7 STILIRANJE KOSE ZA MUŠKARCE

Frizura za muškarce treba pažnju ne manje od žena. Da biste odabrali pravu frizuru, razmislite o obliku lica. Odabrana opcija trebala bi biti prikazana na izgledu. Muška frizura idealno odgovara stilu odjeće, vrsti aktivnosti i unutarnjim osjećajima.

Mnogi muškarci više vole kratke modele zbog praktičnosti. No, postoje mnogi modeli neobičnih stilova.

Vrste muških frizura podijeljene su prema duljini pramenova: duga kosa, kratka i srednja.

Kako stil određuje izbor stila: obrijan ili uzorak

Frizura je važan dio slike čovjeka. Naglašava oblik lica i prikazuje određeni stil.

Ako je stil elegantan, onda odaberite uredan i glatki model. S slobodnim stilom, odabrani su razbarušeni i nesputani modeli. Izvorno rješenje smatra se frizurom gljiva.

Izbor utječe na vrstu kose. Za kovrčave dečke nisu prikladne iste opcije kao za predstavnike ravne kose.

Suvremene muške frizure pružaju dovoljno varijanti: lagano poderan, volumen, šiške ili dugačke brave.

KAKO STIL UTVRĐUJE ODABIR UGRADNJE: ODABIR ILI CRTANJE

Frizura je važan dio slike čovjeka. Naglašava oblik lica i prikazuje određeni stil.

Ako je stil elegantan, onda odaberite uredan i glatki model. S slobodnim stilom, odabrani su razbarušeni i nesputani modeli. Izvorno rješenje smatra se frizurom gljiva.

Izbor utječe na vrstu kose. Za kovrčave dečke nisu prikladne iste opcije kao za predstavnike ravne kose.

Suvremene muške frizure pružaju dovoljno varijanti: lagano poderan, volumen, šiške ili dugačke brave.

TRADICIONALNA KLASIKA

Kratka muška frizura karakteristična je za klasični stil. Poznat je po geometriji ravne linije i ne zahtijeva složenu njegu. Najkraći dio je u vratu. Sa strane, dužina se povećava, a najdulji kovrče u području krune.

Ova vrsta stila pogodna je za muškarce bilo koje dobi i oblika lica.

Postoje sljedeće vrste muških frizura ove vrste:

 • Cezar ima kratku leđa i strane. S gornje strane brave male duljine, koje su složene naprijed, i bangs leže na jednoj strani.

 • Princeton se izvodi s izduženim niti na vrhu i glatkim prijelazom u temporalnu regiju i natrag.
 • Za vojne modele je vrsta Fritz. U ovom slučaju obrijane su strane i potiljak, au gornjem dijelu je mala kapica.

KRATKI STILNI REZI ZA AKTIVNE MUŠKARCE

Sportske frizure za dečke odgovaraju bilo kojem obliku odjeće. Karakteriziraju ih volumen na vrhu i kratki i niske duljine.

Opcija je pogodna za muškarce s izduženim oblikom lica i bezizražajnim značajkama.

Moderna muška frizura ispod mlaznice odgovarat će vlasnicima okruglog lica s izraženom vilicom. Izvodi se na nitima bilo koje strukture.

Sljedeće opcije su vrijedne razmatranja:

 • Model "točnosti" odlikuje se kratkim pramenovima obrijanim ispod pisaćeg stroja. U području krune, kovrče se pružaju i odlaze u kratke hramove hramova. To su muške frizure bez šiški.

 • Opcija "obuzdavanje" - glava obrijana ispod stroja u obliku kratkog ježa.

 • Romantični model ima obrijane hramove i razbarušeni jež na vrhu.

OSOBITOSTI VOJNOG STILA ZA MLADE

Vojni stil predlaže frizure za srednju kosu za muškarce. Izvode se višestupanjskom tehnologijom i imaju blago razbarušen izgled.

Stil će se svidjeti i mladima i muškarcima u dobi. Ova opcija ima za cilj naglasiti tvrdoću karaktera.

Vojni stil odnosi se na vojnu temu. To su prikladne frizure za mlade.

Glavne vrste uključuju:

Takve opcije poput muškaraca vode zdravom načinu života. Treba imati na umu da bi za kratki model glava trebala biti savršenog oblika.

Vojni modeli ukazuju na asimetriju s nemarnim učinkom.

IZBOR ROMANCIJE U 2017

Popularne frizure za dečke u romantičnom stilu izrađene su na niti male duljine. Prednost modela je dodavanje dugog praska. U ovom slučaju, kovrče u okcipitalnoj regiji i na krunici mogu biti kratke.

Takve moderne frizure za dečke će odgovarati kreativnim ljudima i muškarcima koji žele naglasiti svoju individualnost.

ORIGINALNA GRUNGE

Grunge stil je super frizura za dečke. Za njih su prirodni dlakavi styling. Šišanje je dopunjeno kosim šiškama i golim hramovima.

Ova opcija uključuje odabir određene odjeće. Ovdje će raditi poderane traperice, kožne narukvice ili košulje preko majica. Neobična opcija je frizura tomahawk.

NAJPOVOLJNE VRSTE

Postoje mnoge vrste styling kose za muškarce. Da biste odabrali željenu opciju, saznajte naziv muške frizure.

Klasične opcije razlikuju se po oštrini. Pramenovi imaju istu dužinu.

Vrlo kratke muške frizure dobivaju se pisaćim strojem. Oni izgledaju na debelim kovrčama.

Rezultat su kratke niti iste duljine.

Katalog muških frizura uključuje sljedeće opcije:

 • Boks ima kratku duljinu. Model se može naći na obrijanim hramovima i donjem okcipitalnom području. S poluproizvodom, dulji pramenovi ostaju na kruni.

 • Britanac - je engleska frizura, koju karakterizira bočna rastanak. U ovom slučaju, hramovi su izglađeni, a sjaj je vezan uz pramenove iznad.

 • Bob je opcija s pramenovima omotanim unutra. Bangs obavio okrugli oblik.

 • Dabar i jež su muške frizure za tvrdu kosu. Dabar ima kvadratni oblik, a jež ima okrugli oblik.

 • Kanađanin je stil u kojem su dulji pramenovi ostavljeni ispred.

 • Različite vrste znakova su stilske frizure za muškarce čija duljina doseže bradu. Pogodno za vlasnike mekih i valovitih kovrči.

 • Model muške frizure Elvis je prepoznatljiv po dugim uvojcima na vrhu, koji su skraćeni do dna.

Modne muške frizure odabiru se na temelju strukture kose. Ovaj čimbenik utječe na pad stila.

Za vlasnike tankih niti odgovarajućih opcija s poderanim rubovima. Možete odabrati bilo koju frizuru za dečke s tvrdim i debelim nitima.

U nekim slučajevima potrebno je podnijeti zahtjev. Pri odabiru opcije za kovrčave kovrče treba uzeti u obzir smjer rasta.

Muške kratke frizure pogodne su za gotovo svaku vrstu osobe.

Vrijednost ima crtu kose. Visoko čelo smatra se vrlinom. Ali u nekim slučajevima, kada je lice predugo čelo, morate sakriti bangs.

Ako je lice okruglo, onda bi trebalo biti malo rastegnuto. Da bi se to postiglo, dlaka s čela češljana unatrag ili dužina niti u sljepoočnicama je smanjena.

Odabir frizure, biti vođeni vrijeme koje joj je potrebno

Važno je odabrati pravu frizuru koja će zadovoljiti osobne preferencije te će se kombinirati sa stilom odjeće i tipom osobe.

Prilikom odabira potrebno je uzeti u obzir vrijeme koje ćete morati potrošiti na njegu i oblikovanje.

Bold muške frizure s repom ili vrhom čvora

Neuobičajene muške frizure s repom dobile su veliku popularnost u prethodnim sezonama, većinom kratku frizuru s vrlo dugim zatiljkom. Danas su muške frizure s repom ili muškom pecivom i dalje važne i za kratke i za duge frizure.

Međutim, moram reći da je rep na stražnjoj strani glave i kratka kosa na sljepoočnicama ili varijanta s obrijanim hramovima (samurajska frizura) prikladnija za dečke mlađe od 30 godina, koji se nazivaju hipsterima. Zreliji muškarci mogu vezati svoju dugu kosu s dugom frizurom. I tako duga muška frizura 2017-2018 izgleda vrlo elegantno zajedno s bradom.

Top muške frizure hrpa 2017-2018: fotografije novih frizura s repom

Elegantne muške frizure s bočnim dijeljenjem

Klasična frizura za muškarce 2017.-2018. Ostaje opcija suzdržane i uredne frizure s rastankom u stranu.

Možete napraviti takvu mušku frizuru s gotovo bilo kojom kratkom frizurom koja vam omogućuje četkanje kose sa strane, koristeći alate za oblikovanje kose, čineći jednaku rastojanje po strani. U nekim oblicima, frizure, da bi se istaknula strana rastanak, ona je obrijana.

Moderna muška frizura 2017-2018 u ovom stilu izgleda prilično čvrsto i pogodna je za muške rukovoditelje i poslovne ljude.

Super elegantne muške frizure s bradom

Moderni ljudi koji vole nositi bradu ne žure ga obrijati. U 2017-2018, s bilo kojim modernim muškim frizurom, brada različite duljine izgleda elegantno. Ekstravagantne muške frizure s bradom daju muškost, malu brutalnost i negdje seksualnost.

U trendu je sada duga brada koja sjajno izgleda s dugom muškom frizurom, a pogodna je i za kratku frizuru za muškarce s obrijanim hramovima. Glavna stvar je odabrati oblik brade i mogućnost muške frizure.

Izvorne muške frizure s obrijanim potiljkom i hramovima

Sljedeća moderna opcija za muške frizure je muška frizura. U ovoj verziji frizure za muške sljepoočnice i stražnju stranu glave kao obrubljene ili obrijane.

Sama kosa može se polagati na različite načine, to može biti mohawk, styling kose na strani ili četkom natrag. Kao opcija frizura za muškarce za ovu frizuru stane i iznad muške frizure s repom.

Super trendi frizure za muškarce s friziranjem natrag 2017-2018

Slične muške frizure sa stylingom leđa su prikladnije za muškarce s gustom i glatkom kosom. Položena muška frizura zahtijeva posebne proizvode za oblikovanje kose. Dajte volumen kose sprijeda i nježno ga očistite.

Najprikladnija frizura za ovu vrstu muške frizure bit će "kanadski" i "pompadour", gdje su dlake na stražnjoj strani glave i šiške izdužene. Takve frizure omogućuju vam da napravite lijepe modne muške frizure 2017-2018 s češljanim kosom natrag.

Duljina na vrhu + šišanje "ispod nule" prema dolje

Takva muška frizura ne bi trebala izgledati neuredno ili prljavo. Briga za to ne zahtijeva posebnu pozornost, to se smatra laganim i urednim zbog činjenice da je kosa rezana od vrha do dna postupno, "blijedi" s vrha glave, gdje su koncentrirane duge šiške, na stražnji dio glave i vremenske zone, koje su izrezane "na nulu".

Popravite natrag + obrijana područja dolje

Glatki, dotjerani izgled nije nestao, ali se ubrzano razvija. Umjesto glatko obrijane glave, karakteristične za 2016. godinu, dolazi nemar, neurednost, pomp i volumen. Možete jednostavno očešljati kosu ili staviti pramenove u stilu "Combover" ("češalj"): duga kosa na jednoj strani glave češljana u obrijano područje.

Combover + Drop Fade

U ovom slučaju, pažnja je usmjerena na kontrast. "Fade" je frizura koja stvara fuzzy prijelaz s kratke kose na stražnjoj strani glave na bilo koju željenu duljinu u kruni. Ova frizura otvara obrijano područje u luku oko ušiju. Zbog svoje svestranosti, Fade je pogodan i za muškarce u poslovnom odijelu i za sportaše.

Bujni volumen + obrijane površine + šišanje "ispod nule" prema dolje

Ova frizura ima stilski i samouvjereni muškarci koji žele biti u središtu pozornosti. Znamo ga kao mohawk. Na katu se polaže na jednoj strani s maksimalno mogućim volumenom, ali na bokovima kose se skraćuje, dok se ne formira umjetna linija reza, iza nje šišanje prema dolje uz pad “na nulu”.

Nepažljivo guranje preko nule

Fade je hit sezone 2017-2018, a Push Over je najčešći tip kombinacije, iako prilično čest. Najčešće su dugi pramenovi naslagani na jednoj strani (rastanak lijevo / desno). Za oblikovanje i učvršćivanje mogu se koristiti gelovi ili lakovi. Na bočnim stranama, kosa je obrubljena s glatkim prijelazom na uši, a potiljak je obrijan.

Duga kovrčava kosa + stilski viski

Muškarci s bilo kojom vrstom kose izgledaju sjajno s dugom kosom, ako se pravilno brinu za sebe. Takva cool frizura - isti Push Over, ali na kovrčavim, kovrčastim pramenovima. Za šišanje koristite ravnu britvu, rezanje kose koso od vrha do vremenskog područja. To vam omogućuje da kosi dobijete više volumena. S ovom duljinom, većina muškaraca treba koristiti sredstva za pričvršćivanje i oblikovanje.

Leov stil u devedesetima

Svakako, svi se sjećaju Leonarda DiCapria, koji se pojavio pred gledateljem na ekranima tijekom emisije "Titanic". Modna industrija je predvidjela povratak takve frizure do 2014. godine. I konačno, devedesete se prvo vraćaju modi, sada kose! Duge niti mogu se ostaviti u sredini ili pomaknuti na jednu stranu.

Previše glasnoće

Prednost duge kose je u tome što uz njihovu pomoć možete ne samo eksperimentirati sa samom frizurom, već i dati različite oblike zbog igre s volumenom. Jedna takva opcija je divlji volumen - prirodna ljepota netaknute, divlje prirode. Nakon što ste postigli ravnotežu između kovrče i stylinga, stavljanja, a zatim iscijedenja kose, možete im dati vrlo atraktivnu volumetrijsku nepažnju.

Duljina na vrhu + srednja duljina frizure sa strane + valovita tekstura

Još jedna frizura iz 90-ih vraća nas u dane Evard Scissorhands, heroja istoimenog filma s Johnnyjem Deppom u naslovnoj ulozi. Klasična frizura s duljinom srednje duljine na stranama i stražnjem dijelu glave i dugim na vrhu. Rasprskav volumen s valovitom kosom na vrhu. Vrlo hrabra, divlja frizura za iste odvažne, divlje ljude.

Vrlo duga kosa + obrijani viski

Duga kosa kod muškaraca, u pravilu, smatra se neposlušnom, a njihovi vlasnici mogu biti ili hipiji ili navijači metala. Kosa se stavlja na jednu stranu dok se brija s sredine i dna s druge strane. Hrabri vlasnici takvih frizura - pravi Vikinzi 21. stoljeća!

Dakle, ako odlučite rasti dugu kosu, ovih 20 stilskih muških frizura pomoći će vam da izgledate moderno!

Pogledajte videozapis: EAT IT OR WEAR IT CHALLENGE w Jacob Sartorius GONE WRONG!!!!! (Ožujak 2020).