Prednje svjetlo - paleta boja kose: sastav, upute i osvrti

Moguće je odabrati automobil iz protoka automobila, stvoriti individualnu i jedinstvenu sliku, bez mnogo materijalnih, fizičkih i privremenih izdataka. Zatamnjena prednja svjetla učinit će vaš željezni konj za razliku od bilo kojeg drugog, i to ne utječe na sigurnost kretanja. Razmotrite dva načina za promjenu optike.

Što se može učiniti s prednjim svjetlima?

Pozornost drugih, osobito vozača, uvijek privlači izvanrednim pogledom na automobile. Neobična slika tijela, auto tuning, aerografske slike, neobična vrsta farova - to nije potpuni popis "čipova" koji se može napraviti automobilom.

Ako niste pobornik kardinalnih vanjskih promjena automobila, ali ipak želite nešto isticati - napravite tonsko svjetlo. Neke marke automobila već se prodaju s zamračenim svjetlosnim uređajima. Proizvođači takvih automobila unaprijed osiguravaju želje vlasnika automobila. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete kupiti takav automobil, nemojte se uzrujavati. Sami možete napraviti vlastita prigušna svjetla, primjerice, kupite prigušiva svjetla. Istina, takva prednja svjetla mogu biti skupa, a modeli koji se nude u trgovinama nisu pogodni za sve marke automobila.

Druga metoda je toniranje kojim možete sami mijenjati prednja svjetla pribjegavajući jednoj od dostupnih metoda. Glavna stvar - ne zaboravite u isto vrijeme da automobil mora proći inspekciju, a zatamnjena prednja svjetla mogu postati kamen spoticanja prilikom primanja dokumenta o usklađenosti vašeg automobila sa standardnim standardima.

U slučaju nepoštivanja normi propisanih zakonom, takve sankcije mogu se primijeniti na vozače kao napomenu prometnog policajca, novčanu kaznu od petsto rubalja, pa čak i oduzimanje vozačke dozvole za godinu dana.


Kako pokriti svjetla lakom?

Lak laka je prilično pogodan u smislu jednostavnosti njegove primjene i mogućnosti odabira željene boje. Lak za nijansiranje dostupan je u raznim bojama. Posebno je dizajniran za uporabu na svjetlosnim difuzorima, stoga neće oštetiti prednja svjetla tijekom daljnjeg rada.

Takav je alat dostupan u limenkama, što je vrlo praktično za višestruko nijansiranje. Ako lak ostane, neće se osušiti i moći će se koristiti još nekoliko puta. Demontaža prednjih svjetala za lakiranje nije obavezna. Dovoljno je zatvoriti elemente tijela prije prskanja. No za preciznije i preciznije nanošenje laka bolje je ukloniti prednja svjetla.

Serijske operacije lakiranja

Koraci primjene lakova:

 1. uklonite optiku
 2. očistiti i odmastiti površinu stakla ili plastike,
 3. raspršiti sadržaj lakova na dio iz limenke, pokušavajući to učiniti ravnomjerno,
 4. pričekajte da se lak osuši,
 5. ponovno lakirati površinu.

Ponovite korake 4 i 5 dok ne dobijete željeni stupanj zatamnjenja, ne zaboravljajući pravila nijansiranja u vezi rasvjetnih tijela automobila.

Nijansiranje filma

Film za prednja svjetla također je dostupan u širokom rasponu boja, pa neće biti teško odabrati pravu shemu boja. Ugađanje se može povjeriti profesionalcima kontaktiranjem specijaliziranih auto-centara. Kvalitativni rad bit će ključ dugotrajnog filma. No, za dobar posao u službi morat ćete platiti uredan iznos.

Možete se usuditi i pokušati tonirati prednja svjetla.

Tehnologija vezanja filma

Kako biste sami obojili film prednjih svjetala, morate pripremiti sljedeće alate i alate:

 • film za snimanje
 • deterdžent (za odmašćivanje površine), po mogućnosti za čaše,
 • sprej ili sprej (za raspršivanje tekućine sa sastavom deterdženta),
 • sušilo za gradnju (bolje velike snage)
 • squeegee ili tanku gumenu lopaticu,
 • uredski nož, oštre makaze.

Kada je sve što je potrebno spremno, možete početi s nijansom. Za branik ne postaje prepreka za ravnomjerno lijepljenje filma, bolje je ukloniti prednja svjetla. Dakle, možete stalno provoditi sljedeće korake:

 1. Očistite prednja svjetla od prašine i bilo koje druge prljavštine. Za visokokvalitetno čišćenje i dodatno odmašćivanje poželjno je koristiti bilo koji deterdžent za kućanstvo, ali po mogućnosti poseban - za ogledalo i staklo.
 2. Za rezanje materijala za nijansiranje - film pričvrstite na uređaj za osvjetljavanje pomoću markera, skicirajte granice. Upotrijebite škarama ili nožem za papir da odrežete film željene veličine.
 3. Nanesite tekućinu (možete koristiti običnu vodu, kao i nekoncentrirani deterdžent) na prednja svjetla i film, prskajući ga ravnomjernim slojem.
 4. Pričvrstite obojeni krug na prednje svjetlo i raširite ga po cijeloj površini. Dobar pomagač u ovoj fazi je sušilo za kosu s vrućom strujom zraka, pod utjecajem koje film postaje mekši i bolje slijedi oblik dijela.
 5. Pomoću gumene lopatice ili squeegee, “izbacite” sve mjehuriće zraka ispod filma, krećući se od središta prednjeg svjetla do rubova. Kretanje mora biti uredno i oprezno kako bi se izbjegli oštri udarci i ne ošteti film. Materijal za nijansiranje može se poderati, zgužvati, a onda će se sav posao morati obaviti iznova.
 6. Imajući glatke i savršeno ravne obloge, morate se pobrinuti za rubove filma. Moraju se zalijepiti na stranu prednjih svjetala. Ako postoji višak materijala za toniranje, potrebno ga je rezati nožem za tiskanje.

Na poslu se ispostavilo da je "odličan", možete pred-trenirati na prednjim svjetlima starog automobila ili na nepotrebnim staklenim površinama u kućanstvu. Stražnja svjetla se mogu tonizirati čak i bez njihovog uklanjanja, ponavljajući iste korake za nijansiranje kao i za prednja svjetla.

"Farah", boja za kosu: paleta, recenzije

Ovaj alat ima doista bogatu paletu boja. Žene to bilježe u svojim komentarima. Pišu da "Farah" u svom asortimanu ima širok izbor nijansi, a svaka žena može izabrati upravo svoju.

Oni bilješku izdržljivost boje, kažu da je boja ostaje zasićena i briljantna do naknadnog bojenja, kada je potrebno "kamuflirati" regrown korijena.

Boja za kosu Fara Classic ima veliku ocjenu kupaca, jer je od svih serija najstariji. Žene pišu da je nakon bojanja ovaj alat kosa poslušna, meka, hladna je intenzivna.

No još uvijek postoje negativni komentari. Neki kažu da ton ne radi uvijek točno onako kako ga proizvođač predstavlja.

Postoje pregledi da se boja brzo ispire s kose iz nepoznatih razloga.

Ipak, želio bih reći da je Fara (paleta boja kose opisana u našem članku) prilično kvalitetan alat koji se može kupiti po pristupačnoj cijeni. Pogodan je za uporabu kod kuće, a paket sadrži sve što je potrebno za profesionalno bojanje kose.

instrukcija

Da bi se pravilno i bez štete za zdravlje bojanje kose, kao i da bi se izbjegli razne alergijske reakcije i nepotreban ton efekt, morate slijediti upute. Često su žene u žurbi i ne obraćaju pažnju na tako važan detalj i time čine veliku pogrešku.

Popis:

 • boca za doziranje,
 • tuba,
 • par rukavica
 • upute za uporabu
 • nježan i mirisni balzam,
 • mali kapacitet s pjenilicom.

Za početak, ulijte boju u bočicu s oksidirajućim sredstvom, a sadržaj je promiješan do mase. Nakon što stavite rukavice. Ravnomjerno rasporedite boju na korijenje i nanesite preostalu boju po cijeloj dužini kovrča.
Pričekajte 30 minuta i isperite toplom vodom. Nanesite balzam, a zatim 5 minuta izlaganja, isperite. Alat ima uporno mrlje i miris će morati patiti.

Potrebno je pažljivo pročitati pravila, samo tada možete nastaviti s glavnim procesom.

Kako isprati boju

Ako dođe do nepravilno nanesene kozmetike u lice, onda je sve mnogo jednostavnije, ali ako kosa nakon bojenja nije zadovoljila boju, onda će trebati mnogo više vremena da se oslobodimo nenaklonjene nijanse.
Postoji mnogo načina da se oslobodite boje od kovrče, koje uključuju:

 • kemikalijekoristi se u specijaliziranim kozmetičkim salonima (odvajanje).
 • Mliječni proizvod - kefir. Nanesite u velikoj količini na kosu oko dva sata, a zatim isperite šamponom.
 • Sok od limuna, Ovaj agrum je poznat po svojim svojstvima kako bi nešto posvijetlili, pa ako kosu isperete vodom s limunskom kiselinom, postat će mnogo svjetlija. Za to trebate uzeti 1 l. vodu, pomiješati s limunovim sokom, koristiti nakon glavnog pranja kose.
 • Sapun za pranje rublja. Metoda je učinkovita, ali nije prikladna za suhu i oštećenu kosu. Nakon ove metode preporučljivo je upotrijebiti balzam.

Da ne bi pribjegli raznim metodama pranja boje iz kose, potrebno je pažljivo proučiti pojedinosti koje se nalaze u uputama, kao i na površini kutije.

Pogledi i palete

Bogatstvo odabira boja čini ovu boju kose zaista neograničenom, tako da nema problema u traženju željene palete.

Zbirka uključuje tri glavna tipa:

 • Fara classic - serija broj jedan, koja otkriva bogatstvo boja,
 • Fara prirodne boje - stvoren za živopisne, prirodne nijanse kose,
 • Fara lounge mousse - obojati pjenu.

Dakle, upoznat ćemo se sa svakom serijom bliže.

Fara classic - trajna, nerazorna boja. Posebna boja doseže dubinu kose, dakle fiksira učinak koji se postiže dugo vremena. The shag dobiva snagu i šik izgled.

Fara prirodne boje - kompleks za bojenje koji sadrži jedinstvenu formulu najnovije generacije "Transcutol CG", razvijen u Francuskoj. Zahvaljujući svojim komponentama, stabilnost boje se povećava za više od 30%.

Savršeno se nosi sa zadatkom bojanja sijede kose. Ako je tijekom procesa bojenja, višak dobio na kožu - sve je oprano jednostavno, tako da ništa ne pojede. Zbog lagane strukture, boja se lako distribuira kroz kosu.

Fara lounge mousse - pružit će bogat ton i ultra otpornu nijansu koja će trajati dugo vremena. Nova formula pomoći će da se boja ravnomjerno rasporedi po kosi, tako da će proces bojenja biti visoke kvalitete. Takav balzam savršen je završetak procesa bojanja kose!

Boja Farah - paleta:

Nijanse FARA Classic su označene brojevima 5 **.

Crna (501)
Plava crna (501A)
Tamno smeđa (502)
Tamni rubin (502A)
Tamni kesten (503)
Smeđa (504)

Kesten (505)
Zlatni kesten (505A)
Karamela (505B)

Crveno drvo (510)
Svjetlo mahagonija (510A)
Mahagoni ljubičasta boja (512)
Mahagoni s tamno ljubičastom nijansom (512A)
Mahagoni (512B)

Zlatna plavuša (513)
Prirodna plavuša (514)
Svijetlo plava (515)

Srebrna plavuša (516)
Ash Brown (528)
Skandinavska plavuša (530)
Platinasta plavuša (531)

Numeracija tonova Fara Natural Color ima oblik - 3 **.
Crna (301)
Prirodna čokolada (302)
Tamna čokolada (303)
Čokolada (304)
Kesten (305)
Zlatni kesten (306)
Lješnjak (307)

Tamni patlidžan (321)
Patlidžan (322)
Tamna rubin (324)
Mahagoni (325)

Divlja trešnja (327)
Nar (328)

Pšenica (350)
Šampanjac (352)

Bijelo zlato (353)
Platina (354)
Bijelo sunce (355)

Fara classic

Fara Classic - djeluje nježno, bez uništavanja strukture niti. Njezina boja prodire u njih, trajno popravlja boju. Kovrče dobivaju zdrav i lijep hlad. Komponente sadržane u boji daju im snagu.

Proteini pšenice sadržani u njemu osigurat će sjaj, stres nakon bojenja pomoći će nadvladati jojoba ulje, aloe vera će ih hidratizirati i omekšati vlasište, a vinski ekstrakt će hraniti nitima korisne tvari.

Lousing mousse

Lounge Mousse - u svom sastavu sadrži novu formulu koja može ravnomjerno obojati uvojke. To će dati ultra otpornu nijansu i bogat ton.

S bojom je uključen i balzam koji omekšava učinak boje i brine se za kosu, jer sadrži:

 • Arganovo uljePoznat je po svom regenerirajućem učinku na niti. Hrani ih potrebnim vitaminima i sprječava njihov gubitak. Proizvodi se od samo jedne vrste drveća koje raste samo u Maroku. Proizveden pomoću ručnog hladnog prešanja, zadržava sva svoja vrijedna svojstva i potpuno im daje svaku kosu, dok je uljni proizvod također dobar antioksidans, pa temeljito čisti kožu i kovrče od toksina.
 • Posebni polimerdizajniran za produljenje postojanosti boje. On ne ispere brzo pigmente boje, ali ne vaga niti. Zahvaljujući njemu, boja se može pohraniti na kosu do dva mjeseca.
 • Matična mliječ - pčelinji proizvod posjeduje vrijedne vitamine, minerale i aminokiseline koje se brinu za kovrče duž cijele dužine.

Prirodna boja

Natural Color - proizvod sadrži posebnu formulu "Transcutol CG", koju je patentirala francuska tvrtka. Zahvaljujući njoj boja prodire izravno u dno kose i može čak obojiti sijede dlake. Povećava stabilnost boje za 30%.

Nakon nanošenja ove boje, pramenovi dobiju sjaj i postaju svileni. Ako u procesu bojanja boja dobiva na koži, onda se može lako isprati, ne jede se. Boja je dobro raspoređena od korijena do vrhova kose zbog lagane teksture.

Što je paleta boja kose garnier boje naturals trenutno postoji i koliko je opsežna, možete razumjeti ako pročitate sadržaj ovog članka.

No, što su recenzije o boji L'Oreal Ombre, možete razumjeti ako pročitate sadržaj ovog članka.

Što je paleta boja boja za kosu Kolorian Prestige i koliko je opsežna, to je naznačeno ovdje: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/prestizh.html

Što je najbolja boja kose trenutno postoji i postoji na policama, možete razumjeti ako pročitate sadržaj ovog članka.

Svaka od navedenih serija namijenjena je svakoj boji kovrča. Odgovarajuća nijansa je odabrana na temelju boje kože. Da ne bi pokvarili cijelu glavu kose, trebali biste žrtvovati vrijeme i malu količinu boje i isprobati ga na kovrči s unutarnje strane kose. Ako mu boja odgovara, onda možete obojiti cijelu glavu. Sljedeća paleta boja pomoći će vam da se orijentirate u odabiru pravog tona.

Serija uključuje 24 nijanse. Nakon nanošenja ove boje osigurano je trajno bojenje, iako sadrži amonijak, njegova uporaba ne uzrokuje nelagodu i pečenje.

Paleta boja kose predstavljena je u sljedećim nijansama:

Glavne vrste i karakteristike boja kose

Sve boje su podijeljene u nekoliko kategorija - kemijske i fizikalne. Postoje i prirodni lijekovi. Trenutno, fara brand nudi prve dvije vrste. Fizičkim bojama ubrajaju se proizvodi koji ne uključuju amonijak i balme za stvaranje prekrasnih nijansi. Kemijski sastavi uključuju boje za kremu i pjene.

Nema amonijaka u brandu, ali istovremeno daje stabilan rezultat. Čak i nakon šestog šamponiranja, boja ne gubi zasićenost.

Još jedna prednost je cjenovna politika tvrtke. Ovaj alat može kupiti svaka djevojka.

Međutim, važno je imati na umu da takav balzam jako suši kosu. Da biste to spriječili, kovrče se tretiraju maskama s hranjivim učinkom. Nadalje, prikladni hidratizirajući sastavi.

Svjetlo za kosu također ima mnoge prednosti.Kada je nastala, korištene su nove tehnologije koje osiguravaju duboki prodor pigmenta u strukturu niti. Osim toga, alat ne uništava strukturu kose. Korištenjem kompozicije moći ćete dobiti odličan rezultat.

Da bi uvojci bili zdravi, potrebno je koristiti proteine ​​pšenice. Za zaštitu niti od stresa pomoći će jojoba ulje, vinski ekstrakt i aloe. U tom slučaju boja nije prikladna za vlasnike krhkih niti. Nemojte koristiti alat i djevojke s osjetljivom kožom.

Da biste dobili izvrstan rezultat, prije bojenja trebate pročitati upute. Prije primjene alata preporuča se napraviti test za prenosivost. Ovaj postupak će trajati doslovno četvrt sata. Istovremeno ćete uspjeti izbjeći negativne posljedice.

Paleta boja: svijetlo smeđa, pepeljasta, crna, mliječna čokolada, klasična crvena, kesten, smeđa

Paleta boja ovog alata upadljiva je u svojoj raznolikosti. S ovom kompozicijom možete lako dobiti bogat ton i istovremeno izgledati što prirodnije.

Trenutno, prednji far za boje preporučuje dva načina:

 • FARA Classic,
 • Prirodna boja Fara.

Ovi alati pružaju stabilan rezultat. Međutim, amonijak je prisutan u svakom od njih. FARA Classic sadrži i prirodne sastojke - arganovo ulje i pšenične proteine.

Paleta tonova reflektora boje sadrži vrlo svijetle boje. Djevojke mogu birati različite tonove. To su patlidžan, trešnja, rubin itd. Svijetle kose ljepotice mogu priuštiti bijelo zlato ili zlatno smeđu boju. Brunete odgovaraju zlatnom kestenu ili tamno smeđem tonu.

Danas možete pronaći mnogo korisnih recenzija na mreži koje pomažu da dobijete ideju o ovom proizvodu:

 1. Anna: Koristim ovaj proizvod od svoje 17. godine. Vrlo zadovoljan rezultatom - boja je svijetla i zasićena. Kosa se ne cijepa i ne zatupljuje, ostaje lijepa i sjajna.
 2. Marina: Boja je vrlo otporna i pomaže u dobivanju dugotrajnih rezultata. Ima ugodan miris i izvrsnu paletu boja. Nesumnjiva prednost sredstava je pristupačna politika cijena.
 3. Vjera: Danas joj je kosa bila obojena bijelim zlatom. Ispostavilo se da je to odličan rezultat. Preporučujem ga svima!

Paleta boja fara je upečatljiva u svojoj raznolikosti. Zahvaljujući tome, svaka djevojka može stvoriti beskonačan broj zanimljivih slika bez narušavanja vlastite kose.

Za i protiv

Prednosti uključuju:

 • Dostupnost cijena.
 • Otpor.
 • Veliki izbor nijansi.
 • Dobar posao sa sijedom kosom.
 • Ravnomjerno bojite kosu.
 • Praktične i jasne upute.

kontra:

 • Individualna nesnošljivost.
 • Postoji nijansa odstupanja.

Na videu o prednostima i manama boje prednjih svjetala

Svaki proizvod ima svoje prednosti i mane, ali također mnogo ovisi o karakteristikama osobe. Trošak boje prednjih svjetala varira unutar 70-150 p.

I nijanse sjaja za usne L'Oreal u ovom članku.

Za i protiv proširenja trepavica ovdje.

Recenzije kupaca

Natalia, 25 godina, Moskva.

Boja za kosu Farah je za mene postala pravi prijatelj! Koristim ga više od 3 godine, uvijek odabirem nijansu nara, jer to pokazuje moju osobnost!

Irina, 34, St. Petersburg.

Iako sam star nekoliko godina, već se pojavila siva kosa. Izbor je bio izvrstan, ali po savjetu prijatelja odlučio sam probati Faro, nijansu - prirodnu čokoladu. Sada ga koristim!

Vera, 22, Moskva.

Imam plavu kosu, tako da uvijek bojim Fari, sjena je pepeljasta. Boja ne gori, ravnomjerno boji i boja je još bolja od one prikazane na kutiji. Preporučujem!

Lyubov Sergeevna, 44, Odintsovo

Koristim Fari više od 5 godina. Imam svijetlu plavu boju kose, pa sam izabrao svijetlo smeđu nijansu. To čini moje kovrče izražajnije i daje im neobičan sjaj. Sjena traje jako dugo, niti su postale mnogo gušće i jače.

Dakle, sredstvo za bojenje prednjih svjetala je doista visokokvalitetan, vremenski provjeren proizvod koji će svaka žena voljeti. Iako zemlja nije proizvođač Italije, farba za kosu je stvarno pristojan proizvod na tržištu.

Pogledajte videozapis: NOVE NYX FILTER PALETE ALEXANDAR COSMETICS (Ožujak 2020).