5 razloga za tetoviranje obrva i 3 razloga za razmišljanje

Svi make-up umjetnici u jednom glasu kažu: tetoviranje obrva (a time i kapaka i usana) je staro, ali iz nekog razloga djevojke ne vjeruju. A to je, nažalost, apsolutna istina: tetovirane obrve izgledaju tako neprirodno da čak i uz dobru selekciju boja, garantirano dodaju 5 godina.

Trajna šminka je savršena za vas ako:

 1. Želite uvijek izgledati savršeno: na poslu i kod kuće. Trajna šminka omogućuje vam da zadržite savršen izgled cijeli dan, 365 dana u godini. Osim toga, apsolutno je otporan na vodu, tako da ćete se osjećati sigurni na moru iu bazenu.
 2. Poslovna dama i nemate vremena za ništa. Sada više ne morate polagati usne, oči, trepavice nekoliko puta dnevno i trošiti dragocjene minute na šminku ujutro.
 3. Sanjaš da izgledaš mlađe. U srednjim godinama stalni makiaPomaže da izgled lica bude živopisniji i jasniji bez kompliciranih plastičnih operacija, te savršeno skriva znakove uvenuća kože. Kao rezultat - vaše je lice ponovno mlado i svježe.
 4. Pate od alergija na kozmetiku. Nažalost, ovaj fenomen postaje sve češći, možda je razlog tome niska kvaliteta korištene kozmetike? Međutim, vaš je problem sada riješen.
 5. Samo želim promijeniti oblik usana, obrva, trepavica. Trajna šminka pomoći će vam vizualno povećati debljinu trepavica, učiniti vaše usne glomaznim i sočnim. Osim toga, vaše lice može biti više simetrično, a time i ljepše i atraktivnije.

Ako želite napraviti trajnu šminku, odaberite samo kompetentne stručnjake!
Kontaktirajte Studio tetoviranje Nina Zaslavskaya. Besplatan poziv u Rusiji 8 (800) 250-58-40. Prijavite se za online postupak tetoviranja ovdje.

Starinski je

Bez obzira koliko je majstor lijep, tetovaža je uvijek vidljiva na licu. Danas je prirodna, prirodna ljepota popularna, što se ne uklapa u strašne obrve a la Voločkova. Jeste li vidjeli tetovažu na zapadnim zvijezdama? Ne. Oh, tko, ali Hollywood zna mnogo o ljepoti. Potrebno je ostaviti priču o tetoviranju obrva u dalekoj zaboravljenoj prošlosti.

Iz masterweba

Dostupno nakon registracije

Razmislite pažljivo prije nego što odete na tetovažu obrva. Zapamtite tužne priče o djevojkama: kako boli, o neuspješnom obliku obrva, boji, ružnoj asimetriji, neprirodnom izgledu i još mnogo toga.

Možemo li samo nacrtati ili rasti granicu?

Vrijedi razmisliti: trebate li uopće tetovažu?

Tetovaža obrva, odavno se smatra "pretpotopnom" metodom. Zbog toga smo preuzeli na sebe odgovornost da vas odvratimo od nepromišljenog čina.

Izgleda staromodno

Čak i najsavršenija tetovaža nikada neće izgledati kao prave obrve. Pogledajte fotografije obrva holivudskih zvijezda - jeste li ikada vidjeli tetovažu? Ne! Što mislite zašto? Jer dugo nije moderno i moda za to je prošla na početku "nule"! Djevojke su, pokušavajući sve opcije trajnog šminkanja, postupno napuštati. Međutim, ako ste blizu slike Anastasia Volochkova, a zatim ići naprijed!

Tattoo se ne može isprati kod kuće

Ne biste trebali znati da je tetoviranje obrva nekoliko godina sigurno! Zamislite da ste napravili tetovažu potpuno neuspješnu (što se događa vrlo često), da dođete kući i jednostavno sve isprate - neće uspjeti. Ništa više. Često se majstori u kozmetičkim salonima suočavaju sa situacijom kada moraju posvijetliti “tetovirane” obrve i pokušati stvoriti nove na njihovom mjestu. Dug je i nitko ne jamči rezultat. Ne biste trebali riskirati sa svojim licem.

Tetovaža uklonjena laserom

Jedini dokazani način da se riješite neuspješne tetovaže je lasersko uklanjanje, postupak je bolan i skup. U prosjeku, jedna sesija košta 1000 rubalja. Najodvratnije je to što to ne možete učiniti sami - morat ćete obaviti 4-5 sesija, koje se obično protežu nekoliko mjeseci. Jeste li spremni

On će vam dodati godine

Svi make-up umjetnici u jednom glasu kažu: tetoviranje obrva (a time i kapaka i usana) je staro. Djevojke misle - želite dodati sebi pet godina reklama!

Vjerojatnost pogreške je previsoka

Saloni nude nekoliko vrsta tetoviranja obrva: crtanje svake kose, također se naziva i "3D tetoviranje", tetoviranje s voskom, koje također "imitira" prave dlake, snimanje (obrve su samo obojene jednim tonom). U teoriji, sve zvuči vrlo primamljivo, ali u stvari majstori prečesto ne postižu željeni rezultat.

Previše taman pigment - najčešća pogreška. Tu su i više neugodnih uboda - na primjer, asimetrija, kada je jedna obrva nešto viša od druge ili nešto tanja. Previše nevaljao i podmukao ovu tetovažu, čak i ako imate super majstora.

Uklonjeno pomoću lasera

Dakle, ako dobijete lošu tetovažu obrva, morate ukloniti laser. To je bolno i skupo. Sada cijena varira 1000-2000 rubalja. Jedan postupak neće donijeti željeni učinak. Potrebno vam je najmanje 5-6 sesija da biste se konačno riješili sjene. Štoviše, jaz između lasersko uklanjanje oko mjesec dana, inače koža ne oporavi pinches i boli. Obrve nakon uklanjanja tetovaže izgledaju bezbojne, koža je oštećena, ponekad postoji ožiljak.

Posljedice tetoviranja

Sada postupak ima mnogo opcija: kosa, sjena, mješovita, shotirovaniya. Ali nijedan od njih ne može jamčiti izvrsne rezultate. Stoga, bez obzira kako prijatelj hvali gospodara, vrijedi stotinu puta da razmisli hoće li napraviti tetovažu obrva i što se može dogoditi kasnije. Najčešće razočaranje je pogrešna boja. Tijekom vremena boja na obrvama može posvijetliti, potamniti, ponekad postati zelena ili plava. Još gore kad se posao obavlja asimetrično. Tu će sigurno trebati lasersko uklanjanje ili ponoviti postupak.

Stručnjaci za mišljenje

Ako se obratite guruu u ispravljanju obrva, možete čuti mnogo zanimljivih stvari. Poslušat ćemo mišljenje dvojice stilista popularnih moskovskih salona.

Lena Bunina, salon na Bolshaya Dmitrovka.

 • Ne tako davno pojavio se prekrasan postupak - korekcija obrva kane. Za razliku od staromodne tetovaže, s kanom, možete odabrati individualnu nijansu. Kana izgleda prirodno, omogućuje vam rast kose. S pravom njegom možete ostati dva tjedna! Izvrsno rješenje za djevojke s crvenom, pšeničnom i smeđom kosom.

Alina Khabibulina, salon za pregledavanje u Europskom trgovačkom centru.

 • Široke i guste obrve sada su u modi. Nisu sve djevojke u prirodi dodijelile takve obrve, pa se mnogi odlučuju za tetovažu. Uvijek nastojim svoje klijente odvratiti od ovog postupka. Znam kako napraviti tetovažu. Prvo, jasno, neprirodno obrve znatno dodati dobi. Drugo, pigment ne pada uvijek ravan, ponekad je boja nejednako raspoređena. Treće, recenzije kažu da su ožiljci ostali nakon tetoviranja. Sada izrađujemo biotattoo za obrve s kanom. Ovo je najbolje rješenje, boja će pokupiti djevojku s bilo kojom bojom kose. Biotatuzh izgleda prirodno, obrve izgledaju voluminozno i ​​izražajno.

Vjerojatnost pogreške je previsoka

Saloni nude nekoliko vrsta tetoviranja obrva: crtanje svake kose, također se naziva i "3D tetoviranje", tetoviranje s voskom, koje također "imitira" prave dlake, snimanje (obrve su samo obojene jednim tonom). U teoriji, sve zvuči vrlo primamljivo, ali u stvari majstori prečesto ne postižu željeni rezultat.

Najčešća pogreška - previše taman pigment zbog pogrešno odabrane boje. U ovom slučaju salon, u pravilu, nudi malo da se lakše osvijetli laserom - i to već treba vremena, jer jedan postupak vjerojatno neće biti dovoljan. Tu su i više neugodnih uboda - na primjer, asimetrija, kada je jedna obrva nešto viša od druge ili nešto tanja. Jao, ali ako je djevojka savjetovala dobrog gospodara, nije činjenica da ste baš sretni - on je previše nevaljao, ova tetovaža ...

Mišljenja profesionalaca

Odlučili smo razgovarati o uzbudljivoj temi s majstorima za obrve, koji su ispričali sve o trendovima i što zamijeniti tetovažu.

Olga Bunina
Brow & Beauty salon na Bolshaya Dmitrovka

Što učiniti kad su obrve svijetle, a tetoviranje više nije u modi? Vlasnicima tamnih, kestenjastih, crvenih ili zlatno-pšeničnih kose, preporučujem bojenje kane - da obrvama daju željeni oblik i debljinu. Idealan oblik obrva zadovoljit će više od tjedan dana, a same dlake će se ojačati zahvaljujući blagotvornim svojstvima kane. Intenzitet sjene može varirati od svijetlo do tamno smeđe sa zlatnim.

Ako ste vlasnik hladnih nijansi kose, na primjer, nordijske plavuše, nema govora o bilo kakvim obrvama s toplim podtonom. Rješenje je bojanje obrva bojom kako bi se uskladila s korijenom kose ili tamnijim tonom. I također malo vježbe u šminkanju obrva. Ljepota mora biti skladna i prirodna!

5 razloga za trajnu šminku

Prema statistikama, svaka žena troši oko 30-35 sati mjesečno na šminku. U međuvremenu, čak i najkvalitetniji make-up tijekom dana blijedi i gubi svoju privlačnost. Mora se ažurirati i vrijeme provedeno na njemu. Što možemo reći o situacijama kada je potrebno žurno se smjestiti, a za to postoji krajnje nedostatak vremena. U takvim slučajevima, možete cijeniti prednosti trajne šminke, kroz koju možete izgledati sjajno u svim okolnostima. U ovom članku ćemo pogledati 7 uvjerljivih razloga za trajnu šminku, zahvaljujući kojoj možete uštedjeti ne samo vrijeme, nego i značajnu količinu novca utrošenog na kupnju skupe kozmetike.

Što je trajna šminka i koje su njezine prednosti?

U procesu trajne šminke, boje se unose u kožu pomoću posebnih alata, stvarajući trajnu i visokokvalitetnu sliku. Ove tvari imaju hipoalergijska svojstva i stoga su sigurne za osobe čija je koža sklona alergijskim reakcijama. Budući da se procesom nanošenja trajne šminke koristi visokokvalitetna anestezija, ovaj postupak je potpuno bezbolan i traje od pola sata do 2 sata. Valja napomenuti da nakon tjedan i pol dana dolazi do potpunog oporavka kože, koja poprima izvanredan izgled i potpuno djetinjastu nježnost.

Trajna šminka može biti iznimno učinkovita alternativa skupim i bolnim medicinskim postupcima. Pogotovo u slučaju kada je potrebno brzo i pouzdano prikriti nedostatke koji se ne mogu otkloniti ni uz pomoć plastične kirurgije. Međutim, takav se rezultat može postići samo uz pomoć profesionalnog majstora koji će uzeti u obzir sve značajke tijela klijenta. Iznimno je lako dobiti sveobuhvatne odgovore na sva pitanja, samo idite na stranicu http://lenaputs.com/ gdje ćete naučiti, apsolutno sve, o trajnoj šminki i drugim najnaprednijim tehnologijama ljepote i mladosti.

Tetovaža obrva - što je to

Tetovaža obrva je najčešća vrsta trajne šminke koja vam omogućuje da uvijek ostanete lijepi i njegovani.

Nakon postupka, ne treba vam dugo vremena da nacrtate jasan obrazac, što je posebno teško za one koji nikada nisu uspjeli, to je glavna značajka postupka.

Negativne strane

 1. Bolna je i neugodna, jer je igla pod kožom. No, svugdje je potrebno tražiti pozitivno - zatražiti da se anesteziraju područja s posebnom masti, koju majstori moraju imati.
 2. Možda ste alergični na boju ili anestetik. U tom slučaju promijenite sredstva za druge.

Alergija na bojanje.

Strogo je zabranjeno raditi tetoviranje:

 • Osobe mlađe od 18 godina,
 • Žene "na položaju"
 • S visokim krvnim tlakom,
 • Somatske bolesti,
 • Bolesti krvi
 • Slaba koagulacija krvi,
 • Upala kože na mjestima tetoviranja,
 • Onco bolesti,
 • S mentalnom bolešću i drugim uzrocima.

Važno je! Članak sadrži skraćeni popis kontraindikacija, pa ako imate neki drugi problem koji nije naveden, kontaktirajte zapovjednika prije postupka i posavjetujte se s njim. Slobodno postavljajte pitanja jer vaše zdravlje ovisi o tome.

Odaberite samo kvalificirane obrtnike. Tijekom postupka moraju potpuno sterilizirati instrumente, nositi nove gumene rukavice i masku, koristiti jednokratne igle i visokokvalitetnu boju s antiseptikom.

Koliko se tetovaža obrva: perje i drugi načini

Prije nego što počnete govoriti o razdoblju nošenja trajne šminke, najprije trebate razumjeti vrste tetoviranja.

S ovom tehnologijom, obrve obrva tretiraju se gradijentima, nema jasnih granica. Nakon zahvata vidjet ćete učinak obojenih dlačica sa sjenama ili olovkom, što je značajka ovog tipa.

Ova tehnika je u potražnji, jer stvara prirodan izgled obojenih obrva, nitko ne može pomisliti da ste napunili tetovažu. Trajanje nošenja nije dulje od 2 godine, budući da igla ne prodire u kožu za više od 0,2 mm, te se brzo nosi.

Efekat kose

Da bi dlačice za obrve bile tetovirane, majstor će morati izvući svaku kosu u vašu. Ova tehnika vam omogućuje da napravite oblik dulji i uredniji, od ravnog do okretnog, od zakrivljenog do slomljenog i tako dalje.

Tip kose je europski - s paralelnim dlačicama, a istočni - s isprepletenim. Trajanje čarapa od 4 godine - igla prodire 0,8 mm! To ostavlja ispod gornjeg sloja kože više pigmenata koji se ne ispiru ručnikom, jastukom i tijekom pranja.

Što utječe na otpornost tetovaže

Prije svega, pobrinite se da stalna šminka bude nježna, ne brišite lice grubim ručnikom i ne koristite piling u području primjene tetoviranja.

 1. Suha koža zadržava duge gradijente, za razliku od masnih.
 2. Dobna kategorija. Pigment traje dulje u mladoj koži nego u zreloj.
 3. Boja pigmenata - što je lakša, to je kraći njihov vijek trajanja.
 4. Klima. U vrućoj zemlji, gdje je sunce stalno vruće i sunce sja, rubovi će brzo izgorjeti.
 5. Značajka tijela. Kod nekih djevojaka tijelo odbacuje pigmente, tetoviranje traje ne više od godinu dana, i stalno ga je potrebno prilagoditi.

Pravilna briga o trajnoj šminki

Nakon postupka, možda ćete biti malo šokirani, jer ste odabrali jednu boju, i kao rezultat ste popunili crno, ne brinite! Činjenica je da je to uvijek slučaj, a to je zbog zasićenja pigmenata.

 1. Trajna šminka obrva nakon 10 dana malo se posvijetli, siječe koru, koja se ni u kojem slučaju ne mora otkinuti, jer ćete u protivnom oštetiti cijelu konturu!
 2. Tijekom dana obrve će biti lagano natečene i crvene, kako bi se uklonili edemi, pomastom se olakšava oticanje i zacjeljivanje rana - Miramistin, Bepanten Plus i drugi.
 3. Nemojte ići na bazen i solarij 14 dana, kako ne biste poremetili strukturu.
 4. Čak i nakon ozdravljenja, pokušajte ne držati tetovirana mjesta u vodi dugo vremena.

Savjet: kako biste zaštitili koru i pustite je da se sama oljušti, koristite pamučni štapić. Umutite ga u mast i lagano je istrljajte, raširite na tanki sloj tako da ne budu previše masni, te ih lagano četkajte kako bi odgovarali rastu dlake, a ne protiv nje.

Postupak i njegova cijena

Kako bi pravilno napravio tetovažne obrve, majstor priprema potrebne alate i materijale, kao i sredstva protiv bolova. Zatim slijedi priprema radne površine, sve je omotano čistim filmom.

 • Prijavite alergije na lijekove protiv bolova
 • Recite što želite oblikovati i vrstu trajne šminke,
 • Zajedno odaberite odgovarajuću boju,
 • Ne slažite se obrijati obrve! Iskusni majstor to nikada neće preporučiti

 • Nosite potrebnu zaštitnu opremu za ograničavanje kontakta vaše kože s vašim,
 • Koristite nove salvete, igle i druge predmete
 • Nacrtajte obrazac s olovkom
 • Ublažavanje boli prije ili tijekom rada
 • Nacrtajte kosu i pričekajte alergijsku reakciju
 • Da biste ispravili netočnosti i razmazali mast, vazelin,

Savjet: izabrati dobrog gospodara koji je obavio više od desetak postupaka, posavjetovati se s prijateljima i oni su vjerojatno vidjeli ili čuli za svoj postupak, jer to više nije rijetkost. Razgovarajte s učiteljem, pogledajte primjere njegova rada.

Osvrti na trajnu šminku

Jedina negativna povratna informacija o postupku je njezina bol. Neki predstavnici lijepe polovice čovječanstva mogu tolerirati sve bez anestetičke masti, drugi traže više uz cika.

Sve ovisi o osjetljivosti tijela ili debljini kože, dok su drugi samo u strahu od panike - strah ima velike oči!

U stvari, moguće je trpjeti jedan sat, zatim nekoliko godina hodati kao prava ljepota, a ne razmišljati o tome kako ustati rano ujutro, privući obrve, a to treba učiniti pažljivo i asimetrično.

Što se tiče pozitivnih recenzija, ima ih više:

 • otpor,
 • Uredan oblik,
 • Jasne konture
 • Učinak je nacrtan olovkom,
 • Ne brišu se i drugi.

Fotografije različitih opcija tetoviranja

Na slici su prikazani različiti oblici obrva koji su se nalazili prije tetoviranja i što su postali nakon postupka.

Odmah je vidljivo kako su izrazito izražajno lice i težnja pogleda s takvim obrvama.

Ako neuspješno odaberete majstora, uvijek izgledate nezadovoljno, uvrijeđeno ili ljuto, budite oprezni i kontaktirajte samo profesionalce.

Kako ne biste bili razočarani rezultatom, kontaktirajte postupak trajne šminke obrva samo profesionalcima.

Odaberite boju koja na kraju ne postaje plava, zelena i siva.

Pogledajte videozapis: Age of Deceit: The Transagenda Breeding Program - CERN - NAZI BELL - baphonet - Multi Language (Ožujak 2020).