Voditelj industrije: njemački Moser Clippersi

Moser je moderan šišačica za kosu, koji je pogodan i za profesionalne frizere i amatere (može se koristiti ne samo u kozmetičkim salonima, već i kod kuće). Moser stroj možete kupiti na službenim stranicama proizvođača po pristupačnoj cijeni. Različiti modeli takvih strojeva su u prodaji, izbor ovisi o vašim potrebama i materijalnim mogućnostima.

Web stranica Službeni proizvodi Moser

Na prodaju su moderni i praktični automobili koji rade na akumulator, ako je potrebno, mogu se napuniti iz električne mreže.

Službena internetska stranica Mosera nudi modele raznih boja (u pravilu su česte crne, bijele i srebrne nijanse). Takvi strojevi izgledat će prikladno na stolu frizera zbog svog elegantnog izgleda.

Ako ste zainteresirani za službenu internetsku stranicu Moser-a, online trgovina ima mnogo modela za svačiji ukus. Ovdje su proizvodi s različitim mlaznicama (u pravilu, automobili imaju šest mlaznica za kosu na glavi, bradu, brkove i tako dalje). Zbog različitih oblika mlaznica osigurana je najpogodnija i najkvalitetnija frizura.

Možete kupiti specijalizirane modele (na primjer, stroj za podrezivanje brade ili uređaj za rubove s malim mlaznicama). Veličine takvih proizvoda mogu biti različite, postoje kompaktni strojevi koji su prikladni za vožnju na cesti, kao i impresivne veličine strojeva pogodnih za uporabu u profesionalnim trgovinama.

Službena internetska stranica tvrtke Moser nudi visokokvalitetne uređaje za šišanje

Službena internetska stranica tvrtke Moser sa zadovoljstvom vam nudi moderne muške škare koje će se svidjeti i zahtjevnim kupcima. Evo glavnih prednosti takvih profesionalnih uređaja:

 1. Moser 1400 i drugi modeli su kombinacija visoke kvalitete i trajnosti. U proizvodnji takvih strojeva korišteni su izdržljivi materijali, primjerice legirani čelik, otporan na vanjske utjecaje. Osim toga, ovi su strojevi opremljeni snažnim i izdržljivim baterijama.
 2. Ergonomski oblik. Zbog tog dostojanstva, najprikladniji strojevi za korištenje, jer oni zauzimaju ispravan položaj u ruci i ne iskliznu iz nje.
 3. Raznovrstan asortiman. U prodaji su strojevi različitih duljina noža, baterije različitih kapaciteta i drugih parametara. Izbor ovisi o vašim željama i potrebama.
 4. Sada svatko može priuštiti profesionalni škaf za kosu, točnu cijenu možete vidjeti na službenim stranicama.

Kako biste postali vlasnik njemačkog pisaćeg stroja, naručite ga na službenim stranicama online trgovine. Ako je potrebno, sva pitanja možete pitati savjetnika koji će vam reći o značajkama modela.

Profesionalna oprema Moser: strojevi, mlaznice i ostali rezervni dijelovi

Modeli imaju trajnost, ergonomski dizajn, malu težinu, relativno nisku cijenu. Paketni paket osigurava jednu mlaznicu univerzalnog tipa, ili nekoliko standardnih, koja omogućuje regulaciju frizure, ostavljajući duljine na glavi od 1 do 30 mm u kućnim i salonom uvjetima. Prema vrsti napajanja, uređaji se dijele na bateriju, mrežu (iz utičnice) i baterijsku mrežu.

Vrste šišača za kosu

Za kućnu uporabu preporučuju se vibracijski modeli snage 9–15 W koji rade na srednjoj brzini. Profesionalni stroj za kosu "Moser" - trebao bi biti brži, oko 45 vati snage, s rashladnim sustavom koji se ne pregrijava tijekom procesa rezanja. Koji su parametri različitih strojeva «Moser»? Glavna značajka leži u principima rada motora: izrađuju se rotacijski uređaji, vibracije, akumulatori. Akumulator - mrežni rotacijski uređaji su popularniji među frizerima.

Modeli rotora: pouzdani i jeftini - recenzije potvrđuju

Strojevi mogu raditi duže vrijeme (sat ili više) bez dodatnog punjenja. Lako uklanjaju gustu kosu povećane krutosti.

 • Uređaji su opremljeni snažnim motorom (25 - 45 W), rashladnim sustavom, uklonjivim noževima.
 • Nosači su izdržljivi i jednostavni za izvođenje: noževi su nužno postavljeni u mehanizam za stezanje tijekom rada i automatski se postavljaju na svoje mjesto.

Važno je unaprijed kupiti drugu Moser bateriju ako se stroj koristi u kabini pri radu bez prekida.

Vibracijske serije: Primat i Chromstyle

Motor uređaja uključuje rad noža pomoću elektromagnetskog indukcijskog svitka.

 1. Snaga: prosječno 10 W.
 2. Nedostaci - fiksni strojni noževi, podesivi, kompletni do 4 kom. privitke.
 3. Mnogi uređaji su bučni, malo vibriraju.

Prosječna cijena za koju možete kupiti uređaj za baterije

Rotacijski strojevi imaju snažan motor, visoku frekvenciju kretanja noževa, minimalne vibracije, samooštreće uklonjive noževe, ali su teški u usporedbi s akumulatorskim modelima, njihova cijena je visoka i stoga pogodnija za korištenje u salonima s stalnim protokom kupaca. Raspon cijena od 4900 - 12800 rubalja.

Punjivi stroj

Bežični strojevi pogodniji su za kućnu uporabu od strane ljubitelja samoreznog rezanja: udobni su s malom težinom, a niska brzina ne dopušta prekid viška. Osim toga, uređaj ne klizi u vaš dlan, jer praktički ne vibrira. Cijena klipera "Moser" s baterijskim napajanjem: 2450 - 6700 rub. 11800 rub. - profesionalno.

Značajke alata Genio Plus, Li Pro i Easy stila

Profesionalni aparat za šišanje "Moser" poboljšao je visoka tehnološka svojstva nego kućanstvo.

U strojevima "Moser" kosa nije puna. Oni glatko rade bez trzaja, upotpunjuju se raznim mlaznicama, uređajima za čišćenje. Pogodno za jednostavnu i kovrčavu frizuru. Popis asortimana proizvoda tvrtke je velik: strojevi za uklanjanje dlačica i kosu, frizure za bradu i brkove. Modeli za brigu o životinjama.

Moser strojevi su odabrani za njihova svojstva:

 • Njemačka kvaliteta i pouzdanost, što dokazuje više od jedne generacije
 • pouzdani materijal noža (nehrđajući čelik),
 • izdržljiv slučaj (plastika, gumirana).

Od interesa za profesionalce su univerzalni strojevi uređaji - s kombiniranim način rada: od mreže, a od baterije. Takvi modeli dolaze u kompletu s bazom za punjenje.

Prednosti Moser Clippersa

U online trgovinama u Moskvi i drugim gradovima predstavljeno je mnogo modela. Moderni strojevi za šišanje "Moser" imaju različite namjene: za kosu, za bradu, za uši i nos.

Svaki tip je dizajniran za obavljanje određenih operacija. Moser trimeri služe za podrezivanje kose u nosu i ušima. Oštri noževi omogućuju vam da uređaj koristite dugo vremena bez potrebe za oštrenjem ili zamjenom. Za osjetljivu kožu potreban je poseban pristup, ovdje dolazi u ruci poseban stroj "Moser" za podrezivanje brade. Prednosti proizvoda ove marke su: visokokvalitetni materijal i dijelovi karoserije, trajnost, upotrebljivost, funkcionalnost, raznolik raspon modela.

Što tražiti pri odabiru

Mnogi modeli opremljeni su funkcijom prebacivanja napona, indikatorom punjenja i petljom za vješanje. Ove prednosti utječu na cijenu uređaja i prvenstveno su važne za profesionalne stiliste. Ovisno o modelu, komplet se sastoji od nekoliko mlaznica za odabir duljine kose, škare, češlja, postolja, poklopca. Vrijedi obratiti pozornost na vrstu hrane koju Moser koristi.

Prije nego što kupite aparat za šišanje Moser, obratite pozornost na opis uređaja. To će pomoći da napravite pravi izbor. Stranica pruža detaljan opis svake vrste strojeva za rezanje kose iz Mosera, uključujući materijal dijelova i tijela (titan, nehrđajući čelik, itd.), Vrijeme bez punjenja, način čišćenja kose, itd. Nakon čitanja recenzija kupaca O svakom modelu naučit ćete prednosti i nedostatke, tako da možete točno odabrati optimalni model.

Pogledajte videozapis: O problemima tekstilne industrije. . HTV 4, Regionalni dnevnik (Listopad 2019).

Loading...