Vrste lica za muškarce: odabiremo pribor, frizuru i oblik brade

Moderne muške frizure toliko su raznolike da ponekad muškarci spekuliraju o tome koju sliku odabrati za svakodnevni život. Zahtjevi za frizure, u pravilu, su jednostavni: moraju biti uredni, ne trošiti vrijeme na styling i odgovarati obliku lica. Zato smo danas odlučili razgovarati o tome koje su frizure prikladne za muškarce s oblicima okruglog lica.

Smatra se da muškarci s okruglim licem trebaju izbjegavati volumetrijske frizure. Međutim, u praksi se to pravilo ne primjenjuje. Profesionalci primjećuju da se trendovi moderne mode vrte oko višestrukih volumetrijskih frizura, koje ne samo da stvaraju otmjenu sliku, već i ispravljaju oblik lica.
Muške frizure za okruglo lice: modni trendovi
Trendovi u svijetu muške mode mijenjaju se jednako brzo kao iu svijetu žena. Porazgovarajmo o najnovijim asimetričnim frizurama sezone koje su pogodne za okrugli oblik lica.

Asimetrične frizure nude razne mogućnosti oblikovanja, što ih čini pogodnim za većinu muškaraca.

Elementi asimetrije omogućuju vam da izjednačite proporcije lica, a također i gotovo 100% rezultat. Asimetrične frizure temelje se na pramenovima kose različitih duljina. Općenito, ovo su slojevite frizure. Stilist odabire kosu na temelju osobnih podataka klijenta. Dakle, za okruglo lice, frizure s izduženim nitima će biti idealno rješenje. To može biti kanadska frizura s kosim izduženim praskom, koja bi trebala biti postavljena na njegovu stranu. Osim toga, stilisti preporučuju da obratite pozornost na kaskadne frizure, koje mogu prilagoditi oblik lica. Na primjer, dvostruki kvadrat, koji u muškoj verziji predstavlja punopravnu sportsku frizuru.

Boks i polu boks

Frizure boks i polu-kutije - klasična opcija za okruglo lice. Vjeruje se da vam uredne frizure omogućuju potpuno otvaranje lica. Danas mnogi muškarci radije šišaju od poluboxa, jer izgledaju elegantno i originalno. U isto vrijeme, frizura polu-kutija formira svijetlu sliku. Suvremeni trendovi sugeriraju dodavanje frizura s različitim elementima: obrijane sljepoočnice, pruge, uzorke itd.
Frizura Boks i polu-boks je gotovo ista frizura. Razlika između njih nije značajna. I tako druga frizura uključuje kratku kosu na sljepoočnicama i izduženu na krunu. Takva frizura može se oblikovati kao styling visoke kose, što će rezultirati savršenim rješenjem za vlasnike okruglog oblika lica.

Šišanje bob je vrlo popularan među muškarcima i izgleda vrlo elegantno. Šišanje bob je nevjerojatno lijep i jednostavan za stil. Za muškarce okruglog oblika lica stilisti preporučuju bob frizuru s izduženim praskom. Takva odluka učinit će sliku skladnijom i ljepšom.

Frizure s bočnim šiškama

Frizure s bočnim šiškama omogućuju vizualno podešavanje oblika lica. Šiške okruglog lica idealne su za muškarce s okruglim bočnim šiškama, koji stvaraju asimetriju. Osim toga, trebali biste pogledati poderane frizure s bočnim šiškama. Danas mnogi muškarci radije nose kratke frizure s dugim bočnim šiškama. Stilisti također primjećuju da su muškarci s oblicima okruglog lica pogodni za frizure s jednim obrijanim hramom i kosim bočnim šiškama.


Koje frizure treba izbjegavati?
Tu su i frizure koje treba izbjegavati za nositelje okruglog lica. Govorimo o frizurama kao što su kovrče. Kovrčava kosa stvara efekt volumena, čime se naglašava oval lica. Također, vlasnici okruglog lica trebali bi se suzdržati od preduge kose i naknadnog stila u repu, itd.
Muške frizure za okruglo lice: styling opcije
Ako govorimo o modernom stylingu za okruglo lice, onda su grunge-frizure vrlo popularne. I oni su položeni, u pravilu, na kaotičan način, koristeći vosak ili gel za kosu. Ova frizura izgleda neobično, kao da ste upravo ustali iz kreveta.

No, frizura bob stilisti preporučuju styling u uredan frizuru. Ovdje bi izvrsna opcija bila pjena za kosu s učinkom ravnanja. Jedna aplikacija i kosa postaju poslušni i lijepi. Ovaj jednostavan način pomoći u stvaranju lijepog i urednog stylinga.

Stilisti preporučuju kaskadne i slojevite frizure koje će se oblikovati pomaknutim centom, a ne učiniti kosu preobimnom. Za okruglo lice stane uredan sportski stil. Govoreći o tome, vlasnici sportske frizure, na primjer, boks ili dvostruki trg, trebaju uvijek održavati neutralnost.

To su frizure koje treba postaviti jednostavnim frizurama. I kako stilisti kažu, što je jednostavnije šišanje, to je prikladnije to postaviti.

Odredite oblik lica

U uputama za žene, Layfhaker je već pisao o tome kako odrediti oblik lica uz pomoć ogledala i markera. Ukratko: trebate poduzeti nekoliko mjerenja. Odredite duljinu kose do brade i tri širine: čelo, jagodice i čeljust. Sada usporedite rezultate mjerenja.

 • Ako je lice proporcionalno, dužina je nešto veća od najšireg dijela, s izraženim jagodicama - imate ovalnog tipa osoba.
 • Ako je duljina lica znatno veća od širine, brada je široka i kutna, a čelo i čeljust približno iste širine - pravokutnog tipa osoba.
 • Ako su dužina i širina približno jednaki, jagodice i čelo su iste širine s slabo izraženom bradom - okruglog tipa osoba.
 • Ako su dužina i širina lica gotovo jednaki, ali čelo je ugaono, a brada se izgovara - vi kvadratnog tipa osoba.
 • Ako je linija čeljusti najšira, s jasnim jagodicama i suženom čelu - vi trokutastog tipa osoba.
 • Ako vam duljina lica nije mnogo veća od širine, ali istovremeno su i jagodice najšire i brada ima zaobljene obrise - imate dijamantni tip osoba.
 • Ako duljina lica nije mnogo veća od širine, čelo ili jagodice su najširi, a brada je usmjerena prema dnu - tip lica "Obrnuti trokut".

Izabrati pravu frizuru

Odredite koji je oblik vašeg lica i pronađite odgovarajuću frizuru sa slike. Sve one imaju za cilj uravnotežiti nedostatke i naglasiti zasluge svake vrste lica: vizualno sužene preširoke dijelove ili skraćene duge.

squarespace.com

Za ovalni oblik lica

Ovalno lice je idealno po defaultu, to je taj oblik koji ćemo pokušati prenijeti drugim tipovima uz pomoć vizualnih trikova. U principu, odgovara vam svaki model naočala i dlaka na licu. Ali dat ćemo nekoliko preporuka.

 • Izbjegavajte stvari koje uznemiruju ravnotežu lica: kružne velike naočale, guste šiške, potpuno prekrivajući čelo, uske zalizce, povlačeći lice.
 • Simetrija lica naglašena je geometrijski pravilnim oblicima. I klasični model pravokutnih stakala sa zaobljenim rubovima.
oboi-dlja-stola.ru

Pravokutni oblik lica

Budući da je vaše lice puno ravnih linija (jagodica, linija brade, izdužena dužina), naš je zadatak malo ga omekšati.

 • Idealne široke naočale sa zaobljenim lećama. Na primjer, avijatori.
alicdn.com
 • Izbjegavajte uske pravokutne modele: oni će dodatno suziti oblik lica.
 • Ne preporučujemo eksperimentiranje s kozjim kozjim kozama, kozama i drugima koji vizualno istežu lice.
 • Harmonija će dati kratku ili srednju duljinu brade, uokvirujući bradu. Oni će sakriti dugu bradu i učiniti lice glatkim.
Pravi oblik brade drastično mijenja sliku.

Oblik okruglog lica

Za uravnoteženje okruglog lica potrebno je vizualno produljiti crtu "čelo - nos - brada" i dodati malo strukture.

 • Izbjegavajte okrugle ili duguljaste pravokutne naočale. Umjesto toga obratite pozornost na više kvadratnih modela kao što su ovi:
lmcdn.ru
 • Dobro ćete izgledati na strnjištu od hrama do hrama, trapezoidne brade ili već spomenute kozje bradice i kozje brade.
fashioningfeathers.com
 • Gledajte ne gori od brkova s ​​vrhovima dolje.
kirovnet.ru

Kružni oblik lica

Nositelji voljnog kvadrata trebaju dodati mekoću slike i rastegnuti okomicu lica.

 • Pravokutne naočale s pravim kutom vizualno opterećuju čelo. Radije zaobljenim modelima, sužavaju se dolje: avijatori i njihove različite varijacije će učiniti.
alicdn.com
 • Za rastezanje lica usredotočite se na bradu. Kombinirajte kombinacije brkova i brade i pronaći ćete idealnu opciju.
fashioningfeathers.com
 • Omekšajte jaku bradu glatko skraćenog skipera ili amišku bradu, hodajući duž linije brade. Budite oprezni: s dužinom takve vegetacije ne biste trebali pretjerati.
youtube.com

Trokutasti oblik lica

"Trokuti" imaju očitu prednost na strani čeljusti, ali je lako neutralizirati uz pomoć nekoliko jednostavnih tehnika.

 • Nosite naočale s masivnom gornjom drškom: oni će vizualno povećati vodoravnu širinu čela. Odaberite zaobljene modele, oni omekšavaju bradu.
alicdn.com
 • Izrežite bradu tako da skriva bradu. Da bi se to postiglo, vegetacija treba pokriti donji dio lica, kao na slici:
fashioningfeathers.com
 • Čak i kratka dlaka, poput Brada Pitta, ugladit će liniju čeljusti.

Dijamantni oblik lica

Lice-romb je najširi u području jagodica. Vizualno ćemo ga produljiti i uravnotežiti dodavanjem volumena čelu i bradi.

 • Odaberite naočale s velikim lećama prema dolje. Treba izbjegavati masivne široke lukove - ne stavljajte dodatni naglasak na jagodice.
alicdn.com
 • Brada je odličan pomagač za vizualno povećanje donje čeljusti. Možete rasti masovno (od hrama do hrama) ili ostaviti volumen izravno na bradi.
fashioningfeathers.com
 • Pravi oblik brade ne samo da će učiniti vaše lice simetričnijim, već će vam dati i muškost i brutalnost.
Učinite to! Samo učini to!

Oblik lica "obrnuti trokut"

Kod muškaraca sa sličnim tipom lica, istaknuto čelo, koje, iako govori o izvanrednom umu vlasnika, još uvijek krši sklad percepcije. Izgledati savršeno, odvratiti pozornost od njega i proširiti šiljastu bradu.

 • Potražite naočale s tankim rukama, posebno za modele sa zaobljenim kutovima.
lmcdn.ru
 • Utegnite vilicu impresivnom bradom: hodajte duž linije brade, od hrama do hrama, s dodatnim naglaskom ispod jagodica.
fashioningfeathers.com
 • Usput, to je za vas da stane veličanstven sideburns, kao što je Lincoln. A da bi lice bilo duže, obrijati područje brade.
ehistory.osu.edu

Koje će frizure biti najbolji izbor?

Prema riječima frizera, bilo bi bolje da se ne šišaju kratkim sljepoočnicama i veličanstvenim vrhom. Ako ostavite brave na izduženim sljepoočnicama, možete postići učinak suženja obraza. Mladim ljudima s okruglim licem savjetujemo da idu na frizuru la kreativni nered - ostavite kosu neurednom.

Okruglo lice dobro će izgledati na bob frizuri i kaskadi, kutiji i pola kutije, dugim kosim šiškama. Dakle, okruglo lice je produženo.


Mnogi predstavnici jake polovice biraju boks ili pola kutije.

Majstor ostavlja maksimalnu duljinu na kruni i što je moguće više skraćuje viski. Dobili smo željeni izduženi oblik lica, umjesto okrugle.


Retro šišanje se postiže uz pomoć izduženih i podignutih šiški, češljanih unatrag.

Moderne muške frizure za okruglo lice 2016

U trendu - asimetrija.

Chubby modovi biraju asimetričnu frizuru i resicu koja pada preko jednog oka. Ovaj model se češće vidi na podiju nego u svakodnevnom životu.

1. Stil od Madame Pompadour. Uz pomoć duge kose postižemo volumen - maksimalno je potrebno odozgo, a sa strane teško se češljati. Ne može bez styling proizvoda. Takav muški frizura styling hrabri odabrati i ljubitelji luksuza, aristokrata u krvi. Pompadour će vam pomoći ne samo držati korak s modom, nego i dobiti ono što nam treba - ovalni efekt umjesto okruglog lica.


2. Još jedna varijacija Pompadour frizure, kada je kosa rezana sa strane na nekoliko mm. Takozvani podrez. Duga kosa češljala se natrag na potiljku u obliku staze. Ispada jasnije određena granica između duljine kose sa strane i u sredini. Ova frizura nije tako visoka i suzdržanija.


3. Još jedan pronalazak stilista je muška skupina. Kosa bi trebala biti dovoljno duga. Izvučeni su odostraga gumenom trakom. Često se ova frizura bira u kombinaciji s bradom.


4. Stilovi miješanja su u modi. Bundle i frizura broj dva, koje smo nazvali podrezivanjem. Greda je fiksirana na glavi, jer je strana kose obrezana.

Ono što će učiniti šišanje je svaki čovjek. Bilo koji od njih bi trebao preobraziti glavu na dobar način i pomoći vam odabrati svoj jedinstveni i trendi stil.

Muške frizure za ovalno lice

Ovalni oblik lica smatra se mjerilom.ali zato što njegovi sretni vlasnici mogu priuštiti da nose različite frizure.

Muškarci s ovalnim licem prikazane su klasične kratke frizureposebno onih koje karakterizira prisutnost kratkih na stranama i duže na gornjim pramenovima. Kosu treba ukloniti natrag, jer ako pramenovi padnu na čelo, onda će vizualno savršeno ovalno lice postati potpuno nepotrebna zaobljenost. Izvrstan izgled "ovalnitsy" muškaraca s dugom kosom, kao i s kosom "kolač".

Predstavnici jačeg spola s ovalnim licem trebaju preferirati sljedeće vrste frizura:

 • "Anterkatu" ili "britanski",
 • "Kanadski" s leđima leđa, ako su pramenovi u njemu dugi,
 • "Boxing" i "halfbox",
 • frizure s bangs.

Frizure za ovalni oblik lica

Glavne metode maskiranja čela "Sokrata"

Postoje brojni trikovi koji pomažu sakriti visoko i široko čelo:

 1. Morate odabrati prave muške frizure na visokom čelu, s izduženim šiškama. Udarci mogu imati vrlo različit oblik, pa će vlasnici "sokratskih čela" imati priliku eksperimentirati s njihovim izgledom.
 2. Izravno rastanak ne smije „orati“ frizure takvih muškaraca, Postoji svibanj biti bočna rastanak, blago otvara lice kada je u pitanju kaskadno frizure.
 3. Radije asimetrične frizure s kratkim zatiljnim i izduženim pročeljem.
 4. Namjestite frizure s izbočenim nitima.

Visoki muškarci trebaju prestati češljati kosu, jer su ove frizure još više usredotočene

Frizure za uši

Život ljudi s visokim i širokim čelima može se smatrati rajem u usporedbi s iskušenjima koja padaju na one koji nisu dovoljno sretni da se rađaju s ispupčenima. Naslijeđene su još od djetinjstva, stoga ne čudi da su muškarci s takvom posebnošću zbunjeni problemom kako ih prikriti.

Šišanje za ušite muškarce

Bilo koja frizura pogodna je za muškarce s izbočenim ušima. Drugo je pitanje jesu li spremni ponosno pokazati svoje “pogrešne” uši ili ne. Kakve su to frizure za ušite muškarce?

Idealan izbor u takvoj situaciji je frizura srednje duljine koja stvarno može sakriti ispupčene uši od znatiželjnih očiju. Dakle, za muškarce koji imaju takav problem, najprije morate rastati kosu na duljinu koja će omogućiti pokrivanje ušiju.Nakon toga, trebate napraviti šišanje, na primjer, "stupnjevani bob" ili izduženi "bob".

Za muškarce s izbočenim ušima ima smisla uzgajati bradu koja će pomaknuti fokus s ušiju na sebe

zaključak

Ispravno odabrana frizura sposobna je za prava čuda, dajući slici čovjeku originalnost i jedinstvenost. Čovjek s dobro njegovanom zdravom kosom uvijek će biti u središtu ženske pažnje, pa Vam savjetujemo da pristupite odabiru frizure s punom odgovornošću, jer u naše vrijeme “slika je sve”!

Značajke okruglog lica

Utvrđivanje oblika lica nije tako teško, samo pogledajte u ogledalo i uklonite svu kosu s lica. Da biste to učinili, izmjerite:

 1. Duljina čela,
 2. Duljina lica
 3. brada,
 4. Jagodica.

Nakon mjerenja dužina lica i jagodica trebala bi biti ista. Isto vrijedi i za čelo i bradu. Vilice nisu izražene.

Osobitost ovog oblika je u tome što je lice jednako duljine i širine. Čovjeka čini slatkim i nježnim. S obzirom na to, jači seks treba stvoriti sliku hrabre i odlučne osobe.

Muške frizure za okruglo lice slijede jedan cilj - vizualno produljiti bradu i učiniti lice jasnim. Da biste postigli taj cilj, pored pravilno odabranih frizura, morate nositi bradu s brkovima. Neki ukrašavaju svoju sliku kratkim čekinjama.

Muške frizure za okruglo lice

Osim oblika lica morate odlučiti o svojim nedostacima, to će ovisiti o tome, koju frizuru odaberete. Gotovo svaka frizura pogodna je za dečke s ovalnim oblikom lica, na okruglom licu morate odabrati sliku.

Kao što je već spomenuto, okruglo lice treba izvući, što će pomoći ne samo pravim frizurama. Na primjer, nosite naočale u obliku kvadrata, izbjegavajte okrugla i pravokutna stakla. Također, ako imate brkove, njihovi krajevi bi trebali gledati dolje.

Zahvaljujući domišljatosti i kreativnosti stilista, sada postoji veliki broj opcija za muške frizure. Sada ćemo vidjeti koje su frizure prikladne za okruglo lice.

Bob je frizura za muškarce okruglog lica s debelom, ali ravnom kosom. Može se reći da je to savršena kombinacija oblika i strukture kose. Frizura ima duge vremenske brave koje vizualno produljuju lice.

Ponekad se Bob nosi s kosim praskom, savršeno ispravlja lice. Ne možete napraviti izravne bangs, to je još više zaokružen izgled čovjeka. Frizura nije kratka, jer za nju treba rasti dlaka srednje duljine. Ovaj stil može biti ukrašen različitim bojama i neobičnim stilom - to će promijeniti sliku vlasnika.

Kaskada je pogodna za one koji nemaju debelu i luksuznu kosu. Zahvaljujući mnogim slojevima ljestava, okruglo lice je izvučeno. Obrazi i brada nisu tako vidljivi kao prije.

Ova slika je prikladna samo za dugokose dečke s bangsom. Izgleda pomalo kaotično, ali ako to ispravite, izgled se odmah mijenja. Ne zaboravite da debeljuškasti tip mora položiti vrhove u suprotnom smjeru od obraza. Struktura kose, u ovom slučaju, nije važna. Kaskada je pogodna za ravnu i kovrčavu kosu.

Boks je frizura koja odgovara svakoj vrsti kose. Ne preporučuje se za muškarce s kovrčavom kosom. Ova frizura odmah čini strog i ozbiljan izgled. Karakteristike boksa su da je kosa rezana vrlo kratko i glava je odrezana zajedno s sljepoočnicama.

Neki ostavljaju mali prasak da ga polože i produže lice. Šišanje kutija ima malo drugačiji izgled, pa razmislite o tome. Boks je win-win opcija, jer zahvaljujući raznovrsnosti stylinga, možete stvoriti različite frizure ispod okruglog lica.

Boks i polu-boks su slične frizure za debele muškarce. Jedina razlika je duljina kose. U prvom slučaju kosa se reže vrlo kratkom, au drugoj se mogu tolerirati različite duljine. Polubox ne stvara tako strog izgled kao boks. Ova verzija frizure ima glatke prijelazne niti.

U polu-kutiji granična granica prolazi ispod stražnjeg dijela glave. S ovom frizurom, možete eksperimentirati s klijentom zasebno, s obzirom na karakteristike njegova lica. Styling kose se također može obaviti na različite načine. U svakodnevnom životu, malo kaosa na glavi će izgledati elegantno i privlačno. Ne zaboravite da za dugu kosu morate gledati dobro, inače će izgledati ružno.

Frizure s kosim šiškama

Moderne muške frizure s kosim šiškama izgledaju vrlo originalno. Na primjer, retro stil čini čovjeka pravim mačom. Također, bob frizura s kosim praskom stvara sličan izgled.

Neki misle da kod kovrčave kose nema potrebe za rezanjem resica, ali nije. Postoji frizura poput “hladnog vala”, idealna je za strogo i formalni stil.

Uz kosi prasak, rastanak ne bi trebao biti u sredini, već sa strane. Udarci se mogu vratiti natrag i stvoriti novu jedinstvenu sliku. Kosi bangs mogu biti napravljeni u različitim frizurama, glavna stvar je odabrati onu koja vam osobno odgovara.

Frizure za debele muškarce: fotografije

Da biste odabrali prikladnu frizuru za punašno lice, morate razmotriti različite opcije za slike. Da biste to učinili, uzmite si vremena i pogledajte fotografije takvih šišanja.


Kosa bi trebala skrivati ​​nedostatke u izgledu i naglašavati individualne osobine muškaraca. Posavjetujte se sa stručnjakom i odaberite odgovarajuću opciju.

Styling kose

Čak i ako ste odabrali savršenu sliku za vas, morate je redovito slijediti. Svaka frizura zahtijeva redovito podešavanje i stalno oblikovanje. Štoviše, ako imate bradu, morate je slijediti.

Koristite visokokvalitetnu kozmetiku za njegu kose i s vremena na vrijeme napravite maske za njih i nahranite ih uljima - to će im pomoći da izgledaju zdravo i lijepo.

Odredite oblik lica

Kako odrediti što oblikujete vaše lice? Vrlo jednostavno! Uzmite traku centimetra i poduzmite sljedeća mjerenja:

 1. čelo - udaljenost između najviših točaka obrva,
 2. jagodice - udaljenost između istaknutih točaka jagodica ispod vanjskih kutova očiju,
 3. brada - udaljenost od vrha brade do ušne školjke duž linije čeljusti, ta se udaljenost mora pomnožiti s dva,
 4. duljina lica - udaljenost od linije kose do vrha brade.

Nakon tih mjerenja morate saznati koja su od dobivenih mjerenja više od drugih i usporediti mjerenja s karakteristikama različitih tipova lica:

 • ovalna: dužina lica je dulja od udaljenosti između jagodica, a čelo je šire od linije brade, brada je okruglija od kvadrata,
 • kvadrat: sva mjerenja su približno jednaka, brada je kvadratna, a ne okrugla,
 • pravokutnik: dužina lica je najveća mjera, čelo, jagodice i linija brade su približno jednaki,
 • Krug: udaljenost između jagodica i duljine lica je otprilike jednaka, veća je od linije brade i širine čela, koje su također otprilike iste, linija brade je meka i nije jako izražena,
 • dijamant: duljina lica je najizraženija mjera, zatim, silaznim redom: jagodice, čelo, linija brade, sama brada je dobro definirana, izražena,
 • srce: širina čela veća je od udaljenosti između jagodica i linije brade, sama brada je izražena,
 • trokut: linija brade je veća od udaljenosti između jagodica, a jagodice su šire od čela.

Nakon određivanja oblika lica, možete nastaviti s odabirom vrste kose prema savjetu najboljih frizera u Londonu.

Muške frizure za četvrtasto lice

Kvadratno lice. Proporcionalna je, s jakom vilicom i izraženom bradom. Poput ovala, to je izvrsna baza za svaku frizuru. On je prikladan i iznimno kratak, i duga kosa - od frizure Boxing to French Crop i bangs. Zapamtite da što je kraća kosa, više se čini da ste upravo pozvali u vojsku. To vam neće uvijek koristiti.

“Klasične uredne frizure najbolje odgovaraju kvadratnom licu. To znači jednostavne linije, bočne podjele, kratke niti ”, kaže Stevens. Lako neobrijano daje osobi jasnoću, bez kršenja njezinih razmjera.

Muške frizure za pravokutno lice

Pravokutno lice najduže je od svih oblika. To je negdje između ovala i kvadrata i zahtijeva dobro osmišljeno šišanje koje ga ne produljuje.

Nicolau objašnjava da pravokutno lice izgleda izduženo. Važno je izbjegavati prekratke duljine kose sa strane i povećanu glasnoću odozgo, kako se ne bi usredotočili na dužinu lica. Bolje je odabrati proporcionalni rez s prosječnom duljinom sa strane ili na vrhu.

Jamie Stevens nudi frizure u kojima kosa pada na strane i / ili na čelo. Ove frizure vizualno dodaju širinu lica.

U svakom slučaju, nikada ne kombinirajte frizuru s bradom, savjetuje Adam Brady. Puna brada samo produljuje lice. Ako želite spustiti bradu, možete probati laganu neobrijanu ili vrlo kratku bradu. Čak i tada, vrijedi to učiniti samo ako je potrebno sakriti neravnoteže.

Primjer frizure za pravokutni oblik lica

Frizure u obliku dijamanta

Uska u području brade i obrva, šire u području jagodica, lice u obliku dijamanta je najrjeđa vrsta lica. Potpuno odgovara njezinom imenu, jer zahtijeva odgovarajuće rezanje.

Jamie Stevens kaže da je najbolje rješenje za takvo lice frizure koje daju širinu čelu i bradi. Filirovka, poderane niti omogućuju dodavanje teksture u čelo. Duge frizure s kosom koje se mogu češljati iza ušiju naglašavaju oblik lica. U isto vrijeme, ne biste trebali puno rezati dlake na stranama - to će privući pozornost na jagodice, također će ova frizura vizualno učiniti uši prevelikima.

Mekane linije i niti najbolje odgovaraju ovoj vrsti lica, omekšavajući njegove prirodne kutove. Pokušajte češljati kosu sa strane, i dodajte lagano neobrijano, ako želite dati volumen licu u području brade.

Uzorak dijamantne frizure

Frizure kada je lice u obliku srca

Široko u sljepoočnicama i kosi, sužava se prema bradi, rijetko lice u obliku srca zahtijeva frizuru, što je vizualno čini proporcionalnijom.

Stevens savjetuje da izbjegavate prekratku ili glatko češljanu kosu, jer pažnju usmjerite na usku bradu i široko čelo. Srednja duljina kose i labav stil omekšavaju vizualni dojam širokog čela.

Kosa lica također može pomoći u rješavanju problema neravnoteže. Dodaje potreban volumen donjeg dijela lica. Kao u slučaju dijamantnog lica, brada ili strnjika mogu učiniti lice potpunijim.

Primjer dijamantnih frizura

Koje frizure odabrati 2017. za okruglo lice

Prikladne frizure za muškarce s okruglim licem su klasični bob, boks, polu-boks, kaskada, vizualno produljavajući lice. Približava se ovalu, prilagođavajući oblik frizure u retro stilu s dugim praskom u prisutnosti češljanja leđa. Ako podignete, popravite šiške, onda će jagodice izgledati oštrije.

Da biste proširili bradu, istaknite jagodice, možete rasti dugu pletenicu. U prisutnosti guste kose prikladan je mali kaos na glavi, skrivajući zaobljenost lica, kao i dlačice na bradi. Višerazinske frizure su dobre, vizualno povlače, ne zahtijevaju puno vremena za polaganje, a muškarci s okruglim licem uvijek imaju frizure s bujnim vrhom, skraćene sljepoočnice, kontraktilne obraze, izdužene niti na sljepoočnicama.

Mladima je uvijek lakše odabrati frizuru. Izvorne frizure odgovaraju asimetriji, bezbrižnosti.

Majstorska klasa stvara modne muške frizure

Frizura s stoljetnom poviješću koja pripada iznimno snažnom seksu. Četverokutna maramica dobro pristaje uz valovitu kosu. Pogodan je za muškarce svih vrsta, bez obzira na dob, status, vrstu kose, odvojeni dugi, kratki automobil, s bangsom i bez njega. Udarci mogu biti:

 • dugo,
 • kosa,
 • ravno.

Nijanse ovise o vrsti i strukturi. Kovrče su savršeno u kombinaciji s podignutim pramenovima koji otvaraju čelo.

Karetu je potrebna pažnja i briga. Stalno održavanje čistoće, korištenje šampona, regeneratora ovisno o vrsti kose. Takvo šišanje zahtijeva styling s alatima za modeliranje.

Kanađanin može biti s ćelavom točkom

Još jedna popularna muška frizura za okruglo lice, odlikuje se kratkom dlakom na stražnjem dijelu glave, krunom i vremenskom zonom. Šiške i parijetalna područja malo su izdužena. Petominutna frizura koja svakog muškarca pretvara u elegantan kicoš. Jednostavan obrazac omogućuje vam da isprobate različite stilove. Chubby one preporuča se ostaviti niti za uokvirivanje lica kako bi se omekšale značajke.

Kanadski također zahtijeva svakodnevno oblikovanje, trajnost, urednost. Stilizirani sušilo za kosu s posebnim alatom. Prilikom sušenja važno je obratiti pažnju na šiške, staviti ga na pjenu za popravak, a ako se pojave neposlušni pramenovi vraćaju se u kosu voskom. Priprema za pričvršćivanje laka. Kanadski organski izgleda u svakoj situaciji.

Boks i poluokruženje: kratko i moderno

Uobičajena praktična muška frizura, lako se radi na kosi bilo koje duljine, teksture. U kombinaciji s bilo kojom vrstom lica Tehnologija je jednostavna, uključuje stvaranje veličanstvenih vrhova, skraćenih hramova. Ove muške frizure za okruglo lice stvaraju ravnotežu značajki.

Za "boks" postoji kratka duljina niti, ne veća od 4 cm, u parietalnoj zoni, dužine su duže nego u temporalnoj regiji. Dopuštene šiške bilo koje duljine, u skladu s frizurom.

Polubox izgleda i radi drugačije. Razlikuje se duljinom kose. Ova frizura zahtijeva dugu kosu u parijetalnoj zoni, najviše skraćene sljepoočnice ili potpuno obrijane. U klasičnoj verziji pretpostavlja prijelaz u donji okcipitalni dio ili u središte, koje se nalazi niže nego u “kutiji”.

Asimetrija za kreativnu osobu

Trend koji pretvara okruglo lice. Asimetrija pomaže da se odvrati od nerazmjernih crta lica i vizualno ih korigira. Kako biste pojačali učinak, kosu možete nadopuniti kosim šiškama, pokrivajući malo jedno oko.

Asimetrične muške frizure na okruglom licu trebale bi osigurati kratku kosu na stražnjoj strani glave s produljenjem prema naprijed. Frizura izgleda originalno s nitima koje uokviruju lice s jedne strane i češljaju se s druge strane. Polaganje se provodi prema standardnoj shemi. Na kraju, možete naborati malo kovrče, stvoriti nemarni učinak. Izgledat će originalno i svježe.

Aktualne frizure mladih muškaraca s asimetrijom savršeno prikrivaju zaobljenost lica. Moderan s takvim styling izgled mladića.

Pogledajte videozapis: Praktična žena - Depilacija lica za muškarce (Travanj 2020).