Friziranje lunarnog kalendara za 31. listopada 2018

Frizura 31. listopada 2018., danas, ili za datum koji vas zanima, prema lunarnom frizuri u kalendaru. Koja je faza Mjeseca, pojava izlaska sunca, zalaska sunca i pojave mjeseca u znaku zodijaka možete pogledati na ovoj stranici, a ipak sve o rezanju kose za cijeli mjesec u mjesečevom kalendaru šišanja za listopad 2018. godine. Kao i povoljni i nepovoljni dani za rezanje i bojenje kose za danas ili za bilo koji drugi datum.

Značajke mjeseca 31. listopada 2018. godine

Na datum 31.10.2018 u 12:00 Mjesec je u fazi "Treća četvrtina (to će biti 10/31/2018 u 19:42)", Tako je 22 lunarni dan u mjesečevom kalendaru. Mjesec u horoskopskom znaku Leo. Postotak svjetlosti Mjesec je 54%. izlazak sunca Mjesec u 22:42 i zalazak sunca u 14:25.

Mjesec u znak zodijaka Lav (+)

Mjesec u znaku Lav, pod njegovim utjecajem, kosa postaje deblja. Danas je danas veliki dan posjetiti majstora frizera. Praktično svi postupci s kosom, frizurom, stilom, bojanjem, toniranjem i promjenom boje će proći uspješno.

Ako ste danas planirali malu trajnu, onda je bolje odgoditi je, kosa je danas vrlo kovrčava, a sam kovrč je vrlo izdržljiv, tako da vas rezultat možda neće zadovoljiti.

Želite li se riješiti neuspjeha i privući pozitivnu energiju - vrijedi danas imati šišanje.

22 lunarna dana (±)

31. listopada 2018. u 12:00 - 22 lunarni dan, Nova frizura povećat će vašu važnost u okolišu i poboljšati vaše zdravlje, osobito dišnog sustava. Ali ne biste trebali previše šišati, jer kosa raste sporije na slabijem mjesecu.

Da biste poboljšali ukupnu dobrobit, trebali biste obojiti kosu prirodnom bojom.

Frizura je odabrati mirno, trebalo bi, kako bi i bilo, uravnotežiti vaš odnos s prostorom.

Pokušajte češljati kosu što je češće moguće. Danas je neka vrsta dana objave, danas ćete moći znati nešto sveto, nešto što će moći promijeniti vaš život i utjecati na život vaše okoline.

Možete osjetiti žeđ za avanturom i putovanjima. Ako nemate priliku sada otići na izlet, onda samo sanjate, maštate kako i gdje želite ići. Danas će biti vrlo produktivno kod ljudi kreativnih profesija.

Utjecaj dana u tjednu (+)

Dan u tjednu - srijeda, pomoći će poboljšati odnose s ljudima, eliminirati konfuziju u stvarima i mislima. Često frizura na ovaj dan u tjednu postaje glasnik neočekivanih vijesti.

Zapamtite da je znak zodijaka najvažniji u određivanju utjecaja Mjeseca, zatim lunarnog dana, i tek tada na mjesečevu i na dan u tjednu. Ne zaboravite da je lunarni kalendar preporuka. Prilikom donošenja važnih odluka više se oslanjajte na profesionalce i na sebe. Ako mislite da naš lunarni kalendar ne radi ispravno, pročitajte pitanja i odgovore.

Mjesec koji opada (3 četvrtine)

Treća četvrtina opadajućeg mjeseca smanjuje aktivnost i količinu energije u svijetu oko nas. U to se vrijeme ne preporučuju frizure i bojenje, jer manipulacije kosom mogu oslabiti ionako nisku zaštitu tijela, čak i bolesti i depresije.

Vrijeme treće četvrtine Mjeseca smatra se neutralnim za rezanje kose - neće uzrokovati ozbiljnu štetu njihovom zdravlju i stanju kose. No, rast kose zbog promjena u dužini bit će usporen, a kovrče mogu postati krhke.

Sada možete isprobati razne eksperimente s kosom i stilom. Rezultat će biti nestabilan i brzo će izgubiti svoj oblik. Iz istog razloga, tijekom treće četvrtine preporuča se promijeniti boju kose, bojenje, nijansiranje ili bojanje niti. Nastala nijansa će se brzo isprati, što je povoljno s lošim izborom.

Iz postupaka za njegu i poboljšanje kose u vrijeme treće četvrtine treba napustiti, jer kosa neće moći apsorbirati potrebnu količinu hranjivih tvari, zbog slabih metaboličkih procesa u ovom trenutku.

Posjet brijačnici tijekom trećeg tromjesečja može ozbiljno smanjiti raspoloženje, povećati osjetljivost na bolesti i neuspjeh.

Negativan utjecaj treće četvrtine mjeseca:

 • šišanje na slabijem mjesecu usporit će rast kose i oslabiti tjelesnu obranu
 • rezultat bojenja će se vrlo brzo isprati,
 • Preporučuje se da se postupci za zacjeljivanje i hranjenje prenesu u drugo vrijeme, jer je kosa sada preslaba,
 • frizerske manipulacije na slabijem mjesecu mogu značajno pokvariti raspoloženje i uzrokovati depresiju.

Mjesec u Leu

Kada je Mjesec u Leu, dolazi vrijeme za promjenu duljine kose. Usredotočujući se na lunarni dan i dodajući tome utjecaj Lea, život će se promijeniti na bolje. Stanje kose će se promijeniti, stvari će ići gore, uspjeh neće vas čekati.

Smanjite kosu na rastućem Mjesecu u Leu, vrlo brzo ćete vidjeti rezultat frizure:

 • dobro slikanje i kemija
 • stanje kose će se poboljšati, postati mekano, svilenkasto,
 • rast će rasti
 • oblikovanje kose je jednostavno i elegantno.

Tijekom ovog lunarnog razdoblja, možete se riješiti neuspjeha, ako idete frizeru. Oni koji žele bujnu i vrlo kovrčavu kosu, sada bi trebali napraviti trajnu laganu kovrču. Pozitivan utjecaj Lea na izgled odgovara njegovoj svijetloj prirodi, bujnoj grivi. Ne samo da će šišanje donijeti željeni rezultat, već u tom razdoblju nanositi maske na kosu, uzeti ljekovite kupke.

U astrologiji, faza Mjeseca u Leu smatra se jednim od najpovoljnijih razdoblja za frizure, potpisivanjem ugovora i pokretanjem novih odnosa, bavljenjem sportom i odlaskom u kino. Ovisno o danu frizure, možete vidjeti kako se prilagođavaju novčani tokovi, poboljšavaju odnosi između partnera, stvari idu uzbrdo. Mjesec u Leu donosi uspjeh i aktivira potencijal. Vrijedi pogledati dane u ovoj fazi kako bi se postigao željeni rezultat i povoljno rezanje kose.

Utjecaj lunarnog dana

22. lunarni dan je dvosmisleno vrijeme, danas postoji mogućnost stjecanja znanja u svim područjima života koja će poboljšati vaše blagostanje. Posjet frizeru doprinosi rastu materijalne dobrobiti danas, ali vam može dodati i dodatne kilograme. Stoga, prije nego što idete za šišanje, vagati sve pro i kontra.

Promjena frizure danas će povećati vaše raspoloženje i pomoći će i vanjskoj slici i zdravstvenom stanju. Tijekom tog razdoblja preporučuje se da se frizure, koje su vam bliske i bliske, provode u stilu i duhu. To će ojačati vaš ugled u očima vašeg unutarnjeg kruga.

Osim frizura i frizura, vrijeme je prikladno za promjenu boje kose. Osobito uspješna bit će prirodna paleta, koja će vašim pramenovima dati prirodnu ljepotu i sjaj, a da pri tome ne narušite strukturu. Danas, postupci koji se ispravljaju i laminiraju, ne štete. Kompozicija se dobro apsorbira, osigurat će dugo vidljiv učinak.

Posjet frizeru 22. lunarnog dana pozitivno će utjecati na vaše zajedničke poslove - materijalna dobrobit će se povećati, sreća će se pojaviti u financijskim transakcijama, što će pozitivno utjecati na raspoloženje i opći ton.

Pozitivan učinak dana:

 • dobro razdoblje za frizure, kosa će izgledati dobro, a nova frizura zadržati oblik,
 • Možete promijeniti frizuru, ali preporučujemo da odaberete opcije koje su blizu postojeće,
 • dan je pogodan za bojanje i primjenu formulacija koje mijenjaju strukturu kose,
 • Sve frizerske manipulacije danas će privući dobru sreću i bogatstvo.

Utjecaj dana u tjednu

Dan usred radnog tjedna prolazi ispod znaka planeta Merkur. Oni rođeni na ovaj dan bit će sretni u stvarima koje zahtijevaju aktivnost i društvenost.

Posjet frizerskom salonu u srijedu će biti izvrsno rješenje ako želite povećati vašu naklonost i aktivnost u komunikaciji s drugima. Frizure na ovaj dan daju utjehu, pomažu u uspostavljanju kontakata s novim i starim poznanicima, također nije loše kontaktirati one koji se obrazuju u frizeru - posjet će pridonijeti poboljšanju sposobnosti učenja i pomoći će bolje savladati tijek znanja.

Postupci na kosi neće donijeti mnogo učinka, ali neće uzrokovati nikakvu štetu. Frizura će biti uspješna i poboljšat će izgled, ali će uskoro izgubiti oblik i morat će se vratiti učitelju.

Ako ste rođeni u četvrtak ili jednostavno ne želite prekomjernu aktivnost prema prijateljima, dosadno vam je da putujete i želite se opustiti u mirnoj atmosferi, a onda bi prava odluka bila da odgodite posjet salonu na drugi dan.

23 lunarni dan

Na 23. dan lunarnog kalendara ne preporuča se šišanje. Novi savjeti za šišanje ili podrezivanje mogu pogoršati odnose s drugima ili uzrokovati kvar.

Ovo je pravi dan za bojanje kose. Promjena boje poboljšat će raspoloženje. Poželjno je da kosa obojena bliska osoba.

Ovo je dobro vrijeme za eksperimente frizure. Možete napraviti šarmantne kovrče ili samo novu pletenu kosu.

Mjesec u Leu

Mjesec u znaku zodijaka Leo je pravo vrijeme za posjet frizeru. Rezanje vrhova ili nova frizura donijet će pozitivnu energiju.

Ovo je povoljno razdoblje za bojanje kose. Bilo koja odabrana boja bit će uspješna. Možete obojiti ili tonirati.

Dopušteno je eksperimentirati s frizurom. Bolje je odgoditi trajnu, jer ovih dana kosa postaje kovrčava.

Srijeda je dobar dan za kosu. Nova frizura će dati pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Mjesečni frizerski kalendar za 31. listopada 2018. sadrži preporuke za frizure, bojenje i druge manipulacije kose u tom razdoblju. Govori vam kako je ovaj dan povoljan za posjet frizeru. Mjesečev horoskop kose uzima u obzir utjecaj lunarnog dana, faze mjeseca, položaja mjeseca u zodijaku i dana u tjednu.

3. listopada 2018 23:39 - 25 lunarni dan

Mjesec u Raku od 1. listopada. 2018 21:26 do 4. listopada 2018 0:26

24 lunarni dan je nepovoljan za frizure - možete izgubiti iz vida najvažniju stvar, a ne vidjeti predstojeće i izlazne prilike. Mjesec u raku - šišanje je povoljno. To možete učiniti styling, podešavanje frizura. Izbjegavajte kemijske postupke.

6. listopada 2018 2:20 - 27 lunarni dan

Mjesec u Leu od 4. listopada 2018 0:26 6. listopada 2018 2:52

27. lunarni dan za šišanje je vrlo dobar - vaš život će biti ispunjen ugodnim događajima i dobro raspoloženje neće vas ostaviti dugo vremena. (dga` ba byung). Mjesec u Leu - šišanje je povoljno. Jedan od najboljih zodijaka za strykzhi. Šišanje će promijeniti vaš život na bolje.

7. listopada 2018 3:46 - 28 lunarni dan

Mjesec u Djevici od 6. T 2018 2:52 do 8. listopada 2018 4:10

Idealno za frizerski dan - privući ćete dobronamjerne ljude poput magneta, a vaš će se izgled poboljšati. (gzugs mdzes) Mjesec u Djevici - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Vaša kosa će biti bujna, jaka i čarobno privlačna.

8. listopada 2018 5:11 - 29 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 8. listopada 2018 4:10 10. listopada 2018. 7:10

Šišanje na 29. lunarni dan je apsolutno ne preporuča - možete zalutati i dobiti puno problema. (bla `khyams) Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

9. listopada 2018 6:35 - 30 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 8. listopada 2018 4:10 10. listopada 2018. 7:10

Na 30. lunarni dan bolje je da se ne šišate - prebacite frizuru na drugi dan, pogotovo jer je 30. lunarni dan vrlo kratak. Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

9. listopada 2018 6:47 - 1 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 8. listopada 2018 4:10 10. listopada 2018. 7:10

1 lunarni dan apsolutno nije prikladan za frizure. Tibetanski mudraci kažu da šišanje na ovaj dan skraćuje život. Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

10. listopada 2018 7:57 - 2 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 10. listopada. 2018. 7:10 12. listopada. 2018 13:00

Šišanje drugog lunarnog dana može privući neugodne događaje i sukobe u vaš život. Izbjegavajte frizure na ovaj dan. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

11. listopada 2018 9:16 - 3 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 10. listopada. 2018. 7:10 12. listopada. 2018 13:00

Šišanje trećeg lunarnog dana je kontraindicirano - možete privući bolesti u svoj život zbog neravnoteže energije. Također, takva frizura može potaknuti vas da potrošite mnogo novca. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

12. listopada 2018 10:33 - 4 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 10. listopada. 2018. 7:10 12. listopada. 2018 13:00

Šišanje na dan četvrtog mjeseca nije preporučljivo, jer može privući različite strahove u vaš život, pogotovo zbog gubitka nečega ili nekog drugog. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

13. listopada 2018 11:45 - 5 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 12. listopada. 2018 od 13:00 do 14. listopada 2018. 22:48

Šišanje u 5. lunarnom danu dat će vam sreću i bogatstvo. Vrlo dobar dan da radikalno promijeni svoj izgled. Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

14. listopada 2018 12:50 - 6 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 12. listopada. 2018 od 13:00 do 14. listopada 2018. 22:48

5 lunarni dan nije pogodan za šišanje - možete privući bolesti u svoj život ili samo dobiti depresiju, što će također utjecati na vaš izgled. Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

15. listopada 2018 13:46 - 7 lunarni dan

Mjesec u znaku Jarca od 14. listopada. 2018 22:48 17. listopada 2018 10:52

7 lunarni dan nije prikladan za frizure - obavljanjem ovog postupka danas možete privući neprijatelje i klevetnike u svoj život. Mjesec u Jarcu - frizura povoljna. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

16. listopada 2018 14:33 - 8 lunarni dan

Mjesec u znaku Jarca od 14. listopada. 2018 22:48 17. listopada 2018 10:52

8 lunarni dan je vrlo dobar za frizure. To će u svoj život privući svijetle i nezaboravne trenutke sreće. Mjesec u Jarcu - frizura povoljna. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

17. listopada 2018 15:11 - 9 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 17. listopada. 2018 10:52 do 19. listopada 2018 23:30

Šišanje na 9. lunarni dan nije povoljno, jer može privući nejasnoće i komplicirane situacije u vašem životu. Danas je najbolje očistiti meke prirodne sastojke. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

18. listopada 2018 15:42 - 10 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 17. listopada. 2018 10:52 do 19. listopada 2018 23:30

10 lunarnih dana pogoduje frizurama i bojanju kose. Vaša snaga, sreća i samopouzdanje povećat će se nekoliko puta. (Dbangthangche). Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

19. listopada 2018 16:06 - 11 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 17. listopada. 2018 10:52 do 19. listopada 2018 23:30

11 lunarni dan je savršen za šišanje. U kombinaciji s Mjesecom u Leu, ovo je samo "bomba". Takva frizura učinit će vašu percepciju suptilnijom i svjesnijom, a um pronicljivijom. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

20. listopada 2018 16:27 - 12 lunarni dan

Mjesec u Ribama od 19. listopada 2018. od 23:30 do 22. listopada. 2018. 10:26

12 lunarni dan apsolutno nije pogodan za rezanje zbog opasnosti privlačenja neželjenih događaja u vaš život. (srog la ngon).Mjesec u Ribama - frizura nepovoljna. Može se pojaviti perut i kosa može postati krhka i suha.

21. listopada 2018 16:45 - 13 lunarni dan

Mjesec u Ribama od 19. listopada 2018. od 23:30 do 22. listopada. 2018. 10:26

13 lunarni dan je savršen za frizuru - postat ćete privlačnija osoba i privući će sreću kao magnet. (bzang bskyed) Mjesec u Ribama - frizura nepovoljna. Može se pojaviti perut i kosa može postati krhka i suha.

22. listopada 2018 17:02 - 14 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 22. T 2018. 10:26 do 24. listopada 2018 17:58

14 lunarni dan - divan dan za šišanje. Postat ćete uspješnija osoba, rezultati vas neće zadržati. Privlačit ćete imovinu, materijalnu dobrobit. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

23. listopada 2018 17:19 - 15 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 22. T 2018. 10:26 do 24. listopada 2018 17:58

U 15. lunarnom danu bolje je da se ne šišate - može biti problema s pritiskom, bit će akutni osjećaj neshvatljivog straha. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

24. listopada 2018 17:37 - 16 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 22. T 2018. 10:26 do 24. listopada 2018 17:58

16 lunarni dan apsolutno nije pogodan za šišanje, jer u ovom trenutku možete privući nesreće i klevetnike u svoj život. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

25. listopada 2018 17:57 - 17 lunarni dan

Mjesec u Biku od 24. listopada. 2018. 17:58 26. listopada 2018. 23:14

17. lunarni dan je nepovoljan za frizure - privlačenje bolesti i neugodnih situacija vezanih uz vanjsku intervenciju. (ha rtsi sngo gdan gnod). Mjesec u Biku - frizura povoljna. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

26. listopada 2018 18:21 - 18 lunarni dan

Mjesec u Biku od 24. listopada. 2018. 17:58 26. listopada 2018. 23:14

18. lunarni dan je loš za frizuru, jer postoji velika šansa da se privuku situacije vezane za krađu imovine ili njenu štetu. Mjesec u Biku - frizura povoljna. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

27. listopada 2018 18:52 - 19 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 26. listopada. 2018. 23:14 do 29. listopada 2018 2:48

19 lunarni dan je pogodan za šišanje (taj prsten), ali ako drugi aspekt (mjesec u znaku zodijaka) isključuje frizuru, nemojte ga rezati. Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

28. listopada 2018 19:32 - 20 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 26. listopada. 2018. 23:14 do 29. listopada 2018 2:48

20 lunarni dan nije pogodan za šišanje - možete privući siromaštvo u materijalnom i duhovnom svijetu. U tibetanskom: dbultog Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

Dan u tjednu

U srijedu, samo ljudi rođeni u četvrtak trebali bi biti oprezni u svom izgledu. Ostatak dana dopušteno je učiniti bilo što s njihovom kosom: podrezati krajeve, napraviti modne frizure, saviti ili prefarbati u drugoj boji.Po lunarnom kalendaru, sve promjene frizure u srijedu pozitivno utječu na pamćenje, poboljšavaju mentalne sposobnosti. Posjet ovom danu u frizerskom salonu je koristan za one koji žele dodati romantiku i hrabrost svom imidžu.

Frizura za opadajući mjesec je povoljna, ali nakon toga kosa će rasti sporije. Povoljno za jačanje korijena kose.

Znak zodijaka Mjeseca

Šišanje je kontroverzno. Nakon šišanja pod Mjesecom u Raku, vaša se kosa može rastrgati, oblik koji je zamišljen brzo će izgubiti svoj izgled. Frizure za Mjesec u Raku su dobre za zdravlje kose: postaju jake, rastu polako, postaju jake i bolje hrane. Stoga, ako mislite da je vaša kosa u nezadovoljavajućem stanju, takva će vam frizura pomoći da pronađete staru ljepotu i snagu kose.

Šišanje je povoljno. Kosa postaje bujna i glatka kao svila. Ovaj položaj Mjeseca je najpovoljniji za šišanje kada vaše poslovanje ne radi dobro i željeli biste ga poboljšati.

Najbolje vrijeme za rezanje kose u listopadu

♊♋ 1OCT, ponedjeljak. 22., 23. lunarni dan od 21:36.TWINS , RAKod 21:01

Mjesec bez tečaja do 21:00

šišanje: nije najbolji dan za šišanje, to možete učiniti samo kao posljednji izbor.

Ostali postupci: Čitav dan Mjesec je na putu, tako da nije vrijedno započinjanja novih postupaka. Možete nastaviti s postupcima koje ste započeli u prošlosti. Kućna njega je dopuštena, možete napraviti maske za čišćenje ili maske za povećanje glasnoće. Kosu možete navijati na uvijaču ili pak oblikovati vrućim uređajima. Bolje je završiti sve postupke prije 21:00. Nakon 21:00 možete ukloniti neželjene dlake, osobito u lice.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nakon 21:00 - kosa će postati slabija i lomljiva, više će ispadati.

Psihološki učinak frizure: može oživjeti ugodna iznenađenja, neobične vijesti ili nova znanja.

STARI MJESEC iz 12:45

2LISTOPAD, utorak. 23., 24. lunarni dan od 23:39.RAK

III kvartal, četvrta faza mjeseca 12:45

šišanje: bolje ne raditi, loš dan.

Ostali postupci: dobro vrijeme za sve postupke za uklanjanje dlaka. Najbolje vrijeme za ovo je od 13:00 do 15:20, ali možete i kasnije.

Učinak frizure na kosu: spor rast, kosa će postati slabija i lomljiva, više će ispadati.

Psihološki učinak frizure: željeni i stvarni neće biti isti, poteškoće na putu prema ciljevima, gubitak motivacije, nesporazumi s ljudima iz unutarnjeg kruga.

3LISTOPAD, srijeda. 24., 25. lunarni dan od 23:54.RAK

Mjesec bez kursa od 11:33

šišanje: bolje ne raditi, ne slobodan dan.

Ostali postupci: još uvijek dobro ukloniti neželjene dlake. Bilo koji tretman za kosu bolje je prenijeti na uspješnije dane. Pogotovo ne biste trebali raditi složene postupke, kao što su kovrčanje ili ravnanje kose (veliki rizik da pokvarite kosu!)

Učinak frizure na kosu: spor rast, kosa će postati slabija i lomljiva, više će ispadati.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

Mjesec bez kursa do 00:11

šišanje: bolje je ne raditi, ovo nije najbolje vrijeme, jer su Mjesec i Venera u neskladnom aspektu, plus statična Venera. Nemojte raditi termostrate.

Ostali postupci: Dobro je raditi različite postupke za jačanje kose, ali se ne prijavljujte za složene postupke. Maske za čišćenje kose ili povećanje volumena najbolje će funkcionirati.

Učinak frizure na kosu: spor rast.

Psihološki učinak frizure: može privući svađe i nesporazume s suprotnim spolom, učiniti vas manje privlačnim.

Najbolje vrijeme: od 18:25 do 19:20.

5LISTOPAD, petak. 25., 26. lunarni dan od 00:57.LEV

Mjesec bez kursa od 14:34

šišanje: bolje ne raditi: statična Venera!

Ostali postupci: dopustili su bilo kakve postupke kod kuće. Složeni salonski postupci se najbolje odgađaju. Dobro ojačajte i liječite kosu. Svi postupci počinju prije nego Mjesec pređe u "prazan hod".

Učinak frizure na kosu: spor rast.

Psihološki učinak frizure: može privući kočenje u financijskoj sferi, bit će teško napraviti proboj u prihodima.

Mjesec bez kursa do 02:18

šišanje: prihvatljivo, ali bolje ne raditi nove frizure. Dopuštene su termalne škare, kao i šišanje frizure i muške frizure.

Ostali postupciO: Dobar dan za razne postupke, s iznimkom previše složenih. Dobro je napraviti maske za čišćenje i jačanje kose.

Učinak frizure na kosu: spor rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda.

Psihološki učinak frizure: može privući dodatnu pozornost suprotnog spola, učiniti vas popularnijim.

Povoljni dani na mjesecu za šišanje

7LISTOPAD, nedjelja. 27., 28. lunarni dan od 03:46.Djevica

Mjesec bez kursa od 17:03

šišanje: dopušteno ako ne raste duga kosa. Možete se šišati, rezati šiške i praviti muške frizure.

Ostali postupci: Možete ojačati kosu različitim postupcima, ali je bolje da ste to već učinili. Primjerice, dozvoljena je trajna dozvola ako to nije vaš prvi postupak. Bojenje kose nije vrijedno toga. Bolje je ne postavljati eksperimente niti drastično mijenjati sliku.

Učinak frizure na kosu: jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda.

Psihološki učinak frizure: može privući dobro raspoloženje i sreću.

♍♎8. listopada, ponedjeljak. 28., 29. lunarni dan od 05:11.Djevica , SKALEod 04:10

Mjesec bez tečaja do 04:09

šišanje: bolje odgoditi: loš dan.

Ostali postupci: dopuštene su maske za povećanje volumena fine kose. Odgodite sve komplicirane postupke.

Učinak frizure na kosu: nema posebnih utjecaja.

Psihološki učinak frizure: može vas učiniti aktivnijim i aktivnijim, ali također će vam biti teže oporaviti se.

MJESECA MJESECA 06:47

NOVO LUNE u 06:47

Mjesec bez kursa od 11:50

šišanje: vrijedi, pogotovo ako uzgajate dugu kosu i nemate problematičnu kosu.

Ostali postupci: kosu možete navijati na uvijačima i uz pomoć vrućih aparata (sušila za kosu, glačala, itd.). Pa napraviti maske za povećanje volumena. Danas je također moguće obojiti kosu, osobito u svjetlijim nijansama, a također i za isticanje, toniranje ili bojanje.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući emocionalnu nelagodu.

Najbolje vrijeme: nakon 12:00.

Mjesec bez kursa do 07:09

šišanje: bolje je ne raditi, termo škare mogu biti neuspješne Rezultat će vas neugodno iznenaditi, međutim, kosa će prerasti u pretežno brzu stopu.

Ostali postupci: odgoditi sve komplicirane postupke: postoji rizik od neočekivanih rezultata! U domaćim uvjetima možete napraviti masku protiv prhuti. Danas je bolje ne koristiti uređaje za vruće oblikovanje.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, uklanjanje peruti.

Psihološki učinak frizure: može privući neugodna iznenađenja, osobito u području financija ili odnosa s partnerima.

11LISTOPAD, četvrtak. 2., 3. lunarni dan od 09:16.SCORPIO

šišanje: Prihvatljivo, osobito ako imate problema s perutom.

Ostali postupci: Dobar dan za borbu protiv peruti. Također možete napraviti bilo koju masku za ubrzavanje rasta kose.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, uklanjanje peruti.

Psihološki učinak frizure: može privući dobro raspoloženje i samopouzdanje, dodati vitalnost i snagu.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

Koji dan smanjiti kosu u rujnu?

Mjesec bez tečaja od 02:12 do 12:53

šišanje: dopušteno, pogotovo ako rastete dugu kosu, ali nemate problema s kosom.

Ostali postupci: bolje je započeti bilo koji postupak liječenja ili obnavljanja kose nakon 13:00 sati, kada će Mjesec biti u Strelcu. Možete isprati infuziju kose ljekovitim biljem.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući više intelektualnog rada. Širenje kontakata i odnosa, izgradnja odnosa s braćom / sestrama.

Najbolje vrijeme: nakon 13:00.

13LISTOPAD, subota. 4., 5. lunarni dan od 11:45.Strijelac

šišanje: dopušteno ako postoji želja za ubrzanjem rasta kose, ali nema potrebe za njihovim jačanjem.

Ostali postupci: sve maske su danas korisne za ubrzavanje rasta kose, za jačanje i poboljšanje njihovog izgleda. Posebno je dobro raditi maske za kosu na bazi ulja. Bolje je ne raditi kemijsku perm.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući nerazumijevanje s drugima.

Najbolje vrijeme: poslije 15:30 sati

Mjesec je odmaknut od 03:58 do 22:16

šišanje: dopušteno ako postoji želja za ubrzanjem rasta kose, ali nema potrebe za njihovim jačanjem.

Ostali postupci: bolje je ne planirati složene postupke za ovaj dan, pogotovo njihov početak, jer će Mjesec cijeli dan biti bez tečaja. Bilo koji pothvat može biti neučinkovit. Planirajte na ovaj dan uobičajenu kućnu njegu ili nastavite ono što ste započeli u prošlosti.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

15OCT, ponedjeljak. 6., 7. lunarni dan od 13:46.JARAC

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana za šišanje, ali bolje bez eksperimenata!

Ostali postupci: dobar dan za razne postupke usmjerene na jačanje kose, osobito dobro za početak prije 16:00. Liječenje kose će biti učinkovito. Možete tkati afričke pletenice: obećavaju da će biti posebno uredne. Dopuštena trajna kosa. Boja kose u svim bojama, osim ekstremnih, bit će uspješna. Najbolje je raditi klasične tipove bojenja ili isticanja, bez eksperimenata.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose.

Psihološki učinak frizure: će privući dobro raspoloženje, uspjeh kod suprotnog spola.

Dolazi mjesec od 21:04

16LISTOPAD, utorak. 7., 8. lunarni dan od 14:33.JARAC

I kvartal, druga faza mjeseca 21:02

šišanje: nije loš dan za šišanje, pogotovo ako želite ojačati kosu i ubrzati njihov rast. Eksperimentiranje se ne isplati, prijavite se na dokazane majstore.

Ostali postupci: još uvijek možete nastaviti tretman kose, sve maske kod kuće za liječenje kose su vrlo učinkovite.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, kosa će manje ispasti, raste jaka i ne previše krhka.

Psihološki učinak frizure: može izazvati poteškoće u provedbi željenog, teže će se prilagoditi novim okolnostima.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

Mjesec bez staze od 00:49 do 10:35

šišanje: nije dobar dan za šišanje: možda niste zadovoljni rezultatima. Međutim, čak i ako frizura ne ispadne onako kako ste očekivali, vaša će se kosa brzo razviti i moći ćete je promijeniti.

Ostali postupci: do 10:35 beskorisno je započeti nove postupke koji su usmjereni na obnavljanje i jačanje kose: njihova učinkovitost je prilično niska. U popodnevnim satima dobro je odabrati frizuru uz pomoć računalnih programa ili aplikacija za pametne telefone. Kućna njega kose je dopuštena bez kompliciranih postupaka.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući neočekivane situacije u vašem osobnom životu.

♒ 18LISTOPAD, četvrtak. 9., 10. lunarni dan od 04:57.AQUARIUS

šišanje: vrijedi, možete napraviti lake zračne frizure. Ako je moguće, bolje je ne raditi termostripe.

Ostali postupci: stavite na stranu stiliziranje pomoću vrućih uređaja (kosu koja se lako suši). Također je bolje ne koristiti proizvode s visokim sadržajem kemikalija: kosa može reagirati vrlo nepredvidivo. Kosu možete pokupiti pomoću računala.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: učiniti vas impulzivnijim i nestrpljivijim.

Najbolje vrijeme: nakon 15:00.

Najbolji lunarni dani za šišanje

♒♓ 19LISTOPAD, petak. 10., 11. lunarni dan od 16:06.AQUARIUS , RIBAod 23:21

Mjesec bez staze od 15:27 do 23:20

šišanje: vrijedi, možete napraviti lake zračne frizure. Ako je moguće, bolje je ne raditi termostripe

Ostali postupci: dobro vrijeme za pranje kose i drugačiji stil pomoću uvijača. Kada koristite uređaje za vruće oblikovanje, vodite računa o toplinskoj zaštiti, jer je kosu lako presušiti. Ako ne možete osušiti kosu, bolje je koristiti je.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući poteškoće u području rada, poteškoće u postizanju ciljeva.

20LISTOPAD, subota. 11., 12. lunarni dan od 16:27.RIBA

šišanje: bolje odgoditi: loš dan.

Ostali postupci: loš dan za rad s kosom: najbolje je ne ispirati kosu. Međutim, možete ukloniti neželjene dlake, osobito u pazuha i ruku.Budući da je ovo vrijeme rastućeg mjeseca, kosa će rasti dovoljno brzo, ali će biti slabija i tanja.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, perut, gubitak kose, kosa postaje tupa i slabija.

Psihološki učinak frizure: može privući poteškoće u prilagodbi i razumijevanju bliskih ljudi.

21. LISTOPAD, nedjelja. 12., 13. lunarni dan od 16:45.RIBA

šišanje: bolje odgoditi: loš dan.

Ostali postupci: ovaj dan također ne obećava djelotvoran rad s kosom, tako da se bilo koji postupak treba odgoditi na bolje vrijeme, posebno je nepovoljno raditi perme i druge postupke pomoću kemikalija.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, perut, gubitak kose, kosa postaje tupa i slabija.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

♓♈22OCT, ponedjeljak. 13., 14. lunarni dan od 17:02.RIBA , OWENod 09:59

Mjesec bez tečaja od 02:47 do 09:58

šišanje: prije 10:00 - neuspješno vrijeme, nakon 10:00 - dopuštene su frizure, ako nemate problema s kosom, ali želite ubrzati njihov rast. Možete izrezati krajeve kose. Termostatski bolje ne raditi.

Ostali postupci: Bolje je ne planirati posebno ozbiljne procedure za ovaj dan, pogotovo do 10:00. U drugim slučajevima, dobro je napraviti maske i piling za kosu koji jačaju vlasište.

Učinak frizure na kosu: brzi rast.

Psihološki učinak frizure: može privući poteškoće i prepreke, pretjeranu impulzivnost i nevolje.

Najbolje vrijeme: poslije 10:00.

23LISTOPAD, utorak. 14., 15. lunarni dan od 17:19.OWEN

Mjesec bez kursa od 21:18

šišanje: dopuštene su frizure, ali ako nemate problema s kosom. Bolje je ne raditi termički rez.

Ostali postupci: dobro je danas davati kosu običnom kućnom njegom: koristite ulja za oporavak kose. Razna biljna ulja su korisna za kosu, ali ih treba odabrati pojedinačno. Razmatraju se najbolji maslinovo, kokosovo, arganovo ulje, ali sve ovisi o individualnoj prenosivosti. Pokušajte s različitim uljima i odaberite najbolje za vas.

Učinak frizure na kosu: nema posebnih utjecaja.

Psihološki učinak frizure: može privući tužne misli i opresivno stanje.

LOSTING MOON od 19:45

Mjesec bez kursa do 17:33

Pun mjesec u 19:45

šišanje: dopušteno, posebno ako želite zadržati oblik kose što je duže moguće. Dobar dan za klasične frizure, bez eksperimenata. Možete izrezati šiške i napraviti muške frizure.

Ostali postupci: Još uvijek je dobro voditi brigu o kosi kod kuće, ali je bolje da sve postupke provedete nakon 17:35. Maske za kosu će biti učinkovite. Međutim, imajte na umu da maske moraju odgovarati vašem tipu kose, vašim ciljevima i ne smiju se činiti češće nego što je preporučeno.

Učinak frizure na kosu: do 17:35 - nema utjecaja, nakon 17:35 - jačanje kose, kosa će ispasti manje i podijeliti se.

Psihološki učinak frizure: može privući sporove i razlike u obitelji.

Najbolje vrijeme: poslije 17:35.

Danas možete izrezati kosu na lunarni kalendar?

25LISTOPAD, četvrtak. 16., 17. lunarni dan od 17:57.TAURUS

šišanje: prihvatljiv, dobar dan za frizure za problematičnu kosu. Možete izrezati šiške (neće brzo rasti), kao i dobro pripremiti mušku frizuru (kosa će rasti sporije, i moći ćete duže zadržati kosu).

Ostali postupci: nije loš dan za različite postupke jačanja kose. Možete se prijaviti za tretmane u salonima ili ih napraviti kod kuće. Dopuštena je trajna kosa ili ojačanje kose. Možete tkati afričke pletenice.

Učinak frizure na kosu: spor rast, jačanje kose.

Psihološki učinak frizure: može privući impulzivnost, nestrpljivost, svađe s partnerima.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

Mjesec bez kursa od 17:49 do 22:40

šišanje: dopušteno, dobro je rezati šiške i načiniti muške frizure. Dopuštene su termičke škare.

Ostali postupci: dobar dan za različite postupke za jačanje kose, kao i za razne maske za čišćenje kose. Također možete napraviti scrubs za vlasište. Svi postupci počinju prije nego što mjesec postane bez tečaja.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 17:50 - jačanje kose, kosa će početi ispadati i dijeliti se manje, nakon 17:50 - nema utjecaja.

Psihološki učinak frizure:

27LISTOPAD, subota. 18., 19. lunarni dan od 18:52.TWINS

šišanje: vrijedi, ali ako nemate posebnih problema s kosom. Dobro je napraviti frizuru, izrezati krajeve kose kako bi se ubrzao rast, kao i napraviti muške frizure.

Ostali postupci: Danas su prihvatljive maske za čišćenje kose. Ne preporučuje se uporaba bilo kakvih jako aktivnih kemikalija. Naročito nepovoljno na ovaj dan napraviti perm ili izravnati kosu. To možete učiniti masaža glave, scrubs i razne styling s vrućim uređajima.

Učinak frizure na kosu: spor rast.

Psihološki učinak frizure: može oživjeti neshvatljive i tajanstvene događaje i okolnosti, kao i vrlo čudne ljude koji se teško mogu razumjeti.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

28LISTOPAD, nedjelja. 19., 20. lunarni dan od 19:53.TWINS

Mjesec bez kursa od 07:37

šišanje: vrijedi, ali ako nemate problema s kosom. Možete napraviti šišanje i muške frizure.

Ostali postupci: Ovaj dan je nepovoljan za poduzetnike, jer mjesec će biti bez tečaja. Možete obavljati sve rutinske postupke kod kuće, navijati kosu uvijačima, ili raditi styling uz pomoć vrućih uređaja kao što su sušila za kosu, glačala, kovrčavu kosu itd.

Učinak frizure na kosu: spor rast.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

Najbolje vrijeme: cijeli dan

Mjesec bez tečaja do 02:26

šišanje: bolje ne raditi: loš dan.

Ostali postupci: bolje odgoditi rad s kosom. Ovaj dan je dobar za uklanjanje neželjenih dlaka, osobito s lica ili nogu. Nakon 09:30 možete se prijaviti za prvu proceduru depilacije.

Učinak frizure na kosu: spor rast, kosa će postati slabija i lomljiva, više će ispadati.

Psihološki učinak frizure: može privući poteškoće u odnosima s rodbinom.

30LISTOPAD, utorak. 21., 22. lunarni dan od 21:28.RAK

šišanje: bolje ne raditi: loš dan.

Ostali postupci: Još uvijek možete raditi postupke za uklanjanje neželjenih dlaka, ali rad s frizurama ili izvođenje složenih postupaka za kosu danas je vrlo nepoželjno: rezultati vas neće zadovoljiti. Bolje je ne oprati kosu.

Učinak frizure na kosu: spor rast, kosa će postati slabija i lomljiva, više će ispadati.

Psihološki učinak frizure: može privući loše raspoloženje i tužne misli.

OLD MOON od 19:40

Mjesec bez tečaja 05:31 do 05:41

III kvartal, četvrta faza mjeseca od 19:40

šišanje: ne najbolji dan. Postoje rizici od neočekivanih rezultata, pogotovo ako ste prerezali kosu prije 11:00.

Ostali postupci: s prijelazom Mjeseca u znak Lea, otvaraju se mogućnosti kako bi vaša kosa bila sjajnija, zdrava i dobro njegovana. Učinkovite maske za poboljšanje izgleda kose, za čišćenje i jačanje. No, bojati kosu ili učiniti druge složene postupke na ovaj dan nije vrijedno toga.

Učinak frizure na kosu: spor rast.

Psihološki učinak frizure: može privući neugodna iznenađenja u odnosima s partnerima ili djecom.

Pogledajte videozapis: NYSTV - Ancient Aliens - Flat Earth Paradise and The Sides of the North - Multi Language (Listopad 2019).

Loading...