Kako postati osoba # 1 - krunska frizura

Već smo vam rekli kako da napravite najseksi stil ovog ljeta. Danas govorimo o frizuri koja će zavesti svojom romantikom i nježnošću. Jeste li spremni postati prava princeza? Tada brzo nastavite s njegovom provedbom! Iznenadit ćete se kad vidite kako je to jednostavno i lako!

Želite li dati sliku svjetla boema? Naglašavate lakoću i ženstvenost? Ako je u oba slučaja odgovor bio potvrdan, onda je pletenica ono što trebate! Takva moderna frizura nije samo lijepa, nego i nevjerojatno udobna (u vrućini je najviše!). Hollywood, na primjer, već aktivno aktivira svoje rezultate na crvenom tepihu s ovom frizurom. Uvjerite se sami!

Svaka vlasnica pletenice može oplati kosu srednje i duge. Ispod je korak po korak vodič. Umjesto toga, uzmite češalj i ponovite ove jednostavne korake s nama.

Kako opletati pletenicu

Da bi takva moderna tkanja izgledala što je više moguće, pokušajte napraviti ne previše uske pletenice i ne zaboravite dodati laganu nemarnost vašoj kosi. Sve što vam je potrebno za tkanje - češalj, stealth i dvije nevidljive gume (i 20 minuta vremena, naravno).

Metoda broj 1.

1. korak. Podijelite kosu na dva dijela, rastavite se u sredini.

2. korak. Počnite plesti kosu s jedne strane. Pomaknite se od vrata prema čelu. Osigurajte pletenicu nevidljivom gumenom trakom. Ponovite ovaj korak s druge strane. Kao rezultat toga, trebali biste dobiti malo ironične pletenice, kao što je prikazano na slici desno.

Korak 3. Zamotajte pletenice da biste najprije vidjeli koji od njih je bolje sakriti i koji je gore.

4. korak. Okrenite jednu pletenicu oko glave i pričvrstite je s nekoliko nevidljivih. Ponovite isto s drugom pletenicom, stavljajući je na drugu pletenicu.

Korak 5. Povucite nekoliko pramenova kose s lica kako bi frizura bila lagana. koja je tako važna ove sezone. Gotovo!

Postupak broj 2.

Ovdje je tehnika ista, ali metoda tkanja se malo razlikuje. Ova opcija pogodna je za vlasnike duge kose. Izrada kose oko glave je jednostavna kao i prethodna verzija. Gledamo!

Korak 1-2. Pletenica s dvije pletenice, započinjući tkanje s razinom brade. Kada završite, malo ih poravnajte, vizualno dajući volumen vašoj kosi.

Korak 3-4. Prekrižite dvije pletenice između sebe i omotajte ih oko glave.

Korak 5-6. Uzmite nevidljivo i ubijte krajeve obje pletenice. Gotovo!

Pogledajte videozapis o pletenju pletenice oko glave

Pljunuti-kruna: kako napraviti kosu oko glave 315 600 https://www.youtube.com/embed/eMNSLDqOBk4 2016-08-01T13: 53: 23 + 02: 00 T4H26M0S

Jeste li spremni napraviti najljepšu i romantičnu frizuru ljeta? Kao što možete vidjeti, napraviti takvo tkanje nije tako teško. Ići za to!

Krunisanje svijeta kose

Zašto se ova frizura naziva krunom? Zato što je u obliku kraljevske frizure. Nastao je u srednjem vijeku, kada pobožne dame nisu morale nositi opuštenu kosu. Tada su počeli izmišljati različita tkanja, među kojima su bile pletenice koje su opasivale glavu. Ukrasili su ih trakama, cvijećem, perlicama.

U 2016. godini kruna se vratila na modne postolje. U suvremenoj interpretaciji ona je utjelovljenje ženstvenosti, elegancije, plemenitosti. Kruna će nadopuniti ležeran izgled, pogodan za romantični spoj, svečani izlet i čak vjenčanje.

Varijacija izvedbe kose s kosom: visoka večer na maturalnoj večeri ili svakodnevno

Krunu možete napraviti na dva načina:

 1. Pletenica jednog ili više pletenica i stavljajući ih oko glave.
 2. Izvođenje tkanja u krug, poput šiljka, naizmjenično povezujući gornji i donji pramen.

Postoji nekoliko vrsta ove frizure:

 • tradicionalna, francuska, volumetrijska upletena pletenica, riblji rep ili kolač, formiran oko glave. Prihvatljivo je koristiti kombinaciju nekoliko tehnika,
 • pečurka na vrhu, od pletenica,
 • višestruko tkanje, položeno oko glave,
 • ažurno tkanje (trodimenzionalno ili s izduženim niti), glava šindre

Kako napraviti prekrasnu frizuru kraljevskog vjenčanja nevjesti s velom

Slika nevjeste treba biti elegantna i romantična - pružit će krunu. Na debeloj, dugoj kosi, izgleda luksuzno i ​​veličanstveno, ali ženstveno. Visoko položena pljuvačka otvara vrat mladenke, fokusira se na oblik glave i crte lica. Ova opcija pogodna je za postavljanje odvažnih ljepotica koji vole ostati u središtu pozornosti. Kruna je utkana brzo i jednostavno, ali istovremeno izgleda originalno. S njom će se nevjesta osjećati kao kraljica. Kružna pletenica može biti ukrašena ukosnicom, cvijećem, ali pribor ne bi trebao biti mnogo.

Polaganje oko glave, izrađeno na temelju tkanja "web", "francuske pletenice", ili "fishtail", s nekoliko oslobođenih niti učinit će sliku mladenke nježnom i romantičnom. Prirodno će oblikovati lice djevojke, dajući joj pomalo tajanstven izgled.

Dječja frizura krunica za djevojčice

Mame mladih dama imaju posebnu misiju - naučiti ih da se brinu za sebe, da razviju osjećaj za stil. Frizure su važan dio ovoga. No, budući da su djevojke često nemirne, styling treba obaviti brzo. U te svrhe, i pod uvjetom jednostavan frizura za djevojke pod krunom. Takva pakiranja često nose heroine crtića, pa će sigurno zadovoljiti mladu damu.

Dječje frizure s krunom mogu se temeljiti na tradicionalnoj pletenici. Za tkanje koristeći svu kosu, ili samo gornji dio, ostavljajući za sobom i na strani pada kovrče. Sofisticiranija frizura za djevojku je kruna kose sastavljena od pletenice od uvijenih niti. Izgleda jednostavno, nježno i prirodno. Također, pletenica se može lagano pomaknuti na jednu stranu, stvarajući laganu asimetriju. Mali cvjetovi smješteni duž njegovog perimetra pružit će izražajnost tkanju.

Varijacije velike ili male krune za dugu i kratku kosu

Moguće je isplesti kružnu pletenicu ne samo od duge kose. Moderna tehnologija vam omogućuje da formirate krunu niti različitih veličina. Polovica pletenica je varijanta frizure s krunom na kosi srednje duljine do ramena. Sastoji se od dva dijela, neprimjetno međusobno povezanih. Kratka kosa može biti upletena u jednostrani konus tako da je kuglica polukružna. S druge strane glave su lijevi brave. Pa, izbor frizura s krunom za dugu kosu nije teško - njihova velika raznolikost

Frizure-krunice, koje su ponovno osvojile modne postolje, učinit će da se svaka žena osjeća kao kraljica. Toliko je raznolik da je pogodan za kosu bilo koje duljine. Zahvaljujući svojoj svestranosti, styling se može upotrijebiti za dovršavanje dnevnog izgleda, vjenčanja i posebnih prigoda.

Zatim prijeđite na fazni opis tkanja:

1. Pripremite sve frizerske dodatke koji će vam biti potrebni. U tom procesu trebat će mi: češalj, češalj, stealth, ukosnice, sprej za kosu i tijara kao ukras. Ovo je kraljevska frizura!

2. Češljate kosu i nastavite tkati. Frizura se naziva "krunom" i vi ste, naravno, pogodili da će se kretati oko glave u krugu u obliku poznatog dragulja kraljica. Stoga, počinjući oblikovati "vrpcu" od žuči, uzimamo pramenove kose s uha. Pramen bi trebao biti dovoljno velik, jer će biti prikladniji za daljnji rad i ljepši. Podijelite pramen na 2 jednake polovice.

3. Sada se okrećemo jedinstvenom "konopu za tkanje". Izvodi se pomoću dvije uvrnute bičice. Prvo uzmemo dvije niti i svaku od njih okrenemo udesno. Dovoljno je samo nekoliko okreta.

4. Sada vežemo našu flagelu na lijevo, prekrivajući desnu "vrpcu" preko lijeve.

5. Zatim uzmite mali pramen kose s desnog ruba i povežite ga s donjim flagellumom. Okrećemo obje flagellice udesno i prevučemo lijevo, prekrivajući desnu preko lijeve.

6. Nastavljamo formirati "vrpcu" u krugu glave prema ovoj jednostavnoj tehnici tkanja. Nije važno hoće li se rastanak pokazati ne baš glatkim - to neće naštetiti konačnoj frizuri. Imajte na umu da "kabel" ne bi trebao ići uz sam rub kose, već na određenoj udaljenosti od čela i odmah iza uha - tako lijepa.

7. Kad dovršim "uže" za uho, ponovno izravnavam ostatak mase kose sa češljem kako bih ga nježno i nježno tkao. Potrebno je obratiti posebnu pozornost na formiranje "vrpce" uzduž stražnjeg dijela glave, jer u ovom trenutku ovdje tkam svu kosu. Potrebno je osigurati da dlaka na vrhu bude glatka i da nema pijetlova.

8. Prilikom formiranja "vrpce" na mojoj glavi, kada dođem do njezina ruba, potrebno je napraviti vrlo gusto tkanje. To se posebno odnosi na posljednji krug. U ovom segmentu, "konop" bi trebao biti čvrsto upleten i kosa ne bi trebala ispasti. I obavljanje posljednjeg kruga čvrsto ga povući u glavu. Neophodno je da cijela "vrpca" bude vrlo čvrsta na stražnjoj strani glave.

9. Kada je završio dio frizure uz glavu. Moram tkati preostalu kosu. Primjenjujući sličnu tehniku, okrećem obje pramenove udesno i ležao jedan iznad drugoga na lijevoj strani. Dakle, formiram "vrpcu" do kraja kose. Trebala bi biti dovoljno čvrsta da se kosa ne raspada. Sada trebate ići oko naše "vrpce" oko glave, nježno ga stavljajući uz stražnju stranu "krune".

10. Pokušavam sakriti kraj “konopa” tako da ga lagano uvučem ispod tkanja duž čela, kao što je prikazano na slici.

11. Prerušeni "rep" ispod kose, treba ubosti ovo mjesto s nevidljivom ukosnicom, tako da ne ispadne i frizura se ne raspada. U tom slučaju, cijeli tanki dio "pigtila" može biti uvučen ispod početka tkanja, prolazeći duž linije čela. Tada će izgledati potpuno i potpuno. Ako trebate pin još više klinova na različitim mjestima.

12. Posljednji dodir daje sjaju našoj "krunici". Laganim, nježnim pokretima, lagano povlačim kosu iz svitka "užeta", dajući kosi lakoću i volumen. Neophodno je posipati sav lak za kosu.

13. To sam i učinio. Slažem se, ovaj večernji stil.

14. A ako ukrasite svu dijademu, frizura će biti uistinu kraljevska!

Majstorski tečaj je vodila Enina Julija Viktorovna

Jednostavna "kruna" od tri niti

U stvari, pod tim imenom, koje je povezano s nečim složenim i luksuznim, svaka frizura koja sugerira kružno tkanje: može biti ili nenametljiv, samotan ili višeslojan.

Klasična "kruna" nastaje na osnovi trodijelne pletenice, kroz prirodno tkanje, i zahtijeva duljinu kose do lopatica ili niže, jer u protivnom postoji mogućnost da se "ne zagrli" cijela glava.

Provjerite je li vaša duljina prikladna za ovu frizuru je vrlo jednostavno: prikupiti svu tkaninu na stražnjoj strani glave, u 2-3 okretaja pretvoriti u konop i povući oko glave. Ako je savjet bio na kraju tamo, gdje je baza - možete početi tkati. Ako ne dođete do toga, bolje je da se okrenete svjetloj verziji ili za sada, napustite tu ideju.

Češljajte kosu, razbijte okomito razdvajanje točno u sredini na 2 dijela, pričvrstite bilo koju od njih kvačicom tako da ne ometa rad. Drugi tretirajte hidratantnim raspršivačem, ponovno ga počešljajte, odvojite tanki sloj u samom središtu s okomitom linijom i podijelite ga na 3 dijela.

Pokrenite tkanje na tradicionalan način: pokrenite lijevu cjedilu na srednjoj, prijeđite je, a zatim povucite desnu nit u novu srednju (koja je prije bila ostavljena). Sljedeći put kada stavite bočni pramen u upotrebu, dodajte mali dio labave kose pored nje. tj tehnika je slična onoj predloženoj za stvaranje "francuske pletenice", ali sada smjer odozdo prema gore.

Kada dođete do sredine čela, izvadite isječak iz slobodne mreže i počnite skupljati pramenove iz njega. Kad završe, tkajte do kraja onoga što je u vašim rukama. Pričvrstite vrh tankog silikonskog elastika da odgovara.

Ako je ražanj završio na mjestu njegova početka, samo navijte vrh ispod baze i pričvrstite ga potajno. Ako je kosa vrlo duga, a ostatkom pletenice možete početi polagati drugi red, preklopiti ga u kolač na stražnjoj strani glave, povući svaku bočnu stranu i pričvrstiti je nevidljivom kosom. Moderna i udobna frizura spremna je.

Treba reći da čak i ova tehnologija može biti implementirana apsolutno drugačije: Najlakši način je tkanje velikog kruga - kada pletenica leži na takav način da dodiruje vrhove ušiju i rubove rasta kose. I možete učiniti "krunu" sjediti više - idite na mali krug, stavljajući pletenicu na dlan iznad vrha uha i kose. Za to, udaljenost podignutih niti do točke njihova uvođenja. će varirati - gornji će biti vrlo kratki, a niži - prilično dugi.

Uredništvo

Ako želite poboljšati stanje vaše kose, posebnu pažnju treba posvetiti šamponima koje koristite.

Zastrašujuća figura - u 97% šampona poznatih robnih marki postoje tvari koje truju naše tijelo. Glavne komponente, zbog kojih su svi problemi na naljepnicama označeni kao natrijev lauril sulfat, natrijev lauret sulfat, kokosulfat. Te kemikalije uništavaju strukturu kose, kosa postaje krhka, gubi elastičnost i snagu, boja blijedi. Ali najgore je to što ova stvar ulazi u jetru, srce, pluća, nakuplja se u organima i može uzrokovati rak.

Savjetujemo vam da napustite korištenje sredstava u kojima se nalaze te tvari. Nedavno su stručnjaci našeg uredništva proveli analizu šampona bez sulfata, gdje su prvo mjesto zauzeli fondovi tvrtke Mulsan Cosmetic. Jedini proizvođač prirodne kozmetike. Svi proizvodi su proizvedeni pod strogom kontrolom kvalitete i certifikacijskim sustavima.

Preporučujemo da posjetite službenu internetsku trgovinu mulsan.ru. Ako sumnjate u prirodnost vaše kozmetike, provjerite datum isteka, ne smije biti duže od jedne godine skladištenja.

Lagana "kruna" oklopa

Ako vam uobičajeno tkanje ne daje, možete pokušati jednostavnija opcijakoji od užeta, Ova frizura nastaje za nekoliko minuta, ali trebate shvatiti da je ona manje jaka, a također zahtijeva i šišanje sa savršeno ravnom rezom, inače će pramenovi izaći, a podveza će se raspasti. Preporuča se probati snagu s laganom verzijom.

 • Češljajte kosu, poprskajte hidratantnim sprejom, odvojite široki pramen na dnu vrata. Počnite ga okretati prema gore i prema unutra.
 • Nakon svakog trećeg kruga, pokupite novi dio kose s dna, a češljajte ga prije nego ga stavite u kosu.
 • Držite stezaljku oko glave dok ponovno ne dođe do stražnje strane glave. Ovdje je ili uvijen u snop, ili su krajevi kose fiksirani gumenom trakom i skriveni u "tijelu" remenja oko oboda glave.

Broj okreta, nakon čega trebate dodati novu nit, ovisi o tome koliko jaka treba biti frizura. Može doseći 6-7, ali tada će se "kruna" pokazati valovitom.

Oni koji su se nosili s ovom varijacijom mogu biti ponuđeni komplicirana verzija na bazi pletenice iz 2 dijela. Potrebno je malo vremena, ali sam proces zahtijeva veću koncentraciju i točnost.

 • Češljajte cijelu kosu s jedne strane, na vrhu, oko 2-3 prsta od rubne linije rasta iznad čela, odvojite široki pramen i podijelite na 2 dijela.
 • Prekrižite ih, zatim okrenite jedan od dijelova tako da dobijete elastični, snažni pojas. Ostavite drugu besplatno.
 • Napravite još jedan poprečni revoluciju, a zatim iz prednje zone (iznad čela) uzmite širok pramen, dodajte ga aktivnom dijelu tkanja (onaj koji će se sad uzgajati odozgo), skupljajući ih zajedno. Tek tada prelazite pramenove, čineći novi krug.
 • Prema principu trećeg koraka, slijedite cijelu frizuru do potiljka, gdje bi trebala prestati labava kosa. Zatim ostaje samo okretanje niti s običnim kabelom do samog vrha ili u obliku snopa.

Važno upozorenje: ako je glavni snop zakrenut ulijevo, onda kada se doda pramen aktivnom, oni moraju biti uvijeni u suprotnom smjeru, tj. lijevo. Inače će se frizura odmah raspasti.

"Kruna" na kosi srednje duljine

Kao što smo već spomenuli, ova frizura se najlakše rekonstruira na dugim kovrčama, međutim, vlasnici izduženog boba ili samo šišanje na ramenima ili lopaticama, također možete probati ovo tkanje, ali ne sasvim tradicionalno. Na primjer, "kruna" se može kreirati samo na gornjoj zoni glave (od ruba uha do ruba uha). Ali tamo gdje se češće skuplja od 2 pola.

 • Podijelite kosu na 2 jednaka dijela, pletite jednostavnu pletenicu u 3 niti iz svake, fiksirajte vrh silikonskom gumicom. Važno je napomenuti da smjer tkanja ne bi trebao biti okomit, već s laganim zaokruživanjem - u suprotnom smjeru i prema gore: na taj način frizura će biti urednija. Vertikalni rastanak je poželjno ne učiniti jasno - to je bolje razbiti kose gotovo nečitljiv "riblja kost".
 • Gotove pletenice moraju prijeći preko glave i držati u različitim smjerovima uz glavu. "Sastanak" dobiva se točno u središtu na vrhu, gdje trebate nježno skrivati ​​repove ispod veza suprotne pletenice i pričvrstiti ga nevidljivim ukosnicama i ukosnicama.

Glavna poteškoća ovdje je upravo na razini polovine: što pažljivije uklanjate vrhove, to će izgledati atraktivnija završna frizura.

Ukratko, vrijedi reći da postoji još složenija "kruna" koja se sastoji od nekoliko razina, ali je poželjno ovladati njezinom kreacijom pod nadzorom majstora koji je u stanju staviti ruku i ispraviti sve pogreške. A ideje dane u članku izvrsne su za samostalnu praksu na djevojkama, sestrama, kćerima, pa čak i na samim sobom.

Frizure za srednju kosu

Srednja duljina kose će dati malo više prostora za eksperimentiranje. U ovom slučaju, modni se dodatak može koristiti i na dnu ruba i na dnu češlja.

Klasična frizura za srednju kosu - malvina. Kovrče lagano češljane na tjemenu i zatiljku. Neke od njih skupljaju se u neupadljivom svežnju, a neke kovrče i oblikuju slobodno padajuće kovrče. Iza grede pričvrstite veo, a ispred njega će se istaknuti prekrasna kruna.

Za kosu srednje duljine ima mnogo dlaka na bazi pletenica. Odaberite neobično i blago aljkavo tkanje. Tako će se slici dati lakoća i prirodnost. Uvijte nekoliko niti, pustite ih da uokviruju lice lijepim uvojcima. Odaberite krunu neobično, ali male veličine. To je najbolje da ga popraviti na brašno.

Frizure za dugu kosu

Na dugoj kosi ima bezbroj frizura. Najpopularnije: visoka kosa, pletenice i tkanje, labavi kovrče. Praktično se bilo koja od njih može prilagoditi kruni. No, najbolje će izgledati visoka kosa, labave kovrče i razne pletenice.

Zamršena visoka kosa daje slici doista kraljevsko veličanstvo. Pokušajte zadržati stil u skladu s cjelokupnim stilom. Glatka i lakonska babetta, naravno, dobro će izgledati, ali ona stvara sliku posve drugačijeg doba.

Drugo najpopularnije mjesto za frizure s pletenicama. Duga kosa može biti pletena na nevjerojatan način. Neka pletenica bude malo raštrkana i neoprezna, a na vrhu glave osigurajte krunu na grebenu. Slika tajanstvene princeze je spremna.

Savršeno izgleda kruna i duga kosa. Uvijte se od velikih kovrči i osigurajte krunom na obruču.

Slatka i romantična kosa skupljena u tralom niskom kolaču. Za prirodniju kosu bolje je uvijati uvijače za kosu.

Dječje frizure

Ne manje popularne su i frizure s krunom za djevojke. Takav rođendan, obiteljski odmor, matineju u vrtiću ili Novu godinu. S tako neobičnim ukrasom na glavi, mala princeza je zasigurno u središtu pozornosti.

Činiti frizuru djetetu, ne zaboravite da bi frizura za malu djecu trebala biti mnogo lakša i prirodnija nego za odraslu djevojku. Polaganje "kao mama" na komadiće izgleda neprirodno.

Prvo mjesto među dječjim frizurama čvrsto zauzimaju pletenice. Tkanje se može odabrati za bilo koju duljinu i debljinu kose. Vrhunac slike bit će kruna: učinit će i najjednostavniji stil. Da bi frizura izgledala lijepo i svečano, odaberite elastične trake za pričvršćivanje pletenica kao nevidljive što je više moguće. Najbolje je koristiti silikon.

Druga popularna opcija je paket. Najbolje je da bude niska, i prije nježno očistite kosu. Kruna na vrhu učinit će sliku male princeze veličanstvenom.

Slatki i romantični labavi uvojci ili kosa, smjestili su se u vodeni slap. No, imajte na umu ovaj detalj: kod aktivne djece ovaj aranžman gubi svoj izvorni izgled odmah nakon početka igara i podvala. Stoga ovu frizuru preporučujemo samo vrlo mirnoj i sporoj djeci.

Djevojka s kratkom kosom može samo malo povući kosu uz pomoć obruba ukrašenog krunom.

Značajke izbora krune

Mala djeca odgovaraju svakoj prikladnoj veličini. Kod mladih djevojaka postoji jedan kriterij odabira: svjetlije, to bolje. Stoga, neka majka ne zaustavi kamenčiće, perje i druge "lijepe". Glavna stvar koju je princeza imala u njoj.

Odrasle djevojke, koje biraju krunu za frizuru za vjenčanje, bit će teže. Dodatak idealno odgovara velu, nakitu i vjenčanici. Na primjer, ako je haljina ukrašena biserima, čak i najljepša kruna s kamenčićima izgledat će suvišno. Ispravite naglaske. Vlasnici sažetih haljina mogu se usredotočiti na frizuru, birajući prekrasnu krunu. Ako je haljina haljina jako ukrašena, usredotočite se na nju. Ukrasne frizure u ovom slučaju trebaju biti diskretne.

Frizure s krunom izgledaju originalno i svatko ih pamti. Što god odaberete, budite uvjereni - titula kraljice lopte je zajamčena.

Video na temu članka:

Loading...