Kako tkati vrpcu u pletenicu?

Danas, većina djevojaka prilikom stvaranja frizura počela je aktivno koristiti pletenicu. Primjenom različitih shema tkanja i pribora postalo je moguće stvoriti šarmantnu sliku prikladnu za svaki dan ili za proslavu. U isto vrijeme nije potrebno imati gustu i dugu kosu.

Stilisti su bili u mogućnosti razviti opcije tkanja, uz pomoć kojih uspijevaju stvoriti stilsku frizuru za kratku i rijetku kosu. To će izgledati vrlo impresivno pletenica s tkane vrpce. Ako ga odaberete za svoju odjeću, slika će biti vrlo skladna i privlačna.

Od 3 niti

Ova opcija je stvaranje frizura smatra se najlakšim i najbržim. Nakon što ste pripremili kasetu, trebat ćete je pričvrstiti u blizini baze i koristiti je kao zasebnu cjedilu.

Postupak je sljedeći:

 1. Pažljivo češljajte kosu, lagano je navlažite i nanesite proizvod za modeliranje. Ako je kosa tanka i ne poslušna, može se tretirati sredstvom za vlaženje.
 2. U području krune odaberite lanac. Napravite rep ispod njega i na njega pričvrstite vrpcu.
 3. Iz odabranog niza stvorite petlju koja će biti usmjerena lijevo. Da bi bilo ugodno držati ga, potrebno je osigurati zarez za rakove. Traka će biti koncentrirana na desnoj strani glave.
 4. Položite pribor na petlju i čvrsto je navijte oko niti. Brzina po ovom pitanju nije dobrodošla, jer u protivnom pramen ispire.
 5. Sada je potrebno izvršiti podizanje od slobodne mase kose na desnoj strani i stvoriti novu petlju.
 6. Opet, položite traku na vrh petlje i navijte je.

Evo kako izgleda vodopad pletenica pletenica na fotografiji, možete pogledati video u ovom članku.

Za one koji žele naučiti kako sami nauciti pletenice, trebali biste pogledati video u ovom članku.

Kako lijepe pletenice za vjenčanje sa srednjom kosom izgledaju i koliko dobro izgledaju mogu se razumjeti ako pogledamo sadržaj ovog članka.

Ali kako su vjenčane frizure napravljene za dugu kosu s kosom i kako dobro izgledaju, ovdje je navedeno: http://opricheske.com/pricheski/p-prazdnichny/svadebnye-na-dlinnye-volosy-s-fatoj.html

Kako pravilno napraviti pletenice za frizuru za dugu kosu, pomoći će vam razumjeti informacije i fotografije u ovom članku.

Na video tkanje pletenice s trakom od 3 niti:

Radite slične radnje dok se kosa ne ponestane. Tijekom tkanja, petlje se moraju povlačiti jedna prema drugoj kako bi se dobio osjetljiviji uzorak. Iako je ova frizura jednostavna u smislu izvedbe, izgleda vrlo atraktivno i može poslužiti kao izvrsna dopuna za uredski ili večernji izgled.

Od 4 niti

Pletenica od 4 niti s vrpcom izgledat će vrlo elegantno. Kosa će moći ukrasiti svaku djevojku koja ide na posao ili zabavu.

Na fotografiji - pletenica od 4 dijela:

Možete ga izraditi na sljedeći način:

 1. Prođite kroz češalj za kosu, podijelite kosu na 4 jednaka dijela. Prvo lijevo za vezanje dekorativnog elementa.
 2. Krajnji lijevi dio je odvojen i preskočen ispod dva susjedna pramenova i na vrhu drugog. Tako će prva nit postati druga.
 3. Prođite krajnji pramen na desnoj strani ispod dva susjedna i ležite na vrhu druge.
 4. Sada dodajte kosu s slobodne lijeve strane na posljednji pramen na lijevoj strani i preskočite drugu ispod dvije susjedne i na vrhu. Slično je učinjeno s nitima na desnoj strani.
 5. Pridržavajući se ove sheme, potrebno je postupno dodavati niti s dvije strane, sve dok se sva kosa ne uključi u proces.

Što frizura od pletenice za dugu kosu su najpopularniji, možete pogledati fotografije u ovom članku.

Na videu - tkanje pletenice s vrpcom od 4 niti:

5 niti

Ova metoda tkanja vrlo je slična onoj koja je korištena za stvaranje francuske pletenice. Međutim, to je pomalo komplicirano, jer kombinira pickup i shahmatku. Za izradu frizure morate kupiti široku traku. Ali ono što izgleda kao frizura s kosim šiškama na srednjoj kosi, može se vidjeti na fotografiji u članku.

Postupak stvaranja frizura je sljedeći:

 1. Tkanje bi trebalo potjecati od vrha. Označite pramen kose oštrim češljem. Podignite ga, učvrstite stezaljkom.
 2. Minimizirajte dekorativni element na pola i pričvrstite ga na glavu potajno.
 3. Izvadite kopču iz kose i spustite kosu tako da mjesto za fiksiranje trake nije vidljivo.
 4. Podijelite kosu na 3 jednaka dijela - 2 niti kose, 2 vrpce i 1 pramen.
 5. Svaka ekstremnost ležala je na drugoj u šahovnici. Obavite proces tkanja u zrcalnoj slici na obje strane.
 6. Kada je prvo vezanje završeno, kosa će se izvući iz slobodne mase u proces.
 7. Nastavite tkati po analogiji s francuskom pletenicom. Ako sve promatrate ispravno, dobit ćete moderan pletenicu od 5 niti s vrpcama. Ako trebate dati volumen ražnju, onda ga možete postići ako povučete prste preko petlji.

Na videu - tkanje pletenice s vrpcom od 5 niti:

Dvije pletenice s vrpcama

Možete napraviti dva pigtailsa s vrpcama. Ova frizura izgleda vrlo lijepo i moderno, a možete je koristiti ne samo za odrasle djevojke, već i za djecu u školi ili vrtiću. Da biste to učinili, podijelite kosu na dva dijela. Uzmite desni dio kose, podijeljen u dva jednaka dijela, stavite traku između njih. Izvođenje tkanja konvencionalnih pletenica, kruženje trakom umjesto jednog reda. Na kraju pričvrstite pletenicu tankim rezom. Slične akcije s drugim dijelom kose. Tako možete izraditi pletenice koristeći razne tehnike tkanja.

Koje frizure za srednju kosu s pletenicom tkanja se najčešće koriste i koliko dobro izgledaju, navedeno je ovdje u članku.

Na videu - tkanje 2 pletenice s vrpcom:

Francuski pljuvački

Ova frizura se smatra vrlo elegantnom i lijepom. To će biti odličan dodatak svečanom izgledu. Nemojte misliti da je to teško u smislu izvedbe. Napravite kosu pod moći bilo koje djevojke, ali prvo morate imati malo vježbe. Pljunuti s letom mogu biti tkani i vertikalno i na jednoj strani.

Proces njegovog stvaranja je sljedeći:

 1. Prvo morate pripremiti kosu. Temeljito ih operite i nanesite regenerator. Njegova je uloga olakšati proces češljanja. Sada, uz pomoć sušila za kosu, temeljito osušite pramenove.
 2. U području glave označite glavnu cjedilu. Na njemu popraviti traku. Da biste to učinili, morate koristiti nevidljive ukosnice. Da bi stajling dobio poseban šarm, možete koristiti široku vrpcu.
 3. Podijelite kosu na 4 jednaka dijela da biste započeli tkanje. Tehnika slična francuskom pletenica, samo ne zaboravite navojem dekorativni element kroz niti.
 4. Kada dođete do dna, rep treba osigurati tankom elastičnom trakom. Možete ga omotati trakom koja je korištena tijekom tkanja. Ova frizura će izgledati vrlo originalno.
 5. Polaganje gotovih proizvoda treba fiksirati lakom tako da se ne raspada tijekom dana. Ako na dlanovima viri dlačice, onda ih ne treba skidati. Prisutnost malog nereda omogućit će vam da stvorite slatku i izvornu sliku.

Kao što je shema tkanja frizura francuski vodopad se javlja u fazama, možete vidjeti video u ovom članku.

Na video - tkanje pletenice s vrpcom, korak po korak upute:

Zapetljavanje je tehnika koja nikada ne izlazi iz stila. Vrlo se često koristi za izradu vjenčanja, maturalne večere i dnevne frizure. Možete ukrasiti pletenice na različite načine, a onda izgleda najučinkovitije s isprepletenom vrpcom. Širinu i boju trake treba odabrati prema strukturi kose i boji vaše odjeće. Sve gore navedene sheme tkanja nisu komplicirane, jer možete sigurno stvoriti kosu kod kuće, ako malo vježbate.

Vrpca u pletenici: ono što trebate pripremiti

Da biste počeli tkati vrpcu u pletenicu, morate pripremiti alate koji se mogu naći u kozmetičkoj torbi svake žene.

 1. Udoban češalj koji neće zapletati niti kose
 2. male kose kravate
 3. višebojne vrpce
 4. nevidljiv.

Možete koristiti ne samo vrpce za pletenicu, nego i razne šalove, trake od tkanine, kao i šljunak, ukosnice, koje će pomoći u poboljšanju slike, čine je romantičnom i tajanstvenom. Boja vrpce koja se koristi za pletenicu može biti različita, ali bilo bi bolje pogledati vrpcu, čija će se boja skladno kombinirati s odjećom ili drugim priborom.

Načini tkanja vrpce u pletenicu

Postoji nekoliko načina na koje se vrpca može tkati u pletenice, što idealno naglašava sliku i stil žene. Vlasnici duge ili srednje kose svakako bi trebali probati jedan od načina koji uopće nisu komplicirani, ali treba vremena, pogotovo kada takva frizura nije stvorena prije.

Metoda 1. Smatra se da je najjednostavniji način tkanje vrpce u običnu pletenicu. Pripremite vrpcu unaprijed: ako je pletenica vezana vrpcom, onda bi trebala biti mnogo dulja od same kose. U slučajevima kada će krajevi trake biti skriveni u pletenici, onda bi to trebalo biti dvostruko duže od dlake.

Dobro očešljajte kosu. Sakupite kosu na repu i vežite tanku elastičnu traku. Možete napraviti rep i na tjemenu i na poleđini glave ili na boku. Uzmite vrpcu i omotajte elastiku oko nje, vezujući čvor preko nje. Oba kraja vrpce trebala bi biti ista.

Zatim podijelite rep na tri jednaka dijela. Pričvrstite vrpcu na dva ekstremna dijela niti i počnite tkati regularnu pletenicu. Na kraju, možete vezati luk s rubovima vrpce ili ih sakriti unutar pletenice. Vlasnici duge kose često podižu takvu pletenicu i čine čvor oko glave, držeći kosu nevidljivom kosom.

Tkanje vrpce u pletenicu od tri dijela

Metoda 2 Frizura s dvije pletenice s vrpcama koje trebate uviti na stražnjoj strani glave izgledat će lijepo. Ove frizure često nose naše majke u školi. Ranije korištene vrpce dosadnih boja, ali među modernim odabirom vrpci, frizura će postati svijetla i lijepa i mnogo modernija.

Tkanje trake u dvije pletenice

Metoda 3. Traka može i ne letjeti u pletenicu, već jednostavno ukrasiti već gotovu kosu.

Kako tkati francusku pletenicu s vrpcom

Dobra opcija bi bila francuska pletenica s vrpcom. Postoji nekoliko opcija za ovu frizuru, koje su idealne za ležeran dan, pa večer ili frizuru za vjenčanje. Prednost francuske pletenice je u tome što je vrlo jednostavno napraviti je, ali još uvijek trebate malo vježbati. Pletenica francuske pletenice može biti kako slijedi.

Francuski pletenica - jedna od opcija

 • Dobro očešljajte kosu. Nanesite fiksativ koji će pomoći kosi, držite što je duže moguće.
 • Podijelite kosu u vodoravnom dijelu, odaberite dva dijela (prednji pramen je podijeljen u tri ravne niti, od kojih je jedna vrpca).
 • Uzmite male vlasi kose, ali iste veličine.
 • Na poznati način, počnite se međusobno ispreplesti.
 • Držite jednu cjedilu lijevom rukom, desnom rukom uzmite desnu stranu i spojite ih zajedno (desno), a zatim se isprepliću s središnjom stranom. Desna nit mora nužno biti na vrhu središta. Stoga će sve sljedeće niti prijeći.
 • Zatim postupite obrnuto: pramen desne ruke zahvaća pramen na lijevoj strani i spaja se jedan s drugim.
 • Dakle, uzmite nove niti i isprepliću se međusobno sa samim savjetima. Na kraju vrpce može se vezati luk ili sakriti unutra.
 • Važno je osigurati da su svi pramenovi iste veličine, tek tada će se kosa pokazati lijepom i urednom. Preporučujemo gledanje videa: "Kako tkati francusku pletenicu".

Nakon što je savladao jednostavnu verziju francuske pletenice s vrpcom, možete isprobati druge opcije, od kojih svaka zahtijeva obuku, ali za ženu koja želi imati prekrasan pogled, ništa nije nemoguće. Na kraju tkanja, kosa se može fiksirati lakom za kosu.

Savjeti za tkanje vrpce u pletenici

Nije uopće teško vezati vrpcu u pletenicu i nije teško postići željeni rezultat bez nekoliko treninga. Također je važno slijediti nekoliko jednostavnih pravila i savjeta koji će vam pomoći da brže savladate tehniku.

Vrpca je utkana u pletenicu - stilski i originalno.

 • Pokušajte vježbati tkanje vrpce u pletenicu na djevojci s dugom kosom.
 • Prije stvaranja kose, dobro očistite kosu i nanesite sredstvo za fiksiranje.
 • Učinite kosu samo na čistoj kosi.
 • Prije tkanja pletenice, pripremite sve potrebne gumene trake, nevidljive.
 • Odabrana traka trebala bi biti dvostruko veća od vaše kose.
 • Bolje birajte ribon od organze, svile.
 • Zajedno s vrpcom, pokušajte upotrijebiti i druge ukrase za kosu: perle, barrette, živo ili umjetno cvijeće.
 • Boja vrpce treba kombinirati s odijelom ili drugim dodatcima za odjeću.
 • U procesu tkanja, uzeti jednake niti kose, tako da će kosa biti uredan i lijep.

Nakon što ste trenirali nekoliko puta, sigurno ćete moći stvoriti lijepu frizuru s vrpcom u pletenici. Tkati pletenica s vrpcom mogu biti i odrasle žene i odrasle žene. Glavna stvar je fantazirati i vježbati više, onda ćete definitivno postati majstor, i lako možete doći do novih opcija i poboljšati svoju sliku.

Materijali i alati koji su vam potrebni

Tkanje pletenice s vrpcom započinje pripremom potrebne opreme koja će vam pomoći da uredite kosu. Ove pletenice ne zahtijevaju posebne alate: obično se sve što vam treba može lako pronaći u bilo kojoj ženskoj kozmetičkoj torbi.

Češalj je važan dodatak za izradu pletenica

Dakle, za izradu frizura koristeći vrpce utkane u pletenicu, trebat će vam:

 • češalj,
 • vezice za kosu (bolje je koristiti bezbojni silikon),
 • pletenica,
 • nevidljiv.

To je minimalni skup potrebne opreme. Možda ćete, osim stvaranja slike, trebati ukosnice, kose za kosu itd.

Kako tkati vrpcu u pletenicu

Valja napomenuti da postoje dvije glavne opcije za tkanje pletenice s vrpcom. Uobičajeno, sve frizure koje koriste pletenicu mogu se podijeliti na one koje su istodobno utkane s njegovim uključivanjem, i one koje su ukrašene njime.

Obična pletena vrpca

Prva metoda je korak po korak

Za ovu opciju, odaberite pletenicu, uzimajući u obzir njezinu duljinu i moguće rezerve za pramac, ako ih ima. U svakom slučaju, minimalna duljina pletenice je dvostruko veća od duljine kose. Počinjemo kosu češljanjem i skupljanjem kovrča u repu. Stavite ga bilo gdje (na stražnjoj strani glave, krunu, stranu). Tkanje vrpce u pletenicu počinje njezinim pričvršćivanjem u podnožju repa navijanjem oko elastika. Krajevi pletenice trebaju biti jednaki na obje strane. Zatim slijedi standardno tkanje pletenice, gdje se vrpce nanose na dva dijela kose. Rezultat je jednostavna, ali istovremeno i spektakularna frizura.

Pletenicu možete vezati vrpcom na drugi način, koristeći istu tehniku ​​za to, ali dijeljenje repa ne na tri dijela, već na dva dijela. To su krajevi pletenice, koji su pričvršćeni za rep, ovdje će djelovati kao treći niz. Sljedeće je standardno tkanje. Ova pletenica će izgledati spektakularno i neobično.

Druga metoda

Vrpcu možete tkati u pletenicu, već stvarajući tkanje. Kao jedna od mogućnosti - odvajanje kose na dva dijela i formiranje "klasića" ili "zmajeva" na dvije strane glave. Nakon, u već spremnom tkanju, bend je dodan. Kao rezultat toga, na glavi se pojavi vezica koja povezuje dvije pletenice.

Vezanje vrpce koje povezuje dvije pletenice

Stvarajući svaki od njih po prvi put, može biti teško postići željeni učinak od prvog puta. No, nakon što se uvježbamo, to će biti lakše i lakše.

Francuska shema tkanja i majstorski tečaj

Posebna draž je francuska pletenica. Ova frizura je teško nazvati svakodnevnom, pa se često koristi za posebne proslave.

Pljunuti četiri trake s vrpcom

No, unatoč svečanosti, francuska pletenica nije komplicirana u svojoj tehnici, a njeno tkanje se lako može naučiti. Ispod je dijagram tkanja pletenice s vrpcom na francuskom.

 1. Češljanje kovrča. Kosu treba oprati i osušiti.
 2. Uz pomoć dva mala Invisiblesa, pričvrstimo pletenicu na kosu. Da biste to učinili, odvojite kosu od krune kao i standardno tkanje francuske pletenice. Pletenica je pričvršćena ispod kose.
 3. Na vrhu kose su podijeljeni u 4 niti. Vrlo je važno zapamtiti njihovo numeriranje, jer će to olakšati proces. I lako možete napraviti pletenicu od 4 niti s vrpcom.
 4. Prvi niz se nalazi ispod drugog, a to se djelovanje stalno ponavlja sa susjednim nitima.
 5. Prvi pramen je na vrhu pletenice.
 6. Desni leži iznad najbližeg desnog pramena kose.
 7. Desna obala se okreće s lijeva na desno.
 8. Te se radnje ponavljaju na obje strane naizmjenično, dodajući kosu na rubovima.

Tkanje francuske pletenice s pletenicom, vrlo je važno da su pramenovi istog volumena, onda će frizura biti uredna

Tkanje francuskog članka

Nakon što ste nekoliko puta trenirali, sigurno ćete svladati tehniku ​​tkanja pletenica s vrpcom i uvijek će izgledati lijepo, moderno i elegantno.

4 verzije

Kako tkati vrpcu u pletenicu? Postoji zanimljiv način. Na prvi pogled, to je teško, ali proces je fascinantan. Tkanje je vrlo opuštajuće, a rezultirajuća frizura dvostruko podiže raspoloženje. Evo zanimljive opcije korak po korak:

 • dobro češljati niti. U prednjem dijelu odvojiti malo područje. Lagano zakačite traku ili komad tanke tkanine na niti,
 • odabrano područje podijeljeno je na tri dijela. Vrpca bi trebala biti u sredini. Preporučljivo je zapamtiti dijelove ili ih čak označiti.
 • počnite pletenicu na uobičajeni način. Vrpca se u ovom slučaju prenosi između vlasi kose,
 • 1 i 2 se uzimaju lijevom rukom. Traka je postavljena na odjeljak 2. t Istodobno, desna ruka treba podržavati 3 dijela,
 • 3 parcela je stavljena na 2. Između njih, traka je preskočena. Kao rezultat toga, desna ruka treba držati 2 dijela i tkaninu. Zadnji bi trebao ići na 3. odjeljak. Zatim se 1 traka stavi na traku pod odjeljkom 3,
 • Na nju se stavlja 2 pramenova. Na desnoj strani se dodaje malo opuštene kose. Traka se stavlja na odjeljak 2. Kao rezultat, tkanina i 1 dio su u desnoj ruci,
 • 3 parcele počinje ispod 2. Sada uzmite besplatne brave na lijevoj strani,
 • 1 odjeljak je postavljen na 3. U ovom području morate dodati malo kose na desnoj strani i ponovno staviti traku,
 • 2 se hrani pod 1. Kosa se dodaje iz hrama. Dolaze s lijeve strane,
 • stoga nastavite korak po korak.

Na kraju će se pojaviti neobičan pigtail s trakom, čija će desna strana biti unutra, a lijevi će se lagano pružati. Da bi bila voluminoznija, preporuča se izvaditi nekoliko dlačica i lagano ih rastopiti. Morat ćemo naporno raditi, ali rezultat će zasigurno biti ugodan. Ovom frizurom možete ići u školu, a možete i sudjelovati na zabavi.

Mogućnost 3 stijenke

Izgleda zanimljivo i tkanje. Upute.

1. Pročešljajte kosu i podijelite je na 3 dijela.

2. Povežite između 2 i 3 komada tkanine.

3. Prvi dio je položen iza drugog, prolazi ispod tkanine i stavljen na 3.

4. Držite tkaninu ispod središnjeg dijela i vratite se u prvobitni položaj (stavak 2).

5. Provedite preostale operacije. Nastala pletenica trebala bi biti lagano oslabljena.

Ispada neobična varijacija standardnog tkanja. Frizura će se svidjeti onima koji su već uspjeli dosađivati ​​francuskoj pletenici.

Nije potrebno jednostavno tkati dugačak rep. Rezultat tkanja s vrpcom može se uredno položiti na glavu ili napraviti slatki snop. Za dovršetak slike pomoći će cvijet iste tkanine.

Koju frizuru odabrati? Tanke i spužvaste kovrče savršene su francuske pletenice. Stvara učinak gustoće i čini kosu glomaznom.

Na modnoj reviji popularan je rub pletenice. Bit će zanimljivo pogledati u svakodnevnom životu. Odabrani komad tkanine nježno je utkan, a zatim se cijela struktura stavlja oko glave.

Mnogi ovise o samoj vrpci. Nije potrebno kupiti ga, jednostavno možete uzeti dugi komad tankog materijala. Satin, šifon, fini osjećaj dobro će raditi. Možete uzeti malu traku baršuna. U isto vrijeme tkanina ne smije biti preuska i zbunjena.

Možete uzeti stari šifon i koristiti ga. Dođite na neobičan, nježan način. Ali morate znati - traku treba kombinirati s haljinom ili kontrastom s njom. Ako haljina dopušta, možete ići na posao s tkanjem, ukrašena crnom satenskom tkaninom. Ne privlači mnogo pozornosti, ali izgleda strogo i elegantno.

Na plaži ili disku možete se prerušiti i napraviti prekrasnu frizuru. U tom slučaju tkanina u kosi može biti ukrašena otiskom.

Nema potrebe da se tkanje učvrsti: ljepota je u raskoši kose.

Jednostavna verzija pigtailova s ​​vrpcom

Bolje je početi s nečim jednostavnim, kao što je jedan pramenasti pramen s vrpcom. Prateći korake u nastavku, možete jednostavno vezati prvo remek-djelo vrpce.

 • Dobro češljana kosa može se lagano navlažiti vodom i tretirati sredstvom za modeliranje. Za tanku, a ne poslušnu kosu, možete koristiti sredstvo za vaganje voska.
 • Na kruni odaberite jedan veliki pramen. Ispod njega pravimo mali rep i pričvršćujemo traku na nju.
 • Iz odabranog lanca formiramo elegantnu petlju koja gleda lijevo. Radi lakšeg snalaženja, držimo ga s rakom za rakove. Dekorativni element nalazi se na desnoj strani.
 • Stavite vrpcu na omču kose i čvrsto je omotajte oko niti. Požurite ovdje nije vrijedno toga, niti se ne smije razbacivati.
 • Sljedeći korak je podići slobodnu kosu s desne strane i napraviti još jednu petlju.
 • Opet, stavite ukrasni element na vrh petlje i navijte ga.

Nadalje, kada tkanje, dobro je zategnuti petlje jedna prema drugoj, tako da će se stvoriti osjetljiviji uzorak. Unatoč jednostavnosti izvedbe, ova pletenica poslužit će kao elegantan dodatak uredskom i večernjem izgledu. Preplitanje dekorativnog elementa može dovesti do takvog ekstravagantnog rezultata.

Takozvani pljuvački "mjehurića" izgledaju vrlo voluminozno na bilo kojoj kosi. Može se izvesti na klasičnoj preslici. Lako je tkati na ovaj način. Izvedbena shema izgleda ovako.

Trake su označene ružičastom bojom. Ekstremna ljevica radi, i mi počnemo tkati s njom. Stvorit će cijeli uzorak pletenica.

U uobičajenoj pletenici s tri pljuvačke možete tkati vrpcu, a rezultat će biti potpuno netrivijalna verzija. Shema predložena u nastavku objašnjava sve korak po korak.

 • Prvi pramen dolazi pod drugi, treći, koji je vrpca.
 • Četvrta cesta započinjemo u blizini, ispod trećeg.
 • Drugoj cesti stvaramo podplet, dobivamo ga ispod četvrtog i trećeg.
 • Na prvu cjelinu napravimo podlet, dobivamo ga na drugom i ispod trećeg. Povlačimo do kraja kose.

Tkati pletenice s više vrpci

Nakon svladavanja jednostavne sheme tkanja pletera, možete početi komplicirati i tkati dvije vrpce. Pletenicu od četiri niti možete vezati samo iz kose, bez korištenja ukrasnih elemenata. Korak po korak tkanje pigtails s trakama je kako slijedi

 1. Uzeli smo dvije niti kose i dvije vrpce. Ispada da je izmjena lanca-1l-lanac-2l.
 2. Počinjemo tkati s krajnje lijeve strane, koju stavljamo ispod 1 l, na pramen kose i ispod 2 l.
 3. Sada je 1l postao ekstremno lijevi. Dobivamo 1 l ispod brave i na 2 l. Napravite podlet na desnoj strani krajnje desne kose. Traka ide dalje ispod ovog pravog lanca.
 4. Uzmemo krajnju lijevu cjedilu, dodamo joj raspuštenu kosu i započnemo pramen ispod 1l, na pramen i ispod 2n. Zatim nastavite tkati, ponavljajući korake 3 i 4.

Za lakšu percepciju postoji shema takve kose.

Pletenica pletenica od pet niti, gdje su dvije niti trake, pomoći će shemi i uputama, gdje je korak po korak sve obojano.

 1. Odvojite tri niti na vrhu i ispod njih fiksirajte dvije vrpce (1l-blijedo ružičasta, 2n - svijetlo ružičasta).
 2. Weave započnite lijevu stranu. Stavimo ga u blizinu, na 1l i ispod 2n.
 3. Sada uzmi krajnju desnu stranu. Dobivamo ga ispod 2 l i ispod 1 l.
 4. Opet, uzmi lijevu cjedilu, dobivamo je u blizini i dodajemo joj malu pramen kose. Uz 1L i ispod 2L.
 5. Ponovite korak 4 na desnoj strani. Nastavite do kraja kose. Rezultat će biti šarmantni svitak s vrpcom.

Zaista remek-djelo može se nazvati pletenicama, pletenim od šest ili više niti. Ali nitko ne može sam obaviti taj zadatak. Samo profesionalci mogu riješiti ovu stvar.

Tkanje pletenica s postupkom trake je naporno i dugotrajno. Nastale frizure mogu biti u obliku pletenice i francuske pletenice i "ribe rep". Weave u ovu frizuru ne može samo traka. Budite strpljivi, trenirajte, a rezultat neće dugo trajati. Eksperimentirajte!

Za koga i za koje slučajeve je prikladno

Ova frizura pogodna je i za učenice i za odrasle žene. Dobne granice mogu se odnositi samo na korištenu opremu. Izgleda sjajno na dugim pramenovima. Ništa manje zanimljiv pogled na kosu s isticanjem. Provodi se jednostavno, što omogućuje brzo ovladavanje tehnikom i maštanje varijacijama.

Frizura možete sigurno odabrati kreativne ljude koji podržavaju boemski stil. Uspješno odražavati svu ljepotu isprepletenih niti je dužina do prsa i ispod. Vlasnici kratkih i srednjih frizura ne očajavaju, jer možete koristiti lažne trake i osjećati se kao kraljica večeri na gala prijemu s frizurom u grčkom ili francuskom stilu.

Frizure s izvornim vezovima su dobre jer se mogu koristiti iu svakodnevnom životu i na zabavama. Dovoljno za dodavanje tematskih dodataka kako bi impresionirali druge i naglasili stil.

Frizure s izvornim vezovima su dobre jer se mogu koristiti iu svakodnevnom životu i na zabavama

Što je potrebno za stvaranje frizura

Za tkanje je potrebno:

 • češalj s velikim zubima i mali na dugoj tankoj dršci,
 • gumene trake
 • stezaljke,
 • ukosnice za frizure
 • dva ogledala za kontrolu tkanja odozgo i iza.

Ovisno o verziji, mogu biti potrebne vrpce, ukosnice i ostali dodaci.

Dovoljno je rasporediti malu količinu pjene ili pjene ravnomjerno po cijeloj dužini niti. To će pomoći da ovaj češalj s finim zubima. Fix tkanja može biti nekoliko sprejevi laka.

Opcija broj 1 (imitacija dvostrukog tkanja)

 1. Dodijelite s vrha kose niti s trokutastim dijeljenjem (baza na stražnjoj strani glave).
 2. Hrpa od podnožja trokuta prema smjeru šiške. Osigurajte ga isječkom.
 3. Preostali dio je podijeljen u 3 niti. i početi plesti put oko njega.
 4. Završite sa gumenom trakom.
 5. Odvojite izvorni pramen bez stezaljke i dijeleći ga na 3 dijela, tkajućku.
 6. Glavni linkovi na ražnju se ispravljajulaganim povlačenjem iz tkanja.
 7. Stavite u središte tanku pletenicu i svakih 5 cm pričvrstite ga na podnožje pomoću pribadača ili stealtha. Da biste sakrili glave, trebali biste ih ugraditi u kosu.
 8. Spojite vrhove oba pletenica s gumenom trakom i ukrasite je kosomomatanjem tankog snopa oko pričvršćivača.
 9. Pospite lakom kako biste sačuvali oblik.

Opcija broj 2 (volumetrijska pletenica od 4 pryadoka)

 1. Češljajte kosupretretiranjem spreja.
 2. Prikupi rep na željenom mjestu (krunica, potiljak, strana).
 3. Podijelite ga na 4 jednaka dijela. Radi praktičnosti, radne brave treba vizualno numerirati.
 4. Pr. №3 baciti na pr, a zatim ga preusmjerite pod brojem 1.
 5. Pr. Br. 2 nalazi se na pr.
 6. Pr. №4 pošaljite na pr tako da su obje grede između pr.
 7. Pr. №2 držite ispod prvog i pošalji preko trećeg.
 8. Ponovi algoritam na vrhove kose.
 9. Učvrstite kosu gumicom. Moguće je dodati tematske dodatke.
4-struka pletenica

Opcija broj 3 (lanac kvadratnih pletenica)

 1. Napravite visoki rep svih dlaka. Osigurajte ga čvrsto elastičnom trakom.
 2. Podijelite ga na tri jednaka dijela.
 3. Podijelite srednji snop na pola i povucite lijevi snop kroz rupu. Zategnite vezanje i povežite prosječan rastreseni snop kose.
 4. Izvršite sličnu manipulaciju s pravim snopom. Zategnite pramenove i pridružite se razdvojenom uvojku.
 5. Ponovite postupak do kraja tkanja.
 6. Osigurajte vrhove gumenom trakom.
 7. Ispravite nastalu pletenicu i pospite malom količinom laka.

Pljunuti pomoću trake: što je tajna popularnosti?

Unatoč činjenici da djevojke i žene već dugo poznaju tehniku ​​tkanja raznih pletenica, ova frizura ostaje vrlo relevantna iu suvremenom svijetu. Nedavno je stekla posebnu popularnost. To se može objasniti činjenicom da tkanje pletenica (sa ili bez vrpce) omogućuje stvaranje romantičnog i svijetlog izgleda. Ova frizura se smatra univerzalnom, jer to možete sigurno raditi za svaki dan i za zabavu. Vrpca se jako voli biti utkana u nevjestinu pletenicu, pa čak i uredski radnici mogu razrijediti svoju uobičajenu frizuru s tako lijepim dodatkom. Ako mislite da pletenica s vrpcom uvijek izgleda isto, vi ste u velikoj pogrešci, jer danas postoji mnogo mogućnosti za ovu frizuru.

Što vam je potrebno da biste počeli tkati pletenicu s vrpcom?

Ono što svakako trebate, ako želite naučiti kako tkati vrpcu u pletenicu, je udoban češalj koji neće zapletati niti, male gumene trake, šarene vrpce i nevidljivu kosu. To je cijeli set. Siguran sam da će u arsenalu svake djevojke biti takvih stvari. Ako ne, oni se mogu lako kupiti u bilo kojoj trgovini. Danas postoji mnogo različitih opcija i tehnika za tkanje pletenica s vrpcama (fotografije koje se mogu vidjeti dolje) koje se lako mogu izgubiti. Stoga, prije nego što nastavite izravno s procesom tkanja, sami odlučite koja vam se opcija najviše sviđa.

Pljuni s dva kraja trake

Prije svega, morate napraviti običan rep, osiguravajući ga elastičnom trakom, koju možete zatvoriti vezanom vrpcom na vrhu. Tako ćete odmah učiniti gumu nevidljivom i stvoriti prikladno mjesto za traku. Zapamtite da oba kraja moraju biti jednaka po duljini. Zatim trebate podijeliti rep na tri jednaka dijela, dok lijeva i desna trebaju zgrabiti dva kraja trake. Pigtail može biti utkana kao i obično. Nakon što smo na kraju fiksirali pletenicu gumenom trakom, možete je ponovno sakriti uz pomoć razigranog vrpce. Ova frizura izgleda jako slatko i romantično.

Tri trake pletenica pomoću jedne trake

Ako ne znate kako tkati vrpcu u pletenicu, tako da izgleda zanimljivo i neobično, pokušajte se sjetiti kako tkati pletenicu od četiri niti. U ovom slučaju, četvrti dio će biti traka. Isprva možete pomisliti da je takva frizura vrlo komplicirana, ali s praksom će vam biti lakše. Pletenica s vrpcom umjesto četvrtog niza pomoći će stvoriti pravo umjetničko djelo iz obične frizure.

Pletenica od francuske vrpce

Glavna značajka francuske pletenice je činjenica da se pramenovi moraju tkati u blizini kože, tako da na kraju između njih možete vidjeti neki geometrijski uzorak.Da biste saznali kako napraviti tako složenu frizuru, morate znati kako je francuska pletenica utkana s vrpcom (dijagram je prikazan malo niže). Kao što praksa pokazuje, složene frizure su bolje, ako možete samo slijediti opis. Ili samo zamolite svoju djevojku da vam pomogne.

Najprije odaberite mjesto na stražnjoj strani glave gdje će vam početi ražanj. Odaberite ovdje dovoljno veliku cjedilu. Da bi vam bilo lakše, možete ga pričvrstiti gumenom trakom, ali ne zaboravite je ukloniti kasnije. Podijelite ovu nit na tri dijela i opletite kao obična pletenica, ali lagano popustite pramenove. Također spojite dijelove iz prvog velikog niza s malim kovrčama na desnoj strani. Onda sve radite isto, ali već ste zgrabili kovrču s lijeve strane i tako dalje. Prije nego što dobijete francusku pletenicu s vrpcom, pokušajte naučiti kako to napraviti bez ovog dodatka. Zatim, kada budete spremni, dodajte vrpcu ispod bočnih niti na obje strane. Istodobno, zapamtite da vrpca mora proći u procesu tkanja s jedne strane na drugu. Na kraju pigtails, možete stvoriti luk.

Riblji rep s vrpcom

Ako ne želite previše naprezanje, ali je odlučio stvoriti prekrasan pletenica s vrpcom, a zatim obratite pozornost na "riblji rep" frizuru. Prvo, podijelite kosu na nekoliko prilično tankih bravica i pređite ih prema unaprijed definiranom uzorku (ovisi o tome koliko ste niti odabrali). Traka se može odmah utkati u procesu stvaranja pletenice, a njezin slobodni kraj se lako oslobađa. Možete odabrati nekoliko višebojnih vrpci, a onda će vam kosa izgledati razigranije.

Vezemo traku u pletenicu bez elastičnosti

Ako ne želite koristiti dodatnu elastičnost, ali želite shvatiti kako tkati vrpcu u pletenicu, onda samo trebate naučiti kako je nanositi na podnožje budućeg pletenice, tako da se kasnije ne sklizne. Ako vam je to teško napraviti, možete pokušati vezati vrpcu u čvor, a tek onda polako ga utkati u pletenicu. Također, ovi dodaci mogu se fiksirati pomoću uobičajenog prikrivanja. U tom slučaju, morat ćete se kretati u smjeru suprotnom od budućeg tkanja, niti. Pametan i zanimljiv način je tkanje vrpce nakon što je pletenica ispletena. Da bi vam bilo lakše, koristite iglu s dovoljno širokim ušicama ili kukom za kukičanje.

Koju traku je bolje odabrati za ražanj?

Naravno, ako želite razumjeti kako tkati vrpcu u pletenicu, ali ne znate koji je dodatak bolje odabrati, samo slijedite upute. Ali ako se ne odnose na takav trenutak, onda možete koristiti apsolutno svaku prikladnu traku. Oni mogu biti svila ili saten (potonji je najčešće odabran za takve frizure). Da biste se zadržali na boji, razmislite o svojoj slici do najsitnijih detalja. Najbolje od svega, ako je nijansa vrpce u skladu s vašom odjećom.

3 opcije za izradu frizura s pletenom vrpcom

Duga i gusta kosa uvijek je smatrana svojinom ženske ljepote. Od njih možete napraviti desetke različitih stilova. Danas je pletenica najpopularnija frizura. Ali mali dodatak - vrpca pomoći će da bude još zanimljiviji i izvanredniji. Vješto je utkana u pletenicu, što daje sofisticiranost i šarm. Elemente takvog dijeljenja pletenice u ukrasu tkanja pokazale su i naše bake, a taj je simbol nosio određeni znak koji ukazuje na spremnost djevojke za brak. Dakako, takva simbolika već je odavno prošla, a danas se u ta tkanja ne ulaže značenje, pa se koriste i dječje frizure s trakama. Ali složeni dodatak u pletenici dodaje sliku ženstvenosti i tajnovitosti.

Spit daje sliku ženskosti i tajnovitosti

Frizure s trakama: majstorski tečajevi od lakih do teških

Trenutno su frizure s trakama popularne kod žena svih dobi. To je bitan atribut dječjih frizura. Vrpce su utkane u pletenice djevojaka, a koriste se kao dodatak za kosu odraslih žena, na primjer, za izradu frizura u grčkom ili retro stilu. Vrlo često, skrećući pozornost na styling s vrpcama mladenke.

Naši majstorski tečajevi i videozapisi naučit će vas kako sami napraviti takve frizure.

Odabrali smo ispravno

Trenutno u prodaji postoji veliki izbor raznih traka. Kako se ne bi izgubili pri odabiru ove dodatne opreme, pokušajte se pridržavati sljedećih pravila:

 • saten - koristiti u kombinaciji s klasičnim haljinama i bluzama.
 • čipkast - pogodnije za lagane romantične ljetne haljine ili ispod haljine mladenke.
 • Pribor će biti prikladan za večernju haljinu. baršun ili svila.

Boja trake treba se skladno uklopiti u shemu boja haljine i naglasiti ljepotu kose.

Prepleteni rep

Uz pomoć normalne trake od tkanine, uobičajeni rep možete pretvoriti u originalnu frizuru.

Vezati uobičajeni nizak rep s elastikom.

Uzmi dugu vrpcu. Veži ga oko glave. u obliku ruba, Ako se šišaš s praskom, stavi zavoj duž linije praska. Vežite ga jednim ili dva čvora ispod repa.

Uklonite gumu s repa, a umjesto toga skinite kosu s dva kraja tkanine ukrižkao na fotografiji.

Pletenica tako repa duž cijele dužine.

Vezite kraj vrpce u prekrasnom luku. Gotovo!

Kako napraviti prekrasan snop običnog repa s vrpcom prikazanom na videu.

Još jedna zanimljiva kombinacija repa i vrpci.

Spit - cvijet

Vrlo zanimljiva i neobična frizura. Vrpca utkana u pletenicu čini je posebno elegantnom i svijetlom.

Podijeli kosu bočno razdvajanjekao na fotografiji. Lijevo od rastanaka, vežite malu vrpcu presavijenu u dvije do male uvojke.

Za tkanje chetyrehpryadnoy pletenice uzeti tri niti kose. Uloga četvrtog lanca će biti izvršena od strane tkanine (trebala bi biti treća u nizu).

Izradite tkanje prema sljedećoj shemi: stavite prvu cjedilu na treću, prolazeći je ispod druge. Četvrto, stavite na prvi, prolazi pod treći. Svaki put dodajte malu količinu kose na ekstremne niti.

Donijeti tkanje do sredine glave, vezati pletenicu s gumenom trakom.

Isto tako, pletenica s četveronožnom pletenicom s trakom, na desnoj strani. Weave obaviti dijagonalno, Povucite rubove pletenice kako biste stvorili efekt šara.

Vratite se do prvog ražnja, Završite do kraja i lagano se protegnite uz rubove uvojka. Položite prvu pletenicu u obliku cvijeta i osigurajte ga klinovima.

Videozapis će vam pomoći da naučite kako tkati četverokrako pletenicu s dva konca i dva kraja trake.

Spit - cik-cak

Ova originalna frizura s vrpcom, usklađena s bojom očiju ili haljine, pouzdano drži kosu i izvrsno izgleda na obje djevojčice i odrasle djevojke.

Traka za ovaj stil bi trebala biti glatka, skliska, svila ili saten. Njegova duljina bi trebala biti dvostruko veća od duljine kose, širina ne bi trebala biti vrlo velika (oko 1 cm).

Češljajte glavu kose natrag. Na lijevoj strani glave, odvojite malu cjedilu, okrenite je na stranu lica. u korijen kose vezati vrpcu.

Uzmi prethodno položenu cjedilu. Podijelite ga na tri dijela. Od njih, a vrpca će biti pletenica. Satin ili svila zamijenit će treću cjedilu. Tkanje počinje na lijevoj strani, Prebacuje se na treći položaj, prelazeći preko druge trake i ispod vrpce.

Sada se desna nit preskače ispod one koja je postala treća preko tkanine.

U sljedećim koracima tkanje se izvodi u istoj tehnici, ali uz dodavanje malih dodatnih uvojki, kao što je prikazano na fotografiji.

Pramenovi moraju pokušati glatko i nježno tkati. Za skretanje 2-3 puta, nemojte ispreplesti niti na lijevoj strani, a zatim se malo uvijte lijevo od kuta pletenice, kao na fotografiji.

Pletite dio ražnja s desna na lijevo, a također napravite i skretanje.

Sada je potrebno tkanje izračunati na takav način da je pramen dovoljan do sredine glave. Nastavite do kraja kose. Osigurajte rezultat gumenom trakom.

Okrenite slobodni dio pletenice u nekoliko prstenova i pričvrstite na glavu iglama.

Ako je za vas novo tkanje četverokrake pletenice, upotrijebite video za vježbanje.

Navijanje pljuvačke

To je vrlo spektakularna frizura koja djevojku čini neobično gracioznom i sofisticiranom. Izbor trake za nju nije ograničen.

Pripremite satensku vrpcu širine 1 cm i dvostruku duljinu kovrče, silikonske gume i lak za kosu za oblikovanje.

Pažljivo češljati po cijeloj dužini. Odvojite pramen kose od linije praska (prvo će biti ispleten) i pričvrstite traku na uvojku ispod nje pomoću kvačice.

Napravite puni zavoj oko trake, kao što je prikazano na fotografiji. Početni i ciljni promet bi trebao biti izvana.

Ponovite postupak za okretanje oko druge, lijeve ruke.

Pokupite vrpcu i pramenove i zategnite ih povlačenjem čvora. Broj valova u uvojku može biti proizvoljna, Na fotografiji, djevojka ima ne jako gustu kosu, pa se koriste četiri valova.

Posljednji dio vala počinje oblikovati uvojak u suprotnom smjeru. Dajte mu oblik pola prstena i vežite ga istom tehnologijom.

Sljedeće niti dolaze naizmjence s dodatkom labave kose na tajnom zadatku.

Treća i kasnija kaskada se izvode slično.

Važno je zapamtiti da u svakoj novoj fazi posljednji poredak prethodnog postaje prvi, te je utkan bez dodatnih paleta.

Kraj pletenice pričvršćen je trakom s silikonskom gumenom trakom.

Pogledajte kako majstor izvodi ovu frizuru na videu.

Ne brinite ako ne sve frizure s vrpce će raditi savršeno za vas prvi put. Neki od njih zahtijevaju vježbanje vještina tkanja. No, nakon malo vježbe, napunit ćete kolekciju vašeg stylinga zanimljivim i neobičnim opcijama.

Kako pletiti lijepe i originalne pletenice na srednjoj kosi za djevojčice (38 fotografija)

Dugo od pletenice i pletenice dopušteno je stvoriti lijepe frizure, dajući djevojkama ženstvenost, odrasle žene - eleganciju, i djevojčice - šarmantnu princezu. Raznovrsne pletene frizure i danas su popularne, kada su, zahvaljujući informacijskim tehnologijama, u našim zemljama postale poznate različite mogućnosti tkanja koje su usvojene u različitim zemljama.

Na fotografiji: pletenice na glavi djevojčice

Odlučili smo vam reći kako pletenice na glavi djevojčice s uvojcima srednje duljine. Uvjereni smo da će Vam naše detaljne upute biti korisne, a vi i vaša kćerka s velikim zadovoljstvom ćete stvoriti lijepe i atraktivne frizure.

Osnovna pravila

Prije nego što vam kažem kako stvoriti prekrasne pigtails za srednju kosu za djevojke, usredotočili smo se na osnovna pravila.

Konkretno, što je kći manja, jednostavnije je da frizura na glavi bude - nakon svega, malo je vjerojatno da dijete koje je jedva napunilo tri ili čak četiri godine može mirno sjediti najmanje pola sata, da ne spominjemo sat na stolici blizu ogledala. ,

Obratite pozornost. Kod tkanja malih djevojaka na glavu ne preporučuje se upotreba silikonskih elastičnih traka. Oni mogu oštetiti kosu i uzrokovati bol i neudobnost djeteta.

Pravila za stvaranje frizura su izuzetno jednostavna.

Osim toga, imajte na umu da mala djeca još nisu u potpunosti oblikovala kosu i kosu:

 • tanak
 • rijetko,
 • slabi.

Stoga, neće sve opcije tkanja izgledati savršeno lijepo. Zbog toga ćete biti razočarani svojim sposobnostima i uznemiriti ćete dijete, jer će dobiti apsolutno pogrešnu frizuru o kojoj ste sanjali.

Spit Malvina

Ako kovrče vašeg djeteta nisu previše narasle i nalaze se u fazi bliže kratkom od prosjeka, tada će ova opcija biti optimalna.

Uključuje sljedeće radnje:

 • odvojene u vremenskom području malim lancem,
 • pletenice na svakoj strani,
 • oni bi trebali biti prilično čvrsti
 • odnesi ih u potiljak,
 • povezivanje,
 • osigurati gumom,
 • ako to dopušta duljina pletenica, stavite ih u jednu.

Rezultat će biti lijepa, slatka pletenica Malvine.

Izrada pletenica za djevojku sa srednjom kosom, isprobajte ovu metodu, koja uključuje:

 • tkanje nekoliko pletenica
 • stavljajući ih na glavu u obliku cvijeta.

Na fotografiji: kosa "cvijet" pletenice

Da biste stvorili ovu frizuru, trebali biste:

 • podijeljena kosa
 • Odvajanje može biti i izravno i koso,
 • pletiti dvije male pletenice na svakoj vremenskoj regiji,
 • lagano rastegnite niti,
 • Tvoja će tkanja biti,
 • uvaljajte pletenice u spirale
 • trebala bi imati cvijet
 • popravite spirale s lijepim klinovima, po mogućnosti s kuglicama - to su kuglice koje će oblikovati sredinu cvijeta.

Obratite pozornost. Kupite razne dodatke za tkanje danas nije problem. Prodaju se u kozmetičkim trgovinama pa čak iu podzemnoj željeznici. Cijena takvih proizvoda ovisi o vrsti materijala i konačnoj kvaliteti, ali u svakom slučaju nije visoka.

Šarmantna fontana

Ova opcija je pogodna za one bebe čije šiške su izrezane ravno.

Da biste stvorili vlastitu frizuru, trebate:

 • definirati rastanak koji je stvorio prasak,
 • nekoliko centimetara od njega
 • skupite niti pet repova,
 • popraviti baze repova gumama,
 • naizmjenično pleten rep u tijesnim pletenicama, ne zaboravljajući unaprijed ukloniti gumu,
 • nakon tkanja fiksirajte vrhove istim gumenim trakama.

Kao rezultat toga, kovrče u okcipitalnoj zoni će ostati potpuno slobodne, ali ispred, sjedi malo iza šiške, dobit ćete nekoliko pletenica koje neće dopustiti da glava kose pokrije lice.

Opcija vrpce

Ova je opcija prikladna za one djevojke čija dlaka još nije srednje duljine, ali bliže kratkim. Naravno, takve niti ne dopuštaju da napravimo lijepe pletenice, ali što ako ih dijete želi?

Uzorak pljuvati s vrpcama

Jednostavno je - koristite traku ili vrpce.

Osobito je savršen:

Savijte odabranu vrpcu na pola i vežite zavoj oko baze odabranog niza, zatim iz ove trake i dva kraja vrpce, opletite redovitim pletenicom. Tako možete stvoriti nekoliko malih pletenica odjednom.

Francusko tkanje

Takozvano francusko tkanje omogućuje vam stvaranje neobičnih pigtailova, pa stoga ne postoji ništa iznenađujuće u tome što postaje sve popularnije.

Primjer francuskog tkanja

Ako duljina kose dođe do ramena, u ovom slučaju možete lako napraviti frizuru pod nazivom "Krila":

 • kosa u području čela češljana unatrag,
 • rep je načinjen od njih i učvršćen elastičnom trakom,
 • počevši od pravog hrama, morate početi tkati običnu francusku pletenicu,
 • potrebno je postupno tkati tanke pramenove u nju, pričvršćujući ih s desne polovice repa,
 • učini isto s lijeve strane,
 • zbog toga ćete imati dva pletena tkanja,
 • Oni moraju biti spojeni zajedno preko ukosnice.

Na fotografiji: još jedan primjer kose male djevojčice

Pletenica šiški

Ako kosa još raste i nije dostigla prosječnu duljinu, slijedite tkanje:

 • podijeliti kosu s uobičajenim bočnim dijeljenjem,
 • tkati pletenicu na francusku tehniku, počevši od desnog uha, postupno utkujući u nju odvojene niti od čela duž cijele linije kovrča,
 • ako to dopušta duljina, tkanje se može završiti izravno u lijevom uhu ili nastaviti uzduž okcipitalnog područja, ali u ovom slučaju već tkanje pramenova krunice u pletenicu.

Na fotografiji: primjer kose zvane zmaj

Trostruka pletenica

Još jedna izvrsna metoda za stvaranje lijepe i šarmantne pletenice.

Suština stvaranja frizura je sljedeća:

 • kosu treba podijeliti u tri grede odjednom,
 • jedan od njih bi trebao biti smješten ispod desnog uha,
 • drugi će se nalaziti točno u sredini okcipitalnog područja,
 • treći je iznad lijevog uha,
 • svaki snop mora biti sakupljen u repu i zaštićen gumenim trakama, stavljajući ih u podnožje,
 • osloboditi najniži rep i od njega stvoriti francusku pletenicu, koja će biti smještena u smjeru od desnog hrama do okcipitalnog područja,
 • također učiniti s preostalim repovima,
 • Fiksirajte vrhove pletenica barretom, stavljajući je izravno na lijevo uho.

Na fotografiji: primjer trostruke pletenice

Kao što možete vidjeti, ne postoji ništa teško u takvoj frizuri, unatoč imenu - glavna stvar je malo strpljenja s vama i vašim djetetom, i sve će biti zajamčeno.

Na kraju

Ispričali smo vam nekoliko tehnika pletenja za male djevojčice s uvojcima srednje duljine. Svaka metoda je pomalo originalna, omogućujući vam da stvorite nevjerojatnu sliku za vašu malu princezu. Preporučamo da sve metode isprobate kako biste točno shvatili koja je pletenica najbolja za djevojku.

Dodatni video u ovom članku pomoći će bolje razumijevanje svih metoda tkanja, kao i dobiti nove korisne informacije o ovoj temi.

Tkanje djeteta: pletenica od tri niti s vrpcom

 • Frizure za djevojčice 2 3 god
 • Frizura ribljeg repa
 • Frizura Cristiana Ronalda
 • Frizure za gustu kosu srednje duljine
 • Kako napraviti frizuru
 • Frizura švedski dječak
 • Lijepe večernje frizure za dugu kosu
 • Modne frizure besplatno
 • Frizure za prljavu kosu
 • Frizure s kovrčama na srednjoj kosi
 • Frizure za kratku kosu s dijademom
 • Vjenčanje frizura s cvijećem za srednje kose

Pogledajte videozapis: Proizvodnja kanapa, proizvodnja mreza, ukrasne pletenice i vrpce - Galit Zrenjanin (Studeni 2019).

Loading...