10 najboljih olovaka za obrve

Olovka za obrve - jedan od najčešćih predstavnika dekorativne kozmetike. U smislu popularnosti, on nadilazi samo maskaru. Međutim, u posljednje vrijeme stilisti su toliko pozornosti posvetili ženskim obrvama, da čak i predstavnici poštenog spola sami postupno shvaćaju svoju važnu ulogu u stvaranju predivne slike. Dobra olovka ovdje je nevjerojatno važna. Omogućuje vam da naglasite ili prilagodite oblik, dodajte svjetlinu boji. Naravno, sve dame, kao neumorni perfekcionisti, postavljaju jednostavno i jasno pitanje, koja je olovka najbolja.

Dati definitivan odgovor u ovom slučaju je gotovo nemoguće. Činjenica je da je svaka žena duboko individualna. Čak i ako uzmete dvije identične vrste koje odgovaraju istoj nijansi, i dalje ćete pronaći svoje male nijanse, do te mjere da je zgodno da netko drži ovu olovku u rukama, ali ne i za druge. Da ne spominjem oblik i stanje obrva.

Stoga, razgovarajmo o osnovnim principima izbora, o tome na što treba obratiti pozornost, o važnim kriterijima, bez kojih nije moguća lijepa šminka. A koji od olovaka je bolji, možete sami odrediti.

Važne točke

Zamislite da ste u šminkerskoj trgovini. I ovdje ispred vas u tankim crtama obrubljene olovke za obrve. Kako se ne izgubiti u njihovoj raznolikosti? Ako već nekoliko godina niste bili ispred tih redova i imate iskustva s “komunikacijom” s njima, onda već imate neke preferencije. Znate koja je tvrtka za vas i čiji se proizvodi najbolje izbjegavaju. Ako ste savršen pridošlica, onda se spremite potrošiti puno vremena među police. Da bismo vam pomogli da odlučite koja je olovka za obrve vaša, sada ćemo vam govoriti o važnim točkama koje morate uzeti u obzir pri odabiru.

Dakle, za početak treba napomenuti da su olovke različite. Osim onih koji su nam prilično poznati, proizvođači su došli do mehaničkih. Vrlo su prikladne, ne trebaju oštrice. Stvar je u tome da olovka ima plastičnu kutiju u koju je pričvršćena igla, kao u slučaju ruža za usne. Veliki plus je da je štap sigurno zaštićen, možete ga sigurno nositi sa sobom u torbici ili kozmetičkoj torbi, bez straha da ćete ga razbiti u najvažnijem trenutku.

Prilično novi izum - olovke za obrve u prahu. Pojavili su se na valu povećane pozornosti prema prirodnosti slike. Uz njihovu pomoć možete stvoriti najbliže idealnoj šminki.

Postoje voštane verzije ovih predstavnika dekorativne kozmetike. Smisao njihovog postojanja nije samo dati željenu nijansu, nego i fiksirati dlake u određenom obliku.

Kao što možete vidjeti, već je u ovoj fazi vrlo teško izdvojiti koja je olovka bolja. Sve ovisi u cijelosti o vašim željama. Stoga napravite izbor na temelju njih i ciljeva za koje kupujete proizvod.

Sljedeća važna točka je škriljevac. Da biste dobili lijepu sliku kao rezultat, morate odabrati čvrstu i gustu opciju. Zašto? Samo u ovom slučaju moći ćete ga dobro izoštriti (ako je potrebno) i napraviti fine linije. Prirodna šminka je nemoguća bez jasnih poteza. Drugo, ovi dodiri će trajati dobro i dugo vremena. Ako je olovka mekana, onda vaše obrve vrlo brzo riskiraju “istjecanje”, izgubiti željeni oblik i pretvoriti se u neku vrstu kaše.

Također, škriljevac bi trebao biti ujednačen. Sve vrste tuđih inkluzija za vas su potpuno beskorisne, a proizvođač je, najvjerojatnije, jednostavno uključio strogi način štednje potrošnog materijala i razrijedio ih s nečim što nema nikakve veze s olovkom.

Postoje olovke za obrve s efektom svjetlucanja. Ako ih zaista volite, kupite, ali bolje je ostaviti ih za večernju šminku, ali u danu su neprihvatljivi. Ne vjerujete? Pokušajte iskoristiti i otići. Pogledajte u ogledalo. Istina, izgledaš glupo na suncu?

Ne zaboravite provjeriti kako olovka pada na kožu. Naravno, baš u trgovini nećete se upustiti u šminkanje obrva, pogotovo s obzirom na činjenicu da morate biti sigurni u kvalitetu više od jednog sredstva. Stoga, povucite crte jednostavno na ruku, ali ne samo koje, već imitirajući one koje ćete morati učiniti u budućnosti kada stvarate obrve.

Dakle, crta bi trebala biti jasna, ista duž cijele dužine, bez prekida, što se može dogoditi zbog uključivanja o kojima smo raspravljali gore. Odaberite ne jako svijetle boje. Obratite pažnju i na prisutnost neugodnog mirisa, bolje je odmah odbiti takve tvari.

Odabir boje

Odabir odgovarajuće boje je jedan od glavnih zadataka. Možete kupiti najidealniji alat na svijetu, ali ako se ne podudara s vašom vrstom boje, ništa dobro od toga neće doći.

Da ne bi bili zarobljeni, dovoljno je zapamtiti jednostavna pravila. Nijansa olovke je odabrana u skladu s bojom kose. Ako su svjetle ili plave, onda kao opcije trebate razmotriti paletu sličnu boji kovrče, ali malo tamniju. Malo je, dakle, unutar dvije nijanse. Zapamtite da su vremena platinastih plavuša s ugljenim crnim obrvama potonula u zaborav. Ako ste smeđi, obrve bi trebale biti malo svjetlije od kose.

Zapamtite da su jedini ljudi koji idu crnom olovkom, ove crnokose djevojke s tamnom kožom. U svim drugim slučajevima, ova opcija boje odmah treba pomaknuti. Čak i ako ste vrlo tamno smeđa kosa žena, vaš izbor je tamno smeđa ili siva olovka.

Savjetovati neku vrstu univerzalne nijanse plavokosih žena je nemoguće. Sve zbog činjenice da pojam "plavuša" skriva toliko bogatstvo boja, tonova i polutonova da je svakom pojedinačnom slučaju potrebno pristupiti strogo pojedinačno. Plavuše obično koriste različite varijante sive, bež, smeđe, grafitne i njihove kombinacije.

Crvenokose djevojke mogu se savjetovati da lagano prigušuju boju obrva, to jest, ne bi trebale biti svijetle poput kovrča koje uokviruju lice. Uobičajena paleta takvih "vatrenih" ljepota je smeđa, smeđa, s crvenim ili zlatnim dodirom i terakota.

Ako ste vlasnik sijede kose, onda biste trebali ostati na tamno sivoj ili grafitnoj boji. Međutim, to se odnosi samo na one slučajeve kada uvojci nisu obojeni u drugim bojama. Ako je to učinjeno, olovka se bira prema gore opisanim načelima, za ton kose.

koja je boja najbolja za plavušu i plavušu

Olovke za obrve su važan dio ženske kozmetike. Oni pomažu olovnom rubu kako bi obojili, ocrtali crtu, savijali. Najbolji olovke za obrve naglašavaju prirodnu ljepotu ako se vješto koriste. Kao alternativu, koriste se sjene i gelovi, no olovke su, prema ocjenama, prikladnije jer su prikladne za fini rad.

Olovke za obrve moraju biti izvrsne kvalitete.

Kako odabrati olovku za obrve i oči

Važno je odabrati olovku za obrve, koja je prikladna za boju očiju, u skladu s tonovima kože, i što je najvažnije, nije u suprotnosti s bojom kose. Sive obrve pogodne su za plavuše, ali vlasnici tamne kose trebaju se odlučiti za proizvode koji su svjetliji u nekoliko tonova.

Što može učiniti dobra olovka za obrve:

 • naglasi oči, oči,
 • nijansirati neupadljive obrve obrva, retuširati područja bez kose,
 • Dajte licu novi izraz i dopunite sliku.

Moda je promjenjiva, sada u trendu prirodnosti, sutra će se stvorena slika smatrati atraktivnom, ali umjetnici za šminkanje savjetuju da prije svega primijenite boje kako bi naglasili prirodnu ljepotu, tako da na nju ne biste smjeli staviti puno boje, ponekad i nekoliko poteza.

Tvrda ili meka - koju je bolje slikati

Pravilno odabrati olovku za obrve je važno ne samo u boji, ali i po strukturi ili obliku. Postoje meke i tvrde olovke.

Koja je njihova razlika:

 1. Čvrsta olovka za obrve je olovka koja nalikuje najčešćim predmetima za crtanje i crtanje, ali je dizajnirana za šminkanje. Mogu napraviti suptilne dodire. Boja se obično održava stabilnom, tako da se alat troši ekonomično. Nedostatak je da ga treba povremeno pojesti. To možete učiniti jednostavnim oštračem ili nožem. Izoštravanje olovke za obrve je praktičnije nakon što je ležalo sat ili dva u zamrzivaču, a onda se neće raspasti.
 2. Meke olovke preferiraju vlasnici suhe kože. No, zbog mekane komponente, nije uvijek prikladno za nijanse malih linija, zavoja. I imaju više goriva. Ali uz njegovu pomoć lako je stvoriti prirodnu šminku: potrebno je samo pero boje.

Kako odabrati olovku za obrve

Ljepota se sastoji od detalja. Dobro njegovane obrve su element koji je potrebno imati u sofisticiranom i elegantnom izgledu. Budući da su ispravno naglašeni, daju izrazu izražaja, čineći ženu još atraktivnijom. Ali da bi se postigao sličan učinak, morate koristiti prikladnu olovku za obrve. Po kojim kriterijima bi se trebalo vrednovati u trenutku kupnje?

Olovka za obrve: kako odabrati? Struktura, oblik i miris

Olovka za olovku, i prije nego što pronađete savršenu opciju, morate posvetiti malo vremena procesu pretraživanja. Proučavajući asortiman kozmetičkih trgovina, morate obratiti pozornost na sljedeće karakteristike:

 1. Konstrukcija šipke Dobra olovka je čvrsta i gusta, zbog čega se lako "pada" na obrve i ne mrlja tijekom dana. Nasuprot tome, meke rešetke ne dopuštaju vam da izvodite jasne poteze, masno šireći se kroz dlačice i šireći se u uvjetima topline.
 2. Obrazac. Najjednostavnije olovke su šipka skrivena u drvenoj školjci: takvi modeli su jeftini, mogu se oštro oštriti i, kao rezultat, sposobni su se crtati tanko i jasno. Mehaničke olovke ne zahtijevaju oštrenje - činilo se da je samo jedan zaokret tijela do olovke. Uz relativno visoku cijenu, nedostaci “mehanike” uključuju prekomjernu mekoću škriljevca i relativno kratak vijek trajanja.
 3. Miris. Ne bi trebalo biti oštro neugodno, inače ima smisla posumnjati na niskokvalitetne proizvode.

Također je važno ocijeniti olovku na "stilu crtanja". Trebao bi se držati na stražnjoj strani linije dlana i vidjeti kako se ispostavilo da je lako, jasno i ujednačeno. Preporučuje se odustati od kupnje olovke, koja daje "efekt" kvržica i povremeno pada na kožu.

Kako odabrati olovku za obrve? Značajke sastava

Od komponenti koje čine olovku, ovisi o njegovoj strukturi, a time i kvaliteti aplikacije. Prema ovom kriteriju postoje dvije glavne vrste šipki:

 1. Vosak. Napravljeni su od pčelinjeg voska s dodatkom vitamina E, zbog čega imaju laganu ljepljivu konzistenciju i sposobni su lijepo položiti nestašne dlake, zadržavajući prirodni izgled obrva. Voštane olovke su bezbojne: mogu se kombinirati s drugim sredstvima, ili se mogu primijeniti "solo", uz zadržavanje prave boje kose.
 2. Puderaste. Sadrže sitne čestice liskuna, talka, silicija, što omogućuje postizanje maksimalne prirodnosti. Karakteriziraju ih otpornost na toplinu i mehaničko trenje. Ove olovke se savjetuje da kupi žene s masnu kožu, ali oni apsolutno nisu prikladni za vlasnike debelih obrva.

Za nanošenje svakodnevne šminke najbolje je ostati na mat olovci, dok večernji događaji omogućuju korištenje modela s svjetlucanjem: svjetlucanje će izgledati neumjesno tijekom dana, ali u prikladnom okruženju dat će šarm slici.

Otpornost na vodu dodatna je prednost bilo koje kozmetike u boji. Pomoću olovke s ovim vlasništvom, možete se osjećati sigurni u svakom vremenu: iznenadna kiša neće uzrokovati plutanje neestetskih obrva.

Kako odabrati boju olovke za obrve? Ključne preporuke

Vrlo rijetko se događa kada je savršena olovka u prvom pokušaju: obično morate napraviti nekoliko "posjeta" u trgovinama. No, možete povećati šanse za uspjeh ako poslušate sljedeće savjete:

 1. Boja kose - glavni kriteriji odabira. Plavušama se savjetuje da ostanu na olovci, čija je pisaljka nekoliko nijansi tamnije od boje kose. Brunettes, naprotiv, bi trebao preferirati opcije za dva ili tri tonova lakši.
 2. Neobojena kosa uključuje uporabu olovke, što je moguće bliže boji prirodnoj nijansi kose. Ako je kosa donesena, olovku treba kupiti pod ažuriranom bojom kose.
 3. Nijansa treba odabrati pod tonom kože. Komunikacija je izravno proporcionalna: što je koža svjetlija, to je olovka svjetlija. Zlatni topli ton uključuje uporabu olovke istih toplih zlatnih nijansi. Samo crnokose žene s savršeno glatkom, blijedom kožom mogu riskirati: njima će odgovarati vrlo tamna boja obrva.
 4. Dobar izbor - kombinacija dvije olovke iste boje, ali različite nijanse. Igranje na tonovima, možete pretvoriti vaše obrve u stilski, ali uredan i prirodan naglasak šminke.

Ogroman broj robnih marki na tržištu negira mogućnost da napravi istinit popis najboljih robnih marki: u mnogim aspektima, slava tvrtke ovisi o količini novca koji se dodjeljuje za oglašavanje, a ne o kvaliteti proizvoda. Tradicionalno, vođe se smatraju Givenchy, Dior, Essence, Lumene, Max Factor, MAC, Pupa.

No ostaje vjerojatnost dobivanja dobre olovke za obrve nepoznatog branda po "smiješnoj" cijeni. Stoga se ne smijete zadržavati na poznatom brandu, jer uvijek možete naći nešto bolje.

Kako odabrati olovku za obrve po vrsti

Stjecanje ukrasne kozmetike zahtijeva poznavanje obilježja vlastitog izgleda. U slučaju olovaka za obrve, posebnu ulogu igraju boja očiju i kose. Što odabrati?

Prvo biste trebali procijeniti boju oka:

 • zelena i plava dobro se kombiniraju s pepeljastim i toplim bež tonovima olovaka,
 • Smeđa i crna jasno pokazuju da je za ženu bolje odabrati tamnije boje - od smeđe do crne.

Preporuke za boju kose su sljedeće:

 1. Pepeljasta nijansa savršeno se kombinira s hladno-sivim tonom olovke.
 2. Plavuše čija kosa odlikuje zlatno-crveni šimer, svaka topla nijansa je savršena.
 3. Vlasnicima kose pšenične boje bolje je da oboje podignu sivom-bež olovkom.
 4. Brunete s hladnom nijansom kose trebale bi odabrati prigušeno-sive boje, dok s toplim tonom možete koristiti tamno smeđe olovke.
 5. Stroga boja crne olovke pogodna je isključivo za žene s plavo-crnom kosom i savršenom kožom.
 6. Svijetlo crvena kosa "dobro koegzistira" s malo tamnijom nijansom obrva: probajte terakote, crvenkasto-smeđe, kestenjaste tonove sa zlatnom nijansom.
 7. Crvena kosa je "prijateljska" sa smeđom, a siva - sivom i drugim bojama, u "kompoziciji" u koju je uključena.

Žena tada dostiže savršenstvo, kada je svaki detalj njezina izgleda promišljen do najsitnijeg detalja, ali ona ne udara. S desnom olovkom za obrve, vrlo je lako postati upravo takav ideal.

Kako slikati u fazama? Oblik oblikujemo korak po korak

Dekorativni alati za obrve u trgovinama sada su u širokom rasponu.Olovke za obrve su popularne i učinkovite zbog praktičnosti i jednostavnosti korištenja. Osim toga, svaki alat ima određene značajke koje utječu na šminku. Zato morate pažljivo i točno odrediti kako odabrati olovku. Najbolja opcija je prisutnost nekoliko vrsta takvih sredstava. Ovaj pristup omogućuje promjenu šminke ovisno o dobu dana, značajkama događaja. Različite vrste proizvoda također su potrebne za jednostavnu i brzu korekciju šminke u svakoj situaciji. Da biste to učinili, odredite koja je olovka bolja.

Vrste i karakteristike sastava

Glavna svrha kojoj treba odgovarati dobra olovka je dekorativna funkcija. Alat omogućuje podešavanje područja obrva. Davanje redovima glatkog oblika, gustoće, sjene. U ovom slučaju, možete obojiti sve obrve, jer savršena šminka treba biti oprezna. Za stvaranje savršene slike vrlo je važno znati odabrati olovku. To je zbog činjenice da je alat predstavljen u širokom rasponu, a svaki proizvod ima određena svojstva i značajke.

Proizvođači kozmetike nude širok izbor olovaka. Klasik je alat u obliku obične olovke koji treba po potrebi izoštriti. Šipka je izrađena od posebnog sastava, koji uključuje obojene pigmente, vosak, komponente koje osiguravaju stabilnost kozmetike. Također djelotvorna i praškasta olovka za obrve, koja ima mekanu strukturu i lako se hladi. U svakom slučaju, važno je odrediti najbolji način da se obrve naslikaju olovkom ili sjenama.

Ovaj alat dekorativne kozmetike predstavljen je u širokom rasponu. Postoje opcije s tvrdom, srednjom ili mekom jezgrom, koje karakterizira lakoća primjene i konačni učinak. U svakom slučaju, paleta boja je prilično opsežna i stoga je moguće odabrati optimalnu nijansu. Na primjer, plavuše bi trebale obojiti svoje obrve laganim sjenama ili olovkom bez crvenkaste nijanse, a brinete najbolje koristiti tamne vrste proizvoda. Ovaj pristup vam omogućuje da odaberete pravu olovku i stvoriti savršenu šminku za svaku prigodu.

Jednostavan i brz odabir alata, s obzirom na sljedeće važne točke:

 • Hue treba odabrati vrlo pažljivo, vodeći računa o boji kose i kože, kao io vrsti šminke. Za večernji događaj najbolje je odabrati tamnu boju koja se razlikuje od nijanse kose za 2-3 tone. Za mnoge proizvođače paleta boja je vrlo opsežna, što olakšava odabir nijansiranog gela i najbolje olovke,
 • Sastav proizvoda uključuje tonsku komponentu, vosak i ulja, sastojke za fiksiranje i druge tvari. Najjeftinije opcije nisu sigurne i stoga bi alat ili gel za obrve trebao biti visoke kvalitete, jer se kozmetika koristi u području oko očiju. Najbolje je dati prednost poznatim proizvođačima, primjerice olovci Yves Rochera,
 • Stupanj izdržljivosti pruža lijepu i besprijekornu šminku u svakoj situaciji. Pouzdana i otporna olovka ima promišljenu i sigurnu strukturu. Također možete fiksirati uobičajena sredstva, koristeći gel za nijansiranje,
 • Žene mogu obojiti boje sjenama, nanijeti gel ili olovku za obrve.

Uporaba olovke za područje obrva ne zahtijeva puno truda. Tekstura medija i ton su važni. Mekane opcije, primjerice olovka Eves Rocher, ili olovka za obrve omogućuju stvaranje konture svjetla. Ovaj alat je vrlo jednostavan za hlad, pruža prirodnu šminku. U isto vrijeme, ovaj proizvod se ne razlikuje u posebnoj otpornosti pa je stoga najbolje koristiti nijansirani gel koji naglašava i fiksira boju na nanesenu nijansu.

Postoje razne opcije za olovke. Na primjer, klasični alat se može nadopuniti četkom na drugom kraju štapa. Ovaj dizajn omogućuje jednostavnu primjenu i sjenčanje. Jedan od najpopularnijih alata - olovka Yves Rocher - ima klasičan oblik, a štap se mora povremeno izoštriti. U ovom slučaju, paleta boja je prilično opsežna, a šminka s olovkom ili sjenama može se nadopuniti pomoću nijansiranog gela koji ima dobre kritike.

Marke i primjena

Velik broj proizvođača kozmetičkih proizvoda predstavlja vrlo raznoliku paletu pa je stoga vrlo teško odabrati najbolju olovku. Da biste to učinili, morate odrediti optimalnu boju proizvoda, udobnu teksturu i željenu primjenu. Žene mogu obojiti obrve sjenama ili bilo kojim drugim posebnim sredstvima, ali u svakom slučaju važno je odrediti najprikladniji tip kozmetičkog proizvoda i pročitati recenzije.

Prije nego što odredite kako odabrati olovku, trebate se upoznati s asortimanom poznatih robnih marki. Svaki proizvođač kozmetike proizvodi liniju proizvoda koji omogućuju stvaranje šminke za obrve. Prilikom odabira potrebno je uzeti u obzir teksturu, koja može biti različita. Glavne opcije imaju sljedeće značajke:

 • Klasična olovka s prosječnom razinom tvrdoće šipke optimalna je za dnevnu i večernju šminku. U potonjem slučaju treba koristiti tamnije nijanse, pažljivo naglašavajući područje obrva. Također možete kombinirati nekoliko opcija boja kako biste stvorili prirodnu šminku.
 • Mnoge žene boje obrve sjenama. Takav proizvod je optimalan za lagano naglašavanje konture, stvara blagi učinak i daje boju. Sjene poznatih proizvođača imaju dobre kritike,
 • Gel za zasjenjivanje, koji ima pozitivne povratne informacije, praktičan je i prikladan način. Kompozicija je jednostavna za uporabu, nanosi se preko sjena ili olovke kako bi se popravila boja.

Da biste odabrali dobar proizvod, važno je uzeti u obzir ugled proizvođača i recenzije. Jeftini i nekvalitetni tipovi kozmetike ne bi se trebali kupiti, jer je to opasno po zdravlje. Među poznatim brandovima ističu se brendovi kao što su Yves Rocher, Maybelline, Max Factor i drugi. Proizvodi tih marki imaju pozitivne kritike, visoku kvalitetu, a paleta boja je vrlo opsežna.

Najbolja olovka za obrve određuje se pojedinačno, ovisno o jednostavnosti uporabe, sastavu, zasićenju boje i trajnosti proizvoda, kao io kvaliteti pakiranja. Dobar proizvod teško je izabrati među velikim asortimanom. Stoga je najbolje obratiti pozornost na liniju kozmetike određenog proizvođača.

Olovka mora biti tamnija od boje kose ne više od dvije nijanse. Važno je pravilno obojiti obrve. Da biste to učinili, najprije morate stvoriti optimalni oblik obrva, a zatim, koristeći željenu nijansu, nacrtati kratke poteze. Možete primijeniti dvije nijanse, tamnije naglašavajući donji dio obrve, a svjetlost se primjenjuje na ostatak područja. Za popravak rezultata omogućuje se nijansirani gel koji može biti obojen ili proziran. Također možete odabrati poseban vosak koji fiksira oblik i položaj kose.

Stavljajući šminku, trebate koristiti četkicu. Ovaj dodatak omogućuje brzo i jednostavno polaganje dlačica u pravom smjeru, ravnomjerno raspoređivanje boje i stvaranje savršenih obrva. U isto vrijeme četka se može ugraditi u olovku. Gel za zatamnjenje također je dostupan u boci s četkom, što čini proces nanošenja šminke jednostavnim i praktičnim.

Kvaliteta olovka je popularan i učinkovit alat za stvaranje savršene linije obrva. Da biste postigli ovaj rezultat, trebali biste odabrati boju, teksturu, vrstu kozmetike. Posebno je važna tehnika nanošenja na kojoj ovisi krajnji učinak. Optimalna kombinacija boje, primjene i kvalitete proizvoda ključ je savršene linije obrva.

Odabir proizvođača

Neosporni favoriti ovog proizvoda su priznati lideri francuske dekorativne kozmetike - Dior, Givenchyi Bourjois.I ostali Europljani nisu niži od njih - suština (Njemačka) i Rimmel (Velika Britanija). američki MAC i Maksimalni faktor Također ne trebate posebnu prezentaciju. Popularni analozi profesionalnih olovaka su jeftini, ali vrlo dobri proizvodi lutka (Italija), Maybelline (SAD) ili ArtDeco (Njemačka).

Najbolje u 2017. godini (prema ocjenama stručnjaka i običnih kupaca) olovke za obrve su u našem rangiranju.

8 popularnih upornih olovaka za obrve: tajne odabira prave

Olovke za obrve su važan dio ženske kozmetike. Oni pomažu olovnom rubu kako bi obojili, ocrtali crtu, savijali. Najbolji olovke za obrve naglašavaju prirodnu ljepotu ako se vješto koriste. Kao alternativu, koriste se sjene i gelovi, no olovke su, prema ocjenama, prikladnije jer su prikladne za fini rad.

Vosak (vodootporan) ili praškast - što je bolje izvući

Druga važna značajka takvih fondova kojima je potrebna pažnja je dosljednost. Tvrtke nude vosak, prah, gel, pa čak i tekuće olovke. Prve dvije sorte smatraju se tradicionalnim i široko zastupljene na tržištu.

Koja je njihova razlika:

 1. Puderaste. Dajte kosi tuposti, uklonite nezdravi, masni sjaj. Zaustavite oslobađanje sebuma.
 2. Vosak. Popravite nestašne dlake, dajte oblik.
 3. Gel. Ovlažite, dajte prirodan sjaj.
 4. Tekućina. Hidratizirati. Lako se primjenjuje. Dajte bogatu boju. Ali ako se koristi pogrešno, može teći.

Top 8 najboljih olovaka za cijenu i kvalitetu: Brow, Maybelline, Drama pomade, Satin, Olovka za obrve

Sva sredstva se razlikuju po cijeni i sastavu. Nije lako odabrati najbolju olovku za obrve, važno je da ona odgovara cijeni i kvaliteti, i što je najvažnije - naglašava individualnost svake žene.

Osam najboljih, prema ocjenama kupaca, znači:

 1. Dior olovka za obrve. Mekan, s bogatom paletom. Cijena je 1300 rubalja.
 2. Yves Rocher Couleurs priroda. Francuski proizvod. Cijena: 350 rubalja i više.
 3. Vivienne Sabo Coup De Genie. Jeftin kozmetički (od 200 rubalja) s četkom. Obogaćena vitaminima i uljima.
 4. Rimmel profesionalna olovka za obrve. Profesionalna roba iz Velike Britanije. Prosječna cijena: 200 rubalja.
 5. Eva Mosaic Ideal Brow. Dostupan u tri nijanse. Cijena: 230 rubalja.
 6. Pupa obrva za obrve. Talijanski lijek s čvrstom bazom, bez parabena. Cijena: 650 rubalja.
 7. Olovka za obrve Max Factor. Ekonomična olovka. Dostupan u dvije nijanse: orah i crna. Prosječna cijena: 200 rubalja.
 8. KIKI Browliner. Amerikanci znače za skromnu cijenu (oko 40 rubalja). Otporan na vlagu.

Christian dior

Stvaranje francuskog couturiera, koji je objavljen 1946. Danas tvrtka ima status međunarodne korporacije. Osoblje broji više od 56.000 ljudi, a brendirani butici su "razbacani" diljem svijeta. Tvrtka je počasni član Pariškog visokog modnog sindikata. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja odjeće, obuće, rublja, parfumerije i kozmetike.

Globalni proizvođač luksuznih proizvoda. U asortimanu tvrtke nalaze se odjeća, obuća, kozmetika, nakit. Osnivač tvrtke je francuski aristokrat s jedinstvenim okusom i karizmom. Tvrtka je imenovana u njegovu čast.

Tvrtka specijalizirana za proizvodnju dekorativne kozmetike. Osobitost proizvoda Rimmel je prirodni sastav. Tvrtka je stara gotovo 200 godina. Rođen je 1834. godine naporima francuskog parfimera. Osnivač je bio zaposlenik kraljevskog dvora i prvi je put upoznao stanovnike Londona s parfemom. Danas tvrtka pripada sinu kreatora marke, koji je definirao moderni profil Rimmela.

Maksimalni faktor

Kozmetika marke iz druge ruke, koju je stvorio Maximilian Faktorovich. Teško djetinjstvo otvrdnu mladić. Prvi pokušaj izgradnje karijere u Americi okrunjen je uspjehom - Max otvara kozmetički butik u blizini Hollywooda. Trgovina je odmah počela uživati ​​u uspjehu među predstavnicima zvijezda svijeta. Danas se sjedište tvrtke nalazi u Americi. Proizvodne točke tvrtke Max Factor distribuiraju se širom svijeta.

Marka američke tvrtke Diane Dubeau Company. Proizvodi tvrtke zadovoljavaju međunarodne standarde. Proizvodne točke nalaze se u New Jerseyju, SAD. Atraktivna značajka Kikijevog proizvoda je visoka kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

Tvrda ili meka - koju je bolje slikati

Pravilno odabrati olovku za obrve je važno ne samo u boji, ali i po strukturi ili obliku. Postoje meke i tvrde olovke.

Koja je njihova razlika:

 1. Čvrsta olovka za obrve je olovka koja nalikuje najčešćim predmetima za crtanje i crtanje, ali je dizajnirana za šminkanje. Mogu napraviti suptilne dodire. Boja se obično održava stabilnom, tako da se alat troši ekonomično. Nedostatak je da ga treba povremeno pojesti. To možete učiniti jednostavnim oštračem ili nožem. Izoštravanje olovke za obrve je praktičnije nakon što je ležalo sat ili dva u zamrzivaču, a onda se neće raspasti.
 2. Meke olovke preferiraju vlasnici suhe kože. No, zbog mekane komponente, nije uvijek prikladno za nijanse malih linija, zavoja. I imaju više goriva. Ali uz njegovu pomoć lako je stvoriti prirodnu šminku: potrebno je samo pero boje.

Kako bi boja ostala nekoliko dana, bolje je koristiti trajno otpornu olovku za obrve.

Vosak (vodootporan) ili praškast - što je bolje izvući

Druga važna značajka takvih fondova kojima je potrebna pažnja je dosljednost. Tvrtke nude vosak, prah, gel, pa čak i tekuće olovke. Prve dvije sorte smatraju se tradicionalnim i široko zastupljene na tržištu.

Koja je njihova razlika:

 1. Puderaste. Dajte kosi tuposti, uklonite nezdravi, masni sjaj. Zaustavite oslobađanje sebuma.
 2. Vosak. Popravite nestašne dlake, dajte oblik.
 3. Gel. Ovlažite, dajte prirodan sjaj.
 4. Tekućina. Hidratizirati. Lako se primjenjuje. Dajte bogatu boju. Ali ako se koristi pogrešno, može teći.

Postoji li alternativa

Kozmetičke tvrtke nude alternativne metode njege i bojanja obrva. Sljedeći su proizvodi popularni:

 • Gelovi. Njihov je cilj dati oblik, zdrav sjaj, kako bi se zaštitili od spajanja. Oni također prodaju obojene gelove koji zamjenjuju ostala sredstva za bojenje i pomažu poravnavanje linije kose.
 • Boja za obrve. Djeluje radikalnije, ne toliko ispravlja i naglašava oblik, koliko mijenja boju. Drži se mnogo duže.
 • Kompleti za korekciju. Uključite praškaste sjene, balzam i četkicu. Pomiješanjem praha postiže se određena nijansa, koja se nanosi na kosu četkom i fiksira balzamom.

Odaberite dobar alat za bojanje obrva.

Koja je olovka za obrve bolja, je li moguće pronaći alternativu, svaka žena odlučuje za sebe. Ponekad pokušajem i pogreškom. No, u kozmetičkoj vrećici mora biti sredstvo za brigu o ovom dijelu lica. No, treba imati na umu da obrve kosa treba zaštitu i ne voli puno kemije, tako da morate koristiti samo visokokvalitetne proizvode na prirodnoj osnovi.

Kriteriji odabira

Na prodaju je velik broj različitih uzoraka. Da biste odabrali pravu olovku, odredite svojstva i funkcionalnost svakog proizvoda.

Olovke za obrve su klasificirane:

 • na strukturu sastava za bojenje - (ima praškastog i voska),
 • na konstrukciji (mehaničko i zahtjevno oštrenje),
 • kao škriljevca (mekana i tvrda).

Osim toga, postoje razlike u tonu ploče.

Puder - mekan, prodaje se u kompletu s kistom, nakon nanošenja na obrve zasjenjene su. Kao rezultat toga, učinak prirodno dobro njegovan obrve. Uzorci voska imaju gustu strukturu, jeftiniji su. Crtanje ne samo da stvara ton, već i stavlja neposlušnu kosu.

Neki proizvođači prave olovke četkama ili četkama. Ravnomjerno raspoređuju primijenjeni pigment, fiksiraju oblik. Tassels imaju oblik spirale, razlikuju se po duljini i gustoći. Oni su smješteni na poleđini sredstava, zatvoreni s zasebnom kapom.

Četke su na poklopcu i ne zatvaraju se. Ova opcija je poprilično kontroverzna, jer villi nisu zaštićeni od prašine, pijeska i drugih zagađivača.

Razumijemo tragove

Ime stylus je uvjet za kozmetičke olovke. Proizvođači proizvode alate za korekciju obrva s različitom konzistencijom bojila. Ovo je:

Boja je vodootporna, tvrda ili meka. U prodaji su matte olovke i opcije s ljeskanjem. Za stvaranje sjaja koristite tlo. Ovo je opcija za zabavu. Strane tvrtke nude štapove s vrlo finim sjajem. One se ravnomjerno nanose škriljevcem, raspoređenim četkom. Šljokice na dlačicama nisu vidljive, ali daju obujam obrvama. Ova opcija pogodna je za djevojke s tankim, bezizražajnim obrvama. Casual šminka je najbolje učiniti mat ton.

Odaberite nijansu

Za uspješnu kupnju razmislite:

 • ton kože
 • boja kose
 • stanje kože
 • boja očiju.

Opće pravilo u odabiru hladu: plavuše trebaju odabrati svijetle boje, brinete - tamne. Za plavuše i vlasnike plave kose ton olovke trebao bi biti 2 tona tamnije od tena. Crna je boja kontraindicirana za takve žene. To čini lice neprirodno, vizualno dodaje nekoliko godina.

Djevojkama s tamnom kosom preporučuje se korištenje nijansi 1-2 nijansi svjetlije od kose. Oni su dobro shvaćeni s tamnom kosom i smeđim očima.

Tvrdoća olovke se bira u skladu sa stanjem kože. Za suho odabrati meke olovke. Oni jasno privući obrve, dobro "pada" na lice. Na masnoj koži, mekana pisaljka će se razmazati i brzo plutati - za ovu vrstu kože odabiru se suhi korektori.

Za djevojčice sa svijetlim očima preporučuje se korištenje smeđih olovaka. Za smeđe oči prikladne su crne olovke.

Najbolja olovka za obrve u prahu

Najkvalitetnija praškasta opcija - olovkom kršćanske dior, Marka proizvodi veliku paletu boja, pogodnu za svaku boju kose i ton kože. Alat je lagan za nanošenje, ali brzo ide.

karakteristike

 • tip - praškasti
 • plastična kutija,
 • u setu je četka za sjenčanje,
 • obostrano - s druge strane četke,
 • izrađena oštrica.
 • upravo primijenjen
 • dobro se uklapa na dlake
 • ravnomjerno prekriva obrve
 • širok raspon boja,
 • visoke kvalitete.
 • skupo,
 • nema tonova za plavuše,
 • nije otporan.

Najbolja vosna olovka za obrve

Uzorci na bazi voska stvaraju gust i lagan premaz. Olovka Master Shape marke Maybelline ne samo da oboji obrve, već i maskira praznine u kosi. Pogodno za djevojčice s rijetkim dlačicama.

Najbolja gel olovka za obrve

Novo na tržištu kozmetike - gel za obrve. Gelovi su prozirni i obojeni. Pupa za fiksiranje obrva prepoznata kao najbolji gel za modeliranje obrva. Sastav uključuje vitamine i pigment boje.

 • modelirajte oblik
 • voditi brigu o vlasima
 • popraviti oblik
 • slikati.

Gelovi koriste nijanse smeđe i sive boje. Nakon nanošenja, vlasi izgledaju prirodno, poprimaju željeni oblik. Sredstva su prikladna za neposlušne, izbočene dlake.

Najbolja dvostrana olovka za obrve

Marka Yves Saint Laurent objavila je novi proizvod - Dessin des sourcils, Zasićena je kokosovim uljem, što olakšava nanošenje i hladi dlake. Šipka se sastoji od najmanjih iskri. Vizualno, oni nisu vidljivi, ali stvaraju zdrav sjaj, stvaraju dodatni volumen.

Najbolji obrve olovke u vrijednosti do 100 rubalja.

Mnogi poznati proizvođači proizvode nekoliko proizvodnih linija koje su u različitim cjenovnim kategorijama. Među fashionistima postoji mit da je jeftin novac samo novac odbačen. Ali to apsolutno nije slučaj, o čemu svjedoče dolje prikazane olovke, s kojima možete postići savršeni oblik i boju obrva.

Belor Design PARTY

Proizvodi bjeloruske tvrtke odavno su stekli popularnost među ruskim ženama. Olovke za obrve prikazane su u četiri nijanse koje će vam pomoći da boju približite prirodnom. Imajući laganu praškastu teksturu, dobro farbaju, ispravljaju oblik i fiksiraju ga cijeli dan.

Za nestašne dlačice nalazi se četkica-korektor, koji ih smješta u pravom smjeru, dok nježno nanosi pigment. Ne širi se i ne razmazuje, na kraju dana se lako ispere vodom ili sredstvom za uklanjanje šminke. Sastav uključuje prirodni pčelinji vosak i pigmente za bojenje.

Prema ocjenama olovka se ne raspada pri potkopavanju, ima minimalnu potrošnju, vrlo je pogodna za korištenje. Prihvatljiva cijena bila je dodatni bonus za kvalitetan proizvod.

KOZMETIČKI KVALITET

Visoka kvaliteta, nezaboravna dizajnerska ambalaža i pristupačna cijena omogućili su da u naš rejting uključimo i kozmetiku drugog bjeloruskog proizvođača. Proizvodi za obrve sastoje se od prirodnih biljnih pigmenata koji daju sjaj i visoku otpornost.

Zahvaljujući polukrutoj teksturi, pomažu u stvaranju jasnog zavoja. Četka s mekim dlačicama koja je na kapici dobro zasjenila olovku. Unatoč činjenici da alat nema vodootporan učinak, ne širi se u vrućem vremenu ili na kiši.

Stručna mišljenja i mišljenja kupaca su isti: olovka iz L'ATUAGE COSMETIC je najbolji proračunski alat za modeliranje i stvaranje savršenih obrva. Ima dobro pigmentiranu strukturu i pomoći će iu najtežim slučajevima: kada dlake rastu neujednačeno ili vrlo rijetko.

mane

 • nije otkriveno.

KOZMETIČKI KVALITET

Visoka kvaliteta, nezaboravna dizajnerska ambalaža i pristupačna cijena omogućili su da u naš rejting uključimo i kozmetiku drugog bjeloruskog proizvođača. Proizvodi za obrve sastoje se od prirodnih biljnih pigmenata koji daju sjaj i visoku otpornost.

Zahvaljujući polukrutoj teksturi, pomažu u stvaranju jasnog zavoja. Četka s mekim dlačicama koja je na kapici dobro zasjenila olovku. Unatoč činjenici da alat nema vodootporan učinak, ne širi se u vrućem vremenu ili na kiši.

Stručna mišljenja i mišljenja kupaca su isti: olovka iz L'ATUAGE COSMETIC je najbolji proračunski alat za modeliranje i stvaranje savršenih obrva. Ima dobro pigmentiranu strukturu i pomoći će iu najtežim slučajevima: kada dlake rastu neujednačeno ili vrlo rijetko.

dostojanstvo

mane

 • nije otkriveno.

DIVAGE PASTEL

Kako bi stvorili savršenu konturu i povećali prirodnost obrva, DIVAGE PASTEL je razvio posebne proizvode s puderastom teksturom i prirodnim sastavom. Biljni voskovi i ricinusovo ulje nježno njeguju kožu kapaka, doprinose brzoj obnovi i rastu dlačica.

Pomoću olovke stvara efekt debelih i glatkih obrva savršenog oblika i optimalnog volumena. Pomoću četkice možete dati ispravan smjer kosi, a vosak će ih osigurati cijeli dan.

Alat je predstavljen u 5 nijansi, što vam omogućuje da odaberete najbliže prirodnom tonu. Zbog strukture voska odbija vodu, ne širi se od kiše i topline. Olovka je ekonomična za uporabu, što je nesumnjiva prednost niske cijene.

Najbolji olovke za obrve prosječne cjenovne kategorije

U našoj ocjeni u nastavku su uključena sredstva prosječne cjenovne kategorije. Već su prikazane ne samo jednostavne olovke, nego i mehaničke s odvrtanjem olova. Sastav mnogih uključuje hranjive tvari. Ove olovke osigurat će ravnomjernu boju tijekom cijelog dana bez učinka razmazivanja i driblinga, pomažu u simulaciji optimalnog oblika obrva.

Olovka za obrve

Olovka izrađena u Češkoj pomoći će u stvaranju savršene linije obrva i optimalnog volumena. Ultralagani praškasti tvrdi olovka se ne raspada, dobro oštri i ekonomično troši. 3 prirodne nijanse pružaju mekanu prirodnu boju za plavuše, brinete i plavokose djevojke.

Olovka je lako osjenčana praktičnim aplikatorom za četkanje. Sastav ne uključuje parfeme, konzervanse i druge tvari koje izazivaju alergije. Može se koristiti u suhom obliku kako bi se dobila meka boja, a nanosi se na hidratizirane obrve za svjetliju i bogatiju nijansu.

Po mišljenju žena, olovka se ispunjava u dobro dlakavim mjestima, savršeno prenosi hlad, oblik i boja traju tijekom dana. Spiralna četka s mekim i fleksibilnim vlaknima vrlo je pogodna.

NYX Professional Make Up Sculpt & Highlight obris obrva

Američka marka je olovka za isticanje, koja će kod kuće stvoriti lijepe obrve bez pomoći profesionalnog šminkera. Olovo boje kreme dovodi do najfinije dlake. Mekana margina konzistencije će naglasiti grafiku obrve i vizualno podići njezinu liniju.

Izbor nekoliko nijansi koje će se svidjeti ruskim ženama mode. Uz njihovu pomoć stvorite prirodnu prirodnu boju. Uključeno u vosak sigurno hvata neposlušnu dlaku.

Prema ocjenama, proizvod ima vrlo povoljan paket, lako se nanosi i hladi, zadržava oblik i boju dugo vremena, ne širi se po kiši i toplini. Olovkom iz NYX-a možete napraviti lijepu šminku u samo nekoliko minuta.

Olovka za obrve Pupa visoke rezolucije

Zahvaljujući iznimno pozitivnim povratnim informacijama korisnika, u naš je rejting uključen i alat popularne marke Pupa. Stručnjaci tvrtke razvili su ekskluzivnu formulu koja pomaže stvoriti jasan pregled i simulirati optimalni oblik.

Sastav uključuje vitamine C i E. Zbog svojih ljekovitih svojstava, nježnu njegu kože očnih kapaka, ubrzava rast kose. Vosak i posebne tvari koje tvore film olakšavaju nanošenje boje. Visoka gustoća pigmenata pažljivo boji cijeli intervilozni prostor, stvarajući ujednačenu i ujednačenu nijansu.

Olovka je obostrana, tu je ugrađena spiralna četka. Pomaže češljati i polagati nestašne dlake. Struktura voska dugo zadržava stvoreni oblik čak i pri povišenoj vlažnosti i temperaturama.

Najbolji Premium olovke za obrve

Kozmetički proizvodi vrhunske klase zadovoljavaju međunarodne standarde kvalitete. U njihovom razvoju uzimaju se u obzir najmoderniji trendovi, primjenjuju se najbolje sigurne sirovine. Postoje povećani zahtjevi za dizajn. Olovke i ostala kozmetika poznatih robnih marki koriste profesionalni vizažisti i najatraktivniji fashionisti koji nisu zbunjeni relativno visokom cijenom robe.

Make Up for Ever Pro Sculpting Brow

Alat je postao pravi blagodat za ljubitelje savršene šminke. Olovka s puderastom teksturom pomaže u stvaranju jasne linije obrva. Visoka koncentracija pigmenata ravnomjerno ispunjava kosu između kose, obrve izgledaju dobro uređene i prirodne.

Ugrađeni ispravljački kist pomaže u postavljanju pravog smjera čak i za neposlušnu i žilavu ​​kosu, za zasjenjenje alata, za označavanje linije obrva. Još jedna prednost je prisutnost aplikatora-markera. Njegova baza je mat prah. On je, poput četke, ugrađen u kućište, što je vrlo pogodno za skladištenje i nošenje.

Linija je predstavljena s 5 nijansi koje se mogu optimalno odabrati za određeni tip. Žene u recenzijama bilježe trokutasti oblik olovke, pomoću koje možete stvoriti jasnu crtu i nacrtati svaku kosu.

Helena Rubinstein Olovka za obrve

Alat njemačkog proizvođača, s pravom uključen u našu ocjenu, postat će nezamjenjiv alat za stvaranje dobro uređenih prirodnih obrva kod kuće. Olovka je vrlo jednostavna za korištenje. S jedne strane, nalazi se spiralna četkica koja pomaže da se pigment zasjeni na jedinstvenom tonu i da se dlačice pravilno rasporede, s druge strane, mekana pisaljka kako bi se stvorila jasna i ravnomjerna kontura.

Nova formula osigurava dugotrajno očuvanje boje i volumena. Sastojci su svileni proteini za meko i nježno napuštanje. Polutvrda tekstura omogućuje jednostavnu i brzu primjenu.

Sredstvo je predstavljeno u 2 boje: tamno i svijetlo smeđa. Prema brojnim recenzijama, nijanse su savršene za plavuše, plavokose djevojke i žene smeđe kose.

Givenchy olovka za obrve sourcil

Istinski stručnjak u svijetu ljepote i mode, brand Givenchy stvorio je inovativni alat s ultra-laganom puderastom teksturom kako bi stvorio jasnu liniju, optimalan oblik i obujam obrva.

Srednje tvrdo olovo daje matirani rezultat šminke i omogućuje precizno crtanje najfinijih dlačica. Pigment je lako obojen praktičnim korektorom za četkanje, koji ispunjava cijeli prostor za kosu.

U paleti se nalaze tri nijanse: za brinete, plavuše i smeđe kose. Svi oni su što bliže prirodnim tonovima, tako da obrve izgledaju vrlo prirodno. Prema ocjenama, olovka je idealna za korištenje i dobivanje zaista impresivnih rezultata kod kuće. Oblik i boja čuvaju se cijeli dan, ne razmazuju se, ne šire se ni prilikom posjeta bazenu.

Savjeti za olovku za obrve

Pokušali smo napraviti ocjenu najboljih kozmetičkih proizvoda kako bismo im olakšali izbor. Nekoliko savjeta stručnjaka pomoći će vam da ih pravilno koristite kako biste stvorili savršene obrve koje odgovaraju određenom tipu.

Za crtanje poteza koji oponašaju fine dlake, uzmite olovku s oštrim i oštrim olovom. Za sjenčanje i stvaranje jednog glatkog tona, pogodniji je mekani tip.

Odaberite nijansu što bliže boji kose ili malo tamniju, a obrve će izgledati prirodno i prirodno.

Poseban četkasti korektor može pomoći kod nestašnih i tvrdih dlačica, tako da u setu treba odabrati olovku.

Posebnu pozornost treba posvetiti sastavu proizvoda. Ne smije sadržavati sintetičke mirise i druge štetne sastojke. Samo siguran sastav, koji uključuje prirodne sastojke kao što su vosak i prirodne boje, izbjeći će pojavu alergijskih reakcija.

Upozorenje! Ova ocjena je subjektivna, nije oglašavanje i ne služi kao vodič za kupnju. Prije kupnje, trebate se posavjetovati sa stručnjakom.

Mekana olovka

Uporni olovke za obrve su mekane i tvrde. Mekana olovka će se lako primijeniti, ali ne samo da oboji kosu, već i kožu. To čini obrve neprirodnim, presvjetlim i previše izražajnim. No, za večernje make-up ili jednostavno tamnokose djevojke sa svijetle izgled, ova značajka kozmetički proizvod može igrati samo u ruke.

Još jedna negativna značajka meke olovke je da se može zamutiti od znoja ili topline. Takav proizvod, osobito ako se odlučite s vitaminskim dodacima, odgovarat će vlasnicima suhe kože. Mekana olovka se brzo konzumira i nezgodna je za izoštravanje. Najbolje je leći prije izoštravanja nekoliko sati u zamrzivaču.

Puder ili vosak

Na temelju postoje i olovke za prah ili vosak. Obje vrste kozmetičkih proizvoda jednako se lako primjenjuju. No, druga mogućnost je bolje odabrati kada neposlušni, stalno trese obrve. Koristeći olovku na bazi voska, obrvama možete dati željeni oblik, fiksirati (8-9 sati), glatke i poslušne čak i najtvrdokornije dlake, nijanse obrva u željenoj boji.

Olovka u prahu ima osjetljiviju teksturu i lako se polaže. Umjetnici preporučuju uporabu takvih kozmetičkih proizvoda u hladnom razdoblju ili za normalnu i suhu kožu. Olovka u prahu ne širi se čak ni na masnu kožu i daje najprirodniji učinak. Istina, teško je pronaći trajnu olovku za obrve na praškastoj osnovi - takvi kozmetički proizvodi ne traju dugo sami.

Kako bi nijansa bila više zasićena, nanesite olovku na mokru kožu. Ali ne može se izoštriti kada je škriljevac mokar. Ako je olovka oštećena, takvu olovku također treba lagano naoštriti.

Još uvijek postoje gel i tekući olovke, ali takve vrste nisu osobito uobičajene, teško ih je pronaći, čak iu velikim trgovinama kozmetike. Gel dodatno vlaži (tako da prikladni vlasnici suhe kože) daju prirodan sjaj. Tekućina, također, hidratizira i lako se nanosi, daje bogatu nijansu, ali može teći ako se ne nanese pravilno.

Sjenilo za olovku

Određivanje prikladnosti boje najbolje je za dnevnu svjetlost, jer umjetna rasvjeta može značajno izobličiti ton. Brinete bi trebale odabrati nijansu od dvije ili tri boje lakšu od kose, ali ako su vlasi crne, morate odabrati olovku koja je tamnija s istim dvije ili tri nijanse. Ako je kosa smeđa ili čokolada, crne obrve izgledat će ružno.

Svjetlo kose i crvenokose djevojke su najbolje odabrati pepeljastu boju, bež nijanse - plavuše. Ako je kosa na obrvama bezbojna, obratite pozornost na svijetle i tople boje. Za vatreno crvenu kosu ukrasite crvenkasto-smeđe i kestenske olovke.

Za sijedu kosu, bolje je odabrati sivu ili sivo-smeđu olovku za obrve.

proizvođač

Kozmetički proizvodi tvrtke Dior, Bourjois ili Givenchy često su lideri u ocjenama upornih olovaka za obrve - to su sve francuski proizvođači. U prvim redovima rejtinga i europskih brandova Essence ("Essence") ili Rimmel ("Rimmel"). Ne trebate posebnu prezentaciju američkog MAC-a ("Mac") i MaxFactor ("Max Factor"). Dobri analozi profesionalne kozmetike mogu se naći u proizvodnim linijama budžetskih marki Pupa ("Pupa"), ArtDeco ("ArtDeco"), Maybelline ("Maybelin").

Luksuzne olovke

Prema ocjenama, najotpornija olovka za obrve u luksuznom segmentu - Dessin Des Sourcils iz "Yves Saint Laurent". Prosječna cijena je 2130 rubalja. Kozmetički proizvod obogaćen je kokosovim uljem, što mu omogućuje da lako klizi preko obrva, dajući im željenu nijansu. "Yves Saint Laurent" nudi olovku u četiri nijanse s najsitnijim iskricama. Oni nisu vidljivi, ali obrvama daju prirodan sjaj i volumen.

Dessin Des Sourcils je voštana olovka koja daje laganu nijansu kada se nanosi nježno i tamnija je i izdržljivija kada se pritisne. Osim toga, tu je i četkica s kojom možete ukloniti grudice, lagano zasjeniti ton, češljati obrve. Oba olovka i četkica se zatvaraju s zaštitnim kapicama. Kod gustog crtanja olovka se razlikuje vrlo visokom otpornošću.

Nedostaci: kada se primjenjuje u nekoliko gustih slojeva može se pojaviti kvržice, osim toga, olovka nije vrlo ekonomična. Uz svakodnevnu uporabu ona će trajati četiri do pet mjeseci.

Još jedan dobar proizvod iz luksuzne kozmetike je japanska olovka za 2.700 rubalja. Olovka za dugu obrvu je mehanički ravan škriljevac. U konfiguraciji se nalazi i četka, i prilično neobična, kao i za olovke. Ton leži ravnomjerno i dobro, blago osjenčan, boja je vrlo otporna.

Srednja cjenovna kategorija

Alat koji je vrlo popularan u srednjoj cjenovnoj kategoriji je izdržljiva olovka za obrve Sephora (375 rubalja). Olovka je prikladna za uporabu, lako se nanosi na kožu. Struktura voska čini proizvod vrlo otpornim, ne širi se. Dobro zasjenjena, ne potamni tijekom dana.

Pregledi stojeće olovke za obrve emitiraju još jedan proizvod - ArtDeco olovka za oči s kremastom, blago masnom teksturom. Olovka od škriljevca sadrži ekstrakt sjemena dlana, što mu omogućuje da se lako klizi preko obrva i boja pažljivo. Postoji šest nijansi, od kojih su tri biserne, pogodne za večernju šminku, tri mat, za svakodnevnu, prirodnu šminku.

Browbema iz "Maybeleen" - još jedan dostojan kozmetički proizvod. Proizvođač nudi mehaničku olovku s dobrom pigmentacijom (ali i dalje marki umjetnici savjetuju da je koriste u dva sloja) i visoku trajnost. Tekstura je neobična, vrlo mekana, sa satenskom završnom obradom. Izdržljiva olovka za obrve (slika ispod) ne ostavlja kvrge čak ni pri slojevitoj boji, ne lebdi u vrućoj ili masnoj koži, već se vrlo brzo konzumira. A iznos sredstava je mali. Cijena - 470 rubalja.

Niska cijena kozmetike

Među proizvodima budžetskih marki bjeloruski „Belita-Vitex“ je najupornija olovka za obrve kupaca, profesionalnih vizažista i kozmetologa. Čak i proizvođač naziva proizvod "tetovaža olovkom". Tekstura je vrlo tvrda i vrlo suha, ali je zasjenjena. Boja traje dugo i ne širi se čak ni na masnu kožu. Četka je pričvršćena na čep kako bi osjenčala ton ako je potrebno.

Olovka jeftina i ekonomična. Traje dugo vremena i uz svakodnevnu primjenu u nekoliko slojeva. Prosječna cijena je 160 rubalja. Blagi nedostatak može se smatrati stvaranje grudica s jakim pritiskom. Osim toga, proizvođač nudi samo dvije nijanse, obje su tamne i nisu prikladne za plavuše.

Dobra i budžetna olovka (180 rubalja) nalazi se na liniji Rimmel. Profesionalna olovka za obrve ne širi se, ali ne grebi kožu, kao neki čvrsti i jeftini proizvodi. Zasićena nijansa i trajni rezultati - možda je to dovoljno za cijenu. Za 100-150 rubalja, još uvijek možete kupiti ruski-talijanski El Corazon. Olovka je vodootporna, dobro čuva i ne širi se. Od ostalih budžetskih proizvoda razlikuje se po bogatoj paleti - čak 11 nijansi blizu prirodnih.

Budžetski izbor je američki KIKI Browliner. Olovka je vodootporna, čuva se dugo i ne širi se. Kada se nanese u nekoliko slojeva mogu se formirati grudice, koje se lako čiste četkom (nisu uključene). Proizvod je ekonomičan - olovka ima dugačak škriljevac, koji se dugo troši.

Vrlo popularan kozmetički proizvod je Vivienne Sabo Coup De Genie. Prikazana je u četiri nijanse bliske prirodnoj. Obogaćen shea maslacem, dlanom i vitaminima. Tekstura je mekana, omogućava promjenu intenziteta boje pritiskom na. Istina, mekoća je uzrok neekonomične potrošnje.

alternative

Ne mogu sve žene lako nositi s olovkom, pa čak i najbolji proizvodi ponekad ne pristaju. Za korekciju obrva možete koristiti sjenilo za oči, maskaru, gel, vosak. Maskara nije jako pogodna za oblikovanje, često se koristi za svjetlinu. Sjene - najbolja opcija. Vrlo je prikladno nanositi ih posebnom četkom, nijansa je prirodna, obrve izgledaju skladno. Istina, nije svatko udoban koristeći mrvljivu sjenku. Zatim stane kompaktno ili u obliku kreme. No, gel i vosak se koriste samo da obrvama daju željeni oblik, a ne boju.

Top Eyebrow Pencils Ranking

Sljedeći popis najboljih kozmetičkih proizvoda temelji se na povratnim informacijama korisnika. Pri ocjenjivanju proizvoda uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • pripravak,
 • paleta boja
 • otpor,
 • dizajn
 • cijena,
 • tekstura,
 • završetak
 • karakteristike izvedbe.

Dior olovka za obrve s vrhovima vrhova na vrhu popisa

Puder u prahu daje mekanu aplikaciju i prirodan izgled. Shemu boja predstavljaju četiri nijanse, među kojima je pogodna opcija i za brinetu i za plavušu. Olakšava proces korištenja alata s posebnom četkom. Cijena olovke u Rusiji kreće se od 1.200 do 1.300 rubalja.

Povratne informacije od korisnika pomogle su istaknuti glavne prednosti olovke:

 • ravnomjerno primijenjen,
 • lako se hlade
 • daje obrve prirodan izgled,
 • dolazi s oštračem,
 • nije razmazan.

Među nedostacima Dior Powder Eyebrow Pencil:

 • brzo se briše,
 • predložena paleta dizajnirana je više za tamnokosu ženu,
 • tvrda četka za obrve.

Gotovo sve recenzije o brandu Dior su pozitivne. Kvaliteta proizvoda odgovara kupcima. Sve opisane karakteristike kozmetike su istinite.

Rimmel profesionalna olovka za obrve - favorit za izdržljivost

Olovka koja svojom kvalitetom privlači potrošače za relativno malo novca. Njegova cijena je u rasponu od 200-250 rubalja. Alat pruža izražajan izgled i izdržljivost za cijeli dan. Mekoća škriljevca je srednja. Tu je ugrađena četka. Paleta boja prikazana je u crnim, tamnim i svijetlo smeđim nijansama.

Žene koje koriste olovku uočile su brojne prednosti kozmetičkog proizvoda:

 • zasićene boje
 • otpor,
 • prisutnost aplikatora s kistom,
 • umjerena mekoća škriljevca,
 • nemasna tekstura
 • daje obrve prirodan izgled.

Proizvod ima neke nedostatke:

 • može se raspasti
 • gubi čvrstoću kada se nanosi na masnu kožu,
 • Bez oštrenja uključena.

Olovka ima izvrsnu ocjenu korisnika. Cijena proizvoda u potpunosti je u skladu s njezinom kvalitetom.

Najviše proračun opcija - olovka KIKI Browliner

Voštana tekstura znači pouzdanu fiksaciju dlačica. Tijelo proizvoda izrađeno je od drva. Ugrađena četka za češljanje obrva i perje olovke. Proizvod možete kupiti za samo 50 rubalja.

Glavne prednosti kozmetike:

 • široka paleta prirodnih nijansi,
 • meka struktura
 • razumna cijena
 • Dobra četka za obrve.

Od nedostataka:

 • visoka potrošnja
 • nedostaje oštrica uključena.

Korisničke recenzije o olovci ukrašene su na pozitivan način. Kvaliteta proizvoda premašuje sva očekivanja kupaca.

Luksuzno držanje olovke Givenchy Mister obrva - izbor većine

Prozirna boja olovke osigurava očuvanje prirodnosti obrva. Glavni zadatak kozmetičkih proizvoda je korekcija oblika i fiksacija obrva. Učinak traje tijekom dana. Prirodni sastav proizvoda čini ga privlačnim za većinu potrošača. Postoji alternativno sredstvo - olovka s drvenim kućištem. Cijena Givenchy Mister Eyebrow varira unutar 1000 rubalja.

Nakon analize potrošačkih recenzija, možemo razlikovati sljedeće neporecive prednosti olovke:

 • meka tekstura,
 • otpor,
 • prekrasna paleta boja
 • jednostavnost korištenja,
 • može se koristiti nakon nanošenja uobičajene olovke za bojanje.

Neki predstavnici poštenog spola primijetili su sljedeće nedostatke proizvoda:

 • ne može se nositi s tvrdim dlačicama
 • vizualno stanjivanje obrva - neprihvatljivo u slučaju prirode tankih obrva,
 • nije prikladan za masnu kožu - može se proširiti.

Recenzije korisnika o olovci za obrve su pozitivne - gotovo svi korisnici stavljaju najvišu ocjenu na alat. Proizvod je jednostavan za korištenje i visoke kvalitete.

MAC olovka za obrve je najbolja mehanička olovka

Kozmetika ima plastičnu podlogu. Olovka je vrlo tanka i lako se pruža. Olovka obrvama daje željenu nijansu i oblik. Paleta uključuje sive, crne, smeđe i kombinacije tonova. Cijena proizvoda je oko 800 rubalja.

Od očitih prednosti olovke za obrve može se identificirati:

 • otpor,
 • jednostavnost korištenja,
 • raznolikost i privlačnost tonova.

Kao nedostaci kozmetike smatraju se:

 • dovoljno visoku cijenu
 • bez četkice za obrve.

Sudeći po ocjenama, mišljenje žena o proizvodu je iznimno pozitivno. Mnogi ljudi stvarno misle da je ova olovka za obrve savršena.

Koju olovku za obrve odabrati

1. Za vlasnike gustih obrva iz prirode i žene koje su prilično zadovoljne izgledom svojih obrva i žele im samo dati oblik za cijeli dan, Givenchy Mister obrva će odgovarati.

2. Ljubitelji marke kozmetike i oni koji nisu navikli štedjeti na kozmetici, okusit će brand Dior ili MAC.

3. Ako je dan važan, nema vremena za povremeno nijansiranje obrva, otporna Rimmel profesionalna olovka za obrve će biti neophodna.

4. Max Factor Olovka za obrve i KIKI Browliner obećavaju da će biti najprijatniji za novčanik i dovoljne kvalitete.

Pogledajte videozapis: OBRVE ZA 2 MINUTA? MASH BEAUTY (Travanj 2020).