Rihannine frizure

Oh, one holivudske zvijezde! Promatramo ih, oponašamo ih i čak im negdje zavidimo. Uostalom, ni materijalni resursi ni profesionalizam “zemaljskih” stilista ne dopuštaju da se mijenjamo takvom pravilnošću. Da, i hrabrost za mnoge šokantne eksperimente mora se prikupiti. Iako "zvijezda" brijač i stilista nisu tuđe pogreške. Uzmi barem Barbadosku ljepoticu Riri. Rihannine frizure mijenjaju se gotovo svaki tjedan. Ali neki njezini eksperimenti, na primjer, s obrijanim sljepoočnicama i dugim pramenovima, nisu okrunjeni željenim i uspjehom te jednostavno svakoga uranjaju u ponor nasilnih osuda. Ali sve je počelo tako dobro.

Rihanna i slika plaćenih djevojaka

Na zvijezdnom Olimpu 2005. godine bila je mlada djevojka po imenu Rihanna. Unatoč činjenici da su prvi trag koji je već objavila kritičari i javnost s praskom prihvatili, stilisti su o tome govorili kao o neobuzdanoj, neupadljivoj, ali talentiranoj djevojci. Da, njezine lijepe, zdrave, prirodno smeđe kovrče "nisu pojele" oči i nisu šokirale, očito su se proizvođači oslanjali ne samo na izgled. No, kako se ispostavilo, Riri ju je samo promatrala. Ipak, da tako kažem, nisam se imao vremena ugoditi.

Tijekom cijele 2006. godine, pjevačica je morala odvažiti hrabri temperament i pukotine ispod dugih, uskih kovrča, buffant i retro stylinga. Ali ove frizure Rihanna nisu našle odgovor u duši, prije svega same pjevačice.

Preokret i olujna 2007. godina

U ovom trenutku došlo je do državnog udara ne samo u izgledu djevojke, već, možda, i u životu. Zaostala je slika djevojke s plaćama s dvije šetnje ispod kišobrana. Sada slatkoglasna zvijezda, bez imalo stidljivosti i neugodnosti, u uskim kostimima iz lateksa pjeva o "razmaženim" djevojčicama i nepristojnim momcima. A pjevačica stvara odvažnu crnokosu sliku s kratkim bobom kako bi se slagala s njenim novim pjesmama. U takav se kardinalni prijelaz zaljubili i vjerni obožavatelji i kritičari. I što je najvažnije, Riri se osjećala ugodno u ovoj ulozi i izgledala skladno. Bobica s kosim izduženim praskom podvlačila je istančanost lica i njezin redoviti oval. Nije kratak, do sredine vrata, originalna duljina omogućila je da se sve često mijenja, također zbog različitih stilova.

Sada se zvijezda neće uskoro vratiti dugim kovrčama. Njezini pramenovi postaju sve kraći i kraći. Isprva se dužina pramenova na stražnjoj strani glave smanjivala, izlažući vitki vrat, dok su prednji pramenovi uduženi, što je frizuri dodalo seksipil. Ubrzo je Rihanna uočena s „lončarkom“ - naj ženstvenijom i najskromnijom kratkom frizurom. Bilo je minimalno oštrih prijelaza, voluminoznog vrha i oblikovanog praska. Kosa je općenito bila nježna i stroga. Naglasila je oči i dobro definiranu liniju jagodica.

Ali ova pomalo avangardna slika bila je samo prijelazna faza. Duljina se i dalje skraćuje dok se vremensko područje ne obrije. I koliko god to paradoksalno moglo zvučati, Rihannn izgleda bolje i skladnije s mohakom na glavi i golim sljepoočnicama nego s elastičnim kovrčama. Oštriji, seksi i jednostavno vrhunski. Visoko plaćeni zvjezdani stilisti čine sve što je moguće kako bi pjevač uvijek bio u središtu pozornosti. Boja kose se mijenja gotovo tjedno. Užarenu smeđu kosu zamijenila je meka, plijen plavuša. Pa, apogej svega toga bila je jarko crvena glava kose s "pot" ili "pixie", ili s mohawk i bujnom voluminoznom šiškom, a ponekad i sa nagnutom strukom. Slava, slava frizerima i produženim pramenovima!

Povratak osnovama ?!

Možda je Rea umorna i možda je potreban posao, ali za malo vremena vraća se najbližoj boji svojoj prirodnoj boji. Razigranost dodaje sliku bojanje. Ali nekako u granicama pristojnosti. Malo čak i alarmantno. Promjena boje na kraju 2011. i svjetlost koja teče, hollywoodske kovrče na kosi srednje duljine omogućile su izdah. Zvijezda je opet s nama, nastavlja zadivjeti i, priznajem, ugodno iznenadi.

Istina, ovo razdoblje nije dugo trajalo. A ovdje pred nama u romantičnom videu za pjesmu "Diamonds" hrabro obrijani hram oštro je kontrasta s dugim pramenovima na jednoj strani. Usput, ova frizura Rihanna smatrana je najgorom.

U 2014. Ri dolazi s poznatim kratkim dlakavim „pixie“ i crnom kosom. Ovdje nema s čime eksperimentirati, ali ona je pjevačicu učinila ženstvenijom, sofisticiranijom, a razigranost nije nestala.

Rihanna se može nazvati podebljanom ženom. Majstorski kontrolirano i s dugim kovrčama i s kratkim pramenovima. Učinkovito izgleda i na slici plavuše, i na slici žene smeđe kose, pa čak i crvene i ružičaste. A obožavatelji joj mogu samo diviti i čekati nove razloge za raspravu i uvjerenje.

Rihannine frizure

Još 2006. godine Rihanna je nosila luksuznu dugu kosu. Stilisti su ih voljeli uviti u luksuzne kovrče ili ih ispraviti. Međutim, odjednom se oprostila od takve ljepote, preferirajući bob frizuru. Ova uobičajena frizura bila je utjelovljena u različitim varijacijama: kosa je bila ravna, zatim uvijena u male kovrče, zatim odvojena bočnim dijeljenjem, a zatim su se pojavile šiške na njima. Pjevačica je od 2010. godine kosu još kraće rezala dok je odabrala hramove i stražnji dio glave.

Rihanna s dugom kosom bila je vrlo dobra

Pjevačica je po prirodi vrlo lijepa i gusta, kao i sve djevojke tamne kože

Nakon toga, Rihanna je počela mijenjati boje kose. Iznenada se iz brinete zvijezda pretvorila u platinastu plavušu. I uskoro je odlučila obojati kosu jarko crvenim tonom.

Kosa joj je postupno narasla, a Rihanna se vratila u bijelu nijansu, iako ne dugo. A danas je pjevačica opet postala brineta. Naravno, teško je ići u korak sa stilom Rihanne, ali bez sumnje, bez obzira na to kako je eksperimentirala sa imidžom, u bilo kojem krilu izgleda jednostavno prekrasno.

Izgled Rihanne pretrpio je mnoge promjene, ali sve su joj bile na licu

Svi znaju da je Rihanna mlada dama promjenjivog raspoloženja i izgleda. Ona nastoji ostati u stalnom kontrastu s drugima poput pravog showmana. Za nju je sasvim uobičajena stvar - šokirati gledatelja. No, za sve svoj izvanredan pristup odabiru frizure, ona dosljedno drži počasnu titulu ikone svjetske kose.

Stvarno je teško pratiti transformacije Rihannine kose

Rihanna uspijeva postaviti modu ne samo za frizure, frizure, već i za nijansu kose. Istodobno se uspijeva promijeniti kako bi uvijek ostala zanimljiva, što se ne daje svima. Ali Rihanna trijumfalno nastavlja eksperimentirati sa svojom kosom, od koje joj nije preostalo puno, a opet pjevačica pomaže u stvaranju. Ali rezultat, kako kažu, opravdava svako sredstvo.

Proučavajući dubine Interneta, čovjek može prolaziti kroz Rihannine frizure beskonačno mnogo puta, koje se po želji ne može samo detaljno proučiti, već i reproducirati u praksi, ako, naravno, postoji dobar majstor.

Evolucija najboljih frizura Rihanna

Zvijezda karijeru započela je 2005. godine, kada je imala 17 godina. Od tada se dlake slavnih osoba neprestano mijenjaju. Definiramo nekoliko razdoblja evolucije:

 1. Slatko i romantično s dugom kosom
 2. Rihannina kratka frizura,
 3. Novo razdoblje.

1. faza: Romantična slika Rihanne

2005. godine svijet je naučio ime nove zvijezde. U dobi od 17 godina mlada djevojka nosila je dugu kosu koja je bila uvijena u velike kovrče ili je bila ravna.

Zatim su počeli eksperimenti ...

Prvi korak prema promjeni bili su kosi šiške na pozadini duge ravne kose. Ova je frizura pratila zvijezdu nekoliko godina s obzirom na njenu svestranost: raznoliki styling na takvoj kosi zadovoljit će sve stilske potrebe. Rea je promijenila samo dizajn:

 • Eksperimentira sa odvajanjem,
 • Izmijenjena tekstura: kovrče, ravne linije,
 • Za prestižne glazbene nagrade brijači su stvorili visok stil.

Vrijedi napomenuti da je pjevačica isprobala većinu mogućih načina stylinga i dizajna.

Faza 2: Moderan bob, kvadratni, kratki, trendi frizure

Godine 2007, na godišnjoj ceremoniji dodjele nagrada Grammy, R&B izvođač iznenadio je obožavatelje novom frizurom "long bob" sa ravnim šiškama.Ove se godine duljina kose nije promijenila, raznolikost je opet napravila styling: kovrče, razdjelice, ravne linije.

Najbolja frizura prema mišljenju kritičara i gledatelja bila je asimetrična četvorka vrste. Naglašavala je nevjerojatnu ženstvenost djevojke, lako se bilo brinuti i oblikovati. "Šišanje poput Rihanne" bilo je popularno kod mnogih vlasnika pokorne kose.

Vijeće. Takva frizura je prikladna i praktična, ali samo za vlasnike ravne, savitljive kose - tanke nestašne neće zadržati oblik. Stoga, prije nego što odete kod frizera, provjerite da slika neće biti oštećena.

Zatim Rihanna mijenja frizure u odvažnije: 2008. započela je serija eksperimenata s kratkom kosom. Paralelno postoji igra s nijansama i bojama, koja daje svjetlinu svakoj novoj slici.

Kratki vrat, sljepoočnice, duge šiške nakon ženskog automobila bili su iznenađenje. No pjevačica je pokazala da s takvom frizurom možete biti različiti:

 • Ženski stil naglašava sliku glamura
 • Kovrčavi obrub položeni na njenu stranu bio je sjajan dodatak sportskom događaju,
 • Neobavezno raščupana kosa, ispada, može postati ukras djevojke.

Zatim su bili obrijani viski i svi isti eksperimenti sa stylingom.

3. faza: Povećanje stare dužine u 2017. godini

Od sredine 2010. eksperimenti s minimalizmom su završili i Ree je počela nositi prirodniji styling, kosa je počela dobivati ​​duljinu. Prošlo je buntovničko razdoblje, nježnost i ženstvenost vraćeni su pjevaču.

Eksperimenti u boji

Nove frizure Rihanna popratila je promjenom boja i nijansi kose.

Na početku staze duge su kovrče imale duboke čokoladne nijanse. Prirodne boje bile su prirodne i skladne.

Prvi eksperiment bio je zasićene crne boje. Imajte na umu da on ide pred lice RiRi.

Nered boja započeo je dramatičnom promjenom duljine niti. U početku se pojavila naglašena glasnoća, zatim općenita promjena svjetlijeg tona.

Najsvjetlija i najuočljivija bila je godina 2009. kada se Rihanna s crvenom kosom pojavila na društvenom događaju.Slika je bila pamtljiva i napravila je pravu senzaciju. Od tada se pjevačica dugo pridržavala vatrenih nijansi koje joj jako idu na pamet.

Pjevačica se 2011. godine na naslovnici časopisa pojavila kao platinasta plavuša.

Značajke stila

Ženske engleske frizure uglavnom biraju vlasnice ravne kose. Frizeri ostavljaju veliki prasak, što samo daje slici individualnost i pomlađuje lice. Zbog posebnog reza i orijentacije na liniji kose, postiže se dobitna kombinacija pramenova. Frizura izgleda besprijekorno i dugo se zadržava na kosi.


engleska frizura za žene

Tajna londonskih frizura je da se pri odabiru varijante majstor usredotočuje na strukturu i debljinu kose, oblik glave i oval lica, liniju kose. Zbog kašnjenja kovrča i posebnog rezanja niti, formiraju se jedinstveni kutovi koji omogućuju dugo zadržavanje željenog oblika bez korištenja dodatnih alata za oblikovanje.

Ova arhitektonska frizura pogoduje preciznost linija. Nećete ga nositi nekoliko tjedana, već nekoliko mjeseci, jer oblik nježno raste, održavajući pravilan izgled.

Ali sposobnost posjedovanja škara - nije glavna stvar. Svaki se stilista trebao osjećati u ulozi kreatora, odabirom konfiguracije obrezivanja, uzimajući u obzir anatomsku strukturu lubanje i ovalnog lica. Da bi se kovrča pravilno položila, čarobnjak koristi posebne sheme koje postavljaju budući smjer rasta kose.

Važna točka: Profesionalni majstor u arsenalu uvijek će imati skupe, savršeno naoštrene škare od nehrđajućeg čelika. Trošak instrumenta nije jeftin - najmanje 7 tisuća rubalja, ali najkvalitetniji 40-50 tisuća rubalja. Zahvaljujući ovoj tehničkoj opremi izrađuje se ravnomjeran rez koji neće dovesti do hrapavosti i dugo vremena neće izgubiti željeni oblik.

Poznati frizeri i njihove kreacije

Arhitektonske frizure na vrhuncu popularnosti. Zahvaljujući posebnom alatu, profesionalnoj kozmetici i vještini frizera postiže se zapanjujući rezultat. S engleskom frizurom izgledat ćete elegantno i luksuzno.

Kako bi se postiglo majstorstvo u stvaranju jedinstvenih frizura, frizere obučavaju majstori u vodećim svjetskim školama. Ova arhitektonska frizura frizure temelji se na tehnologiji i konceptu svjetskih marki.

Značajke engleskih frizura

Neke žene sugeriraju da je "engleska frizura" vrsta kreacije s podignutim šiškama i podrezanim sljepoočnicama. Iako su u praksi stvari nešto drugačije. Ekskluzivna engleska frizura u većini slučajeva izgleda apsolutno ne dopadljivo, ali što je prirodnije moguće.

Značajke:

 • točnost linija što doprinosi slici suzdržanosti i konciznosti,
 • omogućuje u dva računa promijeniti sliku bez dodavanja izgleda nešto izvanredno,
 • frizure ne zahtijevaju posebnu njegu,
 • ženske frizure sugeriraju šišanje kose vrlo kratko ili ne duže od ramena,
 • odgovara bilo kojoj konturi lica
 • velika odskočna daska za različite frizure, što omogućuje uklapanje u individualne karakteristike osobe i želje klijenta.

Postoje razne škole frizera, što predlaže posebnu tehnologiju za stvaranje engleske frizure. Razlikuju se u skupu korištenih alata, frizura i posebnih metoda rezanja kovrča. Pogledajmo najsvjetlije predstavnike svijeta frizera, nudeći javnosti klasične frizure.

VIDALNI SASSOON

Poznati frizer i stilista Vidal Sassoon krajem 50-ih godina prošlog stoljeća predložio je da se klijentice odvoje od zamršenih i složenih frizura. Umjesto hrpe na glavi, ljepoticama je preporučeno da odaberu jednostavne, udobne i nepretenciozne frizure.

Tih dana engleskim damama bile su samo umorne odvijanje kovrča na curlers, oblikovanje leđa i stvaranje Babette frizura. Brz životni tempo diktirao je posebnu modu frizurama koje ne bi trebale zahtijevati svakodnevne stylinge. Vjetar, sunce, kiša i drugi vremenski uvjeti, kosa, ošišana engleskim stilom, apsolutno se ne boji.

Majstor u posebnim obloženim frizurama. Vodio se točkama smještenim u zoni šiške, hramova, pregrada, okcipitalne regije i rezanog kuta kovrča. Stvaranje Vidala Sassouna stvorilo je pomutnju u svijetu modne industrije. Nakon objave fotografije glumice Nancy Kwan, popularne u to vrijeme, u časopisu Vogue, sjajni frizer stječe popularnost.

Posebnosti:

 • ozbiljnost linija
 • klasični oblici, koji se u svijetu ljepote nazivaju diplomiranjem,
 • na prvi pogled frizure djeluju kreativno, iako su zapravo prirodne,
 • ne zahtijeva posebne alate za styling - kosa je pravilno sušena sušilom za kosu.

Poznati majstori frizure bili su pixie, bob, izduženi kvadrat na nozi, stranici i drugi. Dužna pažnja posvećena je sredstvima koja daju kovrče sjaja.

Trebala bi primijetiti da profesionalni učitelji ove škole uvježbavaju dizajnere frizure draguljarske preciznosti, stvarajući idealne oblike i sposobnost kombiniranja obrezanih različitih dijelova kose u jednu cjelinu.

Vrhunac frizura za Tonyja i frajera sugerira zanimljive kombinacije obrezivanja tih područja koji, čini se, ne mogu biti u harmoniji jedni s drugima. U početku, frizeri-stilisti režu vlažne kovrče, a zatim izvršavaju manipulacije sa suhim. Filirovka nije dopuštena.Unatoč korištenju slične tehnologije, rezultirajuća frizura izgledat će prirodno.

Vrste frizura:

 • klasika za kratku kosu
 • Pixies,
 • bob auto
 • kaskada,
 • kapa.

Kovrče se mogu rastaviti i različitih duljina. Glavno pravilo je uporaba asimetrije i ravnomjernog reza. Ako usporedite geometriju Tonyja i momka s VIDAL SASSOON-om, prva je opcija pogodnija glumcima i osobama kreativnih profesija, a druga je primjenjiva u svakodnevnom životu.

Majstori Tonyja i tipova ne koriste škare za prorjeđivanje, jer je njihov glavni zadatak točan rez. Frizura izgleda pomalo ležerno, savršeno će se uklopiti u ležerni stil koji mnogi vole. Osim toga, "točan rez" pogodan je za žene bilo koje dobi i statusa.

Tim TONI & GUY osvojio je najvišu nagradu među britanskim frizerima British Hairdressing Awards (svojevrsni Oscar među stilistima). Majstori kombiniraju preciznu tehnologiju i kreativnost, godišnje objavljujući kolekcije trendova.

ANNA ESHWOOD

Škola Anna Ashwood - uspješno ostvarenje tehničke izvedbe. Frizure u prošloj učiteljskoj školi VIDAL SASSOON jedinstvene i moderne. Anna Ashwood o ruskom govoru govori o frizurama na sljedeći način: "Ne podnosim beživotne dosadne kovrče. Frizura bi trebala biti živa i dinamična. Jednostavno je dužna naglasiti oblik lica i lubanje, čineći sliku elegantnom. "

Značajke:

 • urezani u krug, trokut ili kvadrat,
 • stvara se jasan rez, izrađuje se postupno postupno oblikovanje kose, asimetrija ili se koristi kombinacija slojeva,
 • ako želite pustiti kovrče, neće vas mučiti neoprezan izgled tijekom ponovnog uzimanja,
 • Stil se koristi za ostale varijante frizura: bob, kvadrat, pixie i mnoge druge kombinacije modela.

Arhitektura se formira u 2 faze: vlažne i suhe kovrče. Kada dođe vrijeme za sušenje pramenova, čarobnjak personalizira konfiguraciju prema rastu kose.

Mazella i Palmer

Još jedan međunarodni tim frizera koji se odlikuju arhitektonskim frizurama i ekskluzivnim bojanjem kose. Školski učitelji obučavaju frizere širom svijeta: Francuska, Kina, Italija, Rusija, Južna Afrika i Tajvan - zemlje u kojima posjećuju školski učitelji. Glavni credo: "Ne trebate samo šišati ili slikati kovrče, već posebno znati zašto to radite".

Školska filozofija podrazumijeva odstupanje od trendova. Majstori vjeruju da trend formira specifična osoba, ovisno o njegovom raspoloženju i unutarnjoj komponenti. Frizuru povezuju s skupim odijelom koje se kupuje u prestižnom butiku ili izrađuje po mjeri u skladu s provedenim mjerenjima. Druga je opcija prihvatljiva, jer se na štetu šivanja proizvoda skrivaju nedostaci u figurama i naglašavaju se prednosti. Dakle, s frizurom to ne bi trebalo biti samo u trendu, već ići svakom konkretnom klijentu.

Važna točka: stvarajući idealnu sliku koriste se skupi proizvodi za njegu kose - šamponi, maske za toplinsku zaštitu, profesionalna bojila i druga kozmetika. Procjenjujući stanje kovrča, stilista će odabrati željenu opciju, stvarajući uistinu visokotehnološku dizajnersku frizuru.

Primjeri slavnih

Klasična frizura u engleskom stilu koju su poznate osobe voljele. Taylor brzo izabrao moderan bob automobil s bujnim praskom.

Glumica Rose Bern također je postao sljedbenik engleskog stila, odrezujući kovrče do ramena ispod trga.


Taylor Swift i Rose Bern

U 2018. godini glatke šiške postaju popularne. U sliku ju je uključio Naomi Campbell, Beyonce, Rihanna.


Naomi Campbell i Rihanna

Anne Hathaway obrezane duge kovrče, tvoreći englesku frizuru u stilu Vidala Sassoona.

Keira Knightley, Victoria Beckham, Nicky Minaj i Emma Watson Također odaberite arhitektonske frizure.


Anne Hathaway i Keira Knightley


Victoria Beckham i Emma Watson

Miley Cyrus, Lady Gaga i Skrlett Johansson oduševiti svoje obožavatelje kreativnim frizurama napravljenim u tehnici TONI & GUY.


Miley Cyrus i Scrlett Johansson

Dakle, frizura na engleski način pogodna je i za žene i za muškarce. Glavna značajka je ravnomjeran rez i elegancija. Mnoge mogućnosti šišanja dizajnirane su za svakodnevni život i više su primjenjive za povremene pristaše. Frizure arhitektonskog dizajna preferiraju slavne osobe i ljudi kreativnih profesija.

Koju ćete opciju odabrati ovisi o vama. Glavna stvar je povjeriti kosu profesionalcima s iskustvom i ukusom.

Korisni videozapisi

Frizure engleske tehnologije. Okrugla matura.

Engleska tehnika rezanja kose na tankoj kosi.

Prva oštra promjena slike

Rihanna uvijek pažljivo bira odjeću, obraća pažnju na šminku. Ali Rihannine frizure su zasebna tema. Očaj i želja za samoizražavanjem naveli su djevojčicu da započne suradnju s poznatom frizerkom - Ursulom Stephen.

Dvije godine nakon početka karijere, Rihanna po prvi put u životu radikalno mijenja imidž i frizuru. Ne samo da je obojila kosu u radikalnu crnu boju, već je napravila i bob frizuru s glatkim praskom. Ovakve promjene pjevačevim fanovima jako su prijale - kombinacija profinjenosti i dinamičnosti slike bila joj je nevjerojatna.

Pjevaču se također svidjela crna kosa sljedeće godine, 2008. godine. Neznatnu promjenu Rihannine frizure na kraću duljinu dopunio je isprekidani kosi prasak, koji je naglašavao prekrasan rez očiju i uredne crte djevojčinog lica.

Promjena imidža bila je tempirana na objavi sljedećeg albuma. No Rihanna se ne zaustavlja na pola mjere i već u sljedećoj godini daje prednost obrijanim hramovima.

Boja pšenice ili crvena: koja Rihanna frizura je bolja?

Zadržati se u jednoj boji i slici nekoliko godina nikada nisu prevarili talentiranog izvođača. U jesen 2011. godine mogla se vidjeti čak i na platinastoj plavuši. Rihanna je čak nekoliko mjeseci bila pšenično plavuša. Ali nije joj se svidjela boja i sljedeći je eksperiment bio crven, svijetao i ekstravagantan.

Nestala duga kosa, djevojka je napravila ekstenzije kako bi postigla duljinu ispod ramena. Nije željela čekati da joj porastu vlastite kovrče. Nijanse crvene postale su tamnije, kosa duža. Ponovno je bilo boje u kestenu. Obožavatelji pjevačice željeli su da joj se vrati imidž s dugačkom lepršavom kosom, ali toga nije bilo.

Najgora i najbolja frizura

2013. godinu obilježili su ne samo novi hitovi, već i neobična frizura: potpuno obrijani hramovi s dugom kosom. Takav eksperiment nikoga nije ostavio ravnodušnim. Jednima se dopala šokantna slika, dok su drugi smatrali Rihanninu frizuru neuspješnom, najgoru od svih.

Iste godine, na dodjeli nagrada Grammy, Rihanna je sve zadivila prekrasnim Ombreom u kombinaciji sa svijetlim make-upom. Ova frizura prema kritičarima i obožavateljima smatra se jednom od najboljih.

Što mislite o umjetnoj sivoj kosi? Ali Rihanni se to čak i svidjelo. Dugo se nije zadržavala na istoj slici pjevačica se vratila tamnoj boji kose i prestala raditi produževanje pramenova.

Moderan Ombre

Da biste ponovili frizuru s ombrom koju je djevojka imala na Grammyju, morate pokupiti tamno smeđe nijanse. To nisu samo duboki, već i skladno kombinirani tonovi. Kako bi kosa izgledala s ostatkom slike u istom stilu, opskrbite se jarko crvenim ružem i sivim sjenama. Oči moraju biti istaknute.

Kratka asimetrija

Crna boja kose i kratka jasna frizura - dobra kombinacija. Duljina na hramovima i okcipitalnom dijelu je minimalna, a šiške su stilske, poderane i duge. I ovdje je važno naglasiti oči, dajući im sličnost s mačkom, privlačnu i senzualnu. Slika se nadopunjuje svijetlo ružičastim ružem.

Postoje umjetnici koji rijetko drastično mijenjaju svoj izgled, preferirajući jednu sliku obožavateljima. Rihanna očito nije jedna od njih. Ponekad je promjena stila bila unutarnja potreba, ponekad je to bila diktirana željama modnih kuća s kojima je pjevačica surađivala. S obzirom na mladost pjevačice, možemo očekivati ​​da će nas u budućnosti iznenaditi više nego jednom.

Kako rezati

Šišanje bob-kvadrat vrlo je teško u pogledu performansi. Pokrenite ga kod kuće neće uspjeti. Stoga je potrebno pronaći iskusnog majstora koji će moći realizirati u stvarnost sve vaše želje.

Međutim, on će se pridržavati sljedećeg akcijskog plana:

 1. Pažljivo operite kosu, češljajte. Napravite okomiti razrez. Trebao bi ići od sredine čela do sredine vrata.
 2. Vrh kose za prikupljanje i osiguravanje kopči.
 3. Počnite stvarati frizure s stražnje strane glave. U početku je tretman donja kosa, a zatim gornja. Dakle, moguće je dobiti svojevrsne ljestve. U njenoj će gornjoj kosi biti duža od donje za nekoliko centimetara.
 4. Kada je vrat završen, čarobnjak razdvaja kožu i započinje obradu prednje kose. Tehnologija rezanja ostaje ista.
 5. Liječe se posljednje šiške. Majstor stvara jedan pramen u obliku trokuta. Zatim se reže na željenu duljinu.
 6. Na kraju se kosa osuši i položi sušilom za kosu.

Na videu, kako šišati i napraviti kosu Rihanna:

Asimetrična bob-caret je frizura koja izgleda sjajno na kosi različitih struktura i pristaje gotovo svim djevojkama. Pomoću nje možete istovremeno utjeloviti stil, hrabrost i romantizam. Glavna prednost polaganja je u tome što ima mnogo mogućnosti polaganja. Zahvaljujući tome, možete odabrati odgovarajuću opciju za svaki dan ili za odmor.

Forum: ljepota

Novo za danas

Popularno danas

Korisnik stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je on odgovoran za sve materijale koji su djelomično ili u potpunosti objavljeni pomoću usluge Woman.ru.
Korisnik web stranica Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji im je dostavljen ne krši prava trećih strana (uključujući, ali ne ograničava se na autorska prava), ne dovodi u pitanje njihovu čast i dostojanstvo.
Korisnik web stranice Woman.ru, slanjem materijala, zainteresiran je za njihovo objavljivanje na web mjestu i izražava suglasnost za njihovu daljnju upotrebu od strane urednika web stranice Woman.ru.

Upotreba i ponovni ispis tiskanih materijala na web stranici woman.ru mogući su samo uz aktivnu vezu na resurs.
Uporaba fotografskih materijala dopuštena je samo uz pisanu suglasnost uprave stranice.

Postavljanje intelektualnog vlasništva (fotografije, videozapisi, književni radovi, žigovi itd.)
na web stranici žena.ru dopušteno je samo osobama koje imaju sva potrebna prava za takav smještaj.

Autorska prava (c) 2016-2018 Hurst Shkulev Publishing LLC

Mrežno izdanje "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Potvrda o registraciji masovnih medija EL br. FS77-65950, koju je izdala Federalna služba za nadzor u području komunikacija,
Informacijska tehnologija i masovne komunikacije (Roskomnadzor) 10. lipnja 2016. 16 i više godina

Osnivač: Društvo s ograničenom odgovornošću „Hurst Shkulev Publishing“

Pogledajte video: KAKO ŠIŠATI VISOKI PAŽ BOB (Siječanj 2020).