Kako napraviti kolač pomoću krafne?

Ovaj frizerski uređaj je krug vrlo elastičan, stoga prilagođava promjer prema debljini podnožja repa. Ovo je klasična torba za frizure, koju je najlakše koristiti. Može se izraditi od pjenastog mekog materijala (spužve) ili izgledati kao elastična traka, prekrivena umjetnim pramenovima. Potonji je zgodan u tome što nema potrebe da ga sakrijete, ako podignete nijansu tona kako bi odgovarao izvornoj bazi.

Postoji nekoliko varijanti ovog frizerskog uređaja:

 • Okrugli peciv, čija je suština opisana gore. Može se zvati "krafna" za sličan izgled. Prodaje se s različitim promjerima i debljinama.
 • Ravan ovalni valjak koji se koristi kao obloga za volumen.
 • Twister - igla za snop fleksibilnog materijala u obliku izduženog ovala s prorezom u sredini.
 • Dugi valjak s kopčom - to jest, transformator koji obavlja 2 funkcije. Ako ga omotate oko repa i pričvrstite, dobivate istu krofnu.

Kako napraviti bagel za kosu to učiniti sami

Cijena gotovog frizerskog uređaja je niska, ali postoje situacije kada se kupnja ne može dogoditi iz više razloga. Profesionalci savjetuju da se ne uzrujavate: u nekoliko minuta lako možete napraviti krafnu i valjak za kosu. Potrebna je samo ... jednostavna čarapa ili tajice. Poželjno je da su bili terry, inače volumen barrette neće primiti. Shema djelovanja je sljedeća:

 1. Odrezati dno čarapa, do pete - treba ostati cijev.
 2. Vrh za početak da se kotrlja dok ne dobijete gustu gumu za snop. Bagel, stvoren kod kuće, spreman.
 3. Ako vam je potreban ravan valjak, navijte konac, pretvarajući se u oval. Usredotočite se na fotografiju.

Što vam je potrebno za kosu

Takav uređaj stvara volumen, ali se ne koristi pojedinačno. Napravite prekrasnu frizuru s pecivom bez elemenata za fiksiranje ne može biti - ona će kliziti kroz kosu. Profesionalcima se savjetuje da koriste stealth kako bi se pričvrstili za glavu i klinove - ako želite pokupiti pojedinačne niti i raditi s teksturom. Ne zaboravite na set češljeva: uz klasičnu masažu preporučuje se tanak češalj na više razina s iglom za pletenje. Za večernje opcije, možete pokupiti nakit: vrpce, ukosnice, itd. Alati za oblikovanje - prema potrebi.

Kako koristiti krofnu za kosu

Uz svaku od opcija za takve frizerske uređaje treba raditi na poseban način. U isto vrijeme, cijela ideja frizure je uzeta u obzir, tako da ne postoji jednoglasna uputa o tome kako koristiti krofnu za kosu. Osnovne opcije:

 • Za većinu tipova snopa najprije morate napraviti rep. U bazi je već nošena spužva za kosu, koja se zatim prekriva pramenovima.
 • Ravni valjak je zatvoren u točku maksimalnog volumena ili se na nju uvija kosu s vrha.
 • U twister nitima su navojem kroz rez u sredini, rana na bazi, krajevi su smanjeni.

Kako napraviti kolač pomoću krafne

Shema djelovanja frizerke koja je osmislila klasičnu čekić ili neurednu gomilu ovisi o debljini i dužini klijentove kose. Moguće je odlučiti kako napraviti snop s pecivom tek nakon što odgovorite na pitanje koji rezultat treba dobiti? Želite li vrlo voluminoznu urednu frizuru, ili trebate brzi teksturni stil? Gdje će se nalaziti snop?

Dugi snop kose

Ako vrhovi pramenova dodiruju struk, čak iu odsustvu očite debljine, pecivo daje glomazan izgled. Za one koji ne žele učinak "druge glave", frizerima se savjetuje da skupljaju samo dio kose, stavljajući ostatak oko sebe. Na primjer, vrijedno je analizirati kako napraviti kolač za dugu kosu s pecivom na stražnjoj strani glave:

 1. Poprečne linije dijele cijelu masu češljane kose na 3 zone. 2 niže povlačenje repa.
 2. Bagel iscijedi, to jest, da napravi valjak od njega. Stavite na samom rubu repa, pričvrstite ga s par čavlića.
 3. Okrenite se prema unutra dok ne dođete do dna. Osigurajte se kao klasični konus ili hemisferu, koristeći nevidljivo.
 4. Gornji slobodni dio kose podijeljen vertikalno na pola, prelazi preko grede, omotava oko baze. Uklonite krajeve.

Gomila srednje kose

S takvom duljinom (tj. Duljinom ramena ili nešto nižom), krafna je najbolji način da se napravi savršena izbočina bez viška volumena. Frizura greda na srednjoj kosi nastaje uglavnom s hrpom unutarnjih niti i tupirokoy vanjskim. Pecivo se može koristiti u 2 verzije:

 • Stavite na dno repa, položite pramenove na vrh, ugurajte krajeve. Odgovara kosi dužine ramena.
 • Navucite vrh repa kroz rupu gume, počnite se uvijati prema dolje i prema van, na taj način namotavajući kosu na površinu frizerskog uređaja, dosegnuvši samu bazu.

Svežanj kratke kose

Bagel savršeno uklanja nedostatak dužine i volumena, ali se može koristiti samo ako pramenovi dodiruju bradu. Napravite pecivo s pecivom na kratkoj kosi, što je dječakova frizura (pixie, stranica, itd.), Neće uspjeti, jer frizerski uređaj nema što skrivati. Opća shema rada slična je onoj za prosječnu duljinu, ali pačenje se izvodi do samog kraja svake trake. Poželjno je kupiti pecivo od kose, a ne pjene, i svakako odabrati ton koji odgovara.

Kako napraviti lijepu hrpu

Ako su vam osnovna načela gore opisanih postupaka jasna, bilo koje lijepe pramenove kose će vam podleći. Svi dodaci: kosi ukras, istezanje linkova, pomicanje u stranu - jednostavni su, ali bez poznavanja osnova su nemogući. Niže navedene informacije pomoći će vam da shvatite kako napraviti gomilu pomoću krofne u bilo kojem trenutku, a fotografije će poslužiti idejama za ukrašavanje gotovog stila.

Neuredna hrpa

Za tako lijepu, modernu frizuru, profesionalci preporučuju izradu teksture unaprijed, bez koje namjerno razbarušen izgled neće raditi:

 1. Operite kosu bez maske - ograničite se balzamom.
 2. Na mokroj kosi, potrebno je pletiti nekoliko pletenica i ostaviti ih da se osuše.
 3. Kada su pletenice malo vlažne, otkrijte ih. Bez češljanja, tretirajte solnom sprejom, nekoliko puta stisnite prstima. Osušite pomoću difuzora.

Nakon što možete shvatiti kako napraviti nepažljiv paket - to će biti zadatak za par minuta. Odlučite gdje staviti frizuru i nastavite. Na prosječnoj duljini preporuča se napraviti nizak stil:

 1. Polovica kose, bez češljanja, vezati rep na stranu.
 2. Bagel iscijedi, stavi na vrh, uvrne se, zaključa potajno.
 3. Druga polovica kose skuplja se preko grede, ali desno. Okrenite pojas. Stavi na vrh, pričvršćuješ potajno. Završava za skrivanje.
 4. Izvucite pojedinačne niti, dodajući "zraku" frizuru.

Za dugu kosu, ova metoda ne radi - preporuča se za njih učiniti neoprezan (ali ne neuredan) visoke frizure s pecivo:

 1. Rastegnite kraj repa okupljenog na kruni repa. Osigurajte zakrivljenim klinom.
 2. Okretati kosu tako da leže spiralu, a na temelju već pokriva frizerski pribor u potpunosti.
 3. Da biste fiksirali pecivo na glavi, istegnite pojedinačne kose frizure, zakačite ih iglom.

Kako napraviti čekić s krafnom

Klasična baletna peciva ili čekić kose - stil koji je prikladan za svaku životnu situaciju. Ona se ne miješa u aktivan način života, s njom se možete odjenuti u romantične haljine, au uličnim trapericama s majicom. Jedini uvjet je da bi trebao biti uredan. Način izrade je jednostavan:

 1. Operite i osušite glavu, izvucite je sa sušilom za kosu s četkom.
 2. Nagnite se naprijed i napravite visok rep na krunu. Pobrinite se da ne postoje “pijetlovi”.
 3. Provucite vrh u otvor za krofnu, umotajte rep ravnomjerno u podnožje pokretom prema van i prema dolje. Ako želite pahuljastu kvrgu, nemojte se previše zategnuti - pustite niti da se kreću.
 4. Glatku površinu kose četkom, učvrstite je nevidljivom.

Kako napraviti volumetrijski snop

Babette frizura jedna je od najatraktivnijih, najljepših i najljepših styling opcija s bagelom za večernji izlazak ili vjenčani izgled. Ima elegantan, uredan izgled, tipičan za bilo koji klasik, pa volumenska frizura nikada neće nestati iz stila. To se može obaviti ispravno samo na dugoj ili srednjoj kosi, po mogućnosti s valjkom ili torderom. Shema djelovanja je sljedeća:

 1. Podijeliti cijelu masu kose u slojevima, u području vrha svaki češalj samo u korijenu.
 2. Privremeni dijelovi privremeno su odvojeni isječcima. Ostatak se skuplja u visokom repu.
 3. Nosite twister na vrhu ili stavite valjak. Svakako popravite.
 4. Okrenite prema dolje i prema unutra do baze repa.
 5. Da bi se formirala polutka, krajevi tornada / valjaka trebaju biti smješteni sa strane i gledati u glavu.
 6. Osigurajte nevidljive žene vrlo sigurno, u suprotnom babette može ići.
 7. Zakačite vremenske zone za glačanje, izgladite. Ispružite križ oko Babete, tj. Desno na lijevo, s lijeva na desno. Za pričvršćivanje.

Saznajte koji je valjak za kosu i kako ga koristiti.

Vrste twisters i njihova primjena

Bagel, elastična traka ili ukosnica za gredu naziva se twister ili twist sofistic, uz njihovu pomoć možete se ošišati na gotovo svim pramenovima, ali, naravno, na kratkoj kosi je mnogo teže.

Vrste twistera i njihovo korištenje:

 1. S ušima. Koristi se za stvaranje elegantnog snopa svjetla, zahvaljujući "ušima" koji savršeno fiksiraju i podupiru čak i vrlo guste kovrče, Fotografija - Twister s ušima
 2. Francuski twist ili francuski twister. Sigurni smo da niste jednom bili zaprepašteni ljepotom kose ljuske, i bili smo u nedoumici kako to možete napraviti savršeno bez klinova ili kvačica. Sve se vrti oko ovog neobičnog trika. To je metalna mreža koja je umotana u cijev. Da biste zadržali kovrče, trebate engleski ukosnice, Fotografija - francuski twist
 3. Hegami. Najzanimljiviji twister iz opisanog. To je vrlo neobična ukosnica, koja može poprimiti različite oblike. Uz njegovu pomoć i uz prisustvo nekoliko prikrivenih i ukosnica, možete napraviti bilo koju frizuru, zamršenu spiralu, gredu, ljusku, Fotografija - Heogami
 4. Klasični bagel. Ovaj twister je najpopularniji zbog pristupačnosti i ljepote frizure koja se na njoj formira. Bagel može biti izabran u različitim bojama, u boji kovrče, osim toga, postoje različite varijacije ovog dodatka. Na primjer, reljef, s imitacijom niti, pjena. Fotografija - klasični bagel
 5. Domaći pecivo iz čarapa. Možda zvuči smiješno, ali to čine mnoge djevojke. Foto - Bagel iz čarapa

Kako napraviti buns s bagels

Svaka vrsta tornada ima svoju posebnu metodu primjene. U nastavku se nalazi korak-po-korak upute o tome kako napraviti lijepu gomilu kose pomoću peciva s fotografijama.

Twister s ušima:

 1. Češljajte niti, uklonite rastanak, inače quafur neće biti dovoljno glatka i lijepa,
 2. Poslije toga, uzmite veliki uvojak, češljajte ga opet i prođite kroz obruč koji je stvoren,
 3. Postupno počnite navijati kosu od samog vrha, svaki put kada je stegnete, to je vrlo važno, tako da kolač može staviti na glavu,
 4. Sada, nakon što je glavni dio kose stegnut u pecivu, možete početi još više uvijati tornado, kao na slici,
 5. Kad ste stigli do vrha glave, ispravite kosu iz opće mase, i ako je potrebno, ukrasite kosu lijepim ukosnicama u promjeru.

Francuski twister relativno jednostavan za korištenje, ali najvažnija stvar ovdje je češljanje kovrča prije početka rada. Potrebno ih je premjestiti na jednu stranu, kao na slici, a zatim držati rukom.

 1. Nakon toga, dovedite kiflu u kosu i počnite ih nježno uvijati,
 2. Također pokušajte što je više moguće (ali bez fanatizma), podignite kovrče na francuskom pecivu,
 3. Nakon što su svi kovrče na ovom alatu, pokupite ih uz pomoć igala. Najzanimljivije su zanimljive dekorativne opcije s biserima ili sjajnim kamenjem. Najbolje ih je imati ravnomjerno, tako da frizura ne izgleda čvrsto.

Hegami prilično jednostavan za korištenje, jer Savršeno mijenja oblik u pravom smjeru. Možete napraviti ravnu kopču, okrugli klasični krofni, babette ili francusku školjku. Razmislite o tome kako bi jedan bagel napravio ravnu zraku na stražnjoj strani glave:

 1. Češljajte kovrče na potiljku, uklonite rastanak, dovedite ih na dno glave,
 2. Dajte bagelu-hagamiju malo ravan oblik, kao što je oval,
 3. Namotajte kosu na formirani pecivo, da biste to učinili, pređite kovrče u tornado i vjetar od vrhova do korijena,
 4. Popravite dodatno Kuafyury klinove ili nevidljivo.
Fotografija - Frizura s vješalicama

Za dugu kosu možete napraviti kolač klasični bezglavac, Ovisno o vašim željama, možete napraviti i rep ili uviti kovrče izravno na tornado. U prvom slučaju, dobit ćete točniju frizuru, au drugom malo razbarušenu, koja je sada u modi. Raspravite o urednom skupu:

 1. Napravite visoki rep, pažljivo stegnite uvojke,
 2. Nakon toga, trebate očetkati krajeve repa i proći kroz njega bagel,
 3. Sada pažljivo izmjenjujte pramenove kroz twister,
 4. Zategnite ih do kraja, svaki uvojak, skrivajući se ispod peciva, a vrhovi se također pune ispod žvaka,
 5. Sada ukrasite kosu klinovima s kamenjem i ispravite pramenove.
Fotografije - Ideje s klasičnim pecivom Fotografija - Frizura s klasičnom pecivom

Naravno, možete napraviti gomilu na glavi pomoću krofne bez gume, ali onda morate istegnuti kovrče od krajeva do stražnjeg dijela glave. U tom je slučaju prikladnije odmah početi raditi s cijelom masom kose.

Savjet od stilista o korištenju peciva:

 1. Ako lagano raspršite kovrče pomoću spreja za fiksaciju ili samo s vodom, bit će vam puno lakše napuniti ih,
 2. Po prvi put je mnogo prikladnije raditi s reljefnim twister-om ili izrađenim "ispod kose",
 3. Ne vucite jako kosu, trebali bi čvrsto držati na glavi, ali u isto vrijeme da vas ne povrijediti, inače će se frizura pretvoriti u jaku migrenu,
 4. Ako je nekoliko petlji izbilo ispod snopa, jednostavno ih osigurajte klinovima ili mrežicom.

Video: hrpa kose čarapa

Koje su vrste krafne?

Postoji nekoliko vrsta takvih uređaja koji pomažu da kosa na kosi bude različite duljine, osim najkraćih: bagele, ukosnice, elastične trake, twisters. Svi oni dugo fiksiraju i drže kosu. Naučivši koristiti ove predmete, za nekoliko minuta moći ćete napraviti stilski stilski stil. Razne ukosnice ostaju nevidljive za znatiželjne oči, ali će vam pomoći da se usredotočite na prekrasne ženske frizure. Ovdje su njihove glavne vrste:

Francuski twister

Prilikom izrade savršene glatke "ljuske" bez francuskog twistera potrebno je. To je metalni konusni mrežasti dizajn s kopčom. Pomoću takvog uređaja moći ćete kose navijati držeći krajeve francuskom šalicom. Rezultat lijepe "ljuske" sigurno studs koji neće stajati.

Ovaj izvorni naziv je izveden iz vanjske sličnosti ušica na krajevima barrette s ušima. U drugom uređaju koji se zove twist sofist.Savršeno objedinjuje prikupljene niti, pogodan je za korištenje bez pomoći. Kosu treba provući kroz prorez, naviti na uređaj, a uši se uvući jedna u drugu. Zatim kravatu, pričvrstite ukosnicu. Ponekad za praktičnost, na krajevima ušiju nalaze se gumbi za pričvršćivanje.

klasik

Klasična kosa kravata veće veličine, koja može biti izrađena od sintetičkih, prirodnih vlakana, pjenaste gume, naziva se bagel. Takvi dizajni pomoći će vam da napravite veličanstvenu originalnu frizuru koja će se sigurno održavati.

Uz pomoć isječaka za kosu s hagasmom možete sanjati, stvarajući različite oblike: uvijanje kose spiralom, ljuska, peciva, srce. Transformacija je jednostavna, jer fleksibilna, ali čvrsta podloga Hairgamija drži kosu, koja je izvorno skupljena u rep, čvrsto.

Prednosti kose od bagela

Nemoguće je osporiti činjenicu da snop polaganja ima veliki broj prednosti. Evo najsjajnijih:

 • Najmanje vrijeme potrebno za stvaranje stila.
 • Urednost prikupljene kose bit će prolaz ne samo za zabavu s prijateljima, već i za službene svečanosti.
 • Univerzalnost u smislu lokacije (na kruni, sa strane, na stražnjoj strani glave).
 • Kombinacija s drugim elementima - pletenice, kovrče ili niti. Dekoracija ukrasnim ukosnicama ili klinovima s kuglicama bit će elegantan dodatak.
 • Kosa s pecivom može se napraviti na pramenovima bilo koje duljine, isključujući vrlo kratku frizuru.
 • Ovaj stil pomaže u prikrivanju nekih nedostataka na kosi ili vlasištu.

Što vam je potrebno za stvaranje zrake

Prvo morate kupiti sam bagel. Može se izraditi od prirodnih ili umjetnih materijala. Odaberite boju koja se savršeno uklapa u vašu vlastitu nijansu, a onda dobijete prirodni bujni snop. Širina krafne može biti različita: za tanke ili vrlo duge niti, odaberite uži uzorak, zatim će ga nit moći potpuno pokriti. Vlasnici šik debele kose trebali bi gledati u široke, masivnije ukosnice, koje jamče da će zadržati teške luksuzne vlasi.

Osim peciva, trebat će vam i tanki elastični pojas, s kojim ćete skupiti "rep", desetak ukosnica (što je dlaka dulja i deblja, to su više ukosnica). Ako je planiran svečani događaj, kako bi se ukrasila kolač, založite se lijepom ukosnicom, satenskom vrpcom ili šarenim rupčićem, malim buketom cvijeća (boutonniere), prikladnim rubom. Sreća će popraviti rezultirajuću frizuru.

Kako napraviti snop kose: korak po korak upute

Je li ovo prvi put da ste odlučili eksperimentirati s frizurom? Detaljne, jednostavne za uporabu, upute u nastavku pomoći će vam da naučite kako napraviti snop pomoću bagela:

 • Pažljivo češljajte opranu, dobro osušenu kosu.
 • Razmotrite gdje bi trebao biti snop (oslonite se na dostupnu duljinu).
 • Stvorite "rep" s uskom gumenom trakom.
 • Stavite krafnu na dno "repa", povucite pramenove kroz njegovu sredinu.
 • Lagano uvijte pramen po cjedilu, ravnomjerno ih rasporedite po obodu.
 • Očistite krajeve ispod valjka.
 • Učvrstite rezultirajući gumb s klinovima.
 • Ako je duljina dopuštena, zamotajte jednu od niti oko snopa da biste stvorili spektakularnost. Možete ga zamijeniti fino utkanim konopcem, koji će dati još više elegancije.
 • Ako kosa nije dovoljno duga, a niste sigurni da će se držati u snopu, koristite dodatne nevidljive ukosnice ili ukosnice u pravim problemskim područjima koja će ukrasiti kosu i obaviti dvostruku funkciju.

Značajke grede s pecivom

Tijekom stvaranja frizura morate se sjetiti nekih nijansi. Na primjer, kako navijati pecivo na pecivo, s dlakama određene dužine. Osnovni koraci za stvaranje zrake ostaju isti, ali postoje razlike. Kako napraviti lijepu kolač uz pomoć krafne, uzimajući kao osnovu kosu dostupne duljine, saznajte u donjem izboru.

Na kratkoj kosi

Nakon što su prikupljenu kosu pričvrstili tankom elastičnom trakom, umetnite samo njihove krajeve u pecivo. Vrlo je važno da su oni u stanju steći uporište. Zajedno s vrhovima kose, okrećite pecivo do dna "repa". Pažljivo zatvorite vrhove s klinovima, nevidljivim. Ako su ispupčene kratke niti, onda vezite vrpcu ili rupčić oko snopa, skrivajući neposlušnu dlaku.

Na dugim pramenovima

Za razinu kose od lopatica i ispod, odaberite volumen bagel koji može držati, držite veliku masu niti. Ostavite jedan pramen, navijte ga na dno snopa. Tako će se opterećenje bagela smanjiti, a većina klinova koji drže gredu bit će skrivena od znatiželjnih očiju.

Na kosi srednje duljine

Nakon što je sakupio takvu kosu u "repu", gurnite je u kiflu do temelja. Nakon što smo pronašli centar u sredini baze, rasporedite kosu u krug, stavite je na još uži elastični pojas koji će držati vrhove. Osigurajte svornjake, omotajte bazu tankom kosom ili lijevom cjedilom. Ako duljina srednje dlake to ne dopušta, upotrijebite traku ili šal, kao što je slučaj s kratkim.

Da biste stvorili originalnu frizuru, sakupili su pramenove u kolaču, nije potrebno kupiti potrebne atribute u specijaliziranoj trgovini. Stavke na ruci lako će zamijeniti bagel za styling. Takav čarobni štapić može biti čarapa. Kako ga koristiti za stvaranje veličanstvenog snopa, trošeći nekoliko minuta na njega, možete naučiti gledanjem videa Poline Repik. Ove dostupne informacije s dosljednom demonstracijom svih akcija pomoći će početnicima da ovladaju stvaranjem stilske frizure:

Majstorski tečaj za stvaranje večernjeg stila, prikazan u nastavku, impresivan je ne samo zbog svoje ljepote, već i zbog svoje jednostavnosti. Anna Lutsenko lucidno, jasno pokazuje kako kolač s pecivo može biti napravljen u frizuru tako da pletenice pričvršćene oko nje ne samo da izgledaju lijepo, već i sigurno drže. Možete ih prevući na nekoliko načina. Zbog činjenice da za izvođenje prekrasne frizure trebate malu količinu predmeta i minimalno vremena, pronaći će svoje obožavatelje s dugom kosom.

Eksperimenti s tkanjem pletenica različitih oblika pomoći će vam da stvorite sve više i više novih slika koje možete popraviti na fotografiji kako biste naknadno odabrali najbolju opciju. Predloženi video tutorial lako se pamti. Kada planirate takvu frizuru za službenu večer, bolje je vježbati unaprijed, kako bi se u pravom trenutku kosa lako uklopila, bila poslušna, a za sve ruke svi pokreti postali uobičajeni, ispravni, kao u vodećem majstorskom tečaju.

Pluses styling pomoću zrake

Frizure s gredom, izrađene pomoću krofne, imaju nekoliko prednosti:

 1. Pjena od pjene daje dojam deblje kose i dodaje volumen frizuri.
 2. Kosa je dobro učvršćena, tako da se frizura zadržava cijeli dan i ne gubi dobro njegovan izgled.
 3. Tehnika stvaranja frizura s zrakom omogućuje vam da eksperimentirate, daje vam mogućnost da odaberete sliku za bilo koji svečani događaj ili za svaki dan.
 4. Pogodan je za styling s bangs i bez njega.
 5. Beskonačne varijacije pomoću pribora, nakita, ukosnica, elastičnosti i traka za kosu.

Potrebni alati i pribor za oblikovanje kose

Bolje je napraviti kolač s krafnom na opranoj i osušenoj kosi. Upute korak-po-korak sadrže preporuke o tome koje posebne proizvode staviti na kovrče i kada. Uz njihovu pomoć, kosa će biti poslušnija.

Vlasnici elegantnih kovrči trebaju koristiti željezo i ispraviti kosu tako da kolač ima uredan izgled.

U završnoj fazi instalacije trebat će vam lak za kosu. Dodatna fiksacija će sakriti manje nedostatke i dugo će doprinijeti učvršćivanju kovrči.

Pribor za izradu grede bagela:

 1. Redoviti češalj i češalj s vrhom.
 2. Pjena za pecivo. Veličina ovisi o duljini kose.
 3. Nekoliko tankih gumenih traka. Usklađena boja kose.
 4. Nevidljivi i klinovi.
 5. Po želji možete ukrasiti dobiveni snop ukrasnim priborom.

Što je sorta bagela

Bagel je porozni pjenasti uređaj koji izgleda kao prsten s malom rupom za kosu i malim promjerom. Boja se može odabrati pod bilo kojom nijansom kose: za svjetlo, plavokosu, crvenu ili crnu.

U veličini postoje:

 1. Mali od 3 do 7 cm.
 2. Srednja od 6 do 12 cm.
 3. Velika od 8 do 20 cm.

Glavne vrste:

 1. Klasični bagel - predstavljen je mekim prstenom spužve, često nazvanim krafnom.
 2. Sophist Twist - duguljasti valjak s kopčom, prekriven mekim materijalom. Koristi se za snopove duge kose. Potrebno je naviti kovrče na valjak i spojiti kopču.
 3. Domaći pecivo od otpadnog materijala, najčešće iz običnih čarapa. Odabrana je boja prikladna za kosu, pjenasta guma je napunjena, a rupa čarapa zašivena. Dva su ruba spojena kako bi se stvorio uredan pecivo.
 4. Valjak s kosom - najpogodniji za frizure za kratku duljinu kose. To je valjak volumena, prekriven pramenovima prirodne ili umjetne kose različitih nijansi. Montiran sa klinovima i stealthom.
 5. Valjci različitih oblika. U obliku srca, ovalni ili dugi valjci pomažu u eksperimentiranju s različitim oblicima frizura.
 6. Bagele s kapicama. Za najbolje fiksiranje i otporno polaganje, pogodni su u nedostatku dodatnog pribora.

Ako duga kosa

Izrada snopa s pecivom na dugoj kosi je brza i jednostavna upotreba korak-po-korak upute. Dovoljna duljina omogućuje sakupljanje grede bilo kojeg mjesta: na kruni, na boku, na kratkom zraku.

Neophodno je skupiti kosu uz pomoć čvrste elastične trake, a na rep se stavi krafna. Pramenovi trebaju biti raspoređeni po obodu tako da je valjak potpuno skriven ispod kose.

Uz pomoć tanke elastične trake, kosa je čvrsto fiksirana u tom položaju na dnu repa. Da biste dali volumen frizure, možete lagano izvaditi sve pramenove na valjku u krugu. Preostala opuštena kosa je uvijena oko baze grede.

Da biste to učinili, kovrčica se uvijala unutra, kretala se u krug i skupljala preostale krajeve kose formirajući zavoj. Nakon završetka jednog kruga, u rukama se ostavlja mali pramen koji treba sakriti ispod dobivene konopce i neprimjetno pričvrstiti klinovima.

Značajke za kratku kosu

Za izvođenje snopa na kratkoj kosi postoje manje poteškoće u fazi maskiranja krafne i krajeva niti. Ove nijanse lako je popraviti ako koristite dodatni pribor i alate za oblikovanje.

Pri sakupljanju repa potrebno je obratiti pozornost na kraće niti koje mogu izbiti iz repa. Na krajevima kose može se poprskati hidratantna krema, što ih čini poslušnijim. Valjak se nosi na dnu repa i pričvršćuje nevidljivo.

Izrada snopa s krafnom je vrlo jednostavna, slijedeći upute korak po korak.

Za raspodjelu kose na valjku, morate uzeti pojedinačne niti, slaganje svaka po redu. Krajevi su uredno skriveni ispod peciva i učvršćeni lakom za kosu. Ne preporučuje se izvođenje dugih svjetala na kratkim frizurama. Dno kratkog sloja kose će izbiti i pokvariti cjelokupni izgled frizure.

Prosječna dužina

Stvaranje snopa na kosi duljine ispod razine ramena može se izostaviti korištenjem posebnih dodataka, ukosnica i nevidljive kose. Kosa se skuplja u jak rep. Na vrh repa stavi se valjak i okreće kosu naopako kako bi se ravnomjerno rasporedio na snop.

Ponavljajte kretanje do tada, dok se slobodna duljina kose i cijela površina krafne neće sakriti. Ispravno odabrani pribor osigurat će otpornost na slaganje i čvrstoću.

Što je manji promjer valjka, to se čvršće učvršćuje, a što je sigurnije drži kovrče.

Savršena frizura

Kako napraviti snop pomoću uštipka, korak po korak upute za savršeno oblikovanje:

 1. Formiran je napeti visoki rep. Da biste dali laganu nemarnost, možete lagano otpustiti kosu naprijed, izvaditi pramenove iz sljepoočnica.
 2. Pjenušava krafna koja se nosi na dnu repa.
 3. Rep je podijeljen u zasebne vlasi kose.
 4. Svaka se vrpca skreće u zavojima pod valjkom u krugu i fiksira se iglama. Dobiveni snop će biti malo rasplinut.
 5. Preostali krajevi kose moraju biti uvučeni ispod grede.
 6. Pričvršćivanje stylinga se vrši lakom za kosu.
 7. Sliku možete završiti lijepo odabranim priborom. Na primjer, barrette ili elegantna vrpca.

S uobičajenom gumom

Lako je napraviti klasični snop pomoću uobičajene gumene trake u nekoliko minuta ako popunite nekoliko jednostavnih točaka:

 1. Uz pomoć elastične kose vezane u rep.
 2. Držeći krajeve kose zakrivljenim pokretom, formira se snop iz repa, koji je omotan oko elastične trake.
 3. Gotov snop pričvršćuje se u krug.
 4. Preostali krajevi kose ne moraju biti izglađeni i skriveni, uz njihovu pomoć frizura poprima prirodan izgled.
 5. Osnova kose je lagano podignuta rukom ili češljem s vrhom za vrh. Možete dobiti par pramenova s ​​lica.
 6. Styling fiksni lak za kosu.

Izvođenje nepažljivog snopa

Svjetlosni nemar može se dati gredi s minimalnim naporom:

 1. Isprana i osušena kosa treba dobro češljati.
 2. Mala količina pjene nanosi se na cijelu dužinu kose.
 3. Omotavanje gume tijekom stvaranja repa ne mora u potpunosti ukloniti kosu u posljednjem smjeru. Potrebno je ostaviti uvojke ispod elastike u obliku petlje.
 4. Ne skrivajte preostale vrhove kose.
 5. U završnoj fazi zraku se daje neoprezan pogled, za koji se radi.
 6. Gomila petlje i krajevi kose.
 7. Za dugotrajnu fiksaciju na kosu treba prskati lak.

Kako napraviti svežanj volumetrijski

Volumetrijski snop najbolje izgleda na kovrčavi kosi ili ih možete malo podesiti:

 1. Kosa uvijena kovrčava željeza da biste dobili najviše voluminozan učinak.
 2. Nagnite glavu prema naprijed, lakše je skupiti kosu u uredan rep.
 3. Zatezanje gume je potrebno kako bi se vrhovi ostavili ispred repa.
 4. Krajevi repa su omotani oko gume, skrivaju se i pričvršćuju iglama.

Pokrenite 2 grede

Izrada izvanredne frizure u obliku dvije skupine rogova nije teška ako slijedite nekoliko preporuka korak-po-korak:

 1. Češljana kosa je ravnomjerno razdijeljena.
 2. Slatka slika može se dobiti ako otpustite par niti iz lica.
 3. Stvaraju se dva visoka repa.
 4. Naizmjenično, od svakog repa su napravljeni pojasevi, koji su uvrnuti u snopove.
 5. Rezultirajuće grede su fiksne potajice i ukosnice.

Uz tkanje

Različite varijacije greda s tkanjem izgledaju učinkovito.

Najbrži način za to je styling s kosom i kolač na dugoj kosi:

 1. Savijte se i morate češljati kosu prema naprijed.
 2. Počevši od pletenice na vratu do vrha krune.
 3. Mali konus šiljka vezan za rep.
 4. Ostatak kose spojen je s klasom i vezan gumenom trakom.
 5. Rep je omotan oko elastike i stavljen u punđu.
 6. Da bi polaganje utvrde, možete popraviti snop s nevidljivim grede, sakriti savjete s igle.

Snop s pojasevima

Paketi s uprtačima imaju originalan izgled.

Izvodi se u nekoliko jednostavnih koraka:

 1. Na visoki rep stavlja se pjena.
 2. Iz repa trebate dobiti pramen i uviti u snop.
 3. Narukvica omotana pod temeljni bagel.
 4. Potrebno je pokriti cijelu bazu snopovima, stavljajući ih jedan blizu drugoga.
 5. Polaganje ojačanih klinova i lakiranje.

Srčani snop

Kako napraviti hrpu pomoću krafne (upute korak po korak) u obliku srca:

 1. Valjak u obliku srca nosi se na repu.
 2. Kosa je ravnomjerno raspoređena u obliku valjka i čvrsto stegnuta gumenom trakom.
 3. S krajeva repa možete staviti pletenice i zamotati ih gumicom.
 4. Učvrstite kosu nevidljivom i posebnim sredstvima za oblikovanje.

Koji pribor treba pripremiti

Radi se o dodatku koji vam omogućuje da pojednostavite zadatak što je više moguće. Frizura s pecivom za kosu izgrađena je u nekoliko minuta i ne zahtijeva ozbiljno ulaganje rada.

Za izradu grede na glavi, pored razmatrane metode, mogu se koristiti i sljedeći uređaji:

 • Najlakša i najjeftinija opcija je čarapa. Ovo je bagel za vlastitu kosu. U tom slučaju, prvo morate naporno raditi. Prvo, nos je odrezan nos, nakon čega je proizvod okrenut naopačke. Zatim zakrenite čarapu u torus i napunite krajeve. Sada je domaći bagel za snop, koji vam omogućuje da uštedite novac i pruža dobar rezultat.
 • Svežanj vrećice može se zamijeniti vijcima. Takva guma za snop se prodaje u trgovini. Izbor između tih uređaja ovisi o individualnim željama. Važno je napomenuti da su mogućnosti kako napraviti gredu na glavi, twister daje više.
 • Prije nego što učinite frizuru s pecivom, upoznajte se s ovim dodatkom, kao heagami. Načelo djelovanja slično je uporabi twistera, ali karakterizira ga velika upotrebljivost.

Osim ovih uređaja, za pripremu peciva na glavi treba pripremiti:

 • četka za kosu ili četka za kosu,
 • nevidljive ukosnice,
 • guma,
 • proizvodi za oblikovanje
 • pribor za ukrašavanje frizura ako je potrebno (traka za glavu, lukove, vrpce, cvijeće itd.).

Korak-po-korak upute o tome kako napraviti volumetrijski snop bez ukosnica za dugu kosu

Napravite snop na kosi, imajući duljinu ispod ramena, dobivate, ako izvršite sljedeće korake:

 1. Prva faza je rep konja. Visina mjesta odabire se ovisno o visini na kojoj je potrebno napraviti bump pomoću krofne. Također ovisi o osobnim preferencama hoćete li lagano četkati kovrče natrag ili ih ostaviti lagano "razbarušenim".
 2. Da bi se stvorio učinak nemara kada se napravi snop kose od bagela, nekoliko se niti može izvući iz njihove ukupne mase pomoću olovke.
 3. Nadalje, da bi napravili snop uz pomoć krafne, krajevi pramenova su upleteni na njega. Sljedeći korak je okretanje dodatne opreme tako da se kovrče namotaju na nju.
 4. Da bi frizure s pecivom izgledale uredno za dugu kosu, nakon uvijanja, pramenovi su pomaknuti tako da su ravnomjerno raspoređeni, jer u tom procesu negdje postoji proređivanje, a negdje, naprotiv, kosa se ispostavlja previše.
 5. Frizura s elastičnom pecivom dovršena je nakon fiksiranja laka i fiksiranja nevidljivog. Dodavanjem dekoracija.

Izrada peciva s krafnom je izazov. Budući da ste navikli, možete provesti nekoliko minuta pripitomljavajući kosu.

Ukosnica i uredna hrpa na srednjoj kosi

Za one lijepog spola koji imaju kosu do ramena ili malo više, napravite pecivo uz pomoć krofne kako slijedi:

 • Upotreba peciva za kosu u prvoj fazi treba biti ista kao u prethodnom slučaju: stvaranje započinje konjskim repom.
 • Prst kose stavlja se ravno na rep i ostaje u bazi.
 • Uzmite jednu cjedilu i omotajte je oko pribora. U isto vrijeme je važna glatkoća kovrča, ako je potrebno, koristite styling proizvode.
 • Za skupljanje kose s krafnom, ponovite prethodnu stavku dok se ne pokupi sva kosa.
 • Posljednja faza frizure s bagelom na srednjoj kosi fiksira se lakom.

Da biste pravilno napravili snop s pecivom, slijedite propisani postupak.

Savjet! Frizure od bagela za kosu postat će zanimljivije ako ih upotpunimo tkanjem. Pletenicu na granici čela moguće je prevući prije početka navedenih radnji, što će slici dati jedinstven karakter.

Dječje frizure

Male princeze također žele izgledati atraktivno i pojedinačno. Male djevojčice srednje ili duge kose i njihove majke će cijeniti svestranost frizure.

Dječja frizura s pecivom uštedjet će vrijeme ne samo na dnevnim naknadama za školu ili vrtić, nego i za pripremu za važne događaje.

Što je bagel

Mnoge žene nose styling u obliku peciva ili peciva. No, ne znaju svi da je za savršen izgled potrebno koristiti ovaj jednostavan atribut u procesu.

Bagel je tako nazvanšto je isto kao slatka poslastica istog imena. Materijal od kojeg je napravljen, poput sintetičke spužve ili spužve. Dodatak je vrlo fleksibilan i elastičan, što omogućuje da se koristi s tekućom i gustom kosom.

Imajte na umu da danas na prodaju možete naći mnogo opcija bagels koje se koriste za stvaranje različitih frizura. Mi navodimo koji su dodaci:

 • Klasični okrugli peciv, koji se inače naziva krafnom.
 • Za davanje volumena koristite okrugli ravni valjak.
 • Ovalna barreta fleksibilnog materijala i prorez u sredini nazivaju se twister i također se koristi za stvaranje punčke.
 • Ukrasna ukosnica je dugi valjak s kopčom. Ako ga omotate oko repa, dobivate istu krofnu.

Svaka djevojka može odabrati za sebe najbolju opciju i početi stvarati moderan imidž.

Prednosti dodatne opreme

Frizure s krafnom za kosu su popularne među studenticama i poslovnim ženama. Bagele se kupuju i za djevojčice i za odrasle žene.

Koja je tajna potražnje za dodatnom opremom: Pogledajmo točke:

 • Čak i vlasnici rijetkih i tankih kovrči moći će graditi snop, koji će biti obiman, uz pomoć ovog uređaja.
 • Svakodnevna ili praznična frizura se gradi za nekoliko minuta.
 • Posebno važna gulka bit će u ljetnim vrućinama, kada labava kosa uzrokuje neugodnosti.
 • Izvorni stil je kombiniran s raznim dodacima: šalovima, šalovima, zavojima.

Jednostavnost korištenja i mnoge prednosti čine krofni svestranim uređajem za svaki dan.

Pravila za rad s pecivom

Kako napraviti šišanje pomoću krafne? Kako biste svakodnevni stil pretvorili u remek-djelo, trebali biste znati nekoliko pravila.

Bolje je odabrati dodatak koji odgovara prirodnoj boji kose. Neki koriste vlastite ručne krofne. Modeli prekriveni umjetnim pramenovima izgledaju povoljnije na kratkoj kosi. Nema problema u prikrivanju same krafne.

Je li moguće napraviti snop s krafnom i bez barreta? Nažalost ne. Obični klinovi neće raditi, potreban vam je potajan rad, koji će uređaj držati na pravom mjestu.

Kada kupujete torbu vrijednu obraćanja pažnje na promjeru i odaberite onu koja vam odgovara, Za kratke i guste kovrče pogodan je krafna malog promjera, za kosu srednje duljine mogu se koristiti veliki modeli, za duge, prosječne veličine bi bila idealna.

Bitna stvar je da ako žena želi postići voluminoznu frizuru, bagel malog promjera neće raditi.

Bun na kovrčama srednje dužine

Značajka tehnologije je da ne zahtijeva uporabu nevidljivih ukosnica i ukosnica. Kao što djevojke, koje redovito prave sličnu frizuru, uvjeravaju, kosa se dobro drži na samom pecivu.

Frizura se izvodi u tri koraka:

 • Pažljivo sastavite rep.
 • U ovoj izvedbi, krofna se stavlja na sam vrh.
 • Rotacijski pokreti, omatanje kovrča dodatkom, pomiče se prema dnu repa.

Ako nema želje za stvaranjem velikog volumena, bolje je uzeti dodatak malog promjera, on će sjediti čvršće i fiksirati kosu bez nevidljivosti i proizvoda za oblikovanje.

Frizura s bagelom za dugu kosu

Frizure s pecivom za dugu kosu imaju najveći broj varijacija. S takvom kosom, možete izgraditi gredu na vrhu, koja se zove "babette". Radi se jednostavno:

 • Na podnožje repa koji se skuplja na tjemenu repa stavlja se krafna.
 • Pramenovi su raspoređeni tako da se pribor potpuno zatvori.
 • Odozgo nose tanku elastičnu traku, ona će pritisnuti kovrče na krafnu što je više moguće.
 • Pramenovi koji leže na krafni, lagano se protežu u stranu, stvarajući lagani nemar.
 • Od podnožja grede, strogo u sredini, uzima se pramen neotvorene dlake i ranjava se u bagelu u smjeru kazaljke na satu.
 • Nakon što prođe puni krug, trebao bi biti mali rep, lako će ga se sakriti ispod užeta i bolje ga je fiksirati nevidljivim štapićima radi pouzdane fiksacije.

Kabelski snop se može zamijeniti redovitim prutićem, a rep je također skriven.

Pigtails za male princeze

Dječje frizure posebno će cijeniti mlade modne žene. Prekrasan pogled dobiva se jednim ili više pletenica, sve ovisi o mašti.

Da biste dobili lijepu frizuru, slijedite upute:

 • Rep se uklapa, kao u prethodnim slučajevima, a krafna se nosi na bazi.
 • Nakon formiranja klasične pulle, preostali uvojci su upleteni u pletenice i fiksirani oko nje nevidljivom kosom.

Ova kultyshka, napravljena uz pomoć krafne, izgleda vrlo dobro i krasi malu vilu.

naya kultyshka

Namjerno lagani nemar sada je na vrhuncu popularnosti. Za stvaranje takvog učinka vrijedi znati nekoliko nijansi.

Za vlasnike ravne kose Nakon pranja preporuča se pletenje više pletenica. Prije nego počnete graditi frizuru, tkajte je i sušite sušilom za kosu.

Vezati rep na stranu polovice kose bez češljanja. Od kraja repa okrenite krafnu i skupite ostatak pramenova iznad kolotura na desno. Okrećući ih uprtačem, stavite ih na vrh prvog snopa i pričvrstite iglama. Nakon što su savjeti skriveni, pojedinačni pramenovi se protežu kako bi se stvorio lagani nemar.

Bublik - univerzalni uređajosmišljen je tako da svakodnevno stvara lijepe frizure i svečani stil za svečani ugođaj. Jednostavnost i pristupačnost izvedbe čine ovaj dodatak jednim od najatraktivnijih i najpoželjnijih za žene.

Polaganje snopa vanilije

Bezbrižna hrpa koja ima slobodne i meke linije zove se gomila vanilije.

Da biste ga stvorili, trebat će vam češalj, ukosnice i kose:

 1. Dobro češljana kosa se poprska malo vode ili hidratantnog spreja.
 2. Ići visoko na rep.
 3. Držeći kraj repa na vrhu kose kovrče oko svoje osi.
 4. Omotajte snop kose oko gumene trake tako da dobijete labav i neuredan svežanj.
 5. Savjeti se skrivaju ispod desni.
 6. Nekoliko niti odabrano je kaotično i izvučeno tako da izgled izgleda pomalo nemarno.
 7. Izrađen je alat za oblikovanje.

Hrpa u svadbenoj frizuri

Lijepo i elegantno u svadbenoj frizuri izgledaju gomile nazvane babette. Postoje mnoge vrste babette, jedna od njih koristi valjak.

Kako napraviti hrpu pomoću krofne, korak po korak upute za sliku vjenčanja:

 1. Kosa je podijeljena na dva dijela duž linije od uha i prema gore.
 2. Za praktičnost, prednji pramenovi se mogu ubosti ukosnicama.
 3. Ostatak kose je vezan gumenom trakom u repu i pomaknut naprijed. U tom položaju su fiksne nevidljive.
 4. Na dno repa stavi se valjak.
 5. Pramenovi koji su fiksni nevidljivi, vraćaju se, raspodjeljuju se preko valjka i povezuju tankom elastičnom trakom ispod grede.
 6. Rezultirajući mali rep mora biti sakriven ispod snopa pomoću klinova.
 7. Prednja kosa je podijeljena na dva dijela i okrenuta natrag, pokrivajući rubove grede.
 8. Od njih, možete okretati pojaseve, lijepo omotati i pričvrstiti igle da biste dovršili sliku.

Moderni volumetrijski snop može se dobiti ako prethodno pojedinačne niti:

 1. Bolje je sušiti kosu u smjeru od stražnjeg dijela glave do tjemena, naslonjen naopako.
 2. Lak se nanosi na gume sakupljene niti kako bi se održao veličanstveni oblik.
 3. Pramenovi su podijeljeni na dijelove i izvedeni češljanjem tankog češlja.
 4. Pramenovi s hrpom kovrče u snopove i oblikuju snop.
 5. Stil je fiksiran ukosnicama za kosu i sprejom za kosu.

Moderna frizura s labavim kovrčama

Moderna frizura s gredom na opuštenoj kosi je učinjena s malo truda:

 1. Gornji lanci se skupljaju u repu, ne nužno čvrsto.
 2. Pjenu možete nanijeti na ostatak kose i oblikovati uvojke u obliku svjetlosnih valova.
 3. Ispred glave možete lagano popustiti pramenove u podnožju kako biste stvorili besplatnu instalaciju.
 4. Kosa u repu može se lagano češljati i uvrtati u snopove.
 5. Okrenite gredu i osigurajte potajno ili zavrtnje.

Frizura s gredom smatra se urednom i svestranom, a osim toga s bagelom - također je vrlo jednostavna za izvođenje. Ostaje samo odlučiti kakvu vrstu snopa više i styling koristeći jedan od korak-po-korak upute u današnjem članku.

Video o tome kako napraviti kolač pomoću krafne

2 načina kako napraviti kolač pomoću krofne:

Brza i lijepa frizura s krafnom:

Što je potrebno za šišanje?

Prije stvaranja frizure, morate pripremiti alate koji će vam pomoći da to učinite mnogo brže i bolje:

 1. Sam bagel, poželjno je da odgovara vašoj boji. Na primjer, bolje je koristiti bež za svjetlu kosu, a crnu za tamnu kosu. Također, za vlasnike kratke kose stvoren je poseban bagel s umjetnim pramenovima bilo koje nijanse.
 2. Četka za kosu, koja vam se najviše sviđa.
 3. Češalj "Rep".
 4. Tanku gumu prema boji kose.
 5. Studs, ukosnice i stealth za dodatno pričvršćivanje.
 6. Lak, sprej ili pjenu daje glatku frizuru.
 7. Također, možete uzeti bilo ukosnice, vrpce, lukove i za dodatnu dekoraciju.

Duga kosa

Frizura za krafne savršena je za vlasnike dugih, ali ne previše debelih kovrča.

Da biste ga stvorili, morat ćete izvršiti sljedeće jednostavne korake:

 1. Sakupite sav šok u repukoji bi zatim trebao biti dobro osiguran gumenom trakom. U isto vrijeme, iz opće frizure u ovoj fazi potrebno je ući u trag da su pramenovi ležali glatko i da ne strše. Također, rep može biti nizak ili visok, sve ovisi o tome kakvu frizuru želite dobiti kao rezultat.
 2. Nosite krafnu na repu, kao još jedna guma.
 3. Raširite svoje niti poput ovogatako da ravnomjerno pokrivaju cijelu površinu peciva. Zaključajte ih na drugu tanku elastičnu traku.
 4. Omotajte preostale savjete oko snopa. i osigurajte klinovima.
 5. Na kraju upotrijebite lak za srednju fiksaciju.kako bi frizuru učinili sjajnim efektom.

Na srednjoj kosi

 1. Ako se može dopustiti da se greda za dugu kosu napravi na bilo kojem mjestu, bolje je da je ne stavljate previsoko na srednju, jer se kratki pramenovi neće zadržati u stylingu i dati će mu traljav izgled.
 2. S obzirom na te nijanse, skupite rep i osigurajte ga gumenom trakom, po mogućnosti s malim kukama. Takva guma je najbolje čuvati uvojke i ne dopustiti im da ispadnu.
 3. Stavite krofnu na vrh repa, međutim, imajte na umu da je ne biste trebali odabrati s prevelikim promjerom, jer u ovom slučaju niti će ga moći pokriti šupljinom.
 4. Osigurajte pramenove ukosnicama i nježno sakrijte vrhove ispod krafne.

Hrpa na potiljku

 1. Sastavite rep točno iznad sredine glave. Ako ispadne bilo koji pramen, ne brinite, samo ih pričvrstite uredno nevidljivim na dnu repa.
 2. Na vrh stavite pecivo. Zbog osobitosti ove frizure, također je poželjno pričvrstiti bagel na bazu pomoću igala.
 3. Zatim rasporedite kosu po cijeloj površini krafne. Uvjerite se da su gornje niti dobro učvršćene i da ne padaju.
 4. Zatim sakrijte sve klinove vrhovima niti, gumenom trakom ili lijepom vrpcom.
 5. Poprskajte kosu lakom, obraćajući posebnu pozornost na snop.

 1. Kao i kod stvaranja normalnog snopa, vežite kovrče na rep, ovaj tip je univerzalan jer se može nositi i visoko i nisko, ovisno o vašim željama.
 2. Provucite rep kroz krafnu, ali ne žurite popraviti kosu ukosnicama ili elastičnim,
 3. Nježno držite pramenove rukom, koristeći češalj "rep", povucite pramenove, dajući dodatnom volumenu styling,
 4. Ispunite preostale krajeve niti ispod snopa. Ako su predugi, možete ih omotati oko baze.
 5. Učvrstite kosu ukosnicama i potajno.

Kako napraviti vlastiti ručak kod kuće?

 1. Za lijepu kolač, nije potrebno trčati u najbližu prodavaonicu za kosu, jer se lako može izrađivati ​​od redovite čiste čarape.
 2. Dovoljno je odabrati pravu boju za kosu. Za tamne niti, prikladna je plava ili crna čarapa, dok je ostalo - smeđa nijansa.
 3. Izrežite vrh čarapa škarama tako da završite s jednom rupom.
 4. Počnite lagano valjati čarapu s jednog ruba prema drugom, tako da se oblikuje pecivo.
 5. To je sasvim dovoljno za stvaranje savršenog paketa, ali ako želite da vam takav improvizirani bagel služi više od jednog puta, možete lagano bljeskati čarapu oko ruba.

Pogledajte videozapis: Princes krafne ReciPeci Sandre Gašparić (Veljača 2020).