Lunarni kalendar za kosu za travanj 2018: najbolje vrijeme za rezanje i bojenje

Jedna od najvažnijih briga svake žene je izbor moderne i moderne frizure. Kosa bi uvijek trebala ostati dobro njegovana i privlačna, cjelokupni izgled izravno ovisi o tome. Osim gledanja moderne knjižice, uzimajući u obzir preporuke vodećih stilista treba obratiti pozornost na lunarni kalendar frizure za travanj 2018.

Vrijednost lunarnog frizure za kalendar

To je mjesto nebeskog tijela koje može unaprijed predvidjeti hoće li frizura planirana za određeni dan biti uspješna i kako će općenito utjecati na kosu. Bioenergija tvrdi da Mjesec može imati određeni učinak na uvojke svake žene, pa je bolje odabrati frizure na lunarnom kalendaru, koje sastavljaju stručnjaci. U prirodi postoje povoljni i ne baš dani, tijekom kojih se isplati promijeniti vaš izgled, pa čak i promijeniti tok sudbine ili odbiti odlazak frizeru.

Faze Mjeseca za rezanje kose (travanj 2018)

1-7, 30. travnja 2018 - smanjenje mjeseca, treća faza. U ovom trenutku, kosa nakon šišanja će rasti prilično sporo, pa ovih dana savjetujemo vam da se prijavite za frizuru za one koji žele da frizura zadrži svoj oblik dugo vremena.

8. - 15. travnja 2018 - Stari mjesec. 4. faza. Zadržane su preporuke iz prethodnog razdoblja. (12, 13. travnja 2018. godine - nepovoljni dani za šišanje).

16-22. Travnja 2018 - mladi mjesec, 1. faza. Kosa raste vrlo brzo nakon rezanja, preporuča se izrezati krajeve kose kako bi se ubrzao rast ako želite rasti. Dobra boja za kosu. (16. travnja, 20-22, 2018 - nepovoljni dani za šišanje).

23-29. Travnja 2018 - Dolazak Mjeseca, 2. tromjesečje. Zadržane su preporuke iz prethodnog razdoblja.

vidjeti na stolu na kraju članka, u kojem se navode najpovoljniji dani za rezanje kose i za druge postupke u travnju 2018. godine.

Ostali korisni članci Lunarnog kalendara za travanj 2018:

Najbolje vrijeme za rezanje kose u travnju

♎ 1APRIL, nedjelja. 15., 16. lunarni dan od 20:10.SKALE

Mjesec bez kursa od 21:29

šišanje: dopušteno, dobro šišanje za muškarce, možete obrezati šiške: polako će rasti, možete napraviti frizuru.

Ostali postupcidopuštene su maske za volumen ili čišćenje kose, skalpiranje se može obaviti na osnovi morske soli ili drugih tvari za ribanje.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući iznenađenja, promjene raspoloženja, impulzivnost u akcijama.

Mjesec bez tečaja do 01:57

šišanje: dozvoljeno, možete rezati resice, dobro je rezati za one koji imaju problema s perutom, ali koji ne rastu dužinu kose.

Ostali postupci: svi postupci usmjereni na uklanjanje peruti (maske, uljni omotači, skalp skrubs, droge, itd.) bit će vrlo učinkoviti na ovaj dan.

Učinak frizure na kosu: spor rast, uklanjanje peruti.

Psihološki učinak frizure: će dati povjerenje u njihove sposobnosti.

3Travanj, utorak. 17., 18. lunarni dan od 10:39.SCORPIO

Mjesec bez kursa od 19:06

šišanje: dozvoljeno, možete rezati resice, dobro je rezati za one koji imaju problema s perutom, ali koji ne rastu dužinu kose.

Ostali postupci: Još uvijek je vrlo učinkovito raditi bilo kakve postupke s ciljem uklanjanja peruti (maske, oblozi za tijelo s uljem, skalp scrubs, droge, itd.), Maske za čišćenje kose.

Učinak frizure na kosu: do 19:00 - spor rast, uklanjanje peruti, nakon 19:00 - nema učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući sreću i dobro raspoloženje.

Mjesec bez tečaja do 09:54

šišanje: dopušteno, možete izrezati šiške, dobro prihvaćene muške frizure.

Ostali postupci: dobro isperite kosu infuzijama ljekovitog bilja, među kojima i kopriva, ružmarin, konjsko kopito, kamilica i drugi. Izbor određene biljke ovisi o svrsi uporabe, kao io boji kose. Kamilica je pogodna za plavuše, koprive - za vlasnike tamnije kose.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može vas učiniti malo zatvorenijim i ne previše druželjubivim.

šišanje: dopušteno, možete izrezati šiške, dobro prihvaćene muške frizure.

Ostali postupci: Dobar dan za tretman kose, ali bolje je ne koristiti nikakve kemikalije. Dajte prednost prirodnim proizvodima, kao što su biljna ulja, koja dobro vraćaju kosu. Možete napraviti maske i obloge s uljima. Teško je točno reći koje ulje koristiti za vas, sve je vrlo individualno, stoga je vrijedno pokušati s različitim uljima pronaći svoje. Također budite oprezni ako ste skloni alergijama.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući prepreke u poslu i probleme s novcem.

Povoljni dani na mjesecu za šišanje

Mjesec bez kursa od 16:36 do 21:01

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, ali ako želite dugo zadržati frizuru, možete napraviti muške frizure, izrezati bangs, izrezati problematičnu kosu (ne s Mjesecom bez tečaja!)

Ostali postupci: još uvijek dobar dan za tretman kose, dobro je napraviti maske za čišćenje kose, možete isprati kosu infuzijama ljekovitog bilja.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 21:00 - nema utjecaja, nakon 21:00 - poboljšava izgled kose, jača žarulje, kosa ispada manje.

Psihološki učinak frizure: može donijeti ugodne promjene i vijesti u vaš život.

♑ 7APRIL, subota. 21. lunarni dan od 01:49.JARAC

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, ali ako želite zadržati kosu što je duže moguće, možete napraviti muške frizure, izrezati bangs, dobro izrezati problematičnu kosu, ne možete rezati kosu vatrom.

Ostali postupci: Negativni aspekti Mjeseca mogu spriječiti dobivanje dobrih rezultata iz složenih postupaka, pa vam savjetujemo da svoju kosu radite danas kod kuće. Možete napraviti maske za jačanje, vraćanje i čišćenje kose. Na ovaj dan, vaša kosa će biti dobro opažena iscjeljujuća procedura, osobito ako ih napravite prije 15:00. Bolje je ne sušiti kosu vrlo vrućim zrakom. Odbacite ploek i glačala: kosu koja se lako suši.

Učinak frizure na kosu: spor rast, poboljšanje izgleda kose, jačanje žarulja, manje ispadanje kose.

Psihološki učinak frizure: može vas učiniti impulzivnim, do 15:30 - privući će poteškoće i probleme u vašem profesionalnom životu.

STARI MJESEC s 10:21

8. TRAVNJA, nedjelja. 21., 22. lunarni dan od 02:39.JARAC

IV kvartal, četvrta faza mjeseca s 10:21

šišanje: dopušteno, možete izrezati svoje šiške, napraviti dobre muške frizure, dobro iseći svoju problematičnu kosu.

Ostali postupci: još uvijek dobro vrijeme za njegu kose, osobito kod kuće. Bilo kakve teške procedure za odgodu: ovo je stresan dan promjene mjesečeve mjesečeve faze. Kosu i dalje možete tretirati uljima i raznim medicinskim maskama.

Učinak frizure na kosu: spor rast, poboljšanje izgleda kose, jačanje žarulja, manje ispadanje kose.

Psihološki učinak frizure: može privući iznenađenja, promjene raspoloženja, impulzivnost u akcijama, anksioznost.

♑♒ 9APRIL, ponedjeljak, 22., 23. lunarni dan od 03:20.JARAC , AQUARIUSod 09:50

Mjesec bez kursa od 05:40 do 09:49

šišanje: dopušteno, možete izrezati svoje bangs, napraviti dobre muške frizure, možete napraviti neobičnu frizuru, probati novi izgled, možete rezati vrućom metodom uz pomoć vatre.

Ostali postupci: Nakon 10:00 dobro je koristiti aplikacije ili programe za odabir najbolje slike. Danas kosu možete naviti na uvijač ili napraviti stil s vrućim aparatima. Pa ipak, bolje je koristiti toplinsku zaštitu, kako se ne bi sušila.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: privući će nova zanimljiva poznanstva u vaš život.

♒ 10TRAVANJ, utorak, 23., 24. lunarni dan od 03:54.AQUARIUS

šišanje: dopušteno, možete izrezati šiške, dobro prihvaćene muške frizure. Najbolje je otići kod frizera nakon 11:00! Možete napraviti šišanje vatrom.

Ostali postupci: Sve postupke za kosu bolje je prenijeti u drugu polovicu dana (poslije 11:00). Možete napraviti maske za čišćenje ili maske za volumen. Eksperimentirajte dobro s bojicama za kosu.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: do 11:00 - privući će probleme suprotnog spola, uzaludna očekivanja i iskustva, nakon 11:00 sati neće biti posebnih utjecaja.

Koji dan je bolje imati šišanje?

Mjesec bez kursa od 17:56 do 21:40

šišanje: Dozvoljeno, možete izrezati svoje bangs, možete napraviti dobre muške frizure, možete napraviti šišanje. Ne možete dobiti šišanje nakon 21:40!

Ostali postupci: Danas je moguće raditi s kosom, ali bolje je da Mjesec ode u mirovanje (do 18:00 sati), inače bi postupci mogli biti beskorisni. Dobro vrijeme za postupke skrbi - do 9:00. Možete napraviti maske za čišćenje i maske za volumen, peeling masaže glave ili glave.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 21:40 - nema učinaka, nakon 21:40 - perut, gubitak kose, slabljenje žarulja.

Psihološki učinak frizure: do 09:00 - privući će pozornost suprotnog spola, nova poznanstva.

♓ 12TRAVANJ, četvrtak, 25., 26. lunarni dan od 04:46.RIBA

šišanje: loš dan za šišanje, bolje preskočiti.

Ostali postupci: danas odgađamo sve postupke, osobito složene. Ovo je loš dan za rad s kosom. Posebno opasna može biti trajna: veliki rizik za vrlo razočaravajući rezultat ili izazivanje alergijske reakcije. Dobar dan za depilaciju ili epilaciju.

Učinak frizure na kosu: spor rast, perut, gubitak kose, slabljenje žarulja.

Psihološki učinak frizure: može privući nesporazume s najbližima.

13. APRIL, petak, 26., 27. lunarni dan od 05:07.RIBA

Mjesec bez kursa od 14:27

šišanje: loš dan za šišanje, bolje preskočiti.

Ostali postupci: loš dan za rad s kosom. Možete ukloniti neželjene dlake, osobito iz pazuha, ruku, lica. Možete izvući i oblikovati obrve: nove dlake će rasti sporije nego inače.

Učinak frizure na kosu: spor rast, perut, gubitak kose, slabljenje žarulja.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

♓♈14. APRIL, subota, 27., 28. lunarni dan od 05:26.RIBA , OWENod 06:27

Mjesec bez staze do 06:26

šišanje: Dozvoljeno, ali ako nemate problema s kosom, možete odrezati svoju šišku, a kosu možete izrezati i muškarcima. Bolje je ne raditi termički rez.

Ostali postupci: Dobro je raditi postupke čišćenja, pilinga i masaže glave. Piling skalp pomaže da se riješi sloja mrtvih stanica, stimulira rast kose.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući prepreke u poslovima, poteškoće s poduzetnicima, nepremostive kontradikcije u komunikaciji s rodbinom.

15TRAVANJ, nedjelja, 28., 29. lunarni dan od 05:45.OWEN

šišanje: Dozvoljeno, ali ako nemate problema s kosom, možete odrezati svoju šišku, a kosu možete izrezati i muškarcima. Ne možete raditi termostripe.

Ostali postupci: Preporuke iz prethodnog dana odnose se i na danas, ali ujutro savjetujemo vam da ne koristite vruće aparate (sušila za kosu, glačala, koturice itd.), Jer prije 11:00 sati postoji velika vjerojatnost prekomjernog sušenja kose. Nema kompliciranih postupaka!

Učinak frizure na kosu: prosječna visina, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući tjeskobu, agresivnost, impulzivnost, nervozu.

Koji dan da se presiječeš u travnju?

Mladi mjesec od 05:00

♈♉16APRIL, ponedjeljak, 29., 1. lunarni dan od 05:00, drugi lunarni dan od 06:05.OWEN , TAURUSod 11:51

NOVI MOUNT u 05:00

Mjesec je odmaknut od 08:59 do 11:50

šišanje: loš dan za šišanje, bolje je preskočiti: veliki rizici da vam se neće svidjeti rezultat i da ćete trošiti novac.

Ostali postupci: još je bolje da se za sada ne registrirate na složenim postupcima: ovo je dan mladog mjeseca, osim što se Venera i Jupiter približavaju negativnom aspektu, stoga se rizici trošenja novca uzalud značajno povećavaju. Nakon 12:00 sati dobro je napraviti maske za učvršćivanje na bazi prirodnih sastojaka. Možete isprati infuziju kose ljekovitim biljem.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući iznenađenja i neugodne promjene.

♉ 17TRAVANJ, utorak, 2., 3. lunarni dan od 06:27.TAURUS

šišanje: najbolje vrijeme je nakon 10:00, dobro je rezati krajeve kose kako bi se ubrzao rast, dobro je rezati problematičnu kosu.

Ostali postupci: Dobro vrijeme za različite postupke za kosu bit će presavijeno nakon 10:00, kada će se Venera i Jupiter već udaljiti od nepovoljnog aspekta. Zato je ovaj dan bolje da se prijavite kod frizera nakon 10 sati. Možete obojiti kosu, napraviti označavanje, bojanje i druge vrste bojenja.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihove strukture i izgleda.

Psihološki učinak frizure: mogu uzrokovati nepredviđene troškove.

Mjesec bez staze od 01:05 do 15:02

šišanje: dopušteno, možete napraviti termalni rez, izrezati krajeve kose kako biste ubrzali rast. Dobra kosa vlasnicima normalne kose bez problema.

Ostali postupci: do 15:00 ne preporučujemo ništa novo. Možete liječiti kosu u salonima ili kod kuće, izraditi razne maske koje jačaju i liječe kosu. Nakon 15 sati, kada je Mjesec u znaku Blizanaca, također je dobro napraviti maske za volumen, styling uz pomoć vrućih instrumenata.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, prije 15:00 - nema drugih utjecaja, nakon 15:00 - kosa postaje sve pahulja i voluminoznija.

Psihološki učinak frizure: može donijeti nove korisne informacije u vaš život, nova poznanstva.

♊ 19TRAVANJ, četvrtak, 4., 5. lunarni dan od 07:25.TWINS

šišanje: dopušteno, ali ako imate normalnu kosu, možete se ošišati.

Ostali postupci: Na ovaj dan je dobro prikupiti informacije od interesa za njegu kose, restauraciju, tretman, ojačanje, itd. Možete ići u kupovinu za pravu kozmetiku, uređaje za styling itd.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, kosa postaje više pahuljasta i glomazna.

Psihološki učinak frizure: može privući obmane i frustracije.

Mjesec bez kursa od 15:05 do 17:26

šišanje: dopušteno, ali bolje do 15 sati, pogotovo za šišanje za one koji imaju kosu bez problema, ali žele povećati volumen i ubrzati rast. Nakon 17:30 dobiti lošu frizuru!

Ostali postupci: danas je dobro napraviti maske koje vam omogućuju da lagano podignete kosu na korijenu, da je dlake i učinite kosu još volumenskom. Također možete upotrijebiti uređaje za toplo oblikovanje, kao što su gume za uvijanje. Složeni postupci za kosu danas neće biti osobito učinkoviti.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 15:00 - kosa postaje sve pahulja i voluminoznija, od 15:00 do 17:30 - bez učinaka, nakon 17:30 - slabljenje kose, pogoršanje izgleda.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

♋ 21APRIL, subota, 6., 7. lunarni dan od 08:59.RAK

šišanje: loš dan za šišanje, bolje preskočiti.

Ostali postupci: loš dan za rad s kosom: bolje je odgoditi sve postupke. Možete ukloniti neželjene dlake, ali zapamtite: s rastućim mjesecom, kosa će ponovno brzo rasti! Opasno je napraviti styling s vrućim aparatima.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, pogoršanje njihovog izgleda.

Psihološki učinak frizure: može privući prepreke u poslovima, probleme u obiteljskom životu.

Najbolji lunarni dani za šišanje

♋♌ 22APRIL, nedjelja, 7., 8. lunarni dan od 10:53.RAK , LEVod 20:09

Mjesec bez tečaja od 17:58 do 20:08

šišanje: nesretno vrijeme za šišanje - prije 20:10, nakon 20:10 - dobra frizura. posebno za one koji rastu i imaju problema s kosom.

Ostali postupci: loše vrijeme za rad s kosom - do 20:10. Nakon 20:10, mjesec će biti u vrlo povoljnom znaku Lea. U ovom trenutku dobro je obaviti različite postupke za liječenje i obnovu kose, osobito ako su duge. Kompleksne procedure danas se najbolje ne rade, jer se mjesec približava faznoj promjeni.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 18:00 - slabljenje kose, pogoršanje njihovog izgleda, od 18:00 do 20:00 - bez učinaka, nakon 20:00 - jačanje kose, poboljšanje izgleda, povećanje volumena.

Psihološki učinak frizure: može privući iznenađenja, promjene raspoloženja, impulzivnost u akcijama.

Dolaskom mjeseca 00:47

♌ 23APRIL, ponedjeljak, 8., 9. lunarni dan od 11:16.LEV

I kvartal, druga faza mjeseca 00:47

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, pogotovo ako imate problematičnu kosu bez volumena i želite ubrzati njihov rast.

Ostali postupci: dobar dan za razne postupke za obnavljanje i jačanje kose, možete obojiti i rasti kosa, napraviti trajnu. Ali kovrča će biti manja. Ako vam to nije problem, odmah se prijavite za postupak.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, povećanje volumena.

Psihološki učinak frizure: privući će nova znanja.

Mjesec bez staze od 21:40 do 23:39

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, pogotovo ako imate problematičnu kosu bez volumena i želite ubrzati njihov rast.

Ostali postupci: Dobar dan za sve složene i jednostavne postupke usmjerene na poboljšanje kvalitete, izgleda i što je najvažnije - zdravlje vaše kose! Ako imate cilj poboljšati kosu kod kuće, ne zaboravite napraviti maske za jačanje kose danas. Svaki tretman protiv gubitka kose je vrlo učinkovit. Može se liječiti alopecijom.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 21:10 - jačanje kose, poboljšanje izgleda, povećanje volumena.

Psihološki učinak frizure: donijet će ugodna iznenađenja.

♍ 25TRAVANJ, srijeda, 10., 11. lunarni dan od 13:55.Djevica

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, pogotovo ako imate problematičnu kosu i želite ubrzati njihov rast, možete se ošišati.

Ostali postupci: još jedan dobar dan za razne složene postupke za poboljšanje izgleda kose. Danas je dobro napraviti bilo kakvo bojenje, ekstenzije kose, ravnanje kose, razne maske, tkanje afričkih pletenica, kao i kemijska perme. Može se liječiti alopecijom.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, kosa postaje poslušnija i urednija.

Psihološki učinak frizure: će donijeti uspjeh u poslovanju, pomoći će uspon karijere ljestvici.

♍ 26TRAVANJ, četvrtak, 11., 12. lunarni dan od 15:15.Djevica

Mjesec bez kursa iz 12:49

šišanje: jedan od najuspješnijih dana za šišanje, pogotovo ako imate problematičnu kosu bez volumena i želite ubrzati njihov rast, možete napraviti termalni rez.

Ostali postupci: imati vremena za početak svih postupaka prije 13:00 sati, sve dok mjesec ne bude "prazan".Također je dobro vrijeme za liječenje kose i posjet trichologist. Nakon 13:00 - rezultati procedura ne mogu vas zadovoljiti, a posjet liječniku može biti uzaludan. Može se liječiti alopecijom.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, kosa postaje poslušnija i urednija.

Psihološki učinak frizure: pomoći će postati odlučniji, aktivniji i svrhovitiji.

Danas možete izrezati kosu na lunarni kalendar?

♍♎ 27TRAVANJ, petak, 12., 13. lunarni dan od 16:33.Djevica , SKALEod 04:13

Mjesec bez kursa do 04:12

šišanje: dopušteno, pogotovo ako nemate problema, ali bez volumena kose i želite ubrzati njihov rast, možete napraviti termalni rez.

Ostali postupci: dobro vrijeme za održavanje maski, maski za volumen i za styling s vrućim aparatima. Posebno je dobro započeti bilo koji postupak prije 10:00. Složeni postupci za kosu, kao što je curling, bolje je ne raditi.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući poteškoće u komunikaciji s suprotnim spolom.

♎ 28APRIL, subota, 13., 14. lunarni dan od 17:51.SKALE

šišanje: dopušteno, ali ako nemate cilj ojačati kosu i poboljšati njihov izgled.

Ostali postupci: raznim maskama dopušteno je povećati volumen i učiniti kosu sjajnom. Ne preporučujemo korištenje vrlo vrućeg zraka prilikom sušenja sušilom za kosu. Također je bolje napustiti styling s pleyk i pegle.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući iznenađenja, promjene raspoloženja, impulzivnost u akcijama, povećati tjeskobu, pojaviti se neugodne emocije.

Mjesec bez staze od 08:32 do 10:11

šišanje: dopušteno, ali ako nemate cilj ojačati kosu i poboljšati njihov izgled, nakon 10:12 - šišanje će vam pomoći riješiti prhut.

Ostali postupci: Dobro vrijeme za liječenje peruti će biti nakon 10:00, kada će mjesec slijediti znak Škorpiona Odvojite sve složene postupke kako se približava pun mjesec.

Učinak frizure na kosu: srednja visina, do 10:00 - nema drugih učinaka, nakon 10:00 - uklanjanje prhuti.

Psihološki učinak frizure: može privući tjeskobu, nervozu, nesanicu.

MJESEĆA MJESEKA s 03:59

30APRIL, ponedjeljak, 15., 16. lunarni dan od 20:21.SCORPIO

PUNI MJESEC u 3:59

šišanje: riješen, osobito ako imate problema s perutom.

Ostali postupci: svi postupci čišćenja kose, kao i uklanjanje peruti su i dalje korisni. Dobro je napraviti peels scalp.

Učinak frizure na kosu: srednja visina, odlaganje peruti.

Psihološki učinak frizure: privući će dobro raspoloženje i sreću u poslu.

1. travnja 2018 20:11 - 16 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 30. ožujka. 2018 21:02 do 2. travnja 2018 2:18

16 lunarni dan apsolutno nije pogodan za šišanje, jer u ovom trenutku možete privući nesreće i klevetnike u svoj život. Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

Povoljni dani za bojanje kose i njegu noktiju u travnju 2018. Šišanje i bojanje kose prema lunarnom kalendaru

Mjesto Mjeseca kroz utjecaj na kosu ima blagotvoran i negativan utjecaj na vašu sudbinu. Šišanje na uspješne dane privlači dugovječnost, financijsku stabilnost, privlačnost.

Tijekom nepovoljnih razdoblja šteti životnoj snazi, uzrokuje bolesti organa i sustava u tijelu Kontakt s osobnim anđelom čuvarom (egregor) je izgubljen, veza s kozmosom je prekinuta. Kosa postaje nestašna, suha, oštećena. Oni se mogu početi intenzivno ispuštati i razdvajati. Bojanje i kovrčanje neće dugo trajati, boja će brzo nestati.

Biokemijski procesi u tijelu usporavaju. Najbolje vrijeme za posjet frizeru je 11, 13, 14, 21, 26, 27 lunarnih dana. U ovom trenutku, brzina i kvaliteta rasta kose raste, boja traje duže.U obzir se uzima i faza mjeseca za rezanje kose. Tretmani za njegu kose daju prekrasan rezultat rastućim mjesecom.

Pun mjesec - najnepovoljnije razdoblje kada je vrijedno rezanja. Opadajući mjesec također ne doprinosi dobrim rezultatima kada odlazite frizeru.

Povoljni dani za bojenje kose u travnju 2018. za žene.

1.04.18 - 15-16 lunarni dan, smanjuje Mjesec u Vagi.

Šišanje - šišanje na ovaj dan će donijeti ugodna poznanstva.
Bojanje kose - bojanje je loše za kosu.
Manikura, pedikura - rezanje noktiju neće donijeti ništa dobro.
Njega lica - fokusirajte se na oksigenaciju kože.
Njega tijela - sada vrijedi razviti individualni program njege kože.

Prilikom odlučivanja prvog dana ovog mjeseca za šišanje, morate zapamtiti da će kosa nakon nje rasti vrlo sporo. Dakle, ovo je dobro vrijeme za ljubitelje kratkih frizura, ali nesretni za one koji rastu kosu i samo žele ukloniti split završava. Ako planirate i obojiti kosu, bolje je odabrati lagane i medene nijanse.

2. travnja 2018., 16-17. Lunarni dan, pun mjesec u Škorpiji.

 • Šišanje - danas je najgori dan za šišanje.
 • Bojanje kose - vrijedi provoditi vrijeme sa svim vrstama hranjivih maski. Hranjive maske učinit će vašu kosu zdravijom, svilenkastom i voluminoznom
 • Manikura, pedikura je dobar dan za hranjive kreme. Pazite na ruke
 • Njega lica - kako ne biste izgubili svoju individualnost, odložite sve manipulacije za drugi dan.
 • Njega tijela je sjajan dan za odabir parfema.

Mjesečni frizerski kalendar za 2. travnja je kontroverzan. S jedne strane, to ne može na najbolji način utjecati na razvoj očnih bolesti, ali s druge strane, spremno je promijeniti. Oni koji se odluče za nešto izvanredno mogu sigurno otići frizeru.

3. travnja 2018., 17-18. Lunarni dan, opadajući mjesec u Škorpiji.

 • Šišanje - odbijte ići frizeru.
 • Bojanje kose - neće ništa promijeniti u vašem životu.
 • Manikura, pedikura - danas je bolje raditi zdravlje noktiju.
 • Njega lica - učinak kozmetike neće vas zadovoljiti.
 • Njega tijela - Zumba fitness će energizirati i pozitivno djelovati.

Treći dan u mjesecu ponovno je povoljan za one koji sanjaju o promjeni. Definitivno će ih dobiti, odlučivši skratiti kosu u tom razdoblju i privući će ispunjenje želja. No, da biste promijenili ton kose nije vrijedno toga, iako plavuše mogu priuštiti osvježiti boju.

4. travnja 2018., 18-19. Lunarni dan, opadajući mjesec u Strijelcu.

 • Šišanje - savršeno prikazano na zdravlje kose.
 • Bojanje kose - treba biti oprezno tretirano bojom, možete oštetiti kosu.
 • Manikura, pedikura - manikura će imati loš učinak na izgled ruku.
 • Njega lica je pravo vrijeme za čišćenje pora.
 • Njega tijela je sjajan dan za obloge algi.

Prema kalendaru, prilikom posjete frizeru u ovom trenutku povećava se karizma, dolazi snaga, zdravlje i energija. Stanje pluća se poboljšava. Trebao bi biti obojen bojom koju ste imali u najuspješnijem razdoblju života. Frizura će izazvati neočekivane vijesti.

5. travnja 2018., 19. lunarni dan, opadajući mjesec u Strijelcu.

 • Šišanje - pravo vrijeme za rasute frizure.
 • Bojanje kose - Basma će ojačati kosu.
 • Manikura, pedikura - umor i slabost će se nastaviti ako odrežete nokte.
 • Njega lica - izvrsni rezultati oduševit će vas nakon vrućih maski.
 • Njega tijela - japanska kobido masaža će vas par godina pomladiti.

Svatko tko odluči skratiti kovrče 5. travnja, može računati na njihov brzi rast. A ako je također planirano bojenje, onda bi trebali odabrati samo prirodne lijekove.

6. travnja 2018., 19-20. Lunarnog dana, opadajući mjesec u Strelcu.

 • Šišanje - otkrit će neočekivane osobine.
 • Bojanje kose - učinak će biti nepredvidljiv, odlučite sami.
 • Manikura, pedikura - koža ruku i nogu postat će suha.
 • Njega lica - učinak će biti samo na postupke protiv starenja.
 • Njega tijela - prikazuje tečajeve na biciklu.

Izgled pramenova nakon smicanja može se pogoršati, povećavajući rizik poprečnog presjeka vrhova. A ako želite promijeniti vašu sliku je jednostavno nepodnošljiv, možete pokušati koristiti tonirana šampon ili gel.

7. travnja 2018., 20-21. Lunarni dan, opadajući mjesec u Jarcu.

 • Šišanje - vrlo povoljno vrijeme za šišanje.
 • Boja kose - kosa će postati dosadna i mršava.
 • Manikura, pedikura - topli tonovi pridonijet će moralnom odmoru.
 • Njega lica je povoljan dan za korištenje kreme za bore.
 • Njega tijela - vrijedi uzeti vremena za zdravlje kože.

Nakon frizure, kosa se manje dijeli, izgleda gušće i jače, gubitak će se smanjiti. Uspješni eksperimenti s bojama, trajna ne uzrokuje mnogo štete. Šišanje će poboljšati zdravlje. Kreativni potencijal će se otkriti. Riješit ćete se usamljenosti, povećati samopoštovanje.

8. travnja 2018., 21-22. Lunarni dan, opadajući mjesec u Jarcu.

 • Šišanje - Francuski stil frizure su posebno dobri.
 • Bojanje kose - danas je bolje ne bojati.
 • Manikura, pedikura - pravokutni oblik noktiju će dovesti do povećanja.
 • Njega lica - iskoristite priliku da učinite nešto što dugo nije riješeno, rezultat će vas zadovoljiti.
 • Njega tijela je povoljan dan za borbu protiv celulita.

Nova slika će povećati vašu važnost u očima drugih. Promiče zdravlje, dišni sustav. Prirodne nijanse kose su dobrodošle.

9. travnja 2018., 22-23. Lunarni dan, opadajući mjesec u Aquariusu.

 • Šišanje - napravite termalni rez, to će pomoći da se izbjegne kraći završetak duže.
 • Bojanje kose je idealan dan za bojanje, čak i svijetloplava kosa neće odvratiti sreću.
 • Manikura, pedikura - možete probati nešto neobično.
 • Lica - neutralan dan za kozmetičke postupke.
 • Njega tijela - pokušajte s kućnim pilingom.

Šišanje na ovaj dan pokazuje se onima koji žele poboljšati svoje zdravlje i povećati otpornost kovrča na negativne okolišne čimbenike. Bojanje je vrlo povoljno.

11. travnja 2018., 24-25. Lunarni dan, opadajući mjesec u Aquariusu.

 • Šišanje - poboljšat će financijsko blagostanje.
 • Bojanje kose veliki je dan za bilo kakve pokuse.
 • Manikura, pedikura - crna pedikura će dati buntovni karakter.
 • Njega lica danas možete raditi što želite.
 • Njega tijela - jahanje će stegnuti tijelo i podići vaše raspoloženje.

Prema lunarnom kalendaru bojanja za travanj 2016. na 11., možete sigurno otići u frizerski salon. Novi ton će povećati atraktivnost, a to posebno vrijedi za lijepi seks s crvenom i smeđom kosom. Izvrstan razlog za šišanje, osim toga, nakon što joj kovrče postat će svjetlije i prozračne.

12. travnja 2018., 25-26. Lunarni dan, opadajući mjesec u Ribama.

 • Šišanje - nova frizura uništava vaše raspoloženje.
 • Bojanje kose - bojanje će uzrokovati prhut.
 • Manikura, pedikura - oslabit će imunološki sustav ako obrežete nokte.
 • Njega lica - nemojte gubiti vrijeme na maskama.
 • Njega tijela - tetovaže samo pokvariti izgled.

Na ovaj dan je bolje otići u salon. Bojanje neće donijeti zadovoljstvo, a frizura čak i na najeminentnijem majstoru brzo će izgubiti oblik.

13. travnja 2018., 26-27. Lunarni dan, opadajući mjesec u Ribama.

 • Šišanje - odsijecanje kose, osuditi se na neuspjeh.
 • Bojanje kose - željeni rezultat neće raditi.
 • Manikura, pedikura - ovaj dan posvetite borbi protiv grube kože.
 • Njega lica - prebacite sve manipulacije na drugi dan.
 • Čuvajte svoje tijelo.

Skraćivanje kose 13. travnja može dovesti do svađa i parnica, a bojanje je moguće samo s kanom ili basmom.

14. travnja 2018., 27-28. Lunarni dan, opadajući mjesec u Ovnu.

 • Frizura je loš dan za šišanje, kosa će postati dosadna i nestašna.
 • Bojanje kose - danas je povoljno samo za plavuše.
 • Manikura, pedikura - na ovaj dan je bolje raditi wellness tretmane.
 • Njega lica - savršeno vrijeme za borbu protiv bora.
 • Njega tijela je neutralan dan za postupke.

Kontradiktorno svjedočenje 14. travnja. S jedne strane, dobro vrijeme za ažuriranje svoje slike, ali trendovi proteklog dana su još uvijek jaki. Boja je prikazana vlasnicima zlatnih i bakrenih nijansi, a općenito sreća favorizira hrabre i energične, ne sumnjajući u sebe.

15. travnja 2018., 28-29. Lunarni dan, opadajući mjesec u Ovnu.

 • Frizura je nesretan dan, nakon frizure, nelagodnost će vas dugo mučiti.
 • Bojanje kose je sjajan dan za toniranje.
 • Manikura, pedikura je sjajan dan za masažu stopala i ruku.
 • Njega lica je savršen dan za vuču masku.
 • Njega tijela - tjelesna aktivnost, koristiti za samomasažu.

Ovaj dan ne pogoduje frizurama, ali je pogodan i za bojenje, posebno za one koji vole tamne nijanse - čokoladu, boju gavranova krila.

16. travnja 2018., 29.1-2. Lunarni dan, mladi mjesec u Biku.

 • Šišanje - definitivno šišanje, nova frizura, novi život.
 • Bojanje kose - bojanje će oživjeti život.
 • Manikura, pedikura je povoljan dan za omatanje stopala.
 • Njega lica - dobar dan za produženje trepavica.
 • Njega tijela - odbiti kirurške zahvate, mogući je ozbiljan gubitak krvi.

Bojanje će donijeti pozitivne promjene u životu i poboljšati odnose s voljenima među onima koji odaberu boju blisku prirodnoj nijansi njihovih niti.

17. travnja 2018., 2-3 lunarnog dana, rastući mjesec u Biku.

 • Šišanje - šišanje će vam omogućiti da naglasite vašu sliku.
 • Bojanje kose je pravo vrijeme za bojenje u prirodnim nijansama.
 • Manikura, pedikura je povoljan dan za njegu kutikule.
 • Njega lica - danas je dobro koristiti eterična ulja za njegu kože.
 • Njega tijela - bolje budite kreativni.

Mjesec u Biku. Stanje niti ispod utjecaja ovog znaka značajno će se poboljšati. Nova frizura donijet će pozitivne emocije. Kosa će steći snagu i energiju. Utjecaj Mjeseca omogućit će im brži rast. Dobar rezultat dat će se bojanjem sijede kose, osvjetljenjem. Frizura će povećati novčani tok, materijalna dobrobit, donijeti sreću.

18. travnja 2018., 3-4 lunarnog dana, rastući mjesec u Biku.

 • Šišanje - za ažuriranje kose pomoći će ukrasnim postupcima.
 • Bojanje kose je dobar dan za promjenu slike.
 • Manikura, pedikura - dan je pogodan samo za poliranje noktiju.
 • Njega lica je dobar dan za odlazak u kozmetički salon.
 • Njega tijela - ne koristite kozmetiku, samo boli.

Frizura je nepovoljna, a bojanje je moguće samo prirodnim sredstvima.

20. travnja 2018., 5-6 lunarnog dana, rastući mjesec u Blizancima.

 • Šišanje - dobar dan za kosu.
 • Bojanje kose - bojanje će vašoj kosi dati dodatnu snagu.
 • Manikura, pedikura - nokti će početi rasti.
 • Njega lica je dobar dan za hidratantne maske.
 • Njega tijela - vježbe disanja pomoći će vam da se opustite i okupite.

21. travnja 2018., 6-7 lunarnog dana, rastući mjesec u Raku.

 • Šišanje - bolje je suzdržati se od odlaska frizeru.
 • Bojanje kose - bojanje kose bit će predmet ismijavanja.
 • Manikura, pedikura - manikura će učiniti nokte krhkim i tankim.
 • Njega lica - danas možete nanijeti samo piling.
 • Njega tijela nije dobar dan za bilo kakve postupke.

22. travnja 2018., 7-8 lunarnog dana, rastući Mjesec u Raku.

 • Šišanje - Šišanje je nepoželjno.
 • Bojanje kose negativno će utjecati na odnose s ljudima.
 • Manikura, pedikura - izrezati nokte, odrezati financijsku dobrobit.
 • Tretman lica - učinkovito liječenje akni.
 • Njega tijela - na ovaj dan bolje je posvetiti se odmoru.

Kalendar za danas predviđa pogoršanje intuicije, ako odlučite smanjiti broj savjeta. Bojanje će poboljšati seksualnost, dat će povjerenje. Kosa će rasti brže, njihovo stanje će se poboljšati, korijeni će se otvrdnuti. Šišanje će pomoći riješiti se usamljenosti, nezadovoljstvo sobom, povećat će samopoštovanje.

23. travnja 2018., 8-9 lunarnog dana, rastući mjesec u Leu.

 • Šišanje - šišanje će imati pozitivan učinak na komunikaciju s suprotnim spolom.
 • Bojanje kose - bojanje će povećati imunitet.
 • Manikura, pedikura - pravo vrijeme za poticanje rasta noktiju.
 • Njega lica je povoljan dan za tretmane pomlađivanja kože.
 • Njega tijela - njeguje kožu.

Frizura 23. travnja pogodit će kardiovaskularni i endokrini sustav. Da bi sačuvali zdravlje, bolje je sačekati s promjenama na slici, a prilikom bojenja potrebno je pažljivo odabrati ton.

24. travnja 2018., 9-10. Lunarni dan, rastući mjesec u Leu.

 • Šišanje - savršen dan za eksperimentiranje sa stylingom, razne styling će vam omogućiti da stvorite novu sliku svaki dan.
 • Bojanje kose danas je savršen dan za dramatične promjene u boji kose.
 • Manikura, pedikura - crvena boja privući će pravu osobu suprotnog spola.
 • Tretman lica - nakon zahvata, koža lica je vidljivo mlađa.
 • Njega tijela - akupresura će značajno usporiti starenje.

Opasnost od ozljeda, i mentalnih i fizičkih, ostaje.

25. travnja 2018., 10-11 lunarni dan, rastući Mjesec u Djevici.

 • Šišanje - pomoći će "pronaći sebe".
 • Bojanje kose - bojanje kose donijet će materijalnu dobrobit.
 • Manikura, pedikura - revitalizirajuće kupke poboljšavaju stanje ruku.
 • Njega lica - svi napori neće uspjeti.
 • Njega tijela je pravo vrijeme za sport na otvorenom.

Kosa će biti deblja. Postupci će biti uspješni - styling, toniranje, obezbojenje. Frizura će štititi od iznenađenja, nevolja.

26. travnja 2018., 11-12. Lunarni dan, rastući Mjesec u Djevici.

 • Šišanje - će premašiti sva očekivanja.
 • Bojanje kose - dan pogodan za pokuse s neonskim bojama.
 • Manikura, pedikura - povoljan dan za bilo koji postupak.
 • Njega lica - gotovo svi proizvodi danas mogu izazvati alergije ili crvenilo.
 • Njega tijela - provodite postupke čišćenja kože.

Mjesec u Djevici. Frizura će nekoliko mjeseci zadržati obrazac. Uspješno će biti slikanje sijede kose, toniranje. Kosa će biti ispunjena energijom i snagom, vrhovi se neće dugo razdvajati. Slikarstvo biljnim sastojcima pomoći će u rješavanju problema u poslu i na poslu. Frizura će vam pomoći zadržati zdravlje, spasiti od uvreda.

27. travnja 2018., 12-13. Lunarni dan, rastući mjesec u Vagi.

 • Frizura - moderne frizure bit će savršene.
 • Bojanje kose - nećete biti zadovoljni svojom slikom.
 • Manikura, pedikura - nokti će se zadržati dugo vremena, ako ovaj dan povećate.
 • Njega lica - samo potrebne procedure.
 • Njega tijela je sjajan dan za piercing.

Nakon što frizerski salon kovrče mogu početi kovrčati, postaju prozračne. Korisna umjereno skraćena dlaka. Donijet će materijalnu dobrobit, privući novčane tokove. Osjećat ćete se mirno i skladno. Biokemijski procesi u tijelu se ubrzavaju.

28. travnja 2018., 13-14. Lunarnog dana, rastući mjesec u Vagi.

 • Šišanje je dobar dan za biowave.
 • Bojanje kose - bolje je ne bojati kosu na ovaj dan.
 • Manikura, pedikura - piljeni nokti ubrzavaju njihov rast.
 • Njega lica - na ovaj dan je bolje napustiti razne maske.
 • Njega tijela - tetovaža danas će biti savršena.

Nakon frizure, vaše zdravlje će se poboljšati, intuicija će vam biti najbolja, financijska pitanja u poslu bit će riješena. Wellness postupci donijet će mnoge prednosti.

29. travnja 2018., 14-15. Lunarni dan, rastući mjesec u Škorpionu.

 • Šišanje - šišanje će vam donijeti samo tugu i čežnju.
 • Bojanje kose - na ovaj dan, poželjno je ažurirati boju kose samo na korijenu.
 • Manikura, pedikura - masaža nokatne ploče ima ljekoviti učinak.
 • Njega lica - izbjegavajte područje oko očiju, možete oštetiti vid.
 • Njega tijela - štavljenje će oduševiti čak i tan.

Prognoza za ovaj dan je kontroverzna. Za one koji samo žele zadržati oblik svoje uobičajene frizure, možete malo pričekati, ali za eksperimente to je vrlo prikladno razdoblje. Brunete mogu sigurno ažurirati boju.

Lunarni kalendar frizura za travanj 2018

Neželjeni dan za frizer. Današnja frizura može dovesti do zdravstvenih komplikacija.Preporučujemo odabir minimalizma - vezati visoki rep ili pecivo. Ako ste navikli na nošenje opuštene kose, optimalno odvajanje je ravno. Takav pristup frizuri pridonijet će očuvanju pozitivne energije. Ako odlučite obojiti kosu, preporučuje se da se odlučite za tamne boje.

 • Datum: 2. travnja.
  Lunarni dan: 16-17.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Zvezdani znak: Škorpion.

Strogo odbijajte frizure i kreativno oblikovanje. Filirovka i savjeti također čekaju. Pješačenje u salonu ili frizerskom salonu prepuni su bolesti i nemira. Slikanje je dopušteno samo ako odaberete prirodne nijanse ili tamne boje. Ova shema boja će donijeti mir, stabilnost i povjerenje u budućnost. Izbor uobičajene frizure „za svaki dan“ najbolja je odluka za danas. Također, kosa pokazuje sve vrste restorativnih postupaka.

 • Datum: 3. travnja.
  Lunarni dan: 17-18.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Zvezdani znak: Škorpion.

Sjajan je trenutak da se brinete za kosu. Danas možete dobiti šišanje bez brige o duljini kose. Utjecaj Mjeseca će malo usporiti njihov rast, ali neće oštetiti njihovo zdravlje i izgled. Prikladne su i sve vrste tkanja uz korištenje klinova, nevidljivih ukosnica, ukosnica, kamenčića i nakita. Naglasak na šiške pomoći će privući pozitivnu energiju kao i ugodne promjene u vašem životu. Bojenje je također relevantno, izbor boje danas ovisi isključivo o vašem ukusu i raspoloženju.

 • Datum: 4. travnja.
  Lunarni dan: 18-19.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Strijelac.

Dan je neutralan za frizure i frizure. Općenito, umjerenost kod promjene slike može imati pozitivan učinak na vaše zdravlje i stanje kose. Ali nemojte ići predaleko i donositi kardinalne odluke. Što se tiče bojenja, ovdje se, naprotiv, preporučuju svježe ideje i neobične nijanse. Bright gamut pomoći će promijeniti život na bolje, kao i pogled na svijet s različitim očima.

 • Datum: 5. travnja.
  Lunarni dan: 19.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Strijelac.
Često grebanje danas će dati energiju

Danas nije pravo vrijeme za ekstravagantan stil i frizure, a ni savjete ne biste trebali ni nazivati. Najbolje je dati kosi potpunu slobodu od desni i ukosnica. Boja je dopuštena, ali samo pomoću prirodnih sastojaka. Eksperimenti će se najvjerojatnije odgoditi za prikladniji dan.

 • Datum: 6. travnja.
  Lunarni dan: 19–20.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Zvezdani znak: Jarac.

Smanjivanje mjeseca pod znakom Jarca 6. travnja - nije najbolje razdoblje za promjenu slike. Odbijte bojenje - ovaj postupak može negativno utjecati na emocionalno stanje i zdravlje. Preporučuju se i šišanje i styling. Da biste održali ravnotežu uma, napravite svoj dnevni stil ili frizuru.

 • Datum: 7. travnja.
  Lunarni dan: 20–21.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Zvezdani znak: Jarac.

Jedan od najpovoljnijih lunarnih dana u mjesecu. Danas je sve dopušteno - frizure bilo koje duljine, trajne, trajne i boje, bilo tkanje i styling. Zanimljiva frizura ispunit će dan pozitivnom energijom, koja će imati dobar učinak na zdravlje vašeg tijela i duha. Nadogradnja je upravo ono što je danas potrebno. Multicolor bojanje pomoći će privući pouzdane ljude i istomišljenike u svoj život.

 • Datum: 8. travnja.
  Lunarni dan: 21–22.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Zvezdani znak: Jarac.

Nije najbolji dan za posjet kozmetičkom salonu, ali danas možete dobiti šišanje. Važna točka: nemojte kosu skratiti vrlo kratko, jer opadajući mjesec usporava proces rasta. Za rješavanje financijskih poteškoća preporučujemo bojenje u prirodnim nijansama. Danas, u korist mjeseca, prirodne boje kose, položen u klasičnom stilu. Drastične promjene mogu pridonijeti dobivanju dodatnih kilograma.

 • Datum: 9. travnja.
  Mjesečev dan: 22–23.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Vodenjak.

Rezati kosu danas definitivno ne može. Rezanje čak i nekoliko centimetara kose može privući bolesti i sukobe u vašem životu, a sama kosa će se dugo razboljeti.Ali za bojenje nema zabrana. Jedini savjet je da vas voli slikati. Tako dobivate dio čiste i svijetle energije. Pravo je vrijeme za uvijanje.

 • Datum: 10. travnja.
  Lunarni dan: 23-24.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Vodenjak.
Danas bojanje treba biti sjajno!

Frizure i frizure će izaći uspješno i vratiti energetsku ravnotežu. Gusto, obimno oblikovanje pomoći će u rješavanju neriješenih sukoba. Ne preporučujemo bojenje u uobičajenim prirodnim nijansama, ali neobične boje će biti samo put.

 • Datum: 11. travnja.
  Lunarni dan: 24–25.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Ribe.

Opadajući mjesec u Ribama 11. travnja negativno utječe na ljepotu i zdravlje kose. Posjet frizeru treba odgoditi pod bilo kojim okolnostima. Frizura je ispunjena nestabilnošću psihološkog stanja, kao i bolnim stanjem kose. Svaka boja će dovesti do razmaženog odnosa s kolegama, prijateljima i obitelji. Kako ne biste izgubili dragocjenu energiju, savjetujemo vam da pokrijete glavu laganom glavom ili vežite kosu visokim repom.

 • Datum: 12. travnja.
  Lunarni dan: 25–26.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Ribe.

Dan apsolutno nije pogodan za nove frizure, frizure, bojenje. Posjet frizeru može završiti ozbiljnim problemima u emocionalnoj sferi. Ako stvarno trebate staviti kosu u red, tada je dopušteno bojanje kose u prirodnim nijansama. Neće biti suvišno primijeniti formulacije hranjivih tvari. Danas je posebno važno da vaša kosa izgleda što prirodnije.

 • Datum: 13. travnja.
  Mjesečev dan: 26–27.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Ribe.

Jeste li dugo htjeli eksperimentirati s frizurom? Došlo je vrijeme za provedbu vaših planova. Neobične frizure i stilski stil privući će prave ljude u vaš život - prave prijatelje, pouzdane partnere i nagraditi prijatelje. Curling, velike kovrče, četiri vrste, jednom riječju, svaka frizura će vam odgovarati. Boje u svijetlim, trend bojama obećavaju dobrobit u financijskoj sferi.

 • Datum: 14. travnja.
  Lunarni dan: 27–28.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Ovan.

Danas preporučujemo napustiti zamršene frizure i frizure. Čak i većina profesionalnih majstora ne može dovesti kosu u red. Polaganje neće lagati kako želite, bit će pravi kaos na vašoj glavi. Također je apsolutno kontraindicirana perm. Današnja frizura izaziva perut i suho vlasište. Posjet frizeru može negativno utjecati na duljinu vašeg života. Ako je moguće, trebate napustiti kosu.

 • Datum: 15. travnja.
  Lunarni dan: 28–29.
  Faza: smanjenje mjeseca.
  Horoskopski znak: Ovan.
Danas će masaža vlasišta povoljno djelovati na zdravlje kose.

Kosa je ranjiva, jer je mjesec još uvijek u fazi smanjenja pod znakom Ovna. Međutim, kratka frizura obećava povjerenje i smirenost. Odbijte u potpunosti od bojenja. Prvo, prekomjerne manipulacije kose mogu dovesti do ćelavosti. Drugo, boja će uzrokovati pogoršanje odnosa s drugima. Ne preporuča se prekidati podjele, odložiti ovaj postupak za kasnije. Budite sigurni da kosu tretirate narodnim lijekovima, hitno ih treba nježno čuvati.

 • Datum: 16. travnja.
  Lunarni dan: 29, 1, 2.
  Faza: mladi mjesec.
  Horoskopski znak: Ovan.

Ažuriranje na početku lunarnog mjeseca je ispravna odluka, glavna stvar nije pretjerano reagirati. Ne biste trebali odabrati složeni model frizure, bolje je ukloniti nepotrebnu težinu podnošenjem, ukloniti povratne savjete, prilagoditi oblik. Bojanje više nego prikladno. Nova boja može promijeniti vaš način života.

 • Datum: 17. travnja.
  Lunarni dan: 2–3.
  Faza: rastući mjesec.
  Horoskopski znak: Bik.

Vrlo dobar dan za posjet frizeru. Današnja frizura povećat će profit i riješiti financijske probleme.Isticanje, toniranje, monotono bojenje - ove procedure će povećati vitalnost i pružiti struju pozitivne energije. Za maksimalni učinak preporučujemo uporabu prirodnih boja.

 • Datum: 18. travnja.
  Lunarni dan: 3-4.
  Faza: rastući mjesec.
  Horoskopski znak: Blizanci.

Frizerske procedure koje su pale na ovaj dan su previše energetske i ne obećavaju ništa dobro. Šišanje, napravljeno 18. travnja, najvjerojatnije, neće izgledati, a styling će potrajati puno vremena. Osim toga, kosa je u ozbiljnoj opasnosti - lomljivost, beživotnost, suhoća i gubitak sjaja, postoji rizik od gubitka. Preporučujemo liječenje i jačanje kose kana ili basma - korištenje prirodnih proizvoda povoljno će utjecati na njihovo stanje i izgled.

 • Datum: 19. travnja.
  Lunarni dan: 4–5.
  Faza: rastući mjesec.
  Horoskopski znak: Blizanci.

Današnja trajna trajanja će dugo trajati u svom izvornom obliku, a šteta učinjena zdravlju kose je minimalna. Nova frizura pozitivno utječe na poslovni i financijski sektor. Možete sigurno eksperimentirati s bojom - nove nijanse će dati drugi vjetar, možda interesantne ideje i kreativni planovi će se pojaviti. Jačanje energetskog polja doprinosi izboru bujnih, voluminoznih oblika.

 • Datum: 20. travnja.
  Lunarni dan: 5-6.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Rak.
Unatoč rastućem mjesecu, danas se ne preporuča napraviti šišanje i rak u zodijaku

Rezanje nije preporučljivo, ali sasvim je moguće napraviti kemijsku ili bio-valovitu. Bojanje kose je također bolje ne danas. Loše bojenje može negativno utjecati na socijalne kontakte i obiteljske odnose. Danas ne biste trebali probati nešto novo, zaustaviti se na odabiru svakodnevne frizure. Ovaj pristup pomoći će povećati vaše energetske resurse. Optimalno rješenje je opuštena kosa ili styling bez volumena, niski repovi, pletenice, duhovi.

 • Datum: 21. travnja.
  Lunarni dan: 6-7.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Rak.

Općenito, razdoblje je neutralno za učinke na kosu. Ali bolje je pomaknuti frizuru, prorediti ili podrezati vrhove. Rezanjem kose, lišite se životvorne energije, što će smanjiti vašu produktivnost, fleksibilnost, toleranciju prema drugima. Stoga su mogući ozbiljni sukobi i glasne svađe. Da biste povećali svoju društvenu aktivnost, preporučujemo bojanje ili toniranje. Danas će ti postupci sigurno proći uz prasak. Nije loš dan za klasičan, koncizan uvojak. Savjetujemo vam da se pobrinete za svoju kosu, jer će medicinski zahvati na ovaj dan donijeti izvrsne rezultate.

 • Datum: 22. travnja.
  Lunarni dan: 7–8.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Rak.

Dobro vrijeme za šišanje. Današnja frizura pozitivno će utjecati na očekivano trajanje života, a vjerojatnost liječenja od neugodnih bolesti je visoka. Ali to definitivno nije vrijedno bojenja kose, kako se ne bi pogoršala vaša društvena pozicija i odnosi s okolinom. Komplicirane, zamršene frizure i stilovi teško će trajati dugo. Preporučamo da ostanete na jednostavnim opcijama, možete napraviti još jedan rastanak.

 • Datum: 23. travnja.
  Lunarni dan: 8–9.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Lav.

Rastući mjesec u Leu pogoduje ljekovitim frizurama i bojama s prirodnim bojama. Kosa će brzo rasti i učiniti vas sretnima po debljini, kosa će biti poslušna i ne-pahuljasta. Brijanje savjeta pomaže u uklanjanju nekih bolesti. Preporučujemo bojenje u nijansama blizu prirodne boje. Prvo, to će vas spasiti od negativnosti i nametljive pažnje na vašu osobu. Drugo, prirodni tonovi su pravi trend u svijetu ljepote danas. Također dobro vrijeme za sve vrste tkanja. Formalna frizura napravljena 23. travnja izgledat će vrlo impresivno i trajati dugo vremena.

 • Datum: 24. travnja.
  Lunarni dan: 9–10.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Lav.

Dan je pogodan za posjet frizeru. Model frizura će osloboditi potencijalnu energiju, osjetit ćete val snage.Bojanje kose se ne preporuča, ali možete istaknuti njihovu prirodnu ljepotu s kanom ili basmom. Drastične promjene u slici danas nisu dobrodošle. Maske za liječenje i postupci učvršćivanja potrebni su više nego ikad.

 • Datum: 25. travnja.
  Lunarni dan: 10–11.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Djevica.
Odlično vrijeme za šišanje - šišanje neće dugo izgubiti oblik i volumen.

Potpuno povoljno vrijeme za nove frizure, frizure i frizure. Frizerski postupci povećavaju samopoštovanje i vitalnost. Kovrče će izgledati sjajno i neće uzrokovati ozbiljno oštećenje zdravlja kose. Bojanje će u vašoj karijeri privući sreću u području karijere i financija. Da biste dobili dugoročno punjenje energije, savjetujemo vam da današnju kosu tretirate s posebnom pažnjom i skruplama.

 • Datum: 26. travnja.
  Lunarni dan: 11–12.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Djevica.

Dan je savršen za apsolutno svaku manipulaciju kose. Šišanje će izaći u ispravnom obliku, kosa će se savršeno uklopiti. Osim toga, šišanje će privući financijsku dobrobit. Boja će biti uporna, nijanse - zasićene, boja se neće uskoro isprati. Promjena boje kose pomoći će poboljšati vaše komunikacijske vještine. Nove, žive slike pomoći će u potrazi za romantičnim vezama, pa čak i istinskoj ljubavi. Danas će postupci oporavka imati učinak od 100%.

 • Datum: 27. travnja.
  Mjesečev dan: 12–13.
  Faza: rastući mjesec.
  Horoskopski znak: Vaga.

Odbacite frizure i stanjivanje. Ovi postupci mogu poslužiti kao poticaj za nastanak bolesti i problema u životu. Bojanje, naprotiv, obećava pozitivne promjene i korisna poznanstva. Biljne esencije i maske na bazi prirodnih sastojaka pomoći će da vaša kosa izgleda lijepo i zdravo.

 • Datum: 28. travnja.
  Lunarni dan: 13–14.
  Faza: rastući mjesec.
  Horoskopski znak: Vaga.

Uklanjanje savjeta, stanjivanje, podešavanje oblika - ovi postupci će pozitivno utjecati na stanje kose. Nova frizura će povećati razinu intuicije i pozitivno će utjecati na vaše blagostanje. Bojenje kose danas ne vrijedi. Najbolji izbor je lakonska frizura koju ćete sami učiniti.

 • Datum: 29. travnja.
  Mjesečev dan: 14–15.
  Faza: rastući mjesec.
  Zvezdani znak: Škorpion.

Nije loše vrijeme za bojenje. Kosa će izgledati luksuzno, boje će izaći žive i bogate, a struktura kose neće trpjeti. Frizure treba napustiti kako se ne bi razboljeli. Novi stil, frizure, čak i rastanak doprinose jačanju vašeg energetskog polja. Današnja trajna trajna povreda kosi, prenosi ovaj postupak kasnije.

 • Datum: 30. travnja.
  Lunarni dan: 15–16.
  Faza: pun mjesec.
  Zvezdani znak: Škorpion.
Kosu mogu rezati samo oni koji sigurno znaju da su već iscrpljeni. U ovom slučaju, friziranje će kosu učiniti jačom i jačom.

Loše je vrijeme za bojanje i kovrčanje, jer je kosa preosjetljiva na kemikalije - bit će vrlo teško vratiti oštećenu strukturu. Frizure mogu privući bolesti i poteškoće. Styling neće lagati, a sušenje će učiniti kosu krhkom i suhom. Najbolja odluka za danas je hrpa ili visoki rep.

U proljeće, glavi čula zahtijeva posebnu pažnju i pobožan pristup. Naš lunarni kalendar pomoći će usmjeriti vaše akcije u potrebnom smjeru, a kompetentan pristup pozitivno će utjecati na ljepotu i snagu kose.

Utjecaj mjeseca na rast kose

Mnogi su bili suočeni s činjenicom da se nakon rezanja rast kose ubrzava ili obrnuto. Utjecaj mjeseca na taj proces je znanstveno objašnjenje. Utjecanjem na svu tekućinu u tijelu, rastući mjesec pomaže krvi bolje cirkulirajući opskrbljujući folikule kose hranjivim tvarima. I opadajući mjesec daje suprotan učinak.

Ako trebate brzo rasti kosa, bolje je da ih smanjiti na rastući mjesec. Ako želite usporiti ponovni rast kose ili rjeđe rezati kosu, vrijeme je za opadanje mjeseca.

U lunarnom mjesecu postoje 2 glavna razdoblja:

 • uspon koji završava punim mjesecom kada je satelit u potpunosti vidljiv,
 • spuštanje, koje završava s novim mjesecom, u ovom trenutku Mjesec uopće nije vidljiv.

Odredite da li mjesec raste ili se smanjuje, može biti u obliku. Ako podsjeća na slovo "p", onda raste, ako se slovo "c" smanji (smanjuje).

Lunarni kalendar također će biti dobar pomoćnik u odabiru datuma. Prilikom sastavljanja, uzimaju se u obzir faze, zodijački znak i lunarni dani. Postoje posebni kalendari za šišanje i bojenje, uključujući i tekuće 2018. godine, što uvelike olakšava odabir dobrog datuma.

Šišanje u prvoj polovici mjeseca

Bolje je ići u salon od 1 do 15 lunarnih dana (mjesec raste). Postupak će u ovom slučaju ubrzati njihov daljnji rast i napuniti energijom. Idealni dani su treći i četvrti, kada mjesec ima najveći pozitivan utjecaj na frizuru.

Neki astrolozi vjeruju da frizura u ovom trenutku ima ne samo stimulirajući učinak, nego također pomaže pročistiti auru i zaštititi se od energetskih vampira na suptilnoj razini. Maksimalna korist donijet će prehrambene maske.

Šišanje tijekom opadajuće faze lunarnog ciklusa

Od 15-16 do 30 dana aktivnost se smanjuje, svi procesi usporavaju. Uključujući i rast kose. Što bliže kraju lunarnog mjeseca rezate kosu, to će sporije rasti. Stoga je razdoblje prikladnije za frizure za ljude koji žele zadržati svoju kosu duže. Čak iu ovom trenutku korisno je imati šišanje s gubitkom kose, tako da će korijeni kose dobiti potrebnu snagu za jačanje.

U silaznoj fazi, djelotvorne manipulacije mijenjaju izgled kose, možete učiniti sve što će ih učiniti poslušnijim i pomoći će vam da ne budete zbunjeni pri češljanju. Ovisno o potrebama, postupci za ravnanje ili kovrčanje kose bit će učinkoviti.

Izrezivanje punog mjeseca

Pun mjesec je pogodan za frizure u slučaju kada osoba želi dramatičnu promjenu u izgledu. Na primjer, kratko odrežite dugu kosu, izrežite bangs ili obojite od crne do plave.

Lijepa žena s šminkom

Ako izrežete samo vrhove kose na pun mjesec, bez mijenjanja bilo čega u kosi, to će dati vašu kosu snagu. Ostatak akcije s kosom je bolje odgoditi do povoljnijeg vremena. Također u punom mjesecu korisno je napraviti kozmetičke maske za jačanje kose.

Najpovoljniji dani za stvaranje nove frizure

Najbolje vrijeme za novu frizuru je faza rasta mjeseca i punog mjeseca. Promjena slike će biti uspješna i privući će energiju određenih događaja i okolnosti:

 • u 5, 11 i 21 lunarnih dana - materijalno bogatstvo,
 • 13 i 28 - uspjeh s suprotnim spolom,
 • 14. dan - napredovanje u karijeri,
 • 8. i 19. lunarni dan - zdravlje i dugovječnost,
 • na 26 i 28 - harmonija i sreća.

Razmatraju se nepovoljni dani za postupke vezane uz kosu 1-4, 6-7, 10, 12, 16-18, 20, 24-25 i 30 lunarnih dana. I 9, ​​15, 23 i 29 su izuzetno nepovoljni.

U novom mjesecu također se ne preporučuje to: postoji uvjerenje da frizer u ovo vrijeme uzima zdravlje klijenta. Odgoditi preobrazbu izgleda trebao bi biti s pomrčinom Mjeseca.

Astrolozi savjetuju da obratite pozornost, u kakvom je znaku Zodijaka satelit našeg planeta na željeni datum, što je izuzetno važno za pozitivan rezultat.

Dobra frizura će biti kad Mjesec:

 • u znaku Bika - uvojci će postati jači,
 • u Djevici - kosa će zadržati odličan oblik,
 • u Leu - niti će biti sjajne i raste brže,
 • u Vagi - šišanje će utjecati na oštrinu vida i pamćenje.

Astrolozi ne preporučuju planiranje bilo kakvih radnji s kosom ako se nalazi satelit Zemlje:

 • u znaku Jarca - stopa rasta kose će se usporiti,
 • u znaku Riba - može uzrokovati perut,
 • u Ovnu - pojavit će se preosjetljivost kose.

Brzina rasta kose ovisi o lunarnim fazama

Najbolje raste kosa u fazi 1 i 2. Ovo je sjajno vrijeme ako:

 1. Čovjek želi eksperimentirati s frizurom. Mladi mjesec favorizira originalnost i izvanredne frizure.
 2. Potrebno je više duljine za rast.Frizura će u ovom trenutku pomoći u postizanju rezultata u najkraćem mogućem roku.
 3. Potrebno je ojačati tanku i oslabljenu kosu. Frizura će promicati povećanje njihove gustoće.

Bojenje na slabijem mjesecu

Opadajući mjesec je vrijeme kada vrijedi zadržati sliku, jer energija svih procesa opada. Kosa obojena u ovom trenutku, brzo gube boju, postaju tupa, izgledaju beživotno. Pigment se ne može ispravno fiksirati, a sam postupak uzrokuje više oštećenja na kovrčama.

Ne bojite se bolje i na novom mjesecu, u punom mjesecu kao uspješni samo postupci povezani s radikalnim promjenama na slici.

Lunarni kalendar za 2018. pomoći će svima da odaberu prikladan datum. S ovim informacijama možete izbjeći razočaranje zbog nesretnih rezultata rezanja ili bojenja kose i pronaći svoj stil.

Kalendarske šišanje i bojanje kose 2018. godine - povoljni i nepovoljni dani

Bojanje i rezanje kose prema lunarnom kalendaru 2018. uvijek će vam pomoći da izgledate sjajno. Godina obiluje danima pogodnim za rad na izgledu. U nastavku su tablice koje prikazuju najbolje i najgore datume za svaki mjesec. Pomoću tih podataka lako ćete odabrati datum.

Bojanje i rezanje kose prema lunarnom kalendaru 2018: povoljni dani kada možete i kada ne možete

Povoljan mjesec ovisno o datumu rođenja

Preporuča se da se kosa tih dana reže i boji, što će vam reći ne samo lunarni kalendar za 2018., nego i dan na koji je osoba rođena.

Dan u tjednu je važan:

 1. Rođen prvog radnog dana dolazi četvrtak i subota, ali ne i nedjelja.
 2. Rođen u utorak je prikladan četvrtak i nedjelja, ali ne i petak.
 3. Oni koji su rođeni u srijedu trebaju otići u salon u petak. Nepovoljan dan - četvrtak.
 4. Djeca u četvrtak dobro se šiju ponedjeljkom i utorkom.
 5. Pojavljujući se posljednjeg dana u tjednu, izvrstan rezultat će se pojaviti u ponedjeljak, subotu ili nedjelju.
 6. Za one rođene u subotu, povoljan dan je petak.
 7. Oni koji imaju datum rođenja pali su u nedjelju, drugi i četvrti dan u tjednu su savršeni za posjet salonu.

Mjesečev kalendar za 2018. sadrži sve informacije o povoljnim razdobljima za bojenje i sječenje:

 1. Potrebno je ukinuti sve negativne mjesečeve dane, kao i povoljne, u nedjelju.
 2. Označite preostale uspješne.
 3. Među njima ističu se dani kada raste mjesec u Djevici, Leu, Biku i Vagi.
 4. Odaberite dane u tjednu koje su prikladne za datum rođenja.

Opcije će ostati malo. No, to će biti najbolji dani za rezanje i bojenje 2018. godine. Mjesečev kalendar neće prevariti.

Naše prabake su uvijek provjeravale mjesec prije nego što su učinile bilo što sa svojim kovrčama. I to je bio jedan od razloga za ljepotu i zdravlje njihove kose. U naše vrijeme metoda nije izgubila važnost. A oni koji sumnjaju, ostaju samo pokušati sami i procijeniti rezultat.

Kozmetički postupci

Vrućina se sve više približava i, naravno, uskoro ćemo dobiti najluksuzniju opremu iz ormara. Ali zimi su se deformacije mogle dogoditi našem liku, pa bi bilo dobro raditi na sebi. Međutim, nisu svi dani prikladni za to, lunarni kalendar kozmetičkih postupaka za travanj 2018. pomoći će da se riješi.

Venera do 24. travnja 2018 će slijediti znak Bik, i to je prilično jaka pozicija, koja će pomoći da se dobije najbolje rezultate iz različitih postupaka. No, postoje i opasnosti: na primjer, ovog mjeseca bit će moguće dobiti dodatnu težinu vrlo brzo. Bit će potrebe za više kalorija i rafiniranih namirnica koje će pridonijeti debljanje, osobito u prvim danima nakon Mjeseca - 16. - 18. travnja 2018, Ovo je također loše vrijeme za plastične ili ljepotne snimke.

Tjelesne operacije i njega

Nema savršenih dana za plastičnu kirurgiju ovog mjeseca, ali možete se pokušati prijaviti za plastičnu kirurgiju. 12. ili 13. travnja 2018, Istih dana, dobro je započeti različite postupke liječenja.

Sportski kalendar mjeseca:

1-7, 30. travnja 2018 - jaka opterećenja

9. - 14. travnja 2018 - slaba opterećenja

16-21. Travnja 2018 - jaka opterećenja

23-28. Travnja 2018 - prosječno opterećenje

8., 15., 22. ožujka, 29. ožujka - odmor od treninga.

Važne točke lunarnog kalendara

Ugodno je izdvojiti tri glavne komponente, čija vrijednost ima odlučujuću ulogu pri odabiru dobrog dana za ažuriranje frizure:

 1. Lunarni dani su negativni i pozitivni, neutralni. Od njih ovisi ne samo rast kose, već i opće stanje svake žene koja je odlučila promijeniti svoj izgled u određenom razdoblju.
 2. Zodijački položaj Mjeseca u odnosu na opće stanje kose. Na primjer, ako je Mjesec u Djevici, Lavu, Biku, Jarcu, možete sigurno eksperimentirati s izgledom, odabrati nove i podebljane slike za sebe. Kada mjesec prođe znakove Ovna i Vodenjaka, preporuča se suzdržati se od košnje, bojanja, kovrča, koje mogu biti teško oštećene.
 3. Mjesečeve faze su također važne. Kosa na slabijem mjesecu raste polako, na rastućem mjesecu se vraćaju u kratko vrijeme.

2. travnja 2018 21:27 - 17 lunarni dan

Mjesec u Škorpionu od 2. travnja 2018 2:18 do 4. travnja. 2018 10:24

17. lunarni dan je nepovoljan za frizure - privlačenje bolesti i neugodnih situacija vezanih uz vanjsku intervenciju. (ha rtsi sngo gdan gnod). Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

3. travnja 2018 22:40 - 18 lunarni dan

Mjesec u Škorpionu od 2. travnja 2018 2:18 do 4. travnja. 2018 10:24

18. lunarni dan je loš za frizuru, jer postoji velika šansa da se privuku situacije vezane za krađu imovine ili njenu štetu. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

4. travnja 2018 23:49 - 19 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 4. travnja 2018 10:24 do 6. travnja 2018 21:20

19 lunarni dan je pogodan za šišanje (taj prsten), ali ako drugi aspekt (mjesec u znaku zodijaka) isključuje frizuru, nemojte ga rezati. Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

6. travnja 2018 0:53 - 20 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 4. travnja 2018 10:24 do 6. travnja 2018 21:20

20 lunarni dan nije pogodan za šišanje - možete privući siromaštvo u materijalnom i duhovnom svijetu. Tibetanski: dbultog Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

8. travnja 2018 2:39 - 22 lunarni dan

Mjesec u znaku Jarca od 6. travnja 2018 21:20 do 9. travnja. 2018 9:58

22 lunarni dan je vrlo pogodan za šišanje - možete dobiti ono što želite i dobiti potrebnu količinu novca. Mjesec u Jarcu - frizura povoljna. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

9. travnja 2018 3:21 - 23 lunarni dan

Mjesec u znaku Jarca od 6. travnja. 2018 21:20 do 9. travnja. 2018 9:58

23 lunarni dan je dobar dan za šišanje - vaše će lice postati ljepše i izražajnije. Izbjegavajte frizure danas ako drugi aspekti govore o tome. Mjesec u Jarcu - frizura povoljna. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

10. travnja 2018 3:55 - 24 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 9. travnja. 2018. 9:58 do 11. travnja. 2018 22:02

Šišanje na 24. lunarni dan donijet će bolesti i nesreće u vaš život. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

11. travnja 2018 4:23 - 25 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 9. travnja. 2018. 9:58 do 11. travnja. 2018 22:02

24 lunarni dan je nepovoljan za frizure - možete izgubiti iz vida najvažniju stvar, a ne vidjeti predstojeće i izlazne prilike. Mjesec u Aquariusu - šišanje je povoljno. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

13. travnja2018 5:07 - 27 lunarni dan

Mjesec u Ribama od 11. travnja 2018. 22:02 14. travnja 2018 6:42

27. lunarni dan za šišanje je vrlo dobar - vaš život će biti ispunjen ugodnim događajima i dobro raspoloženje neće vas ostaviti dugo vremena. (dga` ba byung). Mjesec u Ribama - frizura nepovoljna. Može se pojaviti perut i kosa može postati krhka i suha.

14. travnja 2018 5:26 - 28 lunarni dan

Mjesec u Ribama od 11. travnja 2018. 22:02 14. travnja 2018 6:42

Idealno za frizerski dan - privući ćete dobronamjerne ljude poput magneta, a vaš će se izgled poboljšati. Mjesec u Ribama - frizura nepovoljna. Može se pojaviti perut i kosa može postati krhka i suha.

15. travnja 2018 5:45 - 29 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 14. travnja. 2018. 6:42 do 16. travnja. 2018 11:58

Šišanje na 29. lunarni dan je apsolutno ne preporuča - možete zalutati i dobiti puno problema. (bla `khyams) Mjesec u Ovnu - frizura je nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

16. travnja 2018 4:57 - 1 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 14. travnja. 2018. 6:42 do 16. travnja. 2018 11:58

1 lunarni dan apsolutno nije prikladan za frizure. Tibetanski mudraci kažu da šišanje na ovaj dan skraćuje život. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

16. travnja 2018 6:05 - 2 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 14. travnja. 2018. 6:42 do 16. travnja. 2018 11:58

Šišanje drugog lunarnog dana može privući neugodne događaje i sukobe u vaš život. Izbjegavajte frizure na ovaj dan. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

17. travnja 2018 6:27 - 3 lunarni dan

Mjesec u Biku od 16. travnja 2018. 11:58 18. travnja 2018. 15:32

Šišanje trećeg lunarnog dana je kontraindicirano - možete privući bolesti u svoj život zbog neravnoteže energije. Također, takva frizura može potaknuti vas da potrošite mnogo novca. Mjesec u Biku - frizura povoljna. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

18. travnja 2018 6:53 - 4 lunarni dan

Mjesec u Biku od 16. travnja 2018. 11:58 18. travnja 2018. 15:32

Šišanje na dan četvrtog mjeseca nije preporučljivo, jer može privući različite strahove u vaš život, pogotovo zbog gubitka nečega ili nekog drugog. Mjesec u Biku - frizura povoljna. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

19. travnja 2018 7:26 - 5 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 18. travnja 2018. 15:32 do 20. travnja 2018 17:58

Šišanje u 5. lunarnom danu dat će vam sreću i bogatstvo. Vrlo dobar dan da radikalno promijeni svoj izgled. Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

20. travnja 2018 8:07 - 6 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 18. travnja 2018. 15:32 do 20. travnja 2018 17:58

5 lunarni dan nije pogodan za šišanje - možete privući bolesti u svoj život ili samo dobiti depresiju, što će također utjecati na vaš izgled. Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

21. travnja 2018 9:00 - 7 lunarni dan

Mjesec u Raku od 20. travnja 2018. 17:58 22. travnja 2018 20:24

7 lunarni dan nije prikladan za frizure - obavljanjem ovog postupka danas možete privući neprijatelje i klevetnike u svoj život. Mjesec u raku - šišanje je povoljno. To možete učiniti styling, podešavanje frizura. Izbjegavajte kemijske postupke.

23. travnja 2018 11:17 - 9 lunarni dan

Mjesec u Leu od 22. travnja 2018 20:24 do 24. travnja 2018 23:58

Šišanje na 9. lunarni dan nije povoljno, jer može privući nejasnoće i komplicirane situacije u vašem životu. Danas je najbolje očistiti meke prirodne sastojke. Mjesec u Leu - šišanje je povoljno. Jedan od najboljih zodijaka za strykzhi. Šišanje će promijeniti vaš život na bolje.

24. travnja 2018 12:35 - 10 lunarni dan

Mjesec u Leu od 22. travnja 2018 20:24 do 24. travnja 2018 23:58

10 lunarnih dana pogoduje frizurama i bojanju kose. Vaša snaga, sreća i samopouzdanje povećat će se nekoliko puta. (Dbangthangche). Mjesec u Leu - šišanje je povoljno. Jedan od najboljih zodijaka za strykzhi. Šišanje će promijeniti vaš život na bolje.

25. travnja 2018 13:55 - 11 lunarni dan

Mjesec u Djevici od 24. travnja2018. 23:58 do 27. travnja. 2018 4:40

11 lunarni dan je savršen za šišanje. U kombinaciji s Mjesecom u Leu, ovo je samo "bomba". Takva frizura učinit će vašu percepciju suptilnijom i svjesnijom, a um pronicljivijom. Mjesec u Djevici - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Vaša kosa će biti bujna, jaka i čarobno privlačna.

26. travnja 2018 15:15 - 12 lunarni dan

Mjesec u Djevici od 24. travnja 2018. 23:58 do 27. travnja. 2018 4:40

12 lunarni dan apsolutno nije pogodan za rezanje zbog opasnosti privlačenja neželjenih događaja u vaš život. (srog la ngon). Mjesec u Djevici - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Vaša kosa će biti bujna, jaka i čarobno privlačna.

27. travnja 2018 16:34 - 13 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 27.04. 2018 4:40 29. travnja 2018 10:30

13 lunarni dan je savršen za frizuru - postat ćete privlačnija osoba i privući će sreću kao magnet. (bzang bskyed) Mjesec u Vagi - šišanje je povoljno. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

28. travnja 2018 17:51 - 14 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 27.04. 2018 4:40 29. travnja 2018 10:30

14 lunarni dan - divan dan za šišanje. Postat ćete uspješnija osoba, rezultati vas neće zadržati. Privlačit ćete imovinu, materijalnu dobrobit. Mjesec u Vagi - šišanje je povoljno. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

29. travnja 2018 19:07 - 15 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 29. travnja 2018 od 10:30 do 1. svibnja. 2018 18:36

U 15. lunarnom danu bolje je da se ne šišate - može biti problema s pritiskom, bit će akutni osjećaj neshvatljivog straha. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

30. travnja 2018 20:22 - 16 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 29. travnja 2018 od 10:30 do 1. svibnja. 2018 18:36

16 lunarni dan apsolutno nije pogodan za šišanje, jer u ovom trenutku možete privući nesreće i klevetnike u svoj život. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

Hvala vam što ste nas pogledali. frizura kalendara mjeseca za travanj 2018, Nadamo se da ćete lako pronaći lunarne dane, pogodne za šišanje. Prihvaćamo odgovoran pristup poslovanju i razumijemo da stanje ljudi koji koriste ovu stranicu ovisi o točnosti podataka. Mjesečeva frizura za povoljne dane u travnju 2018. godine - saznajte je li danas šišanje povoljno? Zbog toga je naš kalendar frizura za travanj 2018. jedan od najtočnijih i detaljnijih kalendara na internetu. Mjesečeva frizura za travanj 2018. - povoljne dane za šišanje možete pronaći na ovoj stranici. Vjerujemo u karmu i stvaramo mjesto s ljubavlju. Želimo Vam ugodnu frizuru i sretan život!

Pogledajte videozapis: 14. KAKO LAKIRATI DRVO (Studeni 2019).

Loading...