Topli vosak za Veet depilaciju

Moderne žene imaju mogućnost samostalnog obavljanja postupka depilacije, koje imaju isti učinak kao kod posjeta salonu. U tu svrhu, razne kozmetike, posebno dizajniran za tu svrhu. Savršeno pogodan za kućnu uporabu topli vosak tvrtke Veet.

Ovaj proizvod, koji ima profesionalnu formulu, dizajniran je za uporabu kod kuće od strane žena koje imaju male vještine u uklanjanju dlaka. Uz pomoć specijalnih alata uključenih u komplet za depilaciju, postupak je vrlo jednostavan i jednostavan. Struktura voska omogućuje postizanje maksimalnog učinka, uklanjanje svih nepotrebnih dlačica u kratkom vremenu. Glatkoća kože dok se održava 4 tjedna.

Alat je proizveden od francuske tvrtke Rekitt Benkizer. Glavna komponenta lijeka je visokokvalitetni vosak. Tijekom postupka, ljuštenje mrtvih čestica kože provodi se pomoću ove komponente. Osim glavne svrhe - uklanjanje dlaka, sastav brine za kožu, zasićenje hranjivim tvarima. U tu svrhu koriste se prirodna ulja koja se nalaze u vrućoj vosakovoj mješavini tipa Veet.

Također, dodatne komponente provode hidrataciju epidermisa, pa nakon depilacije nema potrebe za korištenjem proizvoda za njegu. Topli vosak iz Veeta ima univerzalno svojstvo. Može se koristiti za uklanjanje dlačica na gotovo svim dijelovima tijela gdje želite imati glatku kožu.

Posuda od 250 ml pakirana je u kartonsku kutiju. Uz vosak postoji i naputak koji detaljno opisuje proces depilacije. U paketu se nalaze i trake od tkanine u količini od 12 komada i posebna lopatica. Uz pomoć lopatice, vrlo je pogodno raspodijeliti sredstvo preko površine dermisa u različitim dijelovima tijela. Osim toga, ima indikator koji vam omogućuje da odredite temperaturu kompozicije voska.

grijanje

Upotreba toplog voska iz Veeta za kućnu depilaciju vrlo je jednostavna. Prvo morate zagrijati posudu, slijedeći neka pravila.

Imajte na umu da se prije pokretanja zagrijavanja sredstva mora otvoriti poklopac spremnika, a zaštitna se membrana mora ukloniti. Ako to učinite, nemojte dodirivati ​​posudu dok se ne ohladi. To može potrajati oko sat vremena.

 • Otvorite limenku i pažljivo uklonite zaštitni sloj folije. Uvjerite se da na rubovima spremnika nema ostataka komada.
 • Zagrijte lijek pomoću mikrovalne pećnice. To možete učiniti i pomoću vodene kupke. Nakon zagrijavanja znači jednom na određeni način, u drugom primjenjuju.
 • Budite oprezni pri rukovanju s zagrijanim spremnicima. Ako se koristi bezbrižno, možete se opeći.

Pri zagrijavanju sastava u mikrovalnoj pećnici, strogo se pridržavajte vremena zagrijavanja. Istovremeno je potrebno držati spremnik vodoravno, ne dopuštajući naginjanje, tako da medij ne iscuri. Ovisno o snazi ​​mikrovalne pećnice, vrijeme zagrijavanja može varirati.

 • Za uređaje s kapacitetom od 650 vata, koji su uključeni na visokoj razini grijanja, kapacitet napunjen do vrha treba zagrijati oko jedne minute. Ako banka - oko pola voska, a zatim ga zagrijati za 40 sekundi.
 • Kada je snaga uređaja 850 Watta, grijanje traje 45 sekundi - pun spremnik i oko pola minute, ako je preostalo pola konzerve.
 • Ako vaša pećnica ima snagu od 1000 wata, vrijeme zagrijavanja cijelog spremnika se smanjuje na 40 sekundi, na pola na 30.

Ako nemate mikrovalnu pećnicu ili je ne želite koristiti za zagrijavanje voska, to možete učiniti s vodenom kupkom. Da biste to učinili, u posudu nalijte toliko vode da njezina razina ne prelazi odgovarajuću razinu proizvoda u spremniku. Nakon što voda počne ključati, prebacite peć na sporu vatru i stavite posudu s voskom u posudu.

Ako je posuda s lijekom potpuno napunjena, treba je zagrijati deset minuta. Prema tome, potrebno je pola vremena za zagrijavanje polovine spremnika.

Izbjegavajte dobivanje vode na lijek. Također, pazite da sastav voska ne počne kuhati. Izgubit će svoje kvalitete.

Provjera temperature

Da bi se uvjerili da temperaturni uvjeti odgovaraju željenom zagrijavanju, koristite lopaticu iz pakiranja. Da biste to učinili, spustite dio u kojem vidite plavi kvadrat u posudu s Veetovim voskom. Počnite lagano miješati lijek. Istovremeno uhvatite cijelo područje spremnika, krećući se od rubova prema sredini.

Nakon minute pogledajte kvadratni pokazatelj. Ako su se tamo pojavila slova NO, grijanje je bilo prejako. Morate ohladiti sastav. Nakon nekog vremena ponovite provjeru. Kada se postigne optimalna temperatura, umjesto slova trebala bi se pojaviti plavi kvadrat.

Ponovno dobro izmiješajte. Zatim izvršite dodatni test, nanesite malo voska na kožu blizu lakta. Ako možete podnijeti ovu toplinu, započnite postupak depilacije.

primjena

Na jednoj spatuli ima natpis Veet. Kada ga koristite, morate zadržati ovaj dio. Oblik instrumenta je dizajniran da na najučinkovitiji način vrši uklanjanje dlaka na određenim dijelovima tijela.

Zaobljena strana dizajnirana je za rukovanje ispod pazuha. Druga strana, koja, naprotiv, ima unutarnji zavoj, koristi se za depilaciju nogu. Dio ravnog oblika koristi se za uklanjanje dlaka s intimnog područja. Područje iznad gornje usne je bolje držati pod kutom.

Pripremite željeno područje kože za postupak. Koža mora biti suha i očišćena. Duljina dlaka za učinkovitu operaciju je 4-5 mm. Okrenite lopaticu u stranu koja odgovara zoni po vašem izboru. Zatim nježno nanesite sastav voska na kožu u tankom sloju.

Učinite to slijedeći smjer rasta kose. Imajte na umu da duljina nanesenog područja treba biti nešto manja od trake od seta. To je potrebno kako bi se lakše prihvatilo prugice pri uklanjanju voska. Nanesite proizvod dosljedno, tretirajući kožu na malim površinama. Tijekom operacije stavite lopaticu u spremnik kako biste izbjegli kontaminaciju radne površine.

Odmah nakon nanošenja kompozicije na jedno područje na vrhu, pričvrstite traku od tkanine. Istovremeno se pobrinite da postoji slobodno područje od jednog ruba oko centimetra. Dobro poravnajte tkaninu, pritiskajući je na kompoziciju. Na jednoj strani trake pritisnite kožu prstima. U ovom trenutku, s druge strane, napravite oštar pokret protiv rasta dlačica, uklonite tkaninu s površine kože.

Preporuča se voditi traku što bliže površini dermisa. Nemojte ga uopće povlačiti. To će povećati bol i dovesti do mikrotrauma. Koristite jednu traku za obradu nekoliko područja, sve dok ne postane potpuno zaprljana.

Ako nemate iskustva s takvim postupcima, preporuča se započeti depilaciju s nogu. Na ovom dijelu tijela najlakše je izvesti takve radnje. Dosljedno nanošenje kompozicije, počevši od dna i gore, uklonite sve nepotrebne kose.

Uklanjanje aksilarnih dlaka ima svoje nijanse. Prije tretmana, nanesite prah na kožu radi boljeg tijeka operacije. Tijekom postupka, ruka bi trebala biti podignuta visoko i držana u tom položaju, povlačeći kožu pazuha.

Nametnite sastav je potrebno u različitim smjerovima. To diktira specifičnost rasta kose na ovom području. Da biste uklonili dlačice u gornjem dijelu, pomičite se iz srednjeg dijela prema gore. Za liječenje područja ispod pazuha, nanesite vosak od sredine do dna. Uklonite trake u suprotnom smjeru.

Prilikom obrade bikini područja, počnite od vrha i spustite se na stidno područje. Nakon uklanjanja dlaka u liniji kupaći gaćice, idite na stidnu zonu, a zatim - na usne. Tijekom postupka napravite pauzu kako ne bi nadražili osjetljivo bikini područje.

Kada čistite područje iznad gornje usne od kose, nastavite u fazama, prvo jednu stranu, zatim suprotno. U slučaju nepotpunog uklanjanja dlačica, izmijenite područje pincetom.

Nakon obrade uklonite ostatke ispiranjem područja toplim biljnim uljem, a zatim vodom. Dobro operite alat i čvrsto zatvorite čep. Nemojte dopustiti vlagu na lijeku.

Značajke

Topli vosak Veet za uklanjanje dlačica nije prva godina u životu žena koje brinu o ljepoti svojih nogu, golim rukama, licu, trbuhu, području bikinija. Proizvodi se u trakama, limenkama i ulošcima s grijačem - ovisno o načinu primjene. Mogu se razlikovati sljedeće prednosti ovog proizvoda:

 • to je apsolutno bezbolno kod 100% rezultata,
 • može dugotrajno smanjiti probleme s kosom - do 40 dana,
 • Sve opcije Veet voska su jednostavne za korištenje kod kuće i bez pomoći.
 • Postoji prikladan paket s uputama za uporabu.

Topli vosak iz popularne marke može koštati više od sličnih proizvoda manje poznatih proizvođača, ali u svakom slučaju, ova metoda uklanjanja dlaka je mnogo jeftinija od postupaka s instrumentima u kozmetičkom salonu.

Veetov proizvod u staklenkama sadrži plastičnu posudu s voskom od 250 ml, drvenu lopaticu s indikatorom topline i trake od papira. Postoje sorte s aromom jasmina i eteričnih ulja. Konzistencija u hladnom je prilično gusta, malo prozirna. Boja je tamnosmeđa s odrazom, vosak izgleda kao homogena masa. Kutija ima umetak s uputama na raznim jezicima, uključujući ruski.

Veet trake za vosak dostupne su u 12 kom. Osim toga, postoje 2 vlažne maramice koje se moraju koristiti nakon postupka depilacije. Postoji nekoliko vrsta ovog proizvoda:

 • s shea maslacem i ekstraktom bobica,
 • za suhu i osjetljivu kožu,
 • s učinkom brzog hvatanja kose
 • s vitaminom E i bademovim uljem,
 • s aromom somotne ruže i eteričnog ulja.

Dostupne su i nove varijante s prirodnim ljekovitim sastojcima.

Osim toga, postoje tipovi za pojedine dijelove tijela: za noge, lice ili univerzalno. Stoga je izbor traka za Veet depilaciju prilično velik.

Veet vosak u patronama sadrži valjkasti uložak, grijač i papirnate trake za uklanjanje dlaka. To je najskuplja opcija, ali ne zahtijeva korištenje mikrovalne ili vodene kupelji za grijanje, osim toga stvara optimalnu temperaturu za uporabu proizvoda i primjenjuje jednolični sloj. Valjak omogućuje ekonomičniju potrošnju voska. Nedostatak upotrebe Veeta u patronama je u tome što nije pogodan za lice i neka druga područja, a za depilaciju velikih površina kože (npr. Na nogama) morat će se nekoliko puta zagrijati.

Kako koristiti?

Konzervirani vosak prije uporabe mora se zagrijavati u vodenoj kupelji ili koristiti mikrovalnu pećnicu. U potonjem slučaju, grijanje se mora obaviti pažljivo. Ako pretjerate s proizvodom, možete ga beznadno pokvariti. Sljedeći je memorandum o vremenu zagrijavanja kapaciteta Veet voska 250 ml (ovisno o kapacitetu uređaja):

 • 650 W mikrovalna: puna banka 60 s, pola - 40 s,
 • 850 W mikrovalna: puna banka 45 s, pola - 30 s,
 • 1000 W mikrovalna: puna banka 40 s, pola - 30 s.

Ako se koristi vodena kupelj, onda je spremnost najlakše provjeriti pomoću indikatora u obliku plavog kvadrata na dršci drvene kašike uključene u set. Potrebno ga je u potpunosti uroniti u vosak i zadržati jednu minutu. Ako se na plavom kvadratiću pojavi natpis "Ne", kompozicija je prevruća i može uzrokovati opekline na tijelu. Moramo ga ohladiti dok slova ne nestanu. No, uz nedovoljno zagrijavanje, alat će biti predebeo i neće biti premazan tankim slojem na tijelu.

Kada se zagrijava u vodenoj kupelji, potrebno je ulijevati vodu u posudu na razini tik ispod staklenke voska, pustiti da proključa i napraviti minimalnu vatru. Vrijeme zagrijavanja punog spremnika je 10 minuta, poluvrijeme je 5 minuta. Morate osigurati da alat ne prokuha, jer gubi svoja korisna svojstva.

Veslo za nanošenje takve kozmetike ima različite strane - posebno za različite dijelove tijela. Prilikom uklanjanja dlačica na nogama, vosak se nanosi konkavnom stranom (u smjeru rasta kose). Vosak je ravnomjerno izglađen s tankim slojem. Tada je traka položena preko i izglađena na čvrsto prianjanje uz tijelo, nakon čega je uklonjena oštrim pokretom.

U pazusima se nanosi vosak sa zaobljenim krajem lopatice. Glavno je da koža u ovom vremenu bude potpuno suha, jer se ovdje nalazi veliki broj znojnih žlijezda. Da biste osigurali suhoću, možete koristiti talk. Alat treba primijeniti, podižući ruku u dva smjera - od sredine aksilarne zone do lakta i obrnuto. Zatim, bez odustajanja, trebate izgladiti traku na tom području i odrezati ga oštrim pokretom.

Za područje između gornje usne i nosa treba izrezati posebne male trake.

Vosak je namazan ravnim krajem lopatice. Kosa se najprije uklanja iz jedne, a zatim s druge strane. Postupak u bikini području se ne razlikuje, samo ako je potrebno, morate izrezati trake željenog oblika i veličine za problematična područja.

preporuke

Za najučinkovitije rezultate slijedite preporuke o uporabi Veeta i depilacije.

 • Otprilike dan prije zahvata, ogulite željeno područje kože. Na očišćenoj površini vosak djeluje učinkovitije, a najviše se drži dlačica.
 • Nakon nekog vremena nakon zahvata (oko jedan dan) redovito radite piling i vlažite kožu.
 • Ako se pojavi iritacija, nemojte trljati problematično područje. Tretirajte ga antiseptički.
 • Kod pojave alergijskih reakcija, kao što su pečenje, nelagoda, odmah isperite sastav.
 • Nakon operacije, izbjegavajte korištenje kozmetike i parfema tijekom dana.
 • Nemojte dopustiti pregrijavanje sastava na koži. Možete se opeći. Zagrijte smjesu kako je odredio proizvođač.
 • Držite alate i spremnik čistima. Nemojte dopustiti kontaminaciju sastava voska.

Ako želite izvršiti depilaciju bilo kojeg dijela kože kod kuće, dobivanje učinkovitog rezultata, vosak smjese Veet topli tip je savršen za to. Proučite preporuke proizvođača o uporabi ovog proizvoda, posebno u pogledu zagrijavanja proizvoda. Također slijedite savjete za njegu kože nakon depilacije.

Za i protiv različitih metoda uklanjanja dlaka i depilacije

Povećani rast kose povezan je s mnogim čimbenicima: viškom hormona, nasljednim uzrocima, upotrebom određenih lijekova i drugima. Ali čak i bez prekomjernog patološkog pokrivača, gotovo cijelo tijelo prekriveno je malim dlakama, u nekim sretnim ženama su lagane, neupadljive, meke, u drugim ženama - tamne, tvrde. Dakle, sredstva da biste dobili osloboditi od depilacije, uklanjanje dlaka su u velike potražnje već od vremena kraljice Nefertiti (i meda vosak je korišten, možda čak i prije).

Što kozmetičari nude, koji je način bolji?

Kao rezultat mnogo razmišljanja, odabrali smo Veet topli vosak, kao najsigurniji, najpristupačniji, jednostavan za korištenje, vrlo učinkovito sredstvo depilacije.

Kod kuće ili u kabini

Prvi postupak bi trebao biti učinjeno u kabini, iako skupo, ali tamo će vas naučiti pravilnu uporabu proizvoda. Topli vosak je dostupan u patronama, granulama, staklenkama, prugama. Kao i briketi, diskovi, filmovi. No, za kućnu proceduru bolje je kupiti Veetove setove koji se sastoje od traka (12), lopatica i staklenki (250 ml), ili drugih - od valjka (uski - za intimnu zonu i široki - za velike površine), grijača, traka (12) , uljne maramice (4). Vosak bilo kojeg oblika oslobađanja potpuno će ukloniti dlake bilo koje strukture i odgovarati svim tipovima kože.

Opis proizvoda

Klasični topli voskovi sadrže samo prirodne sastojke: saharozu, vodu, glukozu. U sastavima raznih ekstrakata - breskve, jabuke, maline, krastavci. Ili ekstrakt papaje, kivi, drugi.

Topive su u vodi, mirisne, zasićene prirodnim vitaminima. Ostatke sastava lako je isprati vodom. U nekim voskovima prisutna su eterična ulja, a za uklanjanje proizvoda potrebne su uljne maramice. Na pakiranju je proizvod topiv u vodi ili ne, pa pročitajte čak i sitni otisak i zatražite upute.

Upute za uporabu

Kada se za depilaciju koristi topli vosak, potrebno je slijediti svaki korak uputa. Bolje je isprobati postupak na površini nogu, učiti brže i ne tako bolno ako dođe do pogreške.

Pravila za izvođenje sjednica za uklanjanje dlaka za svaki oblik proizvoda su različita, pa ćemo sve razmotriti.

Veet vosak posuda

Važno je da niti jedna kap vode ne padne između sloja voska i kože. To vrijedi i za pripremu voska u posudi, jer se često zagrijava u vodenoj kupelji. Ako kod kuće postoji mikrovalna pećnica, proces zagrijavanja će se ubrzati, što je vrlo dobro.

Faze primjene na integumentima nogu.

Ne povlačite se iz kože, potrebno je paralelno ukloniti, držeći kožu.

kontraindikacije

Ne možete sudjelovati u depilaciji s proširenim bolestima, kožnim bolestima, madežima, oštećenjem kože. Glavna kontraindikacija je dijabetes, postoji mnogo šećera u lijeku.

Jednom kada naučite kako bezbolno napraviti depilaciju nogu i ruku, možete nastaviti s liječenjem osjetljivijih dijelova tijela. Vještina će doći s iskustvom, ne žurite se učiniti vrlo bolnim. Topli vosak Veet uklanja neželjene "dlačice" mjesec dana ili više, ne uništava stanice kože, postupci su jednostavni za izvođenje, a cijena proizvoda je niska.

Depilacijski vosak mora biti što je moguće sigurniji.

Sastav i značajke primjene

Vosak za depilaciju s eteričnim uljima Veet sastoji se od prirodnih sastojaka, brzo uklanja kosu, vlaži i njeguje kožu.

Treba napomenuti da po izgledu i konzistentnosti znači slično medu. Ako čitate sastav, možete se uvjeriti da prije nego što zalijepite shugaring. To objašnjava značajke korištenja, o kojima ćemo raspravljati u nastavku. Lijek je dermatološki testiran, ne uzrokuje iritaciju, može se nanositi na osjetljivu kožu.

Topli vosak Veet se lako koristi, ne zahtijeva posebne vještine, učinkovito uklanja dlačice dužine 4-5 mm. Dovoljno je slijediti jednostavne upute:

 1. Skinite poklopac i zaštitnu foliju.
 2. Rastopiti u mikrovalnoj pećnici ili u vodenoj kupelji. U daljnjoj uporabi držite se istog načina grijanja.
 3. Pripremite kožu. Mora biti čista, suha, bez masti. Ne nanositi na upaljena ili nadražena područja.
 4. Promiješajte s lopaticom-indikatorom od sredine do rubova. Nakon jedne minute pogledajte indikator - ako se pojavi riječ "NO", temperatura je previsoka, postoji mogućnost opekline. Ohladite i ponovite test.
 5. Nanesite na kožu, rasporedite, pričvrstite traku od tkanine.
 6. Brzo odvojite traku od rasta kose. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Što kupci kažu o proizvodu

Od lansiranja kozmetičkih preparata na tržište, topli vosak za depilaciju Veet s eteričnim uljima pokazao se dobro. Pozitivne povratne informacije potvrđuju njegovu učinkovitost.

Tatyana: “Bez sumnje, glavna prednost lijeka je što se može isprati običnom vodom. Ne trebaju vam dodatna sredstva, nakon depilacije samo se istuširajte, koža će postati glatka, nema tragova ljepljivosti. Nakon uporabe nisam imala znakove iritacije. Naravno, to je individualno, ovisno o osjetljivosti kože, ali za mene je to ozbiljan plus.

Nedostaci alata su to što nisu tako jednostavni za korištenje kao što proizvođači obećavaju. Trebaš napuniti ruku. Ako se masa pregrije, ona se širi i ne hvata dlake, ali ako nije dovoljno vruća, leži u neravnim slojevima, rasteže se. Pokazatelj spatule kod prve uporabe mi uopće nije pomogao. Osim toga, trake u kompletu nisu dovoljne, morate koristiti vlastite.

Mnoge dlake nisu uklonjene prvi put, proces se morao ponoviti, a osjećaj boli bio je isti kao kod drugih vrsta bioepilacije. Unatoč nedostacima, topli Veetov vosak konzumira se vrlo rijetko. Posude od 250 ml dovoljne su za postupke depilacije od 3-4 noge. Općenito, depilacija je zahtijevala mnogo vremena i moralnih napora. "

Alain: “Veet dugo koristim Veetove proizvode. Koristila je kremu za uklanjanje dlačica, ali po savjetu prijatelja kupila je vosak za depilaciju s mirisom jasmina. Primijenjeno samo jednom. Bol je nepodnošljiva! Postupak je toliko bolan da sam zažalio kožu. Osim toga, neke su dlake na nogama ostale. Jednom riječju, bolje je koristiti kremu za depilaciju Veet. ”

Anna: “Uvijek sam vjerovala da kvaliteta voska ne ovisi o proizvođaču kao većoj mjeri. Pogriješio sam. Topli vosak Veet slabo pokriva površinu kože, istu zonu treba depilirati 2-3 puta. Koristio sam ga samo na nogama, nisam se usudio koristiti u bikiniju - mislim da ga neće uzeti. Radi pravednosti, istaknut ću prednosti alata: ekonomično, hipoalergeno, jednostavno za korištenje, potpuno opremljeno. "

Sastav voska sadrži samo prirodne sastojke bez bojila i zgušnjivača, što omogućuje da se koristi čak i na najosjetljivijoj koži

Natalya: “Ovaj alat možete kupiti u bilo kojoj trgovini u kozmetičkom odjelu, to košta puno i, mislim, ne opravdava cijenu. Među prednostima su cvijetno-citrusni miris, dostupne upute, kompletan paket za kućnu depilaciju. Lako je isprati ostatke tekućom vodom, bez nadraživanja nakon uočenog zahvata.

Mnogi ga kritiziraju što se nije smrznuo. Očito bi trebalo biti tako. Na takve misli gura svoju teksturu i teksturu. - Bez obzira na to koliko čekam, on se proteže poput visine, loše izvlači kosu. Ako slijedite upute, izvadite samo nekoliko dlačica. Stavljam ga na kožu i na traku, stavljam je na njega i uz oštar pokret, otimam dio po dio protiv rasta kose. Metoda podsjeća na shugaring. To je bio jedini način da se riješimo kose s Veet voskom. Nema iritacije, ali postoje modrice. Što se mene tiče, možete pronaći učinkovitiji alat po toj cijeni. "

Većina žena se slaže da Veet, topli vosak za depilaciju, ima nekoliko prednosti. Među njima su sljedeći:

 • ne nadražuje kožu
 • ima ugodan miris
 • minimalno vrijeme potrebno za pripremu postupka,
 • ekonomski potrošen,
 • isperite tekućom vodom
 • pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljive.

Među nedostacima primijećeno je da alat loše hvata dlake, potrebno je ponoviti postupak. Ako se vratite na činjenicu da je sastav lijeka više nalik pasti za shugaring, možete objasniti ove nedostatke.

Većina žena se slaže da Veet - topli vosak za depilaciju ima nekoliko prednosti.

Proizvođači su malo pametni - šećerna pasta je prikladnija u kućnoj uporabi od voska. Međutim, potonji je poznatiji i čuti, pa je takav marketinški potez poduzet. Općenito, glavna stvar koja znači ispuniti svoju svrhu - borila se s viškom kose. Uz dovoljno vještine, Veetov vosak obavlja posao.

Srodne teme

Pokušao sam, svidio mi se trake i vosak! Istina ne uklanja sve dlake. Imam puno vegetacije, morao sam ga i uzgajati, ali koža nakon njih je strašna, iako su se neke dlake odvojile, prije toga se samo obrijala, nadam se da će se svaki put tkanina smanjivati, i to mi se sviđalo!

Molim te, reci mi što da radim ako vosak ostane gotovo cijelu posudu, a trake su gotove i ne mogu ih kupiti nigdje, obišla sam sve trgovine ili gdje ne.

Djevojke mi kažu zašto vrući vosak ne zamrzava tako da ga se može gurnuti i odcijepiti

"jadni oglašivači" ahahah, samo neki ljudi imaju ruke od odrastanja i to je to ..

A ja sam to učinio i nije me toliko bolilo u usporedbi s epilatorom

Vrlo je jednostavno, samo trebate malo vježbati. Usuđujem se sugerirati tko ne uspijeva, možda lijevi vosak (radi u trgovini kozmetike, nisam iznenađen time), možete se spotaknuti na lažni, čak iu elitnoj, skupoj trgovini.

Da, uklonjen protiv rasta kose. Jedino što nisam razumio nakon kojega vremena za uklanjanje, ali pokušao sam i odmah i nakon vremena - rezultat je nula: ((. Vosak na tijelu se ne smrzava i traka se ne drži čvrsto. Ne razumijem što se događalo. Učinio sam sve prema uputama. Krema ove iste tvrtke, sve sam izbrisala. Vosak ne uzima.To je samo sramota, to ne košta ni peni nakon svega.Da, i moja vegetacija nije tako jako bujna :)) Dakle, tu je malo više. Ipak, želim razumjeti što radim krivo. Nekako je žene koriste i zadovoljne su.

Wai Wai, dobro, samo pročitajte i čudite se djevojke! Već 5 godina koristim vosak, čim se vjerojatno pojavio! Nikad nisam išao u salon i ne razumijem zašto. Ja sam majstor za sebe)) Od prvog puta nisam imao problema! Kupio sam staklenku s majkom za dvoje, oboje su sretni! Sklanjam kosu u bikini zoni i ne moram obrijati pazuha i noge. Možete zagrijati vosak kao što je napisano u uputama, nanesite tankim slojem, zagladite traku od tkanine (zaglađujem je čak i tako da je sve vjerojatno zaglavljeno) zategnite kožu (rastegnem kožu na rast kose i rastegnem je tako da kad se strip skine) koža se ne rasteže za vosak) i oštra. pokret protiv rasta kose izbrisati sve! Da, par dlačica može ostati, ali čini se da nisu potpuno istrgnute, gotovo se ne drže u koži, ja ih vučem bez problema pincetom, dobro, ili s epilatorom! Crvenilo kože je normalno, traumatizirano je! Vosak se lako ispire toplom vodom s bilo koje površine! Koristim trake u jednom postupku mnogo puta (zalijepljen-podrgnut-pod toplom vodom odmah ispran, stisnut i staviti na bateriju čim sam koristiti posljednji strip, prvi je već suha!) Tako da ne razumijem vaše nezadovoljstvo. možda odatle ruke ne rastu.

Što je topli vosak za depilaciju

Topli vosak je vosak koji se zagrijava na temperaturi od 40-45 stupnjeva. Obično se prodaje u posebnim kazetama s valjkom, rjeđe - u običnim bankama. Za zagrijavanje ovog voska potrebna vam je vodena kupka ili vosak s kasetnim voskom.

Topli vosak pogodan je za rukovanje velikim površinama: nogama, rukama, leđima. Za područje lica i bikinija pogodniji je vrući vosak.

Kako koristiti topli vosak kod kuće

Prije započinjanja postupka, trebali biste biti sigurni da nemate kontraindikacija:

 • opekotine, površne rane,
 • alergični na komponente voska,
 • visok prag boli
 • tromboflebitisa,
 • proširene vene,
 • madeže i bradavice,
 • dijabetesa i drugih kroničnih bolesti.

Prije depilacije tuširajte se ili okupajte, a zatim pilingom uklonite višak kožnih čestica. Uvjerite se da duljina kose u željenom području iznosi 2-3 mm.

Provođenje postupka

 1. Očistite i odmastite kožu posebnom otopinom za depilaciju ili gelom.
 2. Zagrijte vosak u vodenoj kupelji ako je u posudi. Ako se nalazi u kasetama, umetnite spremnik u jedinicu za vosak.
 3. Pričekajte da se vosak otopi.
 4. Nanesite vosak na kožu preko rasta kose.
 5. Stavite papirnu traku na vrh, čvrsto je pritisnite i oštro uklonite protiv rasta kose.
 6. Ponovite postupak dok ne očistite cijelo područje.
 7. Smirite kožu ledom ili kontrastnim tušem.

U roku od 1-2 dana nakon depilacije, ne bi se smjeli sunčati, otići u kupku ili uzeti toplu kupku, a također nanositi kozmetiku na tretirano područje.

 • Depilacija se ne smije provoditi više od jednom svakih 5 dana.
 • Ako imate tvrdu kosu, uzgojite je 4-6 mm prije zahvata.
 • Da biste produžili učinak, nakon 2 dana nakon depilacije, možete primijeniti sredstvo za usporavanje rasta kose.
 • Umirujuća krema ili losion olakšat će iritaciju.

Kad sam se umorio od beskrajnog brijanja nogu, onda mi se depilacija činila kao dobra ideja. Od Veeta sam kupio set toplog voska i započeo proces. Kao što se moglo i očekivati, topli vosak nije prikladan za posebno osjetljiva područja - uklanjanje dlaka na pazuhu, u području bikinija ili na licu je vrlo bolno. Ali s kosom na nogama, on se savršeno nosi. Savjetovala bih djevojkama s visokim pragom boli da razmisle tri puta prije nego što odaberu ovu vrstu depilacije. Ako dobro podnosite bol, topli će vosak učiniti za vas.

Rezultat ovog postupka je savršeno glatka, osjetljiva koža. Učinak traje tjedan dana za 3-4, ako povremeno uklanjate pincetom s jednom odraslom dlakom. Da biste obavili sljedeći postupak, morate pričekati dok se sva kosa ne povrati. Inače će se ukloniti samo uzgojena kosa, a doslovno za tjedan dana ostatak kose će rasti. Ovdje je mali minus ovog postupka. I također želim napomenuti da čak i nakon prve procedure, kosa postaje mekša, ne bocka se kao nakon brijanja.

Coco1984

Pregledi tople voska Veet

Cons od korištenja toplog voska Wit: rastu dlake do 5 mm, to boli, postoje samo dlake, a ne jeftini, ne možete čekati obećane četiri tjedna glatkoće. No, postoje i prednosti: isprati se s vodom, a iz kože, i od prljavog rublja, nije bolnije od shugaringa u salonu, dlačice nisu mnogo veće nego nakon shugaringa.

Palmero

Dom se samo širi. Ne bih trgovao voskom za sada! Za punu epilaciju bikinija potrošio sam oko 1/4 limenke. Glatkoća kože sigurno će biti i do 10 dana) A onda će dlačice postati tanje i tanje i lakše će ih se ukloniti) Zahvaljujući proizvođaču Veet i niskom pramcu)

Sarry

Video: depilacija s toplim voskom kod kuće

Od svih vrsta depilacije, depilacija toplim voskom je najbolja opcija kako u pogledu troškova, tako iu pogledu sigurnosti. Zbog prosječne temperature, nećete riskirati vaše zdravlje provođenjem ovog postupka. Depilacijski proizvodi mogu se kupiti u mnogim trgovinama, a to se može učiniti brzo i jednostavno kod kuće.

Vrste voska za depilaciju

Vosak, namijenjen za depilaciju, ima podvrste ovisno o radnoj temperaturi. Prije nego što odaberete pravi sastav, vrijedi odlučiti na kojim dijelovima tijela će se koristiti i koliko često.

Vrući vosak, koji uključuje: borovu smolu, vosak i eterična ulja. Pogodnije je za profesionalne kozmetičare, jer početnici mogu lako pregrijati masu i dobiti opečenu kožu.

Čvrsta masa se zagrijava na 48 stupnjeva, visoka temperatura značajno smanjuje bol. Nanosi se na tijelo s lopaticom, tvori tanki film koji se uklanja zajedno s glavama. Vrući vosak daje dobar rezultat, uklanjajući dlačice zajedno s korijenom.

Vrući vosak se proizvodi u različitim spremnicima: granulama, ulošcima i limenkama. Njegova glavna prednost je smanjiti bol zbog visoke temperature alata.

Topli vosak je najprikladniji za samostalnu depilaciju kod kuće.Zagrijava se na samo 38 stupnjeva i time sprječava opekline. Nelagodnost iz tople mase nešto je jača nego iz vruće tvari.

Odlučujući se za korištenje tekućeg toplog voska, morat ćete zasebno kupiti papirnu ili platnenu traku, dizajniranu da je ukloni s kože. Proizvođači preporučuju korištenje ove opcije za depilaciju nogu, ruku, leđa. Masa voska u patronama je prikladna za korištenje, a njezina potrošnja je manja.

Prodaje se u bankama ili kazetama. Ponekad je teško odrediti koji je vosak bolji. Primjerice, prikladnije je koristiti drugi tip, ali ga je potrebno zagrijati u posebnom vosku. Ako koristite vosak za depilaciju u ulošcima, onda nema potrebe za praćenjem količine primijenjene tvari, a proces epilacije postaje jednostavan, zahvaljujući posebnom valjku na kraju. Višak sredstava uklanja se maramicama natopljenim uljem.

Određena nelagoda ne dopušta korištenje tople mase za bikini i lice, bolje je odabrati druge opcije za depilaciju tih zona.

Hladan vosak se prodaje u gotovom obliku, čak iu proizvodnji se nanosi na površinu budućih papirnih traka za lakše korištenje. Dovoljno je malo zagrijati traku dlanovima, odvojiti polovice s tvari i pritisnuti je na kožu. U usporedbi s drugim opcijama, sredstvo za depilaciju je njegova učinkovitost manja, ali se vrijeme postupka smanjuje.

U vrećicama je hladni vosak, dosljednost je slična kremi. Masa se zagrijava u pogodnoj posudi s kipućom vodom i nanosi se na željeno područje tijela. Kit često uključuje posebne trake, a možete ih i sami izraditi.

Filmski vosak za depilaciju kombinira najbolje kvalitete vruće i hladne, pa je prepoznat kao najbolji alat za depilaciju. Točka taljenja dostiže sigurnih 40 stupnjeva. Nanosi se posebnom lopaticom, a uklanjanje ne zahtijeva upotrebu dodatnih materijala - epilacijskih traka.

Prije kupnje morate pažljivo pročitati sastav: prisutnost vinila i gume čine tvar više plastike. Mnoge žene primjećuju prikladnost filmskog voska za osjetljiva područja tijela, uključujući intimno područje.

Najbolji vosak za depilaciju

Odabir voska za depilaciju je bolji među poznatim robnim markama, oslanjajući se na recenzije drugih korisnika i kozmetologa. Prilikom kupnje vrijedi obratiti pozornost na vrstu kože za koju je materijal namijenjen. Proizvođači dodaju različite komponente za različite vrste proizvoda.
Prije nego što odaberete najbolji vosak za depilaciju, odredite dopušteni prag boli i područje koje zahtijeva uklanjanje dlaka. Ispod je ocjena najpopularnijih proizvoda za depilaciju za svaku vrstu.

Kako odabrati vosak za depilaciju

Bez obzira koju vrstu vrućeg ili pjenastog voska odaberete, pažljivo pregledajte ambalažu. Mora sadržavati oznake kvalitete i usklađenost sa svim standardima (kozmetički i farmaceutski). Ne biste trebali kupiti jeftin vosak za depilaciju u sumnjivim mjestima. Pronađite stalak s ovim alatom, možete čak iu supermarketu.

Također je važno čitati sastav. Dobro je ako sadrži prirodne tvari, ali mirisi i mirisi nemaju mjesta u proizvodima za uklanjanje dlaka.

Glavne komponente svih vrsta voska za uklanjanje dlaka su smola i ulje. Zbog ljepljivih svojstava smole dolazi do visokokvalitetnog hvatanja dlačica, a funkcija ulja je zaštita kože i ubrzavanje regeneracije. Uz sastav nužno uzeti u obzir:

 • tip kože (stupanj sadržaja masti),
 • zona depilacije,
 • opće stanje tijela,
 • značajke kose (krutost, debljina).

Čak i skupi vosak za depilaciju neće dati visokokvalitetan i dugotrajan učinak u slučaju kršenja tehnologije postupka. Stoga, prvo morate pokušati ukloniti dlačice na nogama, a zatim se preseliti u područja s osjetljivom kožom ili kontaktirati iskusnog kozmetologa.

Vrhunske oznake za depilaciju

Mi smo popis najpoznatijih vosak brandova koji su se dokazali dobro.

 • Depilflax Ivory. Vjeruje se da je ovo najbolji vosak za depilaciju. Dobro se nosi s dlakama bilo koje debljine. Prilagođeno za sve tipove kože. Ne uzrokuje suhoću i iritaciju. Sigurno se drži na koži bez oštećenja. Brzo se topi i dugo zadržava željenu konzistenciju. Nakon ponovnog zagrijavanja vosak ne gubi svojstva, pa se ostatak može ponovno upotrijebiti.
 • Bijela linija natura azulene. Vosak u obliku granula. Topi se na niskoj temperaturi (45 stupnjeva). Savršeno hvata dlake. Hladi se brzo, ne oštećuje kožu. Na koži se ukoči 5 sekundi. Plastičnost voska omogućuje nanošenje na neravne površine. Lako je raditi s njim - on ne posegne za lopaticom. Jedan paket je dovoljan i 4 procedure. Zgodan dozator omogućuje racionalno korištenje granula. Prirodni sastojci sastava osiguravaju dodatnu njegu.
 • Floresan Deep Depil. Vosak pogodan za uklanjanje dlaka u dubokom području bikinija. Glavna komponenta je fruktoza. Ima blagi učinak i pruža dodatni peeling. Učinkovito i nježno uklanja dlačice. Aloe u sastavu sprječava urastanje.
 • Veet. Najpoznatiji brand. Ovaj vosak obogaćen je eteričnim uljima, stoga nježno utječe na kožu i primjenjiv je na sva područja. Zajedno s posudom termalnog voska nalazi se štapić s indikatorom koji vam omogućuje da točno odredite je li vosak spreman za uporabu, kao i trake.
 • Depilflax vosak brazilski u ulošku. Pogodno za bilo koju zonu. Tekstura je gusta, omogućujući vam da uhvatite gustu i žilavu ​​kosu, ali istovremeno i plastičnu. Jednostavan za uporabu. Sastav uključuje estere različitih smola i visokokvalitetnog pčelinjeg voska. Rasprostire se po koži ravnomjernim tankim slojem. Prirodni sastojci ne uzrokuju alergije.
 • Kapous. Vjeruje se da je ovo najbolji vosak u ulošku. Pogodan je za depilaciju bilo koje zone, osim bikinija i lica. Boja uloška ovisi o vrsti kože i kosi. No, nije uvijek moguće razumjeti od prvog puta koji uložak u boji kupiti. Postoji vosak za preplanulo i osjetljivu kožu. Neke vrste ovog voska sadrže talk. Smanjuje zahvat na koži i sprječava iritaciju.
 • Byly Depil. Vosak na bazi voća pogodan za uklanjanje dlaka s lica. Ima ugodnu aromu, daje dobar rezultat i jednostavan je za korištenje. Ekstrakti voća sprječavaju suhu kožu. Konzistencija voska je gusta, dobro zahvaća i kratke šiške. Na ambalažu je pričvršćen valjkasti aplikator za jednostavno uklanjanje vegetacije iznad usana.
 • Kristalni vosak prirodan u granulama. Pogodan za svaku kožu, ali se ne preporučuje za preosjetljivost. Primjenjuje se s dlačicama 1-2mm. Ne sadrži kemijske aditive i konzervanse. Konzistencija se održava dugo vremena. Jedno pakiranje je dovoljno za dva mjeseca.

Za samostalnu primjenu kod kuće, bolje je ne odabrati vrući vosak. Kozmetolozi obično rade s njim. Uz neiskustvo, možete dobiti opekotinu umjesto glatke kože. Međutim, upravo je ta vrsta najpogodnija za područje bikinija i pazuha. Za liječenje ruku i nogu prikladan hladni vosak. Topli vosak je pravo rješenje. To daje dobar rezultat, ali ne postoji rizik od opeklina. Pogodno za prvo iskustvo depilacije.

Opis i sastav proizvoda

U paketu s proizvodom su:

 • limenka s toplim voskom kapaciteta 250 ml,
 • 12 posebnih traka za višekratnu upotrebu
 • lopaticom, koja je opremljena odgovarajućim indikatorom temperature,
 • Upute koje objašnjavaju kako se koristi topli Veet vosak.

Sastav alata sadrži sljedeće tvari:

 • saharoza,
 • Limunska kiselina,
 • Aqua,
 • Ulje Citrus Aurantium Dulcis Peel,
 • parfum,
 • Ulje kore Cedrus Atlantica.

Topli vosak s eteričnim uljima pomaže u uklanjanju neželjenih dlaka u sljedećim dijelovima tijela:

 • noge,
 • područja ispod pazuha
 • bikini područje
 • područja iznad gornje usne.

Depilacija toplim voskom kod kuće čini kožu baršunastom i nježnom. Dobiveni učinak traje do četiri tjedna.

Prednosti i nedostaci toplog voska

Treba istaknuti sljedeće prednosti kozmetičkog proizvoda:

 • ravnomjerno se raspoređuje po površini kože, hvatajući svaku kosu pojedinačno,
 • dlačice se lako uklanjaju iz korijena, pa koža izgleda besprijekorno,
 • Postupak depilacije je prilično jednostavan, jer se pod utjecajem toplog voska pori brzo otvaraju.

Postoje određeni nedostaci:

 • nakon depilacije s toplim voskom mogu se pojaviti urasle dlačice,
 • Trošak pakiranja s kozmetičkim proizvodom je prilično visok.

Kako pripremiti vosak

Vosak se ostavi zagrijavati u mikrovalnoj pećnici 40 sekundi. Može se staviti u vruću vodu oko 10 minuta. Temperatura voska se provjerava pomoću posebnog indikatora.

Vosak treba nanositi na bikini područje i druga područja tijela spatulom koja se pakira s kozmetikom. Treba ga isprati s dovoljno tople vode.

Mjere opreza

Ne preporučuje se pregrijavanje voska. To može uzrokovati opekline. Prije uporabe zagrijani vosak promiješajte s posebnom lopaticom. Sredstvo nije namijenjeno za uklanjanje dlaka na grudima i drugim osjetljivim zonama. Topli vosak ne smije se nanositi na dijelove tijela koji imaju madeže i ožiljke.

Ako postoji negativna reakcija na korištenje toplog voska u prošlosti, alat se mora koristiti s oprezom. Preporučuje se provesti jednostavan test osjetljivosti prije uporabe proizvoda. Za to se vosak nanosi na malu površinu kože. Ako 24 sata na ovom mjestu nema crvenila, možete sigurno nastaviti s depilacijom.

Ako osjetite snažan svrbež ili bol u tretiranom području, zaustavite postupak, uklonite vosak i temeljito isperite kožu s puno vode. Ako neželjeni simptomi ne nestanu, preporuča se kontaktirati medicinsku ustanovu.

Važno je! Tijekom dana nakon depilacije treba se suzdržati od obilaska solarija ili plaže, korištenja sunčanja.

Alat mora biti pohranjen na mjestu gdje nema pristupa za djecu. U slučaju slučajnog prodora voska u oči, temeljito isperite vodom. Kada je trudnoća potrebna opreznost pri korištenju ovog alata zbog velike vjerojatnosti alergijske reakcije.

Kako koristiti

Prilikom izvođenja depilacije u bikini zoni, treba imati na umu da je koža na ovom području vrlo osjetljiva., Kako se ne bi slučajno ozlijedilo, uklonite trake tkiva što je moguće više paralelno s površinom kože.

Prilikom izvođenja depilacije nogu, potrebno je nanijeti malu količinu proizvoda duž linije kose. Nakon toga, preporuča se namotati vosak na traku, koja je dostupna u setu: istovremeno se sredstvo nanosi u tankom sloju.

Zatim nježno poravnajte cijelu dužinu kose i snažno pritisnite traku tkiva. Nakon toga se mora ukloniti jednim preciznim i brzim pokretom.

Pregledi alata

U nastavku su navedeni neki primjeri. Podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod članka.

Alina, 30 godina:“Mnogo sam čuo od prijatelja o različitim voskovima za depilaciju. Prije sam koristio jednostavan stroj za uklanjanje neželjenih dlaka. Ali jednom sam vidio Veeta u velikom supermarketu i odlučio ga kupiti.

Ugodno mirisna sredstva u potpunosti opravdavaju njezinu vrijednost. Jednostavan je i nevjerojatno učinkovit. Jedini nedostatak lijeka je da imam bolne osjećaje tijekom depilacije. Možda je to zbog činjenice da imam osjetljivu kožu.

Anna, 45 godina:- Nakon komplicirane operacije, uklonjeni su moji jajnici. Oporavio sam se dugo nakon operacije i mogao sam se vratiti u normalan život. Ali morao sam se suočiti s novim problemom: kosa je počela naglo rasti preko gornje usne. To mi je dalo neugodu. Počeo sam se povlačiti u sebe i pokušavao izbjeći susret s prijateljima.

Nažalost, izvlačenje kose pincetom je previše bolno što ne mogu odlučiti! Radni kolega mi je savjetovao da koristim topli vosak poznate marke Veet. Zadovoljni postignutim rezultatom! Nastavit ću koristiti Veet! ”

Irina, 20 godina:“Prije odlaska na more odlučio sam se očistiti uz pomoć Veeta. Ali u žurbi nisam pažljivo pročitao upute i primijenio lijek na dio tijela gdje je došlo do blagog crvenila. Kao rezultat toga, na ovom mjestu bilo je jake iritacije, morao sam ići liječniku. Moja nepromišljenost me skupo koštala.

Veet ga više nije koristio i prezentirao je svojoj djevojci. S njezine strane nisu prijavljene nikakve pritužbe na vosak. Stvarno ga je voljela. Prijatelj uživa mirisna eterična ulja, a Veetu se svidjela ugodna aroma. ”

Irina Matveevna, 43 godina:- Ranije su uklonili kosu u salonu. Ali zbog privremenih materijalnih poteškoća morao sam “stegnuti pojaseve”. Pješačenje u salonu postalo je skup i nepristupačan užitak. Slučajno saznao za Veeta od susjeda. Ona je s oduševljenjem pohvalila ovaj lijek. Odlučila sam sama pokušati napraviti depilaciju kod kuće. Sve je prošlo dobro: rezultat je sačuvan 4 tjedna. Jedini nedostatak Veeta je njegova relativno visoka cijena. Nema daljnjih komentara na vosak ne može izraziti. "

zaključak

Topli vosak Wit, koji se može pročitati na internetu, vrlo je učinkovit. No, prvi put nakon depilacije, lijep spol mora slijediti niz preporuka: ne bi se trebala primjenjivati ​​na tretirana područja, što znači da uključuju kiseline ili alkohol, plivati ​​u bazenu ili se sunčati pod vrućim zrakama sunca.

Pogledajte videozapis: Uklanjanje dlačica kod kuće, moje iskustvo (Ožujak 2020).