manje od 1 mm (faktor ovisi o odabranoj mlaznici).

Nakon uporabe trimera na koži ne ostaje iritacija ili posjekotina, stoga se postupak može provesti neposredno prije odlaska na plažu.

Upute o tome kako napraviti uklanjanje dlaka na bikini zoni.

 1. Odabrano područje kože podmazuje se pjenom za brijanje, sapunicom ili običnom kremom.
 2. Tijekom brijanja trimer strogo protiv rasta kose. Koža bi trebala biti lagano rastegnuta, tako da će se dlačice podići, a postupak će biti učinkovit.
 3. S prvim iskustvom bolje je postaviti prosječnu ili minimalnu brzinu da se naviknete na uređaj.
 4. Ne treba uložiti napor, prvi put postupak može biti dug, ali s vremenom će postupak postati lak i brz.
 5. Po završetku depilacije, kožu treba tretirati posebnim alatom za poslije brijanja ili koristiti kremu za bebe.

Uz pomoć raznih mlaznica s trimerom, ne možete samo obrijati bikini područje, nego i napraviti različite intimne frizure.

Kako ukloniti kosu iz nosa

Vegetacija u nosu se uklanja posebnom vezom rotora. Prije uporabe krila nosa se peru iznutra i svi mukozni izlučevini se uklanjaju.

Treba imati na umu da se postupak ne provodi tijekom prehlade ili tijekom pogoršanja alergijskih reakcija.

Stručnjaci ne preporučuju uklanjanje dlaka s nosa, ali ponekad estetika to zahtijeva. Nije uopće potrebno pokušati obraditi cijelu šupljinu nosnica - dovoljno je odrezati samo one dlake koje su vidljive.

Na skupu trimera okrugla kapicaNjegova uporaba je sigurna za nos i sluznicu. Mlaznice ulaze u nosnice oko 5-10 mm, uvijaju se i uklanjaju. Cijeli postupak ne traje više od 5 sekundi, a vegetacija u ušima se uklanja na isti način.

Mogu li obrijati noge trimerom

Teoretski, aparat može obrijati kosu na svim dijelovima tijela, uključujući - na nogama. Međutim, s obzirom na veliko područje obrade, postupak će biti neproporcionalno dug. Osim toga, trimer nije epilator, već depilator. Nakon nanošenja, dlačice i dalje ostaju, iako vrlo kratke. U roku od jednog ili dva dana postupak se mora ponoviti, provesti najmanje 1 sat.

Racionalno je nanositi trimer za brijanje nogu ako bilo koji dio i dalje nedostaje. Tehnika upotrebe slična je tretmanu bikini zone: koža je lagano rastegnuta, a glava trimera kreće se prema rastu kose.

Što je podrezivač zanoktica

Tradicionalno, rezač zanoktica naziva se jednostavnim manikirnim alatom koji se sastoji od tanke drške i dvije oštrice spojene u sredini., U prodaji se nalaze i jeftine vrste običnog metala i plastike, kao i profesionalni trimeri od medicinskog čelika - potonji nisu podložni koroziji i dugo zadržavaju svoju sposobnost rezanja.

Korištenje alata je vrlo jednostavno - koža se prethodno zagrijava u vrućoj vodi sa sapunicom. Radno područje trimera mora se dezinficirati.

Postupak treba provoditi vrlo pažljivo kako se koža ne bi ozlijedila oštrim oštricama.

Kutikula treba biti smještena između noževa, ali se ne preporuča da se potpuno ukloni. Koža djeluje kao prirodna barijera, štiteći meka tkiva od infekcije. Po završetku postupka treba upotrijebiti masnu, hranjivu kremu guste teksture ili ručno ulje.

Nedavno, vrlo popularan Električne datoteke za nokte s raznim mlaznicama. Sam uređaj je jednostavan, kompaktan i praktičan. Gotovo svi uređaji rade na konvencionalnim baterijama ili punjivim baterijama.

Princip rada pile za nokte ili trimera je vrlo jednostavan: unutra je ugrađen mali motor koji rotira bazu za zamjenjive vrhove, među njima i male abrazivne za kutikulu. Ako nema iskustva s korištenjem takvog uređaja, treba paziti. Kutikulu treba odrezati na maksimalnoj brzini (obično ih je samo dvije), ali na taj način možete brzo pregrijati kožu i dobiti opekotine, a tretirani dio ne bi trebalo previše pritisnuti. Svi pokreti trebaju biti glatki i sigurni.

Važno je znati! Sve mlaznice moraju se dezinficirati prije uporabe.

Nakon malo vježbanja, tretman kutikule bit će pitanje sekundi. Uređaj učinkovito uklanja mrtve stanice kože, dosežu do mekih tkiva, mlaznica ih počinje grijati, ali ih ne odvaja. Ako je potrebno, čak i češljevi se mogu ukloniti trimerom, ako lagano odgodite kožu. Za razliku od mehaničkih alata ili oštrica, brusna mlaznica ravnomjerno uklanja kožu i nema tragova uporabe uređaja.

Funkcionalnost ovih uređaja je prilično široka: lako je napraviti pedikuru s velikim mlaznicama, ukloniti kurje oči ili suhe žuljeve, procesne pete. Osnovna oprema uključuje glavu za poliranje, koja će vam omogućiti da napravite profesionalnu manikuru kod kuće.

Ovisno o modelu i konfiguraciji, trimer može samostalno proizvesti niz kozmetičkih postupaka kod kuće. Proizvođači u pravilu proizvode posebne komplete - za muškarce i za žene, koji ih nadopunjuju određenim skupom zamjenjivih savjeta.

Pogledajte videozapis: OBRVE: Kako ih Oblikovati, Iscrtati i Popuniti Korak po korak (Travanj 2020).