Povoljni dani za šišanje - mijenjanje sudbine uz pomoć nove frizure

Za neke posjetitelje kozmetičkih salona - šišanje je važan ritual, način promjene života i podizanja raspoloženja. Zato što su ti klijenti ozbiljni u odabiru vremena za šišanje. Odabrana je prema znaku zodijaka, lunarnih dana i drugih znakova.

Zašto ne možete dobiti šišanje svaki dan?

Nije svaki dan pogodan za frizure, bojenje ili druge modifikacije kose. Vrijedi odabrati na temelju znakova i čimbenika. Preci su vjerovali da je kosa - nositelj energetskih informacija. Neblagovremena ili pogrešna frizura oduzima nositelju zaštitu od negativnih energetskih učinaka.

Druga teorija je da se veza i razmjena energije s kozmosom odvijaju kroz kosu. Nepravilno rezanje kose će slomiti ili prekinuti ovu vezu.

Druga teorija je da se kroz kosu događa veza i razmjena energije s kozmosom. Nepravilno rezanje kose će slomiti ili prekinuti ovu vezu.

Savjeti i natpisi na odabir dana za šišanje na kalendaru 2017. godine

Broj popularnih će posjetiti frizer kako bi pomogao u provedbi postupka što je moguće točnije.

 • Bolje je ako je gospodar istog spola s klijentom (znak se temelji na mitu o Samsonu, kojeg je žena odrezala i time uništila njegove moći)
 • Rođaci se ne mogu međusobno rezati
 • Ne možete se ošišati sami, jer možete slomiti svoje biopolje (prema istoj logici, ne možete međusobno rezati supružnike, jer se prema starim legendama smatraju jednim)
 • Rezana kosa se ne može odbaciti, moraju se čuvati na jednom mjestu tijekom cijelog života,
 • Uvjerite se da vjetrovi ne prenose niti. Ako barem jedna kosa padne u ptičje gnijezdo, tada će ga vlasnik mučiti glavoboljama.

Ova opća pravila se uvijek primjenjuju, bez obzira na dan izvršenja frizure.

Odabir povoljnog dana

Za rezanje kose postoje povoljni i nepovoljni dani. Definirane su na različite načine. Odbija se od dana u tjednu, lunarnog kalendara, preporučenog razdoblja za znak zodijaka, itd. Primjerice, Rempelova frizura 2016. trebala bi se izvesti s određenim rasporedom zvijezda itd.

Šišanje po danu u tjednu

Mnoge djevojke razmišljaju o tome koji je dan u tjednu bolje odrezati kosu, jer se vjeruje da frizura napravljena u određenom trenutku može utjecati na zdravlje i sudbinu osobe. Povoljni dani za šišanje:

 • Ponedjeljak, osobito u kolovozu i listopadu, pogodan je za razne manipulacije s glavom,
 • Utorak u lipnju i srpnju savršen je za uklanjanje savjeta,
 • Srijeda (travanj, ožujak, svibanj) pogodna je za rezanje, ako trebate radikalno promijeniti život,
 • Četvrtak (rujan, studeni) pogodan je za promjenu slike,
 • Petak (prosinac) - neutralna pozornica,
 • Subota je optimalno vrijeme za transformaciju, niti će rasti zdravo, gusto,
 • Nedjelja, osobito u siječnju i veljači, nije prikladna za mijenjanje kose, jer možete odsjeći svoju sreću.

Šišanje horoskopa

Zodijački znakovi rođenja također mogu utjecati na zdravlje glave. Ispravno odabrana horoskopska frizura pomaže izgledati sjajno, dobiti dobrobit, poboljšati financijsku situaciju. Astrološki savjeti za znakove zodijaka na koje je dane bolje rezati kosu:

 • Ako se satelit Zemlje nalazi u znakovima požara (Strijelac, Lav), onda se to smatra najpogodnijim vremenom za promjenu frizura. Posjet majstoru dovest će do uspjeha na poslu.
 • Mjesec u vodenim znakovima (Rak, Škorpion, Ribe) može donijeti i novu frizuru osobnih problema. Može se pojaviti perut.
 • Zračni znakovi (Gemini, Libra) doprinose dobrim rastućim nitima.
 • Pronalaženje satelita Zemlje u Ovnu može učiniti osobu ranjivom.
 • Nije prikladno za novu frizuru Moon u Aquariusu.
 • Znakovi Zemlje (Bik, Jarac, Djevica) - idealno razdoblje za transformaciju.

Je li moguće rezati kosu za vrijeme menstruacije

Žene su često zainteresirane za to da li menstruacija utječe na stanje pramenova i kada možete odrezati kosu: prije ili nakon kritičnih dana? Mnogi frizeri ne savjetuju djevojčice da manipuliraju glavom tijekom menstruacije.

Čak i ako će frizura ići dobro, kosa nakon što se ne može dobro uklopiti, postat će teška i brzo će početi rasti.

To se događa zbog činjenice da je žensko tijelo u razdobljima izloženo dramatičnim hormonalnim promjenama: lojne žlijezde počinju djelovati, termoregulacija je poremećena. Stoga je bolje da se šišanje nakon prolaska kroz ciklus.

Što dana ne može rezati kosu

Uz sigurne dane za šišanje, postoji opasno vrijeme kada ne možete dobiti frizuru:

 • tijekom vjerskih praznika (Trojstvo, Božić, Krštenje),
 • sve promjene treba izbjegavati u razdoblju kada satelit Zemlje prolazi kroz zviježđe Ribe i Rak,
 • nije preporučljivo rezati se,
 • tijekom pomrčine Sunca ili Mjeseca bolje je ne mijenjati frizuru,
 • najgore vrijeme za takve manipulacije je 29., 23., 15. i 9. dan prema lunarnom tibetanskom kalendaru.

Frizura danas

U suvremenom svijetu teško je izračunati povoljne dane za rezanje kose, jer Horoskop i lunarni kalendar često se ne podudaraju s slobodnim vremenom i rasporedom frizera.

Stoga, da biste utvrdili možete li danas kositi kosu ili ne, trebate se držati astroloških prognoza, ali zaobilazeći neke od zabrana. Na primjer, morate žurno promijeniti frizuru u vrijeme kada se gubi mjesec.

To se može učiniti, ali ne drastično, već samo laganim rezanjem vrhova. Isto vrijedi i za druge mjesečeve faze.

Mjesec i kosa

Najbliži susjed Zemlje - Mjesec uzrokuje oseku i protok ogromne mase vode u oceanima. Osoba čija se tkiva sastoje od više od 60% tekućine, iako slabija, također osjeća učinak mjesečeve privlačnosti.

Kosa sadrži malu količinu vode - oko 13%, međutim, njegova sposobnost da bude higroskopna može povećati taj sadržaj nekoliko puta.

Tako će linija kose reagirati na pristup i uklanjanje Mjeseca, kao i na vodu Zemljinih mora, jezera i rijeka.

Među najupečatljivijim spoznajama koje su znanstvenici drevnih civilizacija prepušteni čovječanstvu je nauk o utjecaju planeta Sunčevog sustava na ljudsko tijelo, horoskop. Promatranja nebeskih tijela koja su nekoliko tisuća godina izvodili mađioničari i svećenici pokazala su tajanstvenu vezu između Zemljinog satelita i manipulacija s kosom.

Na temelju takvih promatranja, lunarni kalendar frizura pojavio se u kulturi mnogih naroda. U njoj, prema onome što zvijezda Zodijaka prolazi kroz Mjesec, određena su djelovanja koja bi se trebala ili, naprotiv, ne bi trebala provoditi s kosom.

Te su se preporuke odnosile i na šišanje i uklanjanje vegetacije s kože (95% ljudske kože prekriveno je kosom), uništavanje kose, označavanje zavjera, biljnih vareva, ljepljenja i masti, čarobnih postupaka koji su pomogli privući sreću i ojačati vitalnost.

Pri raspoređivanju frizura prema lunarnom kalendaru, astrolozi uzimaju u obzir nekoliko čimbenika: fazu mjeseca, dane lunarnog ciklusa, položaj nebeskog satelita u odnosu na zodijakalna sazviježđa. Nema smisla raditi ovaj posao sami - morate koristiti ogroman skup specifičnih informacija. Bolje je povjeriti pripremu takvog rasporeda profesionalcima - astrologima.

6 pravila za rezanje kose + kalendarski "povoljni" dani

Duga i gusta kosa smatra se veličanstvenim darom prirode. Njihova pažljiva briga nije nužna za povjerenje svakoga.

Kažu da je kosa dana ne samo da žena bude lijepa. Oni daju potrebnu žensku moć. Potrebno je dobro pripremiti za rezanje kose, to je nemoguće pristupiti bez razmišljanja. Mjesečev kalendar sadrži ispravne datume za odabir. Samo trebate pronaći pravu osobu.

Jednom kad naše majke vole govoriti, kosa će rasti skokovima i granicama ako ih netko reže "lakom rukom". A ako je neuspješno otići frizeru, onda život može propasti.

Iz ovog članka saznat ćete:

 • 1 Postoji zanimljiva legenda:
 • 2. Kosa je izvor naše kozmičke moći.
 • Prvo pravilo: Ne možete nikome vjerovati u svoju kosu.
 • Drugo pravilo: Bolje je ne kositi vlastitu kosu.
 • Pravilo tri: Smatra se da je bolje ako sečete ili, na primjer, maska ​​za kosu u salonu je osoba istog spola kao i vi.
 • Četvrto pravilo: Ako želite da vam kosa raste brže nakon šišanja, trebate napraviti kosu punim mjesecom.
 • Pravilo pet: Kosa se ne može rezati na određene mjesečeve dane (9, 15, 23 i 29 dana prema lunarnom kalendaru), kao i na dane sunčeve i mjesečeve pomrčine.
 • Šesto pravilo: Prije nego što se prijavite kod frizera, odredite kako želite promijeniti život:

Kosa je izvor naše kozmičke moći.

Magija tvrdi da, ako se nešto dogodi s kosom, to mijenja smjer nevidljive rijeke koja nas pere svojim bioenergetskim valovima. Stoga se svaki utjecaj na kosu može promijeniti u jednom ili drugom smjeru, ne samo u našem izgledu, nego iu cijelom našem životu.

Da biste izbjegli ćelavost ispred vremena i da ne izgubite svoju nebesku polovicu u obliku anđela čuvara, promatrajte sigurnosne mjere pri rezanju kose. Trebali biste jasno znati kada, zašto mijenjate kosu.

Prvo pravilo: Ne možete nikome vjerovati

Osoba koja vas pokosi mijenja vaše biopolje. Kada dođete do frizera, odaberite ne samo moderne frizure, već i energičnog i veselog čarobnjaka, pa će se vaš život nakon šišanja promijeniti na bolje.

Što je stariji frizer, to mu je jači utjecaj na život. Ako ste neovisna osoba, navikli ste na rješavanje vlastitih problema i ne sviđa vam se kada vas nešto sprječava da to izvedete, odaberete gospodara svojih godina ili mlađih.

Kada ste kronično nesretni iz nekog čudnog razloga, ima smisla odabrati vrlo starog i poznatog čarobnjaka, čak i ako vas frizura koju on napravi skupo košta. Ali nakon posjeta frizeru život će se dramatično promijeniti. A ako još uvijek točno izračunate vrijeme posjeta, to se neće promijeniti, nego će se drastično poboljšati.

Treće pravilo: Smatra se da je bolje ako rezate ili, na primjer, maska ​​za kosu u salonu je osoba istog spola kao i vi

Tijekom frizure mijenjate eterična, astralna i mentalna biopolja, a kao rezultat toga lako podlegnemo tuđem utjecaju.

Stoga, ako volite majstora drugačijeg roda sa sobom, to može dovesti do problema u vašem osobnom životu. U biblijskim pričama o Samsonu uništena je žena koja mu je odrezala kosu.

Četvrto pravilo: Ako želite da vam kosa brže raste nakon striženja, trebate napraviti kosu punim mjesecom

Ako želite da vaša kosa malo promijeni svojstva - na primjer, niste zadovoljni da su zbunjeni, neposlušni - trebate otići frizeru na slabiji mjesec. No, nakon takve frizure, kosa će rasti jako dugo. Na slabijem mjesecu, također je dobro imati šišanje ako želite odgoditi gubitak kose, ojačati korijen kose.

Vijeće drevnih slavenskih magova. Ako imate prehladu, lagano podrežite kosu tako da negativna energija bolesti nestane s ukrašenim vrhovima i tijelo se može lakše očistiti.

Šesto pravilo: Prije nego se prijavite za frizera, odredite kako želite promijeniti život:

Ponedjeljno šišanje

Sretan dan. U ovom trenutku možete se riješiti velikog broja negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Dan je pogodan za bojanje kose.

Šišanje u utorak

Bolje je ići kod frizera ako vam nedostaje fizičke snage ili volje da riješite neki važan problem, ako vam nedostaje aktivnosti ili mučite monotoniju života.

Središnje šišanje

dobiti dobru frizuru kako bi naučili nešto novo ili zanimljivo, upoznali nove prijatelje ili privukli stare, povećali broj putovanja, pokreta i komunikacije u životu.

Četvrtak, šišanje

promiče promjene u odnosima s drugima, pridonosi popularnosti osobe, povećava njegovu sreću i dobrobit.

Šišanje u petak (dan ženske ljepote)

Kada posjetite frizera na ovaj dan u tjednu, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled. Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom na ovaj dan u tjednu, bolje je da se ne šišate.

Ako želite ljepše - posjetite frizera u petak, kada Sunce odlazi Jarcu (24. prosinca - 22. siječnja) ili Bik (22. travnja - 21. svibnja).

Šišanje u subotu

Dobar dan za šišanje.
Kosa je danas zdrava. Uklonjen je dio karmičkih dugova i grijeha vaše vrste.

Šišanje u nedjelju

Bolje je ne kositi kosu - možete ubiti svoju sudbinu ili sreću. Ovaj dan je dobar samo za kronične gubitnike - možda će sudbina imati milosti i nakon takvog postupka će se promijeniti na bolje.

Povoljni lunarni dani za šišanje

Djevojke vole mijenjati svoj imidž. Kao rezultat toga, frizura se stalno mijenja. Prije nego što odete do majstora kozmetičkog salona, ​​djevojke ne razmišljaju uvijek o tome koji je dan idealan za šišanje. Mnogi žele poboljšati rast kose. Zato ljudi vjeruju u lunarne dane, pogodne za posjet frizerima.

No postoje i drugi dani koji su prikladni za mijenjanje frizura.

Kosa i energija

Prvo, ispričat ćemo vam neke zanimljive činjenice o ljudskoj kosi, prije nego što znate o povoljnim danima za šišanje.
Tako će vam pomoći odrediti točan lunarni dan ili dan u tjednu.

  Znanstvenici su prepoznali kose izvođače određenih funkcija. Na primjer:

 • Kovrče su antene koje nas povezuju s informacijskim prostorom.
 • Cjevasta struktura kose, pa nalikuju valovodima, emitirajući energiju zračenja.
 • Ljudska kosa se svakodnevno provodi i zrači energijom kozmosa i čini je dijelom svemira.
 • U kosi se nakuplja mnogo energije.
 • Kosa ljudi je jedinstvena.
 • Ton osobe ovisi o duljini njegove kose. Oni pridonose očuvanju energetske ravnoteže i zdravlja ljudi.
 • Kako rezati kosu

   Za zdravlje i normalan rast kose slijedite ova pravila:

 • Majstor za rezanje bi trebao biti vrlo dobar. Ne vjerujte svojoj kosi agresivnoj osobi koja je ljuta i nesretna. Čak i ako odaberete pravi dan, frizura neće izgledati onako kako ste očekivali, a energija će se također promijeniti. Učinci frizera na biopolje.
 • Frizerski salon, koji obavlja svoj posao, može promijeniti vašu sudbinu. Ako trebate promijeniti svoj život na bolje, idite starijem frizeru.Ako sada živite, volite, prijavite se kod frizera koji je vaših godina.
 • Nemojte sami rezati kosu.
 • Da bi frizura bila uspješna, odaberite točan dan, ovisno o lunarnom danu, danu rođenja, znaku zodijaka i mnogim drugim značajkama.
  • Odaberite pravi lunarni dan ovisno o tome što trebate od ove frizure.

 • Ako trebate rasti kose, tako da su korijeni jaki, izrežite kosu tijekom rastućeg Mjeseca. Kada mjesec raste, možete ići i to učiniti bilo koji dan u tjednu. Ovih dana je također dobro napraviti maske za jačanje kose.
 • Da biste ojačali korijen kose, ako vam nije stalo do njihove duljine, trebate rezati kosu u sve manjem mjesecu. Mora se imati na umu da kosa u takvim slučajevima raste sporije.
 • Ne bi trebalo ništa raditi s kosom na New Moonu na njegov deveti dan.Brojevi 15, 23 i 29 su također vrlo nesretni, ako se ovih dana kosite, smanjit ćete sreću, zdravlje i um.
 • Obično je najbolji dan za šišanje pun mjesec. To je dan kada je ljudsko tijelo zasićeno energijom kozmosa. Višak ove energije obično negativno utječe na ljudsko zdravlje. U ovom trenutku dobro je podrezati krajeve kose. Negativ koji se nakupio cijeli mjesec će nestati. Najuspješniji dani su slučajnost punog mjeseca s lunarnim danima Djevice i Lava.
 • Horoskopski znak i šišanje

  Osim lunarnih dana, ako želite dobiti frizuru, možete se usredotočiti na svoj znak. Odaberite dan na kalendaru: Dani pronalaženja Mjeseca u Ovnu vrlo su nesretni za rezanje kose. Kosa nakon ove frizure brzo raste, ali kvaliteta je krhka. Ako se toga dana kosite, možete smanjiti imunitet.

  Pronalaženje mjeseca u znakovima Bik, Jarac, Djevica uključuje mijenjanje frizura, bojanje i druge postupke s kosom. Ako dođe do utjecaja na kosu, njihova struktura i izgled postaju bolji. Ako želite napraviti bujnu frizuru, za ovo se uklapaju dani u kojima se Mjesec nalazi u znaku Blizanci ili Vage.

  Prije svega za stvaranje kreativnih frizura prikladni su dani kada je mjesec u Aquariusu. Ali ovih je dana bolje ne raditi klasičnu frizuru.

  Kada prelazite Mjesec u Ribama ili Raku, nemojte prati kosu.

  Ako je mjesec u Leu, napravi bujnu frizuru. Ali ovih dana ne smiruju ili boje. U slučaju da vas treba podići na ljestvici karijere, trebate odrezati kosu na dan prijelaza Mjeseca u Strijelca.

  S prolaskom Mjeseca na znak Strijelca, ne činite ništa s kosom, kako ne biste pokvarili vaš osobni život.

  Dani u tjednu i frizure

  U slučaju potrebe za ažuriranjem frizure, natjecati se s krajevima, ali nije dovoljno vremena čekati zodijački ili lunarni dan, idite na drugu stranu. Odaberite putovanje do frizera do dana u tjednu.

  Tijekom cijelog tjedna krajevi kose ispunjeni su negativnom energijom. Osloboditi se te energije najbolje je obaviti u ponedjeljak. Ako je moguće, prije odlaska na posao idite u salon.

  Ponedjeljak je dobar dan za trajnu, laminaciju, bojanje kose. Ako postoje stalni neuspjesi u životu, monotonija ili ako vam je dosadno, trebali biste prekinuti završetak u utorak.

  Odmah u poslu će biti sreće, naći ćete rješenje za nagomilane probleme.

  Ako ste vrlo aktivni, pogodni ste za rezanje medija. Na taj dan privlače se nova poznanstva, vraćaju se voljeni, obnavljaju se stare veze.

  Peti dan u tjednu, petak, prikladan je za kardinalnu promjenu slike, a ako se kosa reže na ovaj dan, uspjet ćete stvoriti sliku koju ste davno željeli stvoriti.
  Subota je pogodna za uklanjanje negativne energije u kosi.

  Posljednjeg dana u tjednu, u nedjelju, nije potrebno ništa raditi s kosom.

  Dan kad ste se rodili i šišali

  Mnogi astrolozi s povjerenjem kažu da je dan odabira šišanja odabran s obzirom na rođendan. Na primjer, rođeni ste posljednjih dana u tjednu. Tada biste trebali rezati kosu u četvrtak ili utorak.

  Ljudi koji su rođeni u petak moraju posjetiti frizera u četvrtak, ponedjeljak, nedjelju ili subotu. Ali ne možeš odrezati kosu u utorak.

  Oni koji su rođeni u četvrtak trebali bi se šišati u ponedjeljak, četvrtak, utorak, nedjelju, ali ne u srijedu. Ovo je loš dan.

  Oni koji su rođeni u srijedu ne bi trebali ići frizeru u četvrtak, bilo bi bolje da odu u nedjelju. Rođendan u utorak, idite u kozmetički salon vikendom (krajem tjedna) ili četvrtkom. Ne možeš se ošišati u petak.

  Oni koji su rođeni u petak, četvrtak ili subotu, trebali bi u ponedjeljak obaviti sve zahvate s kosom. Ali oni ne preporučuju rezanje kose u nedjelju.

  Sada znate da lunarni dan, znakovi zodijaka, dani u tjednu i mnoge druge karakteristike stalno utječu na kosu i život. Zato ljudi trebaju odabrati dane za šišanje posebno. Ako to učinite, imat ćete prekrasnu frizuru, dobru sreću i energiju.

  Frizure lunarnog kalendara

  Nova frizura, svježa frizura, njega za kosu - vaša omiljena ženska njega. Nije lako odlučiti o promjeni frizure, pa i muškarci i žene unaprijed planiraju posjet kozmetičkom salonu: gledaju stilske časopise, zanimaju ih trenutni trendovi.

  I, naravno, najkompetentniji, ne zaboravite pogledati Mjesečeve šiške za kalendarBudući da položaj nebeskog tijela predviđa koliko će šišanje biti uspješno i kako će utjecati na stanje vaše kose.

  Ako planirate put do stilista, bit će vam korisno znati kada je bolje imati šišanje, izmisliti lice, promijeniti sliku, na temelju tablice lunarnih faza.

  Ovisno o lokaciji mjeseca u kalendaru, šišanje može imati blagotvorne i nepovoljne učinke na sudbinu.

  Povoljni dani za tjedno šišanje:

  • Ovo je dan pogodan za frizure. U ovom trenutku možete ukloniti ogromnu količinu negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Ponedjeljak je također pogodan za bojanje kose.
  • Mjesečev kalendar savjetuje da odete frizeru ako vam nedostaje fizičke snage ili volje da riješite neke važne dileme, ili ako vas muči monotonija života.
  • Ovo je dobar dan za rezanje kose. Sada je vrijeme za šišanje, za naučiti nešto novo ili uzbudljivo, upoznati nove ili stare prijatelje, povećati broj putovanja i događaja u životu.
  • šišanje i bojanje kose pridonijet će promjenama u odnosima s drugima, pomoći će vam u povećanju popularnosti, povećanju sreće i dobrobiti.
  • Ovo je Dan Venera i Dan ljepote. Kada u petak posjetite frizera, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled.

  Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom, na taj dan u tjednu bolje je ne kositi.

  Pa, ako želite biti ljepši - posjetite kozmetički salon u petak, osobito u razdoblju kada se Sunce kreće duž znaka Vage (24. rujna - 23. listopada) ili Bik (22. travnja - 21. svibnja).

  • Ovo je dobar dan za rad s kosom, brigu za njih. Kosa u takvom danu je izliječena, a istodobno vam se oduzima dio generičkih karmičkih dugova i grijeha.
  • Danas je bolje ne rezati kosu - možete izrezati krila svoje sreće. Ovaj dan nije loš samo za nesretne nesretne ljude - možda će sudbina imati milosti i, nakon što je dorađivala kosu, sreća će se nasmijati. No, da bi to jamčio, nažalost, nitko ne može.

  Između ostalog, vjeruje se da mjesečeve faze utječu na rast kose. Ako kosu posijeku za vrijeme rastućeg Mjeseca, vaša će se kosa povećati redom brže nego nakon rezanja s opadanjem Mjeseca. Na novom mjesecu astrolozi ne savjetuju posjećivanje kozmetičkih salona i vizažista.

  U takvim danima, šišanje čak može skratiti život osobe uzimajući energiju i zdravlje. Da bi potvrdili svoju teoriju, oni tvrde da je glavni razlog muške ćelavosti to što je bebina prva frizura obavljena na slabijem mjesecu.

  S istim pravilom povezane su i žene koje imaju rijetku i slabu kosu.

  Lunarni kalendar za srpanj šišanje povoljne dane

  Ljeti kosa treba posebnu njegu, jer žarko sunce i slano more uzrokuju ozbiljnu štetu. Za kovrče uvijek izgledao najatraktivniji način, potrebno je pridržavati se određenih pravila - posebno za rezanje i bojanje kose prema lunarnom kalendaru.

  U ovom članku otvaramo vam lunarni kalendar frizura za srpanj 2018. s pregledom povoljnih dana. Frizure lunarnog kalendara omogućit će vam gotovo uvijek da budete svjesni kada možete odrezati kosu prema Orakluu.

  Kalendar za mjesečevu frizuru za srpanj 2018. moći će vam pomoći u planiranju posjeta frizeru i moći će vam pomoći odrediti povoljne i nepovoljne dane u mjesecu za frizure.

  Što je kalendar mjesečevog frizura za srpanj i zašto?

  Kalendar je nastao uzimajući u obzir stoljetna opažanja utjecaja mjeseca na kosu, njihovo zdravlje i rast.

  Budući da su kovrče značajna komponenta slike osobe, one zahtijevaju redovitu njegu. Svilenkasta i dobro njegovana, privlače pozornost, čine vanjštinu još urednijom.

  Mjesečni šišanje kalendar Srpanj 2018 će vam pomoći da odaberete povoljno vrijeme za stvaranje nove frizure i bojanje vaše niti.

  Savjeti za lunarni kalendar za srpanj 2018. reći će vam kada je najbolje rezati kosu, napraviti novu frizuru i kada se trebate suzdržati od posjeta frizeru.

  Legende i pravila

  Ako vjerujete u jednu od drevnih legendi, onda u drevna vremena, čak i prije događaja u Starom zavjetu, ljudi na Zemlji nisu imali kosu, u uobičajenoj prezentaciji za nas. Vjeruje se da su među našim dalekim precima "frizure" izgledale više kao blagi dolje, što sada vidimo samo kod novorođenčadi.

  Međutim, ovaj vrlo slab učinak imao je fantastičnu sposobnost akumuliranja biološke energije, čija je prisutnost određena svjetlosnim aureolom iznad glave. Otprilike takvo čudo je Božanski Nimbus, sada možemo vidjeti na ikonama.

  No, prema legendi, nakon pada, prolazne, prozračne dlake, uz pomoć kojih je osoba bila zadužena za kozmičku energiju, postajale su teške i grube. Zapravo, tako se pojavila kosa.

  Međutim, postoji verzija koja kroz niti i kovrče i do danas je tajna veza između čovjeka i neba.

  Ova veza će postojati sve dok se ljudi ponovno ne popnu na najviši stupanj razvoja.

  Dakle, kosu treba tretirati pažljivo, shvaćajući da su to lukovite antene, uz pomoć kojih naše tijelo privlači životne sile u prostoru. U stara vremena znali su zasigurno da rezanje kose može drastično promijeniti sudbinu osobe. Stoga je do sada sačuvano poznavanje tajnih rituala vezanih uz rezanje niti. Postoje tajne koje sugeriraju kada treba odrezati kosu.

  Kako rast kose ovisi o stanju mjeseca

  Mjesec, kao što znamo, ima veliki utjecaj na sve aspekte našeg života. Od lunarnog dana i položaja Mjeseca u znakovima zodijaka ovisi i koliko će lijepa i uspješna šišanje nakon posjeta kozmetičkom salonu.

  Odvojeni dani lunarnog kalendara prisiljavaju kosu da brže raste, zatim usporava rast, a zatim jača, a zatim slabi. Svatko tko brine o sporom rastu kose trebao bi se šišati na rastućem mjesecu. Ako se šišate na slabijem mjesecu, rast će se usporiti, ali će se pokrenuti proces jačanja korijena i liječenja kose.

  Što je još važno razmotriti prije rezanja kose

  Odaberite pravi frizer, Frizerski salon, baš kao i vi, je osoba s vlastitim biopoljem, što vam može odgovarati osobno ili ne, to možete odrediti na temelju vlastitih osjećaja.

  Poželjno je da majstor koji radi s vama bude suosjećajan i ima pozitivno razmišljanje, onda će pozitivno utjecati na stanje vaše kose.

  Osim toga, kada se šišate u jednom od sudbonosnih trenutaka svog života, najuspješniji, ako je frizer mlađi ili iste dobi s vama. A da biste privukli sreću, posjetite iskusnog majstora koji je postigao profesionalnu zrelost.

  I na kraju, posljednje: preporučljivo je koristiti usluge frizerki istog spola kao i vi. Ako majstor suprotnog spola radi s vama, njegova simpatija prema vama može "odrezati" vaš osobni život gotovo u korijenu.

  Prije svega, to su vjerski blagdani - Trojstvo, krštenje, Božić. Nemoguće je ne samo šišanje, nego i pletenje kose, jer na taj način žena može izazvati bolesti.

  Nemojte sami rezati kosu. U odnosu na rad s biopoljem - čovjek sam nije liječnik. Utjecaj na vlastite energetske kanale vjerojatno će dovesti do pogoršanja nego do poboljšanja općeg stanja osobe.

  Kako se dan u tjednu šiša

  ponedjeljak - dan pogodan za frizuru. U ovom trenutku možete se riješiti velikog broja negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Dan je pogodan za bojanje kose.

  utorak - osim raznolikosti i novih dojmova životnih boja, frizura će donijeti pravo rješenje problema, dodati fizičku snagu ili volju za rješavanje nekih važnih problema, dodati aktivnost i eliminirati monotoniju života.

  srijeda - okrećući se salonu sredinom tjedna, odaberite majstora istog spola. Inače, riskirate da se uskoro srušite u ljubavnim poslovima. Ovaj znak se temelji na priči o biblijskom heroju Samsonu, kojeg je ubila djevojka koja mu je u srijedu odrezala kosu. A frizura u srijedu obećava nova poznanstva i neplanirane izlete.

  četvrtak - Na ovaj dan, možete sigurno ići dobiti šišanje. Izrezana kosa u četvrtak pomoći će riješiti slabost, bolesti i zlo oko. Uz uredno odrezane vrhove, sva negativna energija će vas napustiti. Kada u četvrtak ošišate kosu, privlačite sreću i dobrobit.

  petak - Dan ljepote. Kada posjetite frizera na ovaj dan u tjednu, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled. Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom na ovaj dan u tjednu, bolje je ne kositi. Ako želite ljepše - posjetite frizer u petak.

  subota - Dobar dan za šišanje. Kosa se na ovaj dan liječi, a istovremeno ste uklonjeni iz karmičkih dugova i grijeha vaše vrste.

  nedjelja bolje ne rezati kosu - možete ubiti svoju sudbinu ili sreću. Ovaj dan je dobar samo za kronične gubitnike - možda će sudbina imati milosti i nakon takvog postupka će se promijeniti na bolje. Ali nitko ne može dati jamstva.

  Povoljni dani za šišanje u siječnju. Planirajte posjet frizeru na dobar dan!

  Dobri dani za šišanje u siječnju pružit će vam priliku da se brinete za kosu, transformirate ili mijenjate sliku. Koristite preporuke astrologa, a vaše kovrče uvijek će sjajiti zdravlju.

  U siječnju, nova frizura će vam pomoći da se uključite u posao nakon dugog zimskog odmora, kako biste privukli sreću i pažnju suprotnog spola. Koristite energiju noćnog svjetiljke, tako da će vaš svaki dan biti ispunjen radošću, a kovrče sjaje ljepotom i snagom.

  Povijest i običaji povezani s rezanjem kose

  Kosa upija i pamti negativne informacije s kojima se osoba susreće svake minute u svakodnevnom životu. Stoga, nakon posjeta brijačnici, vaše se blagostanje u pravilu poboljšava. Ako ne povremeno obrezujete kosu, osoba će se razboljeti. Ritual rezanja kose poznat je već dugo vremena. Koriste ga ne samo obični ljudi, nego i ezoteričari, vidovnjaci, sluge hramova.

  Prema pisanju Crkve, prije nego što je postao grešan, čovjek nije imao kosu. Glava je bila osvijetljena aureolom, nalik na sjajnu loptu. Uz njegovu pomoć održavala se komunikacija između Zemlje i kozmičkog podrijetla. Nakon pada, zrake energije pretvaraju se u kosu. Sada su oni povezani sa svemirom, kroz koji kozmos daje ljudima snagu.

  Mnogi kažu da su nakon smicanja stanje i osjeti različiti, promjene raspoloženja. Osjeća se kao da odsijeca kosu, pojavljuje se lakoća u cijelom tijelu, osjećaj oslobođenja, povećanje vitalnosti. Ponekad se kosa zapleta, loše se češlja, ispadne. Tu je umor, težina na duši. Takve pojave je lako objasniti. Frizura mijenja biopolje.

  S osjećajem nelagode, mudraci su ispravili situaciju. Preseku kosu kako bi ispravili energetsku ravnotežu, oslobodili se negativnih informacija.Vjeruje se da će takva djelovanja pomoći da se tijelo brže obnovi.

  Kako odabrati frizera koji će dobiti energično zdravu frizuru?

  Odabrani majstor izravno utječe na biopolje klijenta. Ako je frizer u dobronamjernom raspoloženju, sa željom da bude spreman za posao, onda neće biti problema s frizurom. Ako je majstor zabrinut zbog nečega, uzbuđen, uzrujan ili umoran, tada će njegova kosa upiti taj stav. Nakon što će se šišanje početi razdvajati, izgledat će beživotno.

  Preporuča se obratiti pozornost na dob i sudbinu majstora. Preporučljivo je dati prednost mladom stručnjaku ili vršnjaku. Ako je osoba sigurna da je nesretna, frizura za iskusnog, dokazanog frizera ugledne dobi pomoći će ući u bijelu traku života. Uspješan i ispravan sa stajališta Svemira smatra se frizurom na određene povoljne dane, što će biti spomenuto u nastavku.

  Odabir frizerke istog spola s klijentom ključ je uspješne frizure. Zašto? Mi smo pod utjecajem majstora.

  Budući da kosa čita informacije od drugih, a frizer suprotnog spola, primjerice, prožeta simpatijom prema klijentu (to), potonji će započeti probleme u osobnom životu.

  Dokaz za to je primjer iz Biblije: Samson je umro od ruke žene koja mu je odrezala kosu.

  Korištenje lunarnog kalendara u planiranju šišanja

  1. Podrezivanje tijekom rastućeg mjeseca: savršeno vrijeme za one koji žele ubrzati rast kose.
  2. Šišanje na opadajućem mjesecu: razdoblje kada se kosa polako uzgaja nakon rezanja. Vrijeme je pogodno za one koji žele zadržati frizuru što je duže moguće.Zanimljivo je da frizura u tom razdoblju pomaže u promjeni kvalitete kose. Riječ je o uklanjanju problema kao što su preplitanje, prekomjerna valovitost, gubitak.
  3. Uz nepovoljne dane za rezanje na lunarnom kalendaru razmatraju se brojevi 9,15,23,29, a danas se aktiviraju sotonske sile.
  4. Ne idite frizeru tijekom pomrčine Mjeseca i Sunca, jer smanjuje se protok pozitivne kozmičke energije u ljudsko tijelo, a ne eksperimentirati s frizurom dok je Mjesec u zviježđu Riba i Rak.

  Horoskopski znak

  Dobro za svaku frizuru mijenja dane kada je mjesec u znaku Bika. Također se mogu dopustiti eksperimenti i kada je mjesec u Djevici. Šišanje u razdoblju kada će mjesec u Jarcu poboljšati kosu. Faze Lea i Strijelca pogodne su za mijenjanje frizura.

  No, u fazama Raka, Škorpiona, Vodenjaka, Ova i Riba bolje je ne manipulirati kosom.

  Faza Vage i Blizanaca je neutralno razdoblje.

  Vjerovali ili ne, svatko će odlučiti za sebe. Mnoga od tih uvjerenja su zastarjela jer su nekad imala neku vrstu svakodnevne osnove, drugi su utemeljeni na misticizmu. Možda ne biste trebali otkazati put do frizera ako padne na "nepovoljan" dan. Ali ako postoji mogućnost šišanja u povoljnom razdoblju, zašto ne vjerujete u mogućnost da promijenite svoj život na bolje?

  Kalendar frizura

  Uz pomoć šišanja, možete poboljšati dobrobit osobe, osloboditi ga negativne energije, ili obrnuto, izazvati bolest. Već nekoliko stoljeća obred rezanja kose izveden je u crkvenim obredima iu čarobnjaštvu.

  Ako vjerujete u crkvenu tradiciju, prije pada čovjeka, sferni nimbus je svjetlucao na njegovoj glavi, što je povezivalo ljudsko biopolje s kozmosom, a umjesto kose postojala je samo mekana kosa kao kod djece. Nakon što je osoba postala grešnica, energetske zrake na glavi zamijenjene su kosom. Sada je naša kosa spojna nit između čovjeka i kozmosa, kroz koju dobivamo vitalnu energiju.

  Možda ne mnogi od nas vjeruju u legende, ali u stvarnom životu svatko je vjerojatno primijetio da nakon rezanja dlake na omiljenom frizeru, raspoloženje se odmah mijenja i pojavljuje se lakoća, kao da je s ramena pao kamen. A ponekad se događa i obrnuto: nakon frizure, kosa se počinje zbunjivati, ispadati, raspoloženje pada, pojavljuje se umor. Cijela tajna je u tome što kad rezate kosu mijenja se vaše biopolje.

  Prema savjetu drevnih mudraca, ako se ne osjećate dobro, pokušajte malo podrezati kosu. Zajedno s vrhovima kose, odvojite od sebe negativnu energiju bolesti i tijelo će se brže oporaviti.

  1. Kako odabrati frizera. Frizerski šišanje utječe na vaše biopolje. Ako dođete do gospodara, koji je uvijek dobrohotan, u dobrom raspoloženju, onda će vaše poslovanje nakon šišanja ići uzbrdo. Ako je frizer nervozan, žali se na strašno stanje vaše kose, nakon rezanja vaše kose postat će tupa i beživotna.

  Doba i životno iskustvo frizerke također mogu utjecati na vašu sudbinu. Kako ne biste osjetili smetnje pri donošenju važnih odluka, odaberite frizera mlađeg od vas ili iste dobi.

  Ako smatrate da ste kronični gubitnik, frizura za starog, iskusnog, poznatog frizera može usmjeriti vaš život na uspjeh. Najpozitivniji utjecaj na vas imat će frizer na povoljne dane za šišanje.

  Sljedeća tajna uspješne frizure - odabrati frizer istog spola s vama. Zapamtite da kad manipulirate kosom, na vas je lako utjecati vaš gospodar. Ako frizer suprotnog spola ima suosjećanje prema vama, možda ćete imati problema u osobnom životu. Zapamtite priču iz Biblije kad je Samsona ubila žena koja mu je odrezala kosu.

  2. Nemojte rezati vlastitu kosu. Značenje ovog predznaka leži u činjenici da osoba ne može ispraviti svoje biopolje, to jest, nemoguće je sam sebe izliječiti. Ako je vaše biopolje poremećeno, au nekom području života imate problema, onda ćete samo pogoršati situaciju.

  Mjesečeva frizura

  Šišanje na rastućem mjesecu. Odrežite kosu rastućim mjesecom, ako želite ubrzati njihov rast.

  Šišanje na slabijem mjesecu. Na opadajućem mjesecu korisno je imati frizuru za one koji žele zadržati dugu frizuru, jer će kosa rasti sporije. Također, opadajući mjesec će vam pomoći promijeniti svojstva kose, spriječiti njihovo zaplitanje, izgladiti valovitu strukturu, smanjiti gubitak kose, ojačati njihove korijene.

  Opasni dani za rezanje kose. 9, 15, 23, 29 dana prema lunarnom kalendaru popularno se smatraju sotonskim. Za nepoželjne dane rezanja kose, možete dodati dane sunčevih i lunarnih pomračenja. Nakon posjeta frizeru u takvim danima, rizikujete da se razbolite ili poremetite protok pozitivne kozmičke energije u vaše tijelo. Također, ne dirajte kosu u dane kada je mjesec u konstelaciji Raka i Riba.

  Dobri dani za šišanje dana u tjednu.

  ponedjeljak - povoljan dan za sve manipulacije s kosom. Možete sigurno promijeniti frizuru ili boju kose. Zahvaljujući takvim promjenama, možete odbaciti svu negativnost, ostaviti neriješene probleme iza sebe.

  košnja u utorak dat će vam svježu snagu u donošenju važnih odluka, oslobađanje od monotonije u životu.

  Promijenite frizuru srijeda ako želite doživjeti nešto novo i zanimljivo u životu, stvoriti nove prijatelje ili zapamtiti stare, krenite na putovanje.

  četvrtak Šišanje možete dobiti ako želite postati popularna osoba, promijeniti odnose s prijateljima i poznanicima, kao i povećati šanse za sreću i dobrobit.

  petak - neutralan dan za šišanje. Da biste dobili pozitivan rezultat od posjeta frizeru, morate pogledati lunarni kalendar.

  subota - Veliki dan za šišanje. Ako vjerujete u drevne legende, na ovaj dan, zajedno s ošišanom kosom, čistite se od negativnog utjecaja određenih grijeha, aura se obnavlja, kosa postaje jača i zdravija.

  nedjelja - nije najbolji dan za rezanje kose. Zajedno s kosom, možete odrezati sreću i dobrobit od sebe. Za vjernike kršćane, rezanje kose u nedjelju smatra se grijehom.

  Lunarni kalendar za šišanje

  Vježbanje frizure na lunarnom kalendaru već nekoliko stoljeća. Budistički redovnici vjerovali su da položaj nebeskog tijela može unaprijed predvidjeti koliko će uspješna biti frizura i kako će ona dodatno utjecati na stanje niti. Na primjer, ako podrezujete vrhove rastućim Mjesecom u lipnju i srpnju, kosa će rasti brže nego nakon posjeta majstoru u fazi smanjivanja.

  Astrolozi na novom mjesecu ne preporučuju odlazak frizeru. Smatra se da majstor u takvom razdoblju uzima zdravlje osobe. Najpogodniji dan za šišanje je kada je satelit našeg planeta u fazi punine ili rasta. Bolje je šišati na 5., 8., 11., 13., 14., 19., 21., od 26. do 28. dana lunarnog kalendara. Treba imati na umu da jedino trebate povjeriti svoju glavu profesionalcu.

  Što Mjesec je bolje rezati kosu

  Frizura na Mjesecu je od velike važnosti. Uostalom, na temelju činjenice da kada se frizura promijenila, stanje i zdravlje pramenova ovisit će. Mjesečev mjesec uključuje 4 faze (mlad mjesec, pun mjesec, uspon i pad). Trajanje odvojene faze prosječno je oko tjedan dana. Razdoblja zemaljskog nebeskog satelita imaju različite učinke na kosu:

  • puni mjesec u lipnju je idealno vrijeme za stvaranje nove frizure, a zatim će pramenovi brzo rasti,
  • rastući mjesec (srpanj) pomoći će vam da pronađete duge kovrče, ali oni mogu izgubiti mnogo vlage i postati dosadni,
  • Ne preporučuje se šišanje kada je nebesko tijelo u opadajućoj fazi tijekom tog perioda, faza rasta folikula dlake je zatvorena.

  Sigurni dani za šišanje prema lunarnom kalendaru

  Razmislite o povoljnim danima po datumu, po danu u tjednu, pronalazeći mjesec u određenim znakovima zodijaka.

  Povoljni dani za šišanje smatraju se lunarnim danima na 5., 8., 11., 13. - 14., 19., 21. - 23., 26., 27. - 28. danu u kalendaru. 26. dan smatra se jednim od najuspješnijih.

  U razdoblju kada je mjesec u znakovima zodijaka Jarca, Bik, Djevica i Lav, možete pouzdano ići frizeru. Šišanje će biti uspješno.

  Uspjeh posjeta majstoru ovisi io danu u tjednu.

  • Ponedjeljak: povoljno eksperimentiranje s kosom i slikom. Možete sigurno promijeniti sliku, koja će vam omogućiti da zauvijek zaboravite na probleme i uklonite negativne informacije iz energetskog polja.
  • Utorak: Preporučuje se šišanje za one koji se žele osvježiti, povećati ritam života i dobiti snagu za ozbiljnu odluku.
  • Šišanje će se u srijedu otvoriti pred osobom nova poznanstva, stjecanje pravih prijatelja, putovanja.
  • Četvrtak će donijeti slavu, prosperitet i sreću.
  • Peti dan u tjednu smatra se neutralnim. Ako je slobodno vrijeme za šišanje u petak, bolje je dodatno konzultirati lunarni kalendar.
  • Subota je savršen dan. Ako vjerujete da je ezoterična, frizura u subotu pomaže da se riješite grijeha, a kosa će postati deblja i zdravija.
  • Posljednji dan u tjednu smatra se nepovoljnim. Možete izgubiti sreću i prosperitet. Prema kršćanskim običajima, rezanje kose u nedjelju se smatra grijehom.

  Neka vam preporuke o rezanju kose pomognu da ostanete ne samo lijepe, nego i uspješne u svim sferama života!

  Pogledajte videozapis: Dan poslije - kako naći partnera iz snova : (Ožujak 2020).