Tkanje francuske pletenice na suprotne video i foto upute

Nizozemski pletenica, francuska pletenica izvana (naprotiv), leđa-na-glavu, tucked ili leđa pletenica - čim se ne zove! Sve je to ime istog tkanja, koje je u svojoj suštini još jedna varijacija trostrukih pletenica. Razlika je u tome što se svaki novi dio dodaje odozdo, ispod pletenice, pa tkanje ima takva imena. Osim toga, ražanj prema unutra značajno se razlikuje od uobičajenog ražnja u njegovom reljefu, konveksnosti i volumenu.

Tkanje se može koristiti kao samostalna frizura ili kao osnova za stvaranje novih slika. Ako dodate pletenicu s prekrasnim ukosnicama, lukovima, raznim priborom, dobivate potpuno drugačiju, jedinstvenu sliku. Osim toga, varijacije performansi same po sebi omogućuju da svaki dan izgledaju drugačije. Pletenica može biti utkana na svojoj strani (s desna na lijevo i obrnuto), bilo sa stražnje strane glave, visoko, od same trake, ili na samom dnu. Tamo gdje će se točno nalaziti pletenica, stvar je ukusa i praktičnosti njezina izvođenja, ali tehnika tkanja je uvijek ista i sastoji se od sljedećih koraka.

Tkanje nizozemskih pletenica u fazama

 • Priprema - oprezno češljanje od svih čvorova, može zahtijevati tretman za kondicioniranje tako da kosa ne bude pahuljica,
 • Odabir kose tamo, odakle će početi ražanj,
 • Obala je podijeljena u tri,
 • Tkanje započinje s uvođenjem desne niti ispod sredine, a lijevo pod desno,

kako tkati obrnuti francuski pletenica uzorak

 • Na desnoj strani nasipa nalazi se odvojeni dio kose i, zajedno s pravom pletenicom, držan ispod sredine.

tkanje inverzni francuski pljunuti foto

 • Uz lijevu stranu kose dodaje se s lijeve strane, a također i kao pletivo ispod desnice,

francuski pletenica na suprotnoj fotografiji

 • Tkanje se nastavlja na isti način s dodatkom pramenova s ​​desne strane, zatim s lijeve strane glave i vodi ih ispod središnjeg dijela pletenice,
 • Kada je cijela masa kose utkana, proces se nastavlja kao kod uobičajenog pletiva od tri niti,

kako tkati leđa pletenica fotografiju

 • Preostali vrh kose učvršćen je malom gumenom trakom,

kako isplesti francusku pletenicu na suprotnu fotografiju

 • Nizozemski pletenica spremna!

kako tkati nizozemsku pletenicu u fazama

Nizozemska pletenica kako tkati fotografiju

Postoje doslovno nekoliko dodira - ne komplicirano, ali vrlo važno. Da bi dali volumen i gotov izgled cijeloj frizuri, pletenice su istegnute. Da biste to učinili, svaka pletenica petlje na desnoj i lijevoj strani lagano pijuckajte u stranu. Ako se frizura izvodi na kratkoj kosi, tada ćete trebati dodatnu stealth, kako bi osigurali reljefne pramenove. Za konačnu fiksaciju, kosa je lagano poprskana lakom. Sada možete smatrati da je kosa gotova, ali, kao što smo već spomenuli, ovdje je dobrodošao dodatni nakit.

Oni vam omogućuju da date pravo raspoloženje svojoj slici, bilo da je ona nježno-romantična ili hrabro odvažna.

Kako pletenica francuske pletenice naprotiv. Korak po korak upute.

Da bi kosa bila poslušnija i glatka, nanose se specijalni styling agensi (pjena ili pjena). Shema tkanja nije komplicirana, ali od vas se traži strpljenje i pažnja.

 1. Odvojite kosu od krune. Što je odabran deblji lanac, to će nam duže pljuvati.
 2. Taj je dio podijeljen na tri jednaka dijela. Uvjerite se da vaša kosa nije zbunjena, a kosa će biti točnija. Uobičajeno, podijeljeni dijelovi označeni su kao: desna, lijeva i srednja.
 3. Lijeva nit se pomiče ispod sredine.
 4. Sada se desna nit pomiče ispod srednjeg.
 5. Daljnji pramenovi labave kose utkani su u kosu. Da biste to učinili, uzmite tanku cjedilu s lijeve strane i dodajte je na glavnu lijevu cjedilu. Rezultirajuća nit se ponovno postavlja ispod sredine.
 6. Isti manevar vršimo na desnoj strani.
 7. Dakle, skupljajući trake, stavljamo naše pletenice do kraja.
 8. Nakon završetka, dlačice izglađuju i popravljaju lak za pouzdanost. Za frizuru izgledao više voluminozan, prije škropljenja s lakom, možete podići petlje pletenice.
u sadržaj ↑

Pigtail naprotiv - tkanje upute

U samo 10 minuta možete stvoriti ljepotu na glavi vlastitim rukama. Kosa je naprotiv vrlo jednostavna. To je tkanje uobičajene klasične pletenice, ali samo obrnuto. Sve niti ne smiju biti utkane na vrh sljedećih, već se, naprotiv, moraju tkati ispod niti. Ovdje imate objašnjenje naziva "reverse pigtail". Takav se pigtail naziva i "pletenica unatrag" ili "pletenica iznutra prema van".

Dakle, ono što nam je potrebno za tkanje:

 • masažni češalj,
 • elastična traka (količina ovisi o odabranoj opciji tkanja),
 • lak za kosu
 • i, naravno, želju.

Francuska pletenica je vjerojatno najlakša vrsta pletenice. Naučimo ga tkati obrnuto. Nakon što pročitate upute, moći ćete vidjeti kako tkati pletenicu na eversion na videu.

1. Dobro češljamo kosu, a baš kao i kod pletenja standardne francuske pletenice skupljamo malu hrpu kose na vrhu glave (ili na vrhu sa strane za tkanje dvije pletenice). Podijelite snop na tri jednake niti. Oni, usput, mogu i mali i veliki. Sve ovisi o tome koji rezultat želite vidjeti - eksperimentirajte i odaberite.

2. Uzmi lijevu cjedilu i nježno je drži na dnu sredine tako da bude između sredine i desne.

3. Zatim uzmite desnu nit i ponovno je smjestite ispod sredine, tako da je ponovno između srednjeg i lijevog.

4. Ponovno započinjemo drugu vožnju s lijeve strane, ali sa svakim vezanjem uzimamo male brave kose sa svake strane tako da je pletenica čvrsto pričvršćena za glavu. To omogućuje pletenicama da čvrsto drže vrh glave i izgledaju estetski.

5. Učinite isto za isti princip.

6. Nakon svakog vezivanja, pokušajte čvrsto zategnuti pletenicu tako da na kraju izgleda točno i držite se dugo vremena. Kao što možete vidjeti, ne postoji ništa teško u tkanju iznutra, a sada znate kako ispletati pletenicu za everziju.

Zatim, za dodavanje volumena, protegnite sve rubove naše pletenice. Činimo to ravnomjerno, tako da je frizura uredna. Ako vam se sviđa mali "nered", onda to možete učiniti više nemarno i neujednačeno. Uz odgovarajući stil, takav "tresti" na glavi će izgledati vrlo relevantno.

Pljunuti - video

Najprije smo vam detaljno opisali kako tkati. Sada ćemo vam jasno pokazati kako napeti pletenicu, naprotiv, na videu.

I tako, nakon što sam detaljno pročitao upute, nakon što sam je pregledao. video - pljuvati na eversion, možete početi trenirati i "punjenje" ruku. Vjerujte mi, neće vam trebati puno vremena ako možete napraviti običan spiklet ili čak standardnu ​​rusku pletenicu.

Vrste frizura za različite slučajeve s upotrebom pletenica naprotiv

Život je takva stvar, ponekad se tako okreće i nema vremena za okupljanje za važan događaj. Sve vrste frizura s kosom iznutra će uvijek biti vaš spasitelj. Prevalencija i raznolikost pletenica ne poznaju granice, a vi ćete svakako biti u središtu pozornosti na svakoj proslavi i samo na tipičan dan.

Pletenica se može izvoditi u strogom obliku za školu i, na primjer, u sportskim aktivnostima, iu svečanoj varijanti. Čak se isto tkanje može obaviti za različite prigode, sve ovisi o izvedbi, potrebi i vašoj kreativnosti.

1. Riblji rep je suprotan

Tkati se tako dugačko od francuske pletenice, naprotiv, zbog činjenice da ga je potrebno isukati od četiri niti, iako to uopće nije komplicirano. Da bi vaš posao bio svečani izgled, možete ukrasiti pletenicu perlicama, kamenčićima

2. Vratite francusku pletenicu za posebne prilike

U nastavku možete razmotriti naše mogućnosti. Frizure su vrlo jednostavne za izvođenje i neće zadržati nikoga zainteresiranog, i slabijeg i jačeg, čekati da ga slijede.

Kako vam se sviđa takva neobična i spektakularna verzija kose koja se skuplja? Izgleda sjajno.

Ili nježne šarmantne mogućnosti vjenčanja za tkanje i dekoraciju.

Nevjesta će se osjećati kao prava božica i prva djevojka u nevjerojatnom danu svoga vjenčanja.

3. Diplomiranje

Kakva ljepota neće ići na maturalnu večeru s punom povorkom? Naravno, svaka djevojka želi biti najbolja i najljepša večeras. Nudimo vam nekoliko ideja o tome kako tkati pletenicu na everziji za maturu:

Ili alternativno, ali s tekućom kosom:

4. Obrnuti pletenica od četiri niti

Izgleda originalno. To je malo teže nego klasična francuska pletenica, naprotiv. Ova opcija je također pogodna za svaku prigodu. Ali ovdje ćete morati prakticirati prije nego brzo napravite ekspresne frizure iz ovog tkanja.

Pa, rukavice, sada znate kako ispletati obrnutu pletenicu od četiri niti.
Ostaje slučaj malog u prisutnosti želje - učenja i vježbanja.

Mali trikovi

Frizeri i frizure podijelili su s nama trikove i tajne tkanja pletenica. S druge strane, prikupili smo postojeći materijal s novim i napravili popis preporuka za uspješno tkanje:

 • koji Vaša frizura postala je ukras slike koja se dogodila - sjetite se da sve manipulacije oko kose moraju biti učinjene nakon pranja. Na prljavoj kosi ni ne pokušavajte stvoriti nešto.
 • Radikalna gomila neće biti suvišna. Kosa će biti voluminoznija, a udio lica izgledat će ispravno.
 • Malo ili veliko rastezanje niti iz pletenice posuđuje ne samo sjaj iskrivljene pljuvačke, već savršeno otvara vrat tanke djevojčice.
 • Kada se tkate, trebate paziti kako vam se ražanj polaže. Poželjno je imati improvizirano drugo ogledalo.
 • Ako ne možete ravnomjerno isplesti pletenicu, možete to učiniti dijagonalno ili u cik-cak. Glavna stvar je da sve tkanje na glavi treba biti glatka i ne slomljena.

Ovdje se naš krajnji trening završio. Sigurni smo da sada točno znate kako ispletati obrnutu pletenicu. Trenirajte i poboljšajte svoje primljene frizerske vještine. Volite sebe, oduševite se novim transformacijama. Neka svi suparnici i zavjetnici budu ostavljeni daleko iza sebe. I što je najvažnije, nemojte se ustručavati, sigurno ćete biti primijećeni.

Klasična francuska pletenica

Osnovno načelo francuskog tkanja je postupno preplitanje dodatnih malih niti u glavne 3 niti. Prije nego počnete stvarati frizure, savjetujemo vam da kosu pospite vodom, da ih vlažite i temeljito češljate. Nakon toga trebate češljati kosu natrag. Vlasnici fine kose je bolje dati volumen kose, što lako buffant. Ako je kosa gusta, to nije potrebno.

Kako pletenica najjednostavnijih francuskih pletenica

 1. Tkanje počinje s velikim snopom, koji potječe iz čela. Da bi se ražanj učinio volumenom, debljina početnog lanca trebala bi biti veća, a ako je ražanj tanak, uzmite tanku cjedilu.
 2. Ova početna cjedila je podijeljena u 3 dijela, potrebno ih je utkati i prekrižiti jedan s drugim kao što je to slučaj s običnim tkanjem, utkujući u ta tri glavna pramena dodatne snopove kose koji se nalaze na stranama glavnog snopa.
 3. Počinjemo tkati dodatni pramen, koji se nalazi na desnoj strani desne trećine glavne trake.
 4. Veći dio desne strane velikog užeta mora biti uvijen sa srednjim dijelom.
 5. Na redu je bio utkati dodatni pramen u lijevu stranu glavne cjedilu.
 6. Zatim, povećani lijevi pramen je isprepleten sa srednjim dijelom velikog lanca.
 7. Ponavljamo sve radnje, tkanjem u glavnim pramenovima novih greda, koje se nalaze desno ili lijevo od glavnih (respektivno).
 8. Nakon tkanja, kosa mora biti učvršćena. Da biste to učinili, koristite barrette, gumicu ili ukosnicu.

Da biste bolje razumjeli kako pletiti francusku pletenicu, pogledajte video vodič:

Francuski pletenica s pletenom vrpcom

Da bi pletenica bila atraktivnija, preporučujemo da se vrpca prevuče u francusku pletenicu. Dopuštena je uporaba trake s bilo kojeg prikladnog materijala. Glavni kriterij - njegova boja treba biti u skladu s bojom haljine i bojom očiju. Tkanje pletenice s vrpcom ne razlikuje se od "klasične" verzije tkanja, postoji samo jedna značajna iznimka.

Čim će se kosa češljati, a odabrani glavni dio će se podijeliti na tri dijela, ispod oblikovane središnje trake potrebno je probosti traku uz pomoć nevidljivog. Zatim morate nastaviti tkati već s vrpcom. Traka treba ležati ravna, bez prevrtanja i uvijanja.

Francuski pletenica naprotiv s gredom: korak po korak upute s fotografijama

Ova frizura se također naziva "nizozemska pletenica". Savjetujemo vam da ovu opciju započnete tek nakon savladavanja klasične verzije tkanja. Osim nekih vještina i češljeva, trebat će vam i pribor: šiljke i ukosnice.

 • Savijte glavu, spuštajte bradu, navlažite i češljajte kosu.
 • Tkanje počinje podjelom na 3 dijela malog pramena kose na stražnjoj strani glave (bliže vratu). Preostale dlake na bokovima postupno se isprepliću u 3 glavne niti. Glavna razlika od "klasične" opcije - nit se šalje dolje, a ne gore, kao u "klasičnoj" verziji.

 • Počnite s običnim tkanjem - pletite desnu nit ispod srednjeg, a zatim učinite isto s lijevim lancem.
 • Sakupite mali pramen na desnoj strani i stavite ga u desni glavni pramen. Nadalje, ovaj povećani pramen pletera ispod srednjeg dijela.
 • Isto učinite s lijevim glavnim nizom.
 • Dakle, postupno tkanje strane niti, pletenica se formira do krune.

 • Nakon završetka tkanja, kosa mora biti nježno češljana sa češljem.
 • Uz pomoć guma ukrasite rep konja.

 • Odaberite šinjon koji odgovara boji vaše kose, oko koje trebate okretati preostalu kosu. Da se kosa nije raspršila, treba ih fiksirati pomoću ukosnice.

Povijest, relevantnost, stil

Francuski pletenica se sigurno može nazvati jednom od najpopularnijih frizura. Ogromna raznolikost tipova omogućuje vam stvaranje jedinstvenog elegantnog izgleda. U ovom slučaju, izgledat ćete jednako elegantno, bez obzira na to da li pletenicu plete na poslovnom sastanku, zabavi ili samo u šetnji parkom.

Odakle je točno taj stil tkanja, kao i ime, otišao, nije sigurno. Možda autorstvo pripada francuskim frizerima, pa je pletenica također francuska.

Manipulacije s izborom niti iz različitih strana nazivaju se tkanjem s podizanjem, što vam omogućuje stvaranje sofisticiranijih i lijepih varijanti pletenica. Kliknite na fotografiju ili označenu poveznicu kako biste saznali o tkanju: s gornjim, donjim ili dvostranim podizanjem.

Sposobnost tkanja pletenica korisna je pri izradi krafne. Opisane su tajne tehnike svih metoda.
ovdje.

Svatko tko želi šik volumetrijsku pletenicu, ali bez tkanja, preporučujemo da naučite detaljno navezati repove s gumenim trakama na linku ovdje.

Kako tkati?

Tehničar tkanja, danas ih ima mnogo. Osnova svih njih je ista - klasična francuska pletenica. Klasične ili nove metode isprepliće se uporabom frizerskih trikova.

Ako su nevaljali, ostavite ih malo vlažne ili koristite proizvode za oblikovanje. Pjena, gel i vosak za kosu učinit će kovrče mekšim i povodljivijim.

Shema tkanja

Trebat će vam: češalj i guma.

 1. Temeljito češljajte kosu i podijelite je na 3 jednake niti. Uzmi podijeljene niti u svoje ruke. Dvije ekstremne niti u rukama, a sredina ostaje slobodna.
 2. Stavili smo desni dio na središnji dio.Srednja je već ekstremna, s lijevom rukom držimo 2 niti. Krajnji lijevi pramen je s 2 prsta (bezimeni i mali prst), a srednji je sa sredinom. Palac ne dopušta ispadanje niti, a istodobno se kažiprst ispravlja.
 3. Čvršće držite pramenove i popravite napetost, čvršća i čvršća vaša pletenica će biti. Gledajte napetost niti stalno.
 4. Postavite lijevu nit na srednji dio, podižući srednji prst desne ruke.
 5. Kada se prvi prijelaz svih niti napravi redom, kao što je gore opisano, operacije se moraju ponoviti dalje. Ako vam je teško, samo ponovite: desna pramen na središnjoj, lijevi pramen na središnjoj i učiniti sve rukom.

 • Dopeletya do kraja kose, češalj rep i kravatu s elastičnom trakom.
 • Detaljan detaljni videozapis o tkanju pletenica:

  Bilo kakve voluminozne stvari će učiniti, na primjer, dječje tajice ili kosu za lutke, nije nužno da su duge, zadatak je sama izraditi tehniku ​​tkanja.

  Na parijetalnoj zoni s grabežima zaostaje ovako:

  • odaberite prilično veliki pramen na parijetalnom dijelu glave,
  • podijelite ga na tri jednake niti (upišite indeks i srednji prst u pramen),
  • pomaknuti vanjske pramenove prema sredini, naizmjenično desno i lijevo,
  • nakon što je napravio 2 pletiva, počnite dodavati tanje pramenove glavnim nitima.

  Kada pletenica dosegne podnožje vrata ili je odabrana sva kosa, nastavite dalje tkati ako želite, ili pričvrstite pletenicu na toj razini.

  Za fiksiranje možete koristiti traku ili elastičnu traku.

  Rezultat ovog tkanja pogled na fotografiju.

  Odlučili odabrati pletenicu u školu ili vrtić?

  Nudimo vam da se upoznate s još jednim materijalom kako biste sami učili kako se šišati u školi za 5 minuta.

  Kako primijeniti tkanje za svečanu frizuru? Predlažemo da pogledate tkanje s vrpcom na kostim božićnog drvca ili kao mogućnost izuzetnog stylinga na matineji, ovdje vas čekaju svi modeli tkanja, kao i video s uputama.

  Često u školi i vrtiću, osim pozitivnih trenutaka, postoje i poznate teškoće. Kao rezultat toga, mnogi roditelji žele znati kako se riješiti ušiju i gnjida za jedan dan zauvijek, detaljno opisano u ovom materijalu.

  Koja je razlika između tkanja na sebi i drugoj osobi?

  Za pletenje pletenice na drugu osobu, dovoljno je razumjeti shemu i princip, tako da ćete dobiti dobar rezultat od 1 puta.

  Povezivanje s nekim je lakše jer:

  1. obje ruke su slobodne i držite ih u udobnom položaju
  2. odmah vidite cijelu sliku tkanja,
  3. lako možete ispraviti ili ukloniti oštećenja tkanja,
  4. samo zategnite pletenicu čvrsto ili popuštanje, lako je podesiti napetost niti,
  5. ruke nemaju vremena za umor, dok ne dođete do mjesta gdje trebate vezati gumu.

  Da biste na sebi dobili iste pletenice, trebate:

  1. 2 velika zrcala nasuprot
  2. trening i jednostavnost pletenja pletenice, bez oklijevanja,
  3. češalj i drugi potreban pribor da bi se pored njega opet pomaknuli u stranu,
  4. pažljivo trenirajte ruke tako da nemaju vremena za umoriti se od 1 pigtailsa na sebi,
  5. prihvatiti pomoć voljenih, ako mogu pomoći,
  6. radite na neopranoj kosi.

  Video s vodičima o tkanju francuske pletenice na drugu osobu:

  Detaljne upute korak po korak u ruskom, kako pletenica pletenica sama

  Naprotiv ili obrnuto

  francuski pletenica

  Obrnuti francuski pletenica postala je popularna posljednjih godina. Izgleda otmjeno i originalno, a trče malo teže od klasičnog.
  Princip je isti kao i kod klasične pletenice, a razlika - pramenovi trebaju biti položeni ispod srednjeg dijela.
  Pripremne faze su iste kao u klasičnom francuskom ražnju.

  1. Odvojite 3 niti.
  2. Ekstremni dio stavljamo ispod središnjeg.
  3. Još jedan ekstrem ispod središnjeg.
  4. Počinjemo skupljati tanke pramenove sa strane i ležati ispod središta.
  5. Ponovite postupak dok ne stignemo do dna vrata.
  6. Po volji, nastavljamo tkati ispod središnje, a da ne skupljamo niti.

  Upute za videozapise tkanje povratak na drugu osobu.

  Detaljan video tutorial tkanje obrnuti francuski pletenice na sebe.

  Mnogi vjeruju da je tradicionalna francuska pletenica pletenice, ne baš okomito, već blago koso. S mjesta gdje se tehnika ne mijenja, možete obojiti i klasičnu i obrnutu francusku pletenicu.

  francuski pletenica s vrpcom

  Kako napraviti pletenicu s vrpcom detaljno će se proučavati u video tutorijalima i zahvaljujući postepenom proučavanju moći ćete brže svladati vještinu.

  Učenje korak po korak video o tkanju pletenice s vrpcom

  Šarmantna frizura, koja je poput djevojčica koje prate modu.

  Za pletenje pletenice - okvir, morate:

  1. odvojiti dio kose duž linije rasta,
  2. rastanak će biti od uha do uha
  3. ostatak kose nije uključen u frizuru, skuplja gumu.
  4. Princip pletenja obrnute francuske pletenice, kada bočni pramenovi stanu ispod središta.
  5. Na jednu stranu dodamo niti (dno), u procesu tkanja odabiremo tanke niti i tkajemo ih u pletenicu.

  Upute za tkanje pletenica bezel na drugu osobu

  Obmotajte obruč na sebi, detaljne upute u videozapisu.

  Unaprijed podmažite kosu voskom ili upotrijebite pjenu, pa je tkanje pletenice lakše, jer niti neće ispasti.

  Kada je pletenica pletena i nema niti za dodavanje, pričvrstite je elastičnom trakom, ili je ostavite bez učvršćivanja.

  Rastopite prethodno prikupljenu kosu. Dobit ćete izvornu, nježnu sliku.

  Druga mogućnost je dodati pletenicu do kraja, a zatim je lagano okrenuti u podnožje prethodno vezanog repa. Savjet sakrijemo pod lijepom gumicom ili ukosnicom ili je jednostavno pričvrstimo potajno.

  S rubom pletenice napravimo još jednu frizuru. Iz repa se formira snop, čija je baza također opletena koso. Detaljne upute ovdje.

  francuski slap slap

  Nevjerojatno lijepa kosa, koja će odgovarati vlasnicima kose bilo koje duljine. Njegova značajka je lakoća i jednostavnost tkanja. Idealna je za nježnu, senzualnu i romantičnu djevojku, pogodnu za one koji ne vole kosu da padne na lice.

  Klasična verzija francuske pletenice

  Ova moderna frizura odlična je za gustu i rijetku kosu.

  Korak 1. Češljanje i dobro češljanje tanke kose na korijenu.

  Korak 2. Uzimamo pramen s lica i vezujemo ga gumicom (silikon, boja kose) - to će olakšati rad.

  Korak 3. Na bočnim stranama odabiremo još dva dijela kose i napravimo vezanje, kao i za običan kosa.

  Korak 4. S obje strane zgrabite nove pramenove od ukupne mase kose i stavite ih u pletenicu.

  Korak 5. Ponovite ovu radnju na dnu vrata.

  Korak 6. Nakon što su sve strane kose utkane u pletenicu, završavamo je na tradicionalan način i vežemo je elastičnom trakom.

  Korak 7. Sakrijemo elastiku blizu lica ispod kose ili je pažljivo izrežemo škarama za nokte.

  Korak 8. Tkanje možete ostaviti strogim, a možete ga ispružiti rukama. Naughty hair treba poprskati lakom.

  Pogledajte videozapis za više pojedinosti:

  Na prvi pogled, čini se teško, ali detaljan uzorak tkanja pomoći će vam da se brzo nosite s tim zadatkom.

  1. Češljajte bočnu stranu i bacajte svu kosu na jednu stranu.
  2. Počinjemo tkati standardnu ​​francusku pletenicu.
  3. Obucite ga iza uha, hvatajući kosu vodoravno s suprotne strane. Pažljivo osigurajte da pletenica glatko padne dolje.
  4. Kada je sva kosa utkana u pletenicu, vežemo je gumenom trakom.
  5. Pospite sve lakove.
  6. Oslabite tkanje, istegnite ga rukama.

  Takvo se tkanje izvodi na dugoj i srednjoj kosi, što vam omogućuje da dobijete vrlo lijepu francusku pletenicu.

  Francuski pletenica, naprotiv, vizualno povećava količinu kose i izgleda čak i na ne jako gustoj kosi.

  1. Uzimamo dio kose s lica i dijelimo ga na 3 niti.
  2. Tu struna, koja je bila s desne strane, stavljena ispod središta. Ono što ostaje lijevo, prolazimo ispod desnog. Sada je postala središnja.
  3. (a, b) Pomičemo lijevu cjedilu ispod srednjeg i dodamo joj kosu s lijeve strane.
  4. Sada preskočite srednju desnu nit, dodajući joj kosu s desne strane.
  5. Mi i dalje tkati pletenica na ovom principu.
  6. Tako smo prikupiti sve kose i završiti tkanje natrag jednostavan kosi. Tkano je na isti način kao i obično, samo su bočne niti preskočene ispod srednje.
  7. Kravati su vezani gumenom trakom.
  8. Rastegnite niti kako bi im dali volumen.

  Takav povratak nije tako težak. Pogledajte videozapis:

  Francuski okvir

  Korak 1. Češljamo kosu natrag ili napravimo bočni dio na lijevoj strani. Odvojimo široki pramen za pletenicu, a ostatak kose je iskrivljen odostraga kako ne bi ometao.

  Korak 2. Dio kose podijelite u horizontalnom razmaku od jednog uha do drugog. Jedan od njih će poslužiti kao osnova, ali od drugog ćemo tkati labave pramenove.

  Korak 3. Francusko pletenicu tkamo s desnog uha ulijevo ili obrnuto. Tkanje može biti klasično ili obrnuto.

  Korak 4. Obujmimo pletenicu u desno uho, vežemo je za rep ili je završimo uobičajenom trorednom pletenicom. Vrh je skriven ispod većine kose.

  Jednostavan, ali lijep stil savršen je za svaki dan.

  1. U sredini glave uzimamo široki pramen - od lica do potiljka. Ostatak kose bolje je ubosti rakove, kako se ne bi miješali.

  2. Počinjemo tkati pletenicu, postupno dodajući kosu s obje strane.

  3. Dohvatiti područje vrata, vezati kosu repom.

  4. Raspuštena dlaka s desne strane omotana je oko elastične. Vrh je fiksan nevidljiv.

  5. Učinite isto s kosom na lijevoj strani.

  Pljuni u četiri francuske niti

  Ova luksuzna frizura odlična je opcija za večernji izlazak. Nekima se čini previše komplicirano, ali nakon što smo učili iz našeg majstorskog predavanja kako tkati četverokraki francuski pletenica, vidjet ćete da to uopće nije slučaj.

  1. Podijelite kosu na 4 jednaka dijela.
  2. Drugi lijevo je bačen ispod sljedeće dvije, a zatim prebačen preko krajnjeg desnog lanca. Prvi dio na lijevoj strani nalazi se na drugom mjestu.
  3. Ekstremni lanac prebacujemo desno na dva susjedna i preskočimo drugi odozgo.
  4. Na krajnji pramen na lijevoj strani pričvrstimo novi dio kose i ponovno ga pustimo da prođe ispod dva susjedna i na vrh ekstremiteta.
  5. Na ekstremni pramen na desnoj strani, dodajte novi dio kose i preskočite ga ispod susjednih niti i na vrhu druge.
  6. Po ovom principu nastavljamo tkati pletenicu s četiri ražnja. Vrh je povezan gumenom trakom.

  Vidi također: 3 moderne pletenice za svaki dan

  Francuski slap

  Ova vrsta kosa je idealna frizura za maturu ili drugi praznik koji možete sami napraviti. Okretanjem padajućih niti ćete izgledati kao grčka boginja.

  1. Češljamo kosu i počinjemo tkati, baš kao i obična francuska pletenica, samo sa strane. Utaknite ovaj put do uha.
  2. Nadalje, do desnog pramena zasebno hvatamo još jedan snop kose s krune, prekrijemo ga lijevom niti i spuštamo pramen prema dolje.
  3. I dalje nastavljamo tkati na ovaj način: dodajući novi dio i oslobađajući pravo.
  4. Weave na željeni kraj i mi popraviti nevidljiv.

  Na ovaj način moguće je samo tkati samo polovicu glave ili u potpunosti tkati vijenac. Lagani kovrče - uvijek je prikladan dodatak ovoj frizuri.

  Pletenica "oštrica"

  Savršena frizura za one koji uvijek žele izgledati savršeno, ali nemaju dovoljno vremena. Frizura se obavlja brzo i jednostavno, i što je najvažnije, izgleda vrlo moderno.

  1. Rastanak na parijetalni dio glave od uha do uha.
  2. Kosa iza pletenice u repu, kako ne bi ometala.
  3. Počinjemo tkati na rubu. Uzmemo tri niti i pletemo regularnu ili vanjsku francusku pletenicu, dodajući dodatni pramen kose samo donjem pramenu s jedne strane.
  4. Tako tkati do kraja i pričvrstiti pigtail s elastičnom trakom.
  5. Ako vam to dopušta duljina kose, možete jednostavno pletkicu odrezati s dna kose i napraviti oštricu s nje, bacajući je preko glave.

  „Riblji rep”

  Druga verzija francuskog pletenica, koja ne zahtijeva puno truda i izgleda neobično i originalno. Ova pletenica može se mjeriti kao kolačić, kao rep repa, ili kao dodatak složenijoj frizuri.

  1. Podijeli češljanu kosu na dva jednaka dijela.
  2. S jedne strane, izdvajamo tanku cjedilu i prelazimo je na stražnjoj strani glave s drugim dijelom kose.
  3. Isto činimo s druge strane, odvajajući tanku cjedilu i prelazeći je s drugom polovicom kose.
  4. Okrećemo se do kraja i osiguramo gumenom trakom.

  "Air Spit"

  Ova frizura pogodna je i za dugu kosu. To možete učiniti na opuštenoj kosi i na repu. Također se naziva "skeletnim" ili "lancem". Vrhunac ove pletenice je njena lakoća, tako da ne morate to činiti ako imate vrlo fizički aktivan dan unaprijed.

  1. Glatka ili unaprijed izravnana kosa češljana natrag.
  2. Uzmemo tri tanke niti: jednu na vrhu i dvije na sljepoočnicama. Jednom ih prelazimo u običan krug.
  3. Zatim, svaki put kada uzmemo nove tanke pramenove na bokove, ostatak kose ostavimo ispod.
  4. Trebali biste dobiti svinjac koji se labavo nalazi na ostatku vaše kose.

  Kako pletenica dva francuska pletenice naprotiv.

  Dva francuska vlasi naprotiv će izgledati još elegantnije i neobično odjednom. Za izradu takve frizure potrebno je malo više vremena, strpljenja i pažnje, ali vrijedi.

  1. Priprema kose odvija se na isti način kao u prvoj verziji - kosa mora biti čista i suha, te se nanosi sredstvo za oblikovanje kose.
  2. Dalje, kosa je podijeljena na dva jednaka dijela. Uvjerite se da je rastanak ravan, a frizura će izgledati mnogo bolje.
  3. Uzmemo jedan dio kose i opletemo francusku pletenicu naprotiv, kao što je prikazano u gornjim uputama. Za kosu u drugom dijelu nisu ometali, oni mogu pokupiti gumicu.
  4. Kada je prva pletenica gotova, prijeđite na drugu. Druga pletenica trebala bi biti identična prvoj, tako da će ovdje biti potrebno više pozornosti i točnosti.
  5. Nakon završetka, dlačice su izglađene i poprskane lakom. Za volumen možete dodati petlje s pletenicama prije učvršćivanja lakom.

  Kako tkati vodeni slap?

  O tome kako tkati pletenicu - vodopad u različitim verzijama i tajnama detaljno ćemo ispitati s foto i video tutorijalima u članku.

  O svim opcijama od slapova od 3 kovrče i 2, kao i mnogo videa i fotografija, pomoći će vam da ovladate slapovima, čak i za početnike.

  Vrijeme je da počnete stvarati jednostavnu i istodobno elegantnu i profinjenu frizuru, a odgovara i labavim kovrčama i pletenici.

  Napravite vodoravno odvajanje od uha do uha. Tkanje je prilično besplatno. Osobitost takve pletenice je da je potrebno ne samo dodati pletenicu niti, već ih i osloboditi.

  Debljina pletenice se ne mijenja. Kada se tkanje završi, pletenicu treba fiksirati originalnom ukosnicom ili jednostavno nevidljivom. Ako želite, vodopad se može otežati.

  Kada je jedna pletenica pletena, odmah ispod nje, uzmite još jednu široku vodoravnu cjedilu, podijelite je na tri tanja, a drugi sloj tkajte tako da frizura izgleda nježnije, uvijete donje niti pomoću kovrče.

  Svijetli video s detaljnim koracima tkanja pletenica slapom iz Lily Moon

  Naučite i počnite se primjenjivati ​​sada kako biste iznenadili svoje prijatelje i pokušali dodati novinu u svoj asortiman.

  Spit - cik-cak, zmija - ovo je originalna i stilska frizura, zahvaljujući kojoj ćete postati jednostavno neodoljivi.

  Dio na strani, uzeti cjedilu s tanje strane, podijeliti na tri, i početi tkati, postupno pomicanjem.
  Kada stignete na drugu stranu, napravite glatko skretanje. U isto vrijeme, trebali biste prestati grabiti niti sa strane na koju se pretvarate. Ako vam duljina kose dopušta, možete napraviti još jedan zaokret.

  Ako je kosa srednje duljine, onda nakon završetka pletenice do dna vrata jednostavno formirajte snop od preostale kose.

  Videozapis prikazuje sve korake za izradu cik-cak frizure.

  Nije nužno da je francuska pletenica bila gusta i da je imala jasne obrise. Uz pomoć jednostavne tehnike možete stvoriti nevjerojatno lijepu frizuru. Ažurna pletenica često postaje izbor nevjesta. Izgleda vrlo elegantno, elegantno. Ništa nije potrebno za njegovo stvaranje.

  Sve što je potrebno je pletenje obrnute francuske pletenice. Istodobno bi trebao biti prilično mekan - to jest, ne bi trebalo biti čvrsto utkano. Nakon što je tkanje završeno, lagano povucite tanke brave iz bočnih niti. To jest, pljuvačka značajno povećava volumen, poprima lakoću, ažur.

  Postoji nekoliko različitih principa tkanja pletenica. Nakon što ih pročitate, možete lako stvoriti originalne i lijepe frizure, trošeći dosta vremena na njega.

  Vrste pletenica i pravila njihovog tkanja u ovom videu.

  Video lekcija o tkanju dvije pletenice na bočnim stranama s ispuštenim nitima

  Jeste li željeli tkati pletenice i željeli bi pokušati napraviti remek-djelo? Na primjer, krunu kose za novu godinu ili vjenčanje. Detaljni majstorski tečajevi će vam reći kako napraviti kosu krunu, a fotografije i videozapisi će vam pomoći da naučite brzo tkanje i ponoviti sada.

  Što je veći i širi pletenica, to je spektakularnije. Kako napraviti bilo koju pletenicu volumetrijskom? Na ovoj adresi saznajte sve tajne.

  Neke se djevojčice osjećaju neugodno kada se same plete kad im je kosa opuštena. Oni se raspadaju, i prilično je teško postaviti nevaljale niti u prekrasnu frizuru. Da biste izbjegli nelagodu, pred-sastavite kosu u visokom konjskom repu. Zatim primijenite jednu od mnogih tehnika tkanja.

  Video prikazuje detaljno i detaljno kako napraviti francusku pletenicu od repa.

  Zrak?

  Ova vrsta francuske pletenice najbolje izgleda na ravnoj kosi. Ako se vaše kovrče malo uvijaju, prije tkanja trebate koristiti ravno željezo. Osobitost ove pletenice je u njenoj lakoći. Za pletenje spikleta:

  odaberite tanak pramen iznad bilo kojeg hrama i počnite tkati. Istovremeno dodajte niti samo sa strane koja je veća. Iz hrama, iznad kojeg si uzeo cjedilu, spušta se tanak svitak.

  Pogodno je tkati takvu pletenicu: sa strane, u sredini ili s repa, glavno je promatrati lakoću.

  Pljuni zračni klin s detaljnim objašnjenjima u ovom videozapisu:

  Pogledajte videozapis: Vodopad pletenica (Studeni 2019).

  Loading...